Габрово посрещна Борисов с негова статуя-карикатура

За хората е много по-интересен карнавалът в Габрово, отколкото карнавала в София с конгреса на БСП. Това коментира премиерът Бойко Борисов в Габрово, където го посрещнаха с негова статуя-карикатура.

Обратно в новината

Коментари - Габрово посрещна Борисов с негова статуя-карикатура | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах, Габрово ! ... Да сте Живи и Здрави, `Калпазани` !! ;-)

Множко ми се виждат 4 млн. за въпросната алейка.

ПЕМ

На руски: Стаит статУя, с бальшова .я! Ани не плескали, потому шта в руках .й держали! /Нарочно о-то е а, тъй като повечето не знаят руски/

Не е изненада, че фашизоидна България не се интересува от социалистите. Затова българската нация върви стремглаво надолу към небитието. Благодарение на левите партии и профсъюзи, с цената на десетилетни класови борби, народите в Западна Европа са извоювали много права и социални придобивки. Силна левица, влиятелни комунистически и ляворадикални движения има В Гърция, Италия, Франция, Германия, Испания, Португалия, Чехия...... Дори в консервативна Англия с левите трейдюниони и лейбъристи никой не може да се шегува!

аззз

браво бойко мачкай комунделите.............

сега е момента, когато са се сабрали главатарите на червените крадци на "посрано" 20, да бадат изтребени наведнаж и балгария да си отдахне от разбоиници.

Хахаха, простото си е просто, щом не се интересува от конгреса на БСП, защо го споменава без да го питат?

Защото хората наистина не се интересуват от конгресът. За разлика от него все пак там ще изберат срещу кой ще излезе на татамито на следващите избори.