Борисов: Ако имам 119 депутати, да управляват пак БСП и ДПС

Моят проблем и на ГЕРБ е, че ако отново сме победители на тези избори и нямаме 121 депутати, трябва отново да дадем на БСП и ДПС да управляват.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако имам 119 депутати, да управляват пак БСП и ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко ами докажи,че ако вземеш властта няма да си свалиш гащите пред ЕС и Америка както Росен и да мислиш само за себе си и твоите приятели олигарси и най после да имаме някой,който да мисли за благополучието на народа,а ние сме ти яли попарата и докажи че вече си се променил и целия народ ще гласува за теб.За сега никой не обещава нищо а само се заканва,с празни приказки на които немислещите ръкопляскат.

Добре Бат Бойко, ако имаш 119 депутати, ще отрежеш малко от баницата и ще дадеш едно парченце на Реформаторския Блок. Те пък ще ти дадат десетина депутата и сте готови с новия кабинет. Най-големият ти проблем е, че искаш да излапаш всичко сам.

Бат Бойко и 500 милиона депутати да вкара в парламента, ще си остане ментално телохранителя на Тодор Живков. Слуга на висшата партийна номенклатура. ТЯХНО момче. Добре за него е, че в България има голям брой олигофрени, та ще му се радваме още неопределено време на власт.

Това вече няма как да стане! Хората се увериха, че единствения правилен избор е ГЕРБ!

Правилният избор е да не се гласува и цялата политическа класа да се измете на необитаем остров и там да се управляват едни-други

Ако БСП и ДПС останат още малко, държавата ни ще изчезне!

Хаха, хубаво го каза бат Бойко. Радан Кънев ли да е премиер. По-добре някоя мутра-пожарникар за премиер, пък висшистчето може овчар да стане.

Ако имам 119 тикви вместо депутати от ГЕРБ няма да ми е необходимо изобщо да се замислям!

Предлагам Тиквата да не ръси мозък,а да заведе за ръчичка Цвъцко в незаконната вила на Чехльото та най-накрая да си излежи присъдата.

Редова мутра в управлението на държавата. Каква държава?! Ебати!

ГЕРБ ще имат най-малко 130 депутата - а заслужават поне 200

Дано този път хората се осъзнаят след това което направи тая тройна коалиция доведе две банки до фалит държавата е пред фалит само Бойко Борисов може да изведе държавата от това положение сега

Не вярвам да си по скъп от Волен, лошото е че сте много , артък!

А каза ли Борисов, че ако ГЕРБ управлява след изборите на 5 октомври, Лили Павлова ще бъде следващият министър-председател? Бойко Борисов обявил в тесен кръг, че неговият фаворит за поста е Павлова. Това предложение Борисов е сондирал със своите покровители в САЩ, докато беше на посещение зад океана. Зад граница той получил и еднозначен сигнал, че няма да е добре да оглави втори кабинет. При завръщането си у нас експремиерът започнал сондажи с евентуалните си бъдещи коалиционни партньори за подкрепата на кандидатурата на Павлова.Говори се, че Реформаторите и БСП са "за" кандидатурата на бившата регионална министърка.

*Вместо БСП да се чете ДПС.

Когато Лили погледне Борисов в очите, тя има такъв изумителен пуделско-кравешки поглед, че на човек му се иска да се прекръсти.

Мачкай тия въшки, колкото може повече. Раздраха задника на държавата за една година. Даже за по-малко време.

"Ако нямаме 121 депутати, мили мои, и не можем да направим сами правителство, ще оставя ГЕРБ в опозиция. Ако имам пълно мнозинство, тогава мога да каня други партии, но не могат да ми скачат по главата", заяви Бойко Борисов в "Здравей, България" по Нова телевизия. Той се обърна специално към избирателите си, за да заяви, че ако не спечели тези избори и няма пълно мнозинство, трябва отново БСП и ДПС да управляват.", ето кво е казал, копнах го от блиц, затова "неговите мили" са полазили навсякъде да ни убеждават, защо трябва да изберем бб, че то тоя текст си е чисто изнудване.

Ако дойдат ДПС и БСП горко ни е. България ще се казва Русия и ще се управлява от Турция...

Получава се нещо "като ти на мене ,аз на тебе"

САКЪН ,НЕДЕЙ БАТ БОЙКО И ДА СИ ПОМИСЛЯШ ЗА ОПОЗИЦИЯ!!!ТИ СИ НАШЕТО ВЕЧНО И НЕЗАЛЯЗВАЩО СЛЪНЦЕ! ПРИ ПЪЛНОТО И ТОТАЛНО ОСИРАНЕ НА БСП И КЛОАКАТА ДПС ЗА ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА ПО МОЙ ГРУБИ СМЕТКИ ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ДА ГЛАСУВАТ ОЩЕ ПОНЕ 500 000 ДУШИ, А ТОВА ОЗНАЧАВА СЛЕДНОТО: 1.ТИ ПЕЧЕЛИШ ПЪЛНО МНОЗИНСТВО! 2.ДПС ИЗПАДА ОТ ИГРАТА И ЩЕ СЕ ЗАДОВОЛИ САМО С ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ТВОЯТА ТРАПЕЗА.......ДОКАТО ТИ НАМЕРИ МАЙСТОРА!!! 3.БСП Е АУТ ВОВЕКИ ВЕКОВ,КАТО НА СЦЕНАТА ИЗЛИЗА АБВ С ПЪРВАНКАТА , А ТОЙ Е ТВОЙ ФЕН! 4.РЕФОРМАТОРИТЕ ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА ТИ ПРАВЯТ СВИРКИ,САМО И ЗА ТЯХ ДА ИМА КЕЛЕПИР! 5.БАРЕЧЕТО, АКО НЕ ГО ГРЪМНАТ ДОТОГАВА Е ПРОЧЕТЕНА КНИЖКА ОТ ИЗЧЕРПАН ТИРАЖ! ВСИЧКО ТОВА, ТИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ, ЗАТОВА НЕ СЕ ПРАВИ НА БОЛНА ЛИСИЦА! ЛОШОТО Е ,ЧЕ И ДОГАНИТО ГО ЗНАЕ И ТО МОООГО ОТДАВНА ,ЗАТОВА СА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЦИРКОВЕ ВЪВ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ И КТБ ОТ НЕГОВА СТРАНА! ИСКА ДА ЛАПА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО.ЕЙ НЕНАЯДЕ СЕ РЕЗНЯКА МУ МИЛИЦИОНЕРСКИ И ТОВА Е! СЕГА БАТ БОЙКО Е ТВОЙ РЕД.АКО ИМАШ ПОНЕ МАЛКО МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ В ОРЕОЛА СИ НЕ ДЕЙ ДА ПОВТАРЯШ ГРЕШКИТЕ СИ С ТАКИВА ПЛУЖЕЦИ КАТО ДЯНКОВ! НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙ И С ГОЛЕМИЯ ЧЕРЕН БРАТ ЩОТО НАЛИ ВИДЯ КАК ТЕ ИЗВОЗИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ! А, И ДА НЕ ЗАБРАВИШ КАКВО КАЗВАШЕ БАТ ВАНЬО -НЯМА ПО ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ДПС!!!ТАКА ,ЧЕ ХУБАВО СИ НАПРАВИ СМЕТКАТА ЗА ДА НЕ ОБУВАМЕ ШАЛВАРИТЕ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО!!!

няма да те разбере щото е много тъп. Бойко е по-тъп от свински гъс.

Тук пак са изпълзели Червени Таласъми. таласъми по налъми! Пълно е с платени: Чевени Тахтаби - недосмачкани!

Борисов, насила хубост не става е казал народа. Не можеш да принудиш хората да харесват някого насила. Дори и да успееш, няма да е задълго.

Няма ли най-сетне тази размирна душа да намери покой...в специализирана клиника?

Както и да го мислим, пак кюфтето от Банкя ще вземе доста гласове защото: 1.Малките Тиквета са прости и не могат да мислят самостоятелно. 2. Мутрата е единствения достатъчно безочлив политик, винаги готов да се заиграва с простотията-очевидно се чувствува в свои води. Нито Костов, нито Станишев, нито дори Доган са залагали на тази карта, защото са политици-добри , или лоши. А в политиката не може без принципи. Мутрата в една страна с просветени избиратели отдавна щеше да е забравен. 3.Тотална липса на ценности, или по-точно тотално господство на изкривени ценности в съвременна БГ. Тоя на снимката е олицетворението на изкривена ценностна система. 4. Пълна липса на желание на партиите, представящи що-годе нормални избиратели, да се коалират срещу простотията , насаждана от Герб. На мен не ми е симпатичен Костов, но го предпочитам 10 пъти пред това нещо на снимката. БСП и ДПС обаче не искат да чуят за него.

Що бе нека станиГЕЙшеф да вземе изборите. Къв е проблема? Има избори, всичко се решава там. Сега може пак да измислят някакъв Костинброд, червените пидирюги и мастиии общи, като Майчето.

След това некомпетентно управление на комунистите ГЕРБ със сигурност ще имат повече от 121 депутати.

Чудесно. Бойко Тиквата отново ще управлява. Предполагам до февруари догодина и отново хората ще го свалят дано за винаги. Аз лично му пожелавам съдбата на Кадафи.

При 120,кво правим Баце?Дреме ми на мене колко депутати ще имаш примерно у свинарнико у Банкя,щом са си твои,трябва да си ги подслониш.

Сън не може да спи Боко Рапоня, че не е премиер и драпа ли, драпа..., но дано народа не е толкова прост, та да го сложи отново начело на цяла една държава.

На тая снимка ББ гледа все едно е направил shart!

Така ще да е Бате.... Нидей рева....

Тоя тип е много досаден...

Властта е силен афродизиак. Освен това някои смятат, че властта е нещо много повече от парите - справка американския сериал "House of cards" (такъв сериал в Бг никога няма да бъде направен, защото показва същността на политиците...)

Дано успее Борисов. Лошото е, че ще завари едно много тежко наследство.

Ще сърба каквото си е надробил!

Той добре успя,даже преуспя.Пък на теб щом ти става хубаво от неговите успехи,нямам нищо против пожеланията дето му отправяш.

Моля?!?

Да беше ходил на работа бе Ани,не да чака на готова попара!

Ти пък на коя планета живееш? Явно много си запозната с наследството? Ама явно не си и запозната, какво наследство той остави!Благодарение на такъв заблуден МаТриал като теб Тиквоча пак ще лапа на държавната трапеза! Осъзнай се ей!!!

Кухата кофа, пак задрънча.

Я моля! Не обиждай кофите - те поне стават за нещо!

''А кой трябва да бъде премиер според вас''-а според теб,ама последно,защото както обикновено имаше разнопосочни изказвания по въпроса.Всъщност на мен вече ми е все едно,кой ще е премиер,кой ще руши държавата,чакам народа да узрее и излизам,тая кочина дето ни я мандръсате 25 години трябва най-сетне да се оправи.

Ти със сигурност няма да имаш 121 депутати в следващото събрание. Най-вероятно няма да имаш и 100. Но не това ти е проблемът! А проблемът на всички българи е, че отново трябва да ни управлявт БСП, ДПС или ГЕРБ - трите най-крадливи и корумпирани партии в историята ни!!!

Не мога да разбера, защо този (ББ) говори винаги в първо лице единствено число ?!? За кой се мисли тоя престъпник ?

Да си чувал за "мания за величие"? Или според лекарите - мегаломания, или параноидна шизофрения, обикновено придружена от комплекс за малоценност. Накратко - клиничен случай. Добре поне, че не е като френските крале - да казва не "аз", а "ние"!

Не вярвам на Борисов, защо до сега не излезе и да каже какво мисли за конфликта - Пеевски, Василев - защо не даде мнението си за ДПС и Доган. Кой ще ми отговори -КОЙ? Вярвам на Радан Кънев, защото излезе и ясно и точно заяви, че ДПС е МАФИЯ, начело с Доган и неговата маша Пеевски.Нима Борисов не знае това, стигам до заключението, че или се страхува или също е замесен в задкулисните игри на ДПС и затова си мълчи.

Боко се прави на голям мъжкар, но май не му стиска да се бори с ОЛИГАРХИЧНАТА МАФИЯТА. То да се хвалиш и дуеш всеки може, но да прокараш реформи и да изведеш народа към просперитет е трудно - магистрали само не стигат, трябват реформи, спазване на законите и най-важно да не се кланяш на чужди интереси, а да мислиш за България - това явно тиквите не го могат.

Раданчо е един женчо. И този неестествен съюз с онази лакомия за власт, Кунавата повлекана. Мдаа, лошо. По-добре Боко.

Боко пак се уплаши. Не разбрахте ли, че това същество за нищо не става. Много облак, малко дъжд.

Тоя си имал 119 депутати, от къде ли ги е взел или купил. И що не даде и на нас по един поне, да ни орат в нивите?

Аз, голяма разлика не виждам Г-н Борисов.Дали БСП ще управлява с ДПС или ГЕРБ ще управлява с ДПС. Във всички случаи управлението зависи САМО от ДПС?!

Дудука с 11-12 шарлатани ще клатят везните, защото Рапона ще е под 120. В крайна сметка червените кхмери и фесовете пак ще вършеят. Общо взето единственото хубаво е, че Бялата Златка е чао.

Бат, Боко-Тиквата пак ги ръси едни. На предишните избори той се отказа да състави правителство и после цяла година рева, че правителството на Орешарски е нелегитимно, сега по същия начин, ако няма 121 депутата пак няма да прави правителство и пак ще реве че друга партия е съставила правителство. Питам кога бат, Боко-Тиквата и ГЕРБ ще върнат парите в държавата затова, че цяла година не ходиха на работа, но за сметка на това получаваха заплати и субсидии в милиони лева. Да ни е честит новия/стар премиер бат Боко-Тиквата.

а според теб кога глутницата кучета от бсп, дпс и атака ще върнат 10-те милиарда, които похарчиха само за една година, главоч.

бат ти мой да не работи с документи и писма, ама аз имам голямо желание да видя къде са похарчени тия 10 милиарда, за които това недоразумение говори, което повтаряш папагалски и ти.що не коментираш как тоя цървул беше готов да кани и да ни заробва мвф, и да взима някакви си там 5-6 милиарда??

АКО преди година и нещо го бяхме били с камъни ПЛУЖЕКА боко сега нямаше да имаме ядове,но пощадихме ТЪРТЕЯ боко и сега жална майка на изстрадалия български народ,защото,ако това влечуго стане премиер прошка няма да има за България/Бжежински ще празнува унищожението на един православен народ/

Каква снимка сте избрали ? Този като го гледам още малко му остава , за какво са му депутати!

Моят проблем е, че не се яви в тая държава нито един политик, който да не мисли само за себе си и как да се нагуши. Как не ти е неудобно, другарю пожарникар. Твоят проблем е, че нямаш нито капацитет, нито желание да работиш за държавата и народа си.А за бея и за гея, няма кокво да говорим. Какви ле тежки грехове изплащам, та съм се родила в държава с такива мърши? А имаме най-прекрасната страна на света!!

Боко що даваш заден пак ще ни правиш луди.

Нека сега хубаво си помислят хората какво ще правят!

а заплата получават ли? защото обикновените служители при самоотлъчка има и санкции. А ЗА "ИЗБРАНИЦИТЕ НА НАРОДА" как стои въпроса...

Ей, големи мъже,големи политици! Всеки иска да е шеф и акъл да ни дава срещу голямо лапкане за него.Но те трябва да знаят,че това,че ми писна от станишевите лекета не означава ,че трябва да се прегръщам с борисовите мекерета.Това е!

При настоящите икономически условия, които са си направо като че сме във или след война, "простия пожарникар" показва завидна прозорливост и е съвсем прав - без пълна способност за вземане на самостоятелни, дори авторитарни решения, нищо няма да стане, ще затъваме все повече. Коалиционните правителства прекарват повече време да мислят кой какъв залък да отхапе от властта, а не как да спасяват държавата. За поемане на отговорност ... работата е "това пък какво извънземно е". Днес ситуацията е такава, че юздите трябва да се хванат здраво от ЕДИН човек/партия - дали ви харесва или не, само това е начинът!

Колко тъпо! Диктатурата е най-доброто решение за България! Ти, трябва да идеш на психиатър, Брато!

ББ, АМЕРИКАНЦИТЕ ДОБРЕ ЛИ ЧУКАТ, ИЛИ ИМ ТРЯБВА ПОМОЩ?