Борисов поиска от Ципрас коридор на гръцката границата

Бойко Борисов проведе телефонен разговор с гръцкия си колега Алексис Ципрас за проблемите по българо-гръцката граница заради протестите на гръцки фермери.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска от Ципрас коридор на гръцката границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами що не отидат да затворят границата на немците да видим отговора...? Нагли маляки....това си е техен проблем защо трябва да го пренасят върху други държави?

Затваряме демонстративно границата. Живва земеделието и туризма ни...

И Ципрас си направи секуро.

Боко не може да отиде до границата щото няма винетка , а кака П. е в Краварника и не може да му даде разрешние. Затова му дръннал по телефона, ама жицата била настъпана от един трктор и пазговора бил само в една посока.

Направо да се чудиш!!! Български кораб патролира между Турция и Гърция. И направо по БТВ изпаднаха в "оргазъм", като показаха, как ги спасяват - гледат ги на радара, чакат ги да излязат от териториалните турски води, след това ги товарят на кораба и ги стовават на гръцка територия - или проблема на бежанците е да намерят лодка да излязат от турски води. Е, това нормално ли е? Може ли от български води да излезе лодка и да ги чака друг кораб и да ги закара в друга държава... Тия от ЕС, викат, ела вълчо изяш ме! Е, нали уз ще плащат 3 млрд на Ердоган да държи бежанците незнам си къде! Има ли смисъл от патрулиране, когато може просто на турски нормални кораби, или на кораби от ЕС, да ги вземат от турските пристанища и да ги карат до Гърция. Шантава работа!!! Цир, за какво го правят и защо се самозалъгват, и вярвали някой на тая простотия.....

а реват, че тук немогат наща граница да опазят -нямат кадри, немат техника, няма кинти... А за тва има!

Спрете вноса на зеленчуци от Гърция незабавно!!!! Изследвайте ги за пестициди на границата и обратно към Гърция!?!!?

Също така можем да спрем да купуваме гръцка селскостопанска продукция.

Нашите превозвачи, ако имат някакви претенции към нашето правителство, даги предяват от май месец нататък с блокиране на гръцката граница! ОХИ туристи! Така се прави!

Вместо да критикуваме гърците за действията им,наложително е да се учим от тях,как се защитават права и просперитет.В противен случай още дълго ще сте им слуги.

Видяхме ги селските хитреци!

Борисов поиска от Ципрас коридор и той тутакси го премести в другия крачол ...

Какво става Бойко? Наркотиците ти идващи от Афганистан и Ирак ли ти спряха. Или оръжието, което пращаш на ИДИЛ? Санкции ти налагат господарите за всеки ден закъснение... ИДИЛ им свършват оръжията заради теб

Колко сме жалки... Външният министър мънка страхливо - след всяка дума ъъъъъ... Бавно му тече мисълта или толкова е безсилен...

Малоумна работа! Главата на Ципрас ври и се чуди какво да прави и през това време телефона му дрънка- да направел коридор.А,бе вие луди ли сте?

ритнете им масите с вино и ядене, гадни византиици, и минете!

Не става батка.... Траянови Врата е по-натам.....

Господа, какво виждаме? Предложението на нашия Премиер е разумно - съобразено е с възможностите за действие на съседния ни Премиер. Ко е неразумното в създалото се положение? Не само неразумно, а и нелепо е поведението на "нашите" превозвачи - натрапено им от мафията. Те отговарят на блокирането на гръцката граница от гръцките превозвачи със заплахата и те - българските превозвачи да блокират българската граница. Такъв идиотизъм те не могат да измислят - не са идиоти, а и господарите им не биха им позволили никаква самоинициатива. Та нали господарите им не са им предоставили възможност да харчат господарските пари поне за храна и вода в извънредни условия! Та камо ли за фадроми за блокиране на държавна граница! Отгде от шофър фадрома! От господаря му и естествено - мафията! И така господа, наблюдаваме поредния и успешен опит мафиотите да управляват правителството. Мафията, създадена през 50-те години на миналия век от соц-негодяите и самия Живков, насилва избраното от народа ни правителство да изпълнява идиотските й решения. Господа, има две възможности. Мафията да управлява и българският народ да бъде унищожен или мафията да бъде унищожена. Или ще преминете границата на страха - внушен Ви от Живковската мафия и ще застанете срещу й, или ще сте под идиотското й робство.

Господа, съдейки по броя минуси, очевидно е. че ги пишат подвластните на мафията. Ще дойде положителния ден и на нея и тях ще се напишат оловните полагащи им се знаци. Неизбежно е. Никакъв социализъм - "Всекиму своето". Ще бъде и ще е.

В отговор на Бойковата молба, Ципрас ше си го премести от левия в десния крачол.

къде и да го скрие все ще го намериш като те влече

Шифиорите търсеха за помощ консула ни в Солун. Де е Писанчев да им помогне?

Нека гръцките трактористи да си затварят границата през лятото да не им влизат курортисти,които да им пречат да си играят сиртаки.

Този американски суек, Министъра на МВнР - Митов, още не е сезирал Брюксел и НАТО за ситуацията! ЕС и САЩ, затова ли ни оставиха без армия, за да може всяка съседна страна да ни извива ръцете и ни държи за заложник пред ЕС, което прави в момента Гърция, а ние сме безпомощни! ЕС и НАТО, с такъв елементарен рекет провеждан от Гърция не могат да се справят, камо ли с нещо друго, като военна агресия, да речем! Едва ли, ако бяхме вече, вилает на Турция, гърците щяха да имат тази смелост! Дори с Русия да бяхме в съюзнически отношения, вместо с безпомощният ЕС, гърците щяха да се сапикясват!

По-добре отивай откъм вилает на Турция батка,защото освен,че с Русия сме в добри отношения,сме и шубета и от турците много ни е страх,разбираш ли....:):))))))))) Значи,"съжителство" срещу десетдневно отваряне на границата!! Сделка или не??:):))))))))

Май, си се светнал, как ни бутат кот ЕС и САЩ към статут - турски вилает, ако, очаквано ЕС даде фира!

цял живот си ревал на майка ти, че те бият и никога не си се оправял сам а?

Иди на границата и оправи положението, като си толкова ербап!

Знаете ли умници, че Гърция има граница и с Италия? Която НИКОГА, ама НИКОГА, НЕ Е БИЛА БЛОКИРАНА от гърци. А защо гърчолята, винаги, ама винаги са чуствали заплаха от България, и никога от Турция или Италия, от където и са ги клали, но те упорно вярват и до сега, че единственият враг им е България?!

Я,Гърция граничи с Италия!!! Моята мечта за Велика Гърция се осъществи!!:):))))))))) Вече,не съществува Албания,явно........

Вече се съгласи, че фериботите от Италия спират в Игуменица и Патра или забрави?

Не знам от къде си минавал, ама трудно се блокира морска граница с трактори...

Борисов ако си мисли, че гърците са овце като българите и каквото им нареди Ципрас това ще правят - не е познал! Гърците са горд народ и отстояват правата и интересите си, колкото и да не ни харесва това на нас. Показват го непрекъснато.

БЕГАЙ С ТОЗИ горд народ.. паляци, затънали до шия и продължаващи да искат като цигани

Паляци, ама са блокирали НАШАТА, а не нечия друга граница нали?

Хаха горди...тъпи са та чак на кухо дрънкат oxi oxi и накрая така им го втъкна Ципрас.Тепърва ще ядат дебелия.

dionisiosd@yahoo.com

Горд и излъган,или дори глупак ако щеш,не са несъвместими.....

Гърците не са овце определено. Но пък са говеда, като тръгнат и се блъскат без да мислят.

dionisiosd@yahoo.com

+++++++!!!!!!!!! Единственият в целия форум,разбрал нашата психика!!!!!!

Колеги, днес е празник и държавните институции работят по съкратено работно време. Моля претенциите утре след 11:00 часа !

Какъв коридор- ББ само се фука а го е страх- да каже какво се разбрал с Орбан или не се е разбрал. Византийците пак ще ни изработят,знаем се от 1300 години,но по-добре отколкото турците да ни работят. Кога нашите "земеделци" ще затворят Дунав мост 1 и 2 да покажем на западноевропейците ,че и ние имаме характер.

Брей, този Борисов както Хитлер поиска Данцигския коридор от поляците, най-строг държавник ! Само да не го дадат коридора, ще видят те гърците, както поляците ! :) :)

Кеф, хиляди потни мъже, балканци предимно! Зажаднели за ракия и зрелища, няма ли да честват 2ри февруари. Борисов да не се бъзика с Ципрас, да праща военната баня и да раздава гевреците.

Борисов нищо не може да иска от Ципрас!

Може да им спрем самолетите към Гърция обаче. Ще ги отклонят към Босфора. Ще видят кон боб яде ли?

stan_posta@

Това ще наруши европейските договорености, нали сме уж една империя.

Как ще им ги спрем? Ние нямаме бойна авиация вече......или натовски самолети(полски иили сшаски ) ще свали гръцки, защото минал през територията на бг. нема спиране щото кошарата е разградена.

Борисов не може от никого нищо да поиска, не само от Ципрас. Защото не само не е в час, а не е ходил на училище. До "трафо-поста" си е ял филията с мас и след това е раздавал юмручно детско правосъдие. Това той го каза в едно интервю, не съм го аз измислил. За съжаление той толкова може и сега, защото си е останал на онова ниво...

Абе,имам чувството,че едни хора,не въртите развалена плоча,а сте такава самите вие...:):)) Айде прочети отново колонката.....

Навремето Т. Живков, връщайки се от някакво межд. съвещание, направи офиц. изявление чрез медиите, че България няма никакви териториални претенции към своите съседи (това изявление, разбира се, му бе "подсказано"), но никой от съседите ни не отвърна с реципрочно изявление, въпреки че в интерес на историческата истина, би трябвало да е обратното. Та и сега този блогаж на гърчетата само на бълг. граница доказва това, което искаме да кажем. Бълг. управници, кога ще започнете да се държите достойно?!

Напротив,ако върнем драхмата,ще получат един среден,защото тогава нашите управници няма да имат алибито от типа"да не ни изгонят" и няма как да не предявят иск срещу Германия,за репарациите и ДВЕ заемчета `дето ни дължи.... Видиш ли,сумата е по-голяма от тази която дължим ние....

Вчера си купих свинетка. Днес не мога да я ползвам посока Гърция. Утре отивам да я връщам. Всъщност не ще я ползвам 14 дена и тогава ще искам да ми върнат парите. Нали толкова беше по търговския закон ако не харесаш телевизора. Пазя всички атрибути касови бележки, фолио.

Винетката не е стока...

Абе вярно е, не е стока.

Новина: Главният прокурор на Румъния подаде оставка заради незаконен кортеж КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ РУМЪНЦИТЕ? Баджанашки поздрави от Мишо Бирата!

А бе....гърците са малко като нашите комунисти - като ти кажат "Добър ден" добре е да погледнете дали има слънце!

демократите като кажат евротаратанци разбирай крадене до дупка и беднотия до шия.

Тези хрантутници от външно да вземат да свършат нещо. Само цаца от нас-честните данъкоплатци, връзките нещастни. Уреждат се там до 9то коляно а ние ги храним като балами. Когато им дойде реда-крият се в миши дупки, майка им разврат на

Питай го...:):))) Нали според някои "светила",бил "комунист"?? Ама,как така прави каквото му кажат?? Но,знай,че е непредвидим и ако не му оставят изход европедалите(относно собствената му кожа имам предвид)ще съжаляват горчиво,защото стига до крайности....:):)))))))

На Кулата,от гръцката страна е област "Серес".. Я вижте коя известна политическа фамилия е местна!! Я вижте коя партия управлява с поколения тази фамилия и е в правителството с министри,министри председатели и президент!! Я вижте,тези които сега стачкуват,дали точно на тази област,не дават на тази партия около 70% на изборите. Я вижте коя друга партия е силна там и стачкуващите и дават останалите гласове..... Сетихте ли се??:):)) Ама,семейство Караманлис разбира се,с европедалската братската партия на СДС,Нова Дебилац...ъъъъъ Нова Демокрация!! А,за втората партия,сетихте ли се?? ПАСОК-евромухльовците,разбира се...:):)) Сега,стачкуват...:):)) Ей така,за да не помислите,че дебили има само в България!! И при нас в Гърция,бъка от тях...:):)))))))

Иъпратете им , 2/3 КАКИ.

DIDA

"... близо 1800 камиона изчакват от двете страни на границата..." Ами ще чакат, това е ГЪРЦИЯ! Ние само можем да чакаме 500 години някой да дойде да ни освободи!

не са луди да си пуснат чуждите камиони на тяхна територия.. Щот нашичките "превозвачи" може и да нямат застраховки, ама чуждите имат сериозни застраховки за товарите си.. А влизането им в територията на Гърция елиминира клаузите за МЕЖДУНАРОДЕН форсмажор.. И ще ги скъсат от плащания по тяхна вина..

ЧУДНА РАБОТА! МИНИСТЪР ДАНИЕЛ МИТОВ СЕ Е СКЪСАЛ ОТ РАБОТА ПРЕЗ ТЕЗИ ДНИ ТА ЧАК И ПРЕМИЕРА НАКАРА ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТОЗИ ПРОБЛЕМ.КОГАТО ГРАНИЦАТА Е БИЛА ОТВОРЕНА ВИНАГИ Е ИМАЛО КОРИДОР ЗА НАС ДО КАВАЛА.

отвреме-навреме хвърлям поглед на някои статии и форуми. Какво си мислят форумците - те ли ще оправят държавата. И каква им е ползата от писанията - ако не им се плаща както разбирам. Да ги вземе ББ за съветници - до един акълии. За пръв и последен път пиша и ви се смея и то отдалеч.

наши управници са хванати за топките от кукловодите (същите тези, които са ментори на Меги Куневата...) и затова не смеят да защитят интересите на БЪлгария като достойни нейни политици.

Ние казахме ,че не искаме да сме в ЕС . Но , вие продължавайте да си телефонирате .

Гърците си сложиха софрите на шосето. Почнаха да ручат.

Каква е разликата м/у Гърция и България? Гърция опраска ЕС със 200-300 милиарда,......а България бе опраскана от ЕС /НАТО,САЩ/, САМО СЪС 16 МИЛИАРДА, ''УЖ'' ЗА ОТБРАНА .

Да ,но от сърце!

Аритметиката е проста... Евромародерите,дават 60.000.000.000 на местните евровасали,за да премълчат натоварването на бюджета с още 240.000.000.000 които крадат те и ги дължи хазната!!

Аритметиката е И друга . Ако се изчисли ,Гърция колко такси е платила на ЕС ,ще се окаже ,че тези вече около 300 млрд. не би трябвало да ги връщат ,те са си техни... От ЕС най-голяма полза имат ---Германия ,и Франция.....,останалите членки , са ПЛАЩАЧИ НА ТАКСИ .

Айде сега еврокурвентиите да ходят да реват в Брюксел. Гърците си търсят евтини забавления и естествено ще ударят нас - че кой друг. Мисля да е правилно щото ние да си сметнем загубите и да поставим ребром въпроса - кой ще ги плати - Гърция ли, ЕС ли или ще си ги делят. Като не щат ще им спретнем ответни мерки. Колко му е. Стига сме се молили.

Всяка година по това време фермерите протестират! Празниците минаха,още е рано да се оре и да се сее....защо да не попротестират?Може пък да падне някой лев!

Много хубаво. Така се решават проблеми когато искат да съсипят народа си управниците.

Как се кооперират гръцките колеги, особено до четвъртък

Отварят си границата за арабски мигранти, а затварят и съсипват нашите превозвочи.

Ципрас не можа да го изплаши целия ЕС та нашия ще му каже какво да прави.

....сега лилето да връща парите от винетките...