Първанов и Борисов в интрига с тайни записи

Георги Първанов никога не е посещавал дома на Бойко Борисов и години не е имал каквито и да е контакти с него, заявиха от АБВ по повод твърдения за нови записи.

Обратно в новината

Коментари - Първанов и Борисов в интрига с тайни записи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доносник Буда и доносник Гоце в съюз. Гнусни са.

Не знам дали са говорили Първанов и Борисов-но двете партии трябва да говорят колкото и да са озлобени една към друга.Тази мръсна конфронтация до никъде няма да доведе страната

Аз друго се питам? Как не се намери запис против плъха станиГЕЙшеф? Срещу всички има, против него няма. Това ли е най-чистия политик на света? ГЕЙшеф ги подслушва всичките, после другите му виновни, че искали да го махат. Е тоя е ебати миризливеца украински!

Интрига или не - тези са си мутри отвсякъде! Някой още да не е забелязал...

Какво стана НАП провериха ли Първанов за апартамента дарен му от Манджуков, или всичко се замазва ?За този въпрос Иво Инджев бе махнат от БТВ.

Възрастни жители на близкия до Перла град Приморско разказват, че авджийската дружинка на екс държавния глава не пропускала нито едно лято, в което да практикува жестокия спорт в района. Преди години в тучните гори на планината зад Татовата резиденция е имало десетки стада от рогатите животни, но бракониерството на Първанов и компания ги изтребило и прогонило във вътрешността на Странджа.

Днес заради ловджийските набези на Първанов пък еколози и природозащитници търсят начини отново да заселят елени и сърни, за да възвърнат нормалното състояние на фауната. Изчисленията им обаче показват, че трябва да минат няколко десетилетия, за да върнат дивите животни към хабитата им. Под сурдинка в Южното Черноморие се мълви, че ловните трофеи на Първанов включвали и редки птици, летели по пътя на Виа Понтика един от главните маршрути за миграция на пернатите. Публикувай КОМЕНТАРИ добави коментар

Стига вече с тези записи, с простотийте на Патрашкова, Галерия, и на кой ли не!!! Писнахтени да ни занимавате с глупости!!! И какво ако са се снрещали? Да не са прокажени.Всеки има право да се среща с когото си иска. Това,че Станишев и компания газ пикаят не ни засяга и не ни занимавайте със страданията на кухите комунисти какъвто между впрочем е и Първанов дето сме му сърбали попарата, но това не значи, че невижда какъв олигофрен е Станишев и как води любимата му партия към пълен провал, и е изолирал Първановия клан тотално и лапа от баницата само с Моника и обкръжение. Така,че е нормално Първанов да иска да катурне Станишев, а нали това искаме всички, щото кретените теглят заеми всеки месец, а кой ги прибира после ще видим, но кой ще ги връща е ясно.

От какво се срамуваш "о, неразумни юроде грешни", че се зарече да не правиш коалиция с други българи патриоти и с АБВ! Интриганти, лъжци и предатели, като Местан (Павел), хазартното крупие-богослов Цонев и измамника Станишев колкото искаш, ала патриотите се броят на пръсти! Добре, че се намират все още патриоти като Първанов и Калфин! Какво по-естествено българин да направи коалиция с други българи за спасението на всички останали българи и България! Иначе няма кой да "строши дяволските рога" на Станишев и сие! Всички партийци трябва да бъдат замразени във фризер, поне докато България бъде спасена! Каузата "партия" съсипва България и разделя българите, а враговете това чакат! Разделяй и владей! Претенции за вакъфски имоти, нео-османски болни амбиции и куп други заплахи. Каузата на всички партии трябва да бъде на първо място Българите и България! Докато това не стане наистина и по устав и на практика партиите са "мъртви" и мястото им е във фризера! В 21 век времената са други! Ако искат парламентаризъм, трябва да се променят! Коалицията стана мръсна дума, а България има нужда от спасение, защото отново е "робска земя"! Патриоти като Първанов и Калфин трябва да се коалират с всички останали българи патриоти за да се спаси България, а Станишев и сие и Стоилов и другите, които го търпят да бъдат пъхнати във фризера! Станишев е най-голямото зло за българите и България! Никой досега не беше сторвал по-голямо зло и предателство на българите и България! Той няколко мандата работи за съсипването на България и няма защо да го търпим повече!

От какво се срамуваш юроде грешни, че да не правиш коалиция с българи патриоти! Интриганти колкото искаш, ала патриотите се броят на пръсти! Добре, че се намират все още патриоти като Първанов и Калфин! Какво по-естествено българин да направи коалиция с други българи за спасението на всички останали българи и България! Иначе няма кой да разбие "дяволските рога" на Станишев и сие! Всички партийци трябва да бъдат замразени във фризер, поне докато България бъде спасена! Каузата "партия" съсипва България и разделя българите, а враговете това чакат! Разделяй и владей! Претенции за вакъфски имоти, нео-османски болни амбиции и куп други заплахи. Каузата на всички партии трябва да бъде на първо място Българите и България! Докато това не стане наистина и по устав и на практика партиите са "мъртви" и мястото им е във фризера! В 21 век времената са други! Ако искат парламентаризъм, трябва да се променят! Коалицията стана мръсна дума, а България има нужда от спасение, защото отново е "робска земя"! Патриоти като Първанов и Калфин трябва да се коалират с всички останали българи патриоти за да се спаси България, а Станишев и сие и Стоилов и другите, които го търпят да бъдат пъхнати във фризера! Станишев е най-голямото зло за българите и България! Никой досега не беше сторвал по-голямо зло и предателство на българите и България! Той няколко мандата работи за съсипването на България и няма защо да го търпим повече!

Добре, че се намират все още патриоти като Първанов и Калфин! Иначе няма кой да разбие "дяволските рога" на Станишев и сие! Всички партийци трябва да бъдат замразени във фризер, поне докато България бъде спасена! Каузата "партия" съсипва България и разделя българите, а враговете това чакат! Разделяй и владей! Претенции за вакъфски имоти, нео-османски болни амбиции и куп други заплахи. Каузата на всички партии трябва да бъде на първо място Българите и България! Докато това не стане наистина и по устав и на практика партиите са "мъртви" и мястото им е във фризера! В 21 век времената са други! Ако искат парламентаризъм, трябва да се променят! Коалицията стана мръсна дума, а България има нужда от спасение, защото отново е "робска земя"! Патриоти като Първанов и Калфин трябва да се коалират с всички останали българи патриоти за да се спаси България, а Станишев и сие и Стоилов и другите, които го търпят да бъдат пъхнати във фризера! Станишев е най-голямото зло за българите и България! Никой досега не беше сторвал по-голямо зло и предателство на българите и България! Той няколко мандата работи за съсипването на България и няма защо да го търпим повече!

БСП-то много рано започна с компроматите и много рано включи и пуделчето си Бареков, а ми до месец май какво ще правим, ще понесем още толкова много помия, която само те могат да сътворят.

Иди,че гласувай..Повръща ми се от ВСИЧКИ политици..Втръсна ми години наред да гледам едни и същи муцуни,да слушам едни и същи предизборни "кандърми" мрънканици и после да тънем в едни и същи говна..десетилетия..Не за мен е язък !! Язък е за децата ни,а срам за нас,че сме им тоалетна хартия и им трием задниците,вместо да пуснем силна струя вода и ги изпратим по канален ред да вървят...пут...си майна !!!!

Тази Професионална Отврат, Патрашкова, пусна пак помиопръскачката... Защо ли Господ ги търпи такива? Сигурно защото те са го измислили...

Отврат ,нали,особено като се разбере къкви пробити гюмове сте герберугите е отврат

Глобализм - ще заличи всички държави, не се карайте, (при монопол държавата трябва да е слаба, за да могат да влязат и усвояват ресурсите и) създайте среда за бизнес, и дайте шанс на малките.

ЧУК

Политическата сган ни занимава с проблемите си!

Що не ходят пред сараите да снимат и да правят митинги,а?

те сега комунетата кръв ще просерат само и само да компроментират Гоце!!!

Лесно може да се установи КОЙ и по ЧИЕ нареждане прехваща разговори!! Патрашкова се "подвизава"в бранша заради баща си , който БЕШЕ личен лекар на бай Тошо!!Ясно ни е ЧИИ интереси обслужва!! Доверие на тази "дама" НЕ може да се има!! Желанието и е:-да бъде в новините . Независимо как!!

ех,господи прости ми невежеството ,но вече не знам да се смея ли или да плача пак и пак отново и отново продължават тия циркове властимеющите са просто неуморими в това отношение-никой не иска да пуска кокала,голяма лапачка пада там горе при богопомазаните казвам ви докато не се вдигнем и не ги пометем с голямата метла все така ще продължават то бива ,бива нахалство и наглост ама те се забравиха Господа управляващи краят ви наближава НАРОДА не е толкоз прост колкото си мислите ВЪРВЕТЕ СИ,помияри тлъсти със вас вземете и тая подкупна журналистическа сган,дето по цял ден като развалена плоча дъвчат едни и същи простотии и си мислят,че някой им обръща внимание-дошли сте ни до гуша млъкнете и се пръждосвайте на някъде ,но по далеч,че да не може да ви застигне народния гняв

Пък то само като видиш с кои се е хванал Първанов да прави партия. Румен Петков, човекът който се изходи в Плевенският фонтан.

Може и да не е от български източник. Като се замисли човек защо му е на запада бивш агент на ДС да става евро депутат? Пък бил той и бивш президент.

Интриганте от черни връх ли пишеш?

Ако А.Петров я беше взел навремето,можеше да се кротне малко,, Патри``!

Много се чудехме на неадекватното поведението на новите управляващи от преди няколко месеца.Стана ни ежедневие,промиват ни мозъците,бавно и постепенно,а ние се чудехме?

Само вижте Бориславв Борисов от УНСС в АБВ и оттам насетне си правете сметката за какви хора става дума! Корупции, отглеждане на престъпници като преподаватели, убийства и проституцоия в Студентски град, който се управлява от УНСС... деспотузъм и дебелоочие. Нямам други коментари.

Че то и това не беше коментар, дрънкане на глупости!

"...Всеки десар, доносник, червено крими , червен мафиот , руски агент - става бесен , когато му го напомниш: Става дума за мръсни души..) Власт имат , пари имат , остана им да си ИЗПЕРАТ фамилийте , имената и да бъдат целите в бяло : Да им се слагат и т.н.. Е, няма да стане ..)) ТОВА е голямата им БОЛКА , сега , на тези типове .. ВЕЧЕ 25 години се "борят"да изглеждат 'почтени" , честни , професионалисти , милеещи за България , ..В ОЧИТЕ на хората, на младите..) Не им минават номерата и са бесни :) Внуците им , даже ги питат: Ти какъв си бил ??? Хахахаааа..... Изпадат в ужас от този въпрос .. А трябва да кажат: БОКЛУК съм бил , нищо , че съм на власт, милионер съм, депутат съм, обрахме България , крими съм , руски агент бях,на чужда държава служих и т.н...)) но ..времето било "такова" - по думите на добри джуров !!???..))) Зашо не си уважавате "лидерите" ??? Защо нормалните граждани НЕ ви уважават?? Защо ви наричат червени БОКЛУЦИ ???? Хахааааа........ Ами защото сте ТАКИВА ..)) И с пари и власт не можете да заблудите гражданите , че ВЕЧЕ сте други ..)) Не могат да спят спокойно..) Цялата полиция в държавата ги пази .. Ами , боклуци сте другари , факт ...)) С такива "биографии" , не можете да бъдете други :)) Хахахаааа...."

Защо мислиш, че хората не могат да се срещат. Или им трябва твоето и на Партията червена разрешение.

Боко тиквата купи и Гоце

Защо така бе, Соня? Защо Гоце? Нали беше най-успешния български президент? Нали беше без драскотина по имиджа си? И сега изведнъж "Гоце"? Какво се промени? Да не би да смениха опорните точки и казаха, че ти спират кранчето, ако не започнеш да плюеш по "врага с партиен билет"? Май това ще да е!

ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА!!!

Егати цирка, егати държавата. Никой не говори за икономика, за бъдеще, за идеи, а само кой ще управлява, кой ще събира парите на данъкоплатците и кой да ги разпределя. Пълна простотия и тъпотия.

Излиза, че бивш държавен глава и бивш премиер са подслушвани и това се приема като нещо нормално??? Първанов щял да ги съди за клевети? А защо никой не се поразрови да видим и ние КОЕ е това всеслушащо ухо и тая всесилна ръка, дето в удобен момент може документирано да докаже кога ходиш по нужда? Значи ЦЦ когато подслушва - лошо, но когато е нужно на Партията е добре? Столетницата доста избирателно е оглушала! Не чува гласа на обикновените хора, ама долепила ухо до всеки зид да дебне за тайни завери.

Тъпанари сте всички, в заговор сте срещу народа и държавата. На бесилото мамка ви, омръзнали ни вече стари и изтъркани муцуни!

Хич няма и да се изненадам ката се прави политика в целия свят ние сме тъпи че ги търпиме въобще... Ако не сте гледали новия филм на Скорсезе с Леонардо, гледайте го, по истински случай е и може спокойно да пренесете действието от Уоустрийт в политиката...

Свинските медии тиражират поредната си измислица ....

Е, нЕма такава държава! За пореден път жълт вестник се опитва да си вдигне тиража и да се задържи в медийното пространство на всяка цена! Патрашкова и Дачков са дребни ялови душици, готови да измислят поредната тъпа история, произхождаща от "флашка" (техен патент, който отвреме на време им осигурява съществуването). Ако трябва и офиса си ще взривят отново стига това да накара хората да си купуват жълтия парцал, който повръщат.

си ти,немаш кураж колкото една жена.

За какъв кураж става дума? Хайде пък ти като имаш повече кураж кажи с ръка на сърцето - кое от горенаписаното не е вярно?

то пък една жена!

БКП са по интригите и подслушванията тях ги питайте , те "знаят" кой къде ходи и какво говори! Спецове са на интригите, сега гледат да насъскат Първанов срещу Бойко!

как я тебя люблю!

Комунистите, мафиозите и агентите на Държавна сигурност от ГЕРБ и АБВ се прегърнаха и разцелуваха!

Боко,вече като президент дава прием на американския посланик и съпругата му. Още на входа турга една подсечка на посланика и докато охраната го вдига от пода наш Бочко подхвърля -И аз поназнайвам това-онова и добвя: -Това жена ти ли е брато? - Лелееее, да я хрускаш-мадамата е пипната отвсякъде!.....

Не е възможно да са подслушвани! Нали това го правеше само ЦЦ. Нали само правителството на ГЕРБ е подслушвало всеки и всичко и най вече себе си. Г-жа патрашкова да каже кои?

които са осигурени от ЦвЦв. В момента се развихря вътрешно партийна война с ББ за овладяване на ГЕРБ.

Браво, много "умно" от твоя страна?! От 4 г. се вихри само "вътрешнопартийна" борба в ГЕРБ и затова излизат записи само на ББ!? нищо, че "сатрапа" ББ най-много "подслушвал", а нито един компромат срещу БСП69ДПС!

Ето това вече е фраПИРАЩ ПРИМЕР НА ПОГОВОРКАТА, С ТВОИ КАМЪНИ ПО ТВОЯ ГЛАВА. ГОЦЕ, ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА КОМПРОМАТАДЖИИТЕ, КАКВИТО СА КОМУНОХИЕНИТЕ, ИЗКАРАЛИ ЦЕЛИ КУРСОВЕ И ШКОЛИ ЗА ТОВА, СЕГА БЕРЕ ПЛОДОВЕТЕ. ХАК ДА МУ Е НА ТОЗИ ПРИМАТ, ДА ВИДИ ДАЛИ Е ХУБАВО. А ПАТРАШКОВА СИ Е ЗА ПАНДИЗА, ЗАЕДНО С ТРАКТОРА!!

Този на снимката най-после окончателно си свали маската и под повърхностния гланц лъсна истинското му "АЗ". Службогонец, доносник, интригант, себелюбец, използвач и непоправим сребролюбец. Характерите на Боце и Гоце се припокриват. Разликата е, че Гоце е по-умен, но Боце за сметка на това е по-напорист.

Много точно казано!

И в крайна сметка изобщо някои чувал ли е въпросните "записи"? Мале как ги пързалят робите с някви повърхностни измишльотини и те пак се връзват. А пък АБВ и Първанов дори не са напуснали БСП, демек тия, които не харесват сегашното управление, но са "социалисти" и гласуват за АБВ... всъщност пак си гласуват за БСП, хитро, а?

Първа част: Боце - Президент, Гоце Примиер. Втора част: Гоце - Президент отново, Боце Примиер отново и така нататък чак до края на света.

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? ОСТАВКА! МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО! Кучелюбите с децата