Коментари - Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол | Днес.dir.bg

Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол

България ще си сътрудничи с Европол по темата с биткойн, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол | Днес.dir.bg

Коментари

Тиквоча разбира от изкуство, езикознание и физикохимия. Колко му е за някакви биткойни.

ама не е зле да го изпитаме,може да е коледна шега

не може да бъде, вероятно са му наливали дни наред с големия шланг в главата,че да проумее и все пак имам съмнение за резултата,вероятно обратно пропорционален на ръста и килата

Да се прекръстим всички, да не вземе този ограмотеният да турне излишъка в Биткойни и да чака да пораснат до 100к за бройка.

сатрапа селянин от правец управлява 30 г. и си умря неграмотен и тъп(човек не полумнява), в диктатура е така , може да управляваш и като си тъп, а сега е полудиктатура, значи може да си полутъп. полупроводници, сър

Аз не мога да разбера зашо БСП толкова мрази ББ. От биткойн надали разбират чак толкова много хора. разликата е тази че едни си признават че не разбират, а други не. И първите с естараят нещичко да разберат,а вторите обикновено проиказват глупости. като партийни5те секретари по времето на милиционеро-социализЪма. Които разбираха от всичко. Колко от вас, "умници" сте завършили гимназия с параметрите на ББ? Колко от вас сте завършили нормално висше образование? А не Северо-южния Славянско-мюсулмански униветситет от Чукотка. Колко от вас имат завършена нормална аспирантура (или докторантура, както е сега)? Или всички вие сте природно интелигентни. А всъщност сте най-обикновени кекадърници, от които и чеп за зеле не става. Помислете си. Защото като чета тия писания срещу ББ много ми напомнят на стила на младите дихатели от ВС на БСП. Екземпляри, които ако ги изкараш да работят нещо нормално ( ане на държавна служба или партийна работа) най-вероятно ще умрат от глад

Не му гледай "параметрите",а се опитай да му проследиш мисълта в казаното по-горе.Иначе параметрите му/в размери/ са недостижими.

бас слагам че, от всичкото тъпанари дрскали тука един не може директно да отговори какво значи витуално, ... тоест племето е тъпо като вожда

бас слагам че, от всичкото тъпанари драскали тука един не може директно да отговори какво значи виртуално, ... тоест племето е тъпо като вожда

Не съм фен на ББ,но съм чела ,че е завършил със златен медал средно образование и едва ли е толкова злеЧЕ ДА УПРАВЛЯВА 2 ПЕТИЛЕТКИ по скоро хората около него са много зле-министри замове и т н деца без опит и понаучили нещо повече за ИТ ,та си мислят ,че живото е дали разбираш от криптовалута или не мили те а какво ще стане с вас след 20 години и вие изостанете от технологиите и се появят пикльовци ,които ви обясняват всичко с тях

само не разбрах на какъв език е взел този златния медал, щото той български не знае....

ега ти "прогреса" - молекулата станала биткойн....

Борисов ограмотЕн....оксиморонни шегажии се навъдили

Изглежда, че са му се изплъзнали тези 3,5 млрд. Не му се вярва и нарежда ГДБОП да си сътрудничи с Интерпол. Бедната тиква !!

Едва ли би могло да се ограмоти нещо подобно на Мутрака от Банкя.

Сетих се за вица, в който Бай Ганьо трябвало да постави на Дявола неизпълнима задача. Пръднал човекът, посочил с пръст зад себе си и рекъл: "А сега го боядисай!"

Тези дни освен "молекула" Боцо научил и "биткойн". Гооолям напредък, брей! От ушите му блика интелект...

щом и тоя е ограмотен вече за биткойна,стойността на същия вече е ...".0" язък!!!

с идването на празниците се напълни с глупаци по форумите

"България ще може да ги продаде за над 3.5 милиарда долара, ако те наистина са конфискувани." ПРОКУРАТУРАТА НАЛИ ОТРЕЧЕ ДА ГИ Е КОНФИСКУВАЛА. ЗНАЧИ ЩЕ ГИ ПРОДАДЕ НЯКОЙ ДРУГ, А НЕ БЪЛГАРИЯ. Ех, мила родна картинка... не били конфискували доказателствата по това престъпление на митничарите. Живи да ги оплачеш тези прокурори.

Ако България продаде всички тези биткойни, цената на биткойна ще падне на половина.

патке питай пипито то много ги знае

Да "конфискуваш" биткойни е все едно да конфискуваш мнението ми за г-н Борисов,каквото и да е то.

Винету ли го ограмоти?

Най вече се е информирал, как се крадат и в какъв куфар се слагат тия"модерни пари", че скъпиии...........може да е голяма далавера и ще има ли европомощи в биткойни и кога?!

Следейки ежедневните медийни изяви на "Лидера", смело мога да твърдя, че не подлежи на никакво ограмотяване.

Ами, че той не е прочел цялата книга "Винету"!

Поне от обща култура да знаеш, че Винету е СВЕТОВНА КЛАСИКА ЗА ЮНОШИ и е съставена от 4 тома.

За последно пише, че Карл Май, авторът на ВИНЕТУ е бил любимия автор на Адолф Х. Така,че писането като подигравка за Боко Б не е много удачно. Това за полуграмотния драскач.

Не са 4 тома, а само 3

Хайде пак тъпотии - как се конфискува нещо което НЕ СЪЩЕСТВУВА? Битконът е нещо виртуално, което "живее" в blockchain -ът. Ако има нещо конфискувано, това са портфейли (номера на сметки) и разбирасе, тези от които са конфискувани тези портфейли си имат техни копия. Което значи, че милиционерите държат дедовия.

Ако са ги конфискували, най-вероятно са имали достъп до портфейлите. И тогава какво им пречи да ги прехвърлят в друг портфейл, докато хакерите са в ареста и не могат да си сменят паролите например? Въпрос за 3.5 млрд, е в чии портфейл са прехвърлени ;) Освен, ако портфейла не е хардуерен.

Ами пречи им това, че портфейлите са криптирани. А декриптирането им отнема време. Това, че собствениците са в затвора, не значи, че целия свят е в затвора. Един телефонен разговор е достатъчен за да каже на някой от вън да прехвърли всичко в друг портфейл. Да не говорим, че става дума за български милиционери, чиито основен враг е читанката (онлайн библиотеката, не кварталния зубър). Та да вярваш в тая партенка е като да вярваш в дядо Коледа.

не е случаино че всичко ,,виртуално,, започва с ,,буквата бе,,...!!!

Ха ха ха, тази новина ми направи денят много по-позитивен....

Бойко Сатошито!

"Защото явно се дискутира и понеже доста много хора, включително и аз, днес бях за радост ограмотен от тях по темата, но е доста сложна. Имат много добри специалисти, които работят по тази кибервалута, но и не само по нея", каза премиерът. Ама, то мисъл и словоред. Друго си е да си ограмотен.

ББ има сериозен проблем със словореда. Дори кратко изречение не може да състави, но винаги напира към дълги, по възможност безкрайни. Явно такава му е мисълта, извира безконтролно на талази и затова плещи каквото дойде.

на човека който е ограмотил този селски идиот трябва да му присъдят нобелова награда

Не е бит кон от Банкя,разбрал е човека!

Ники

При соца за такива, като Винету имаше ПУЦ-ове(промишлено учебен център). Умните от народа обаче така четяха съкращението: Пульо Учи Цифрите.

Не си виждал дипломите от средно и визше образование, че е пълен отличник, или понеже пачаврата се е изсрала в главатата ти си останал с пуца.

ми то говедото си е говедо , колкото и дипломи да има ...наскоро един депутат от герб стана доктор на историческите науки , а е тъп и то видимо , ама като си плаща ...

Не се съмняваме, че е с виЗше образование.

Баце, да ти дам жокерче, що не пуснеш и ти една валутица, вече като ограмотен индивид-премиер. Можеш да я кръстиш "Баткоин" или "Баткоин Борисов". Малко ще звучи като онзи футболен отбор от Беларус, който острани едно време любимия ми клуб, ама карай! Бацее, ще станеш легенда, ще си първия европремиер със собствена валута, щото се оказа, че Путя те е предварил с Путинкоин! А и така с лекота ще изпереш кинтите милиарди , където ги къташ по незнайни финансови. Това е пътя Баце.

" Очи да видят, ръка да пипне"?-Левът си е РЕАЛНА валута а не виртоална???

Скоро прочетох че в бившата фабрика за хартия в Гоце Дечлев(родното място на Роско Плевннанлиев известен киберспециалист)направили КОПАЧКИ за БИТКОЙНИ купили стотици видеокарти на едро от КИТАЙ за 5000$ бройката и почнали яко копане .Да ма тая дейност била МНОГО ЕНЕРГОемка гълтала ТОК копачките гладни хоро не играели .За целта хитрите собственици(предполага се че е Иво Прокопиев и бандата измамници около него)са монтирали СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ които да доставят ТОК на ДЕНОНОЩНО работещите копачки.Понеже тия схеми и устроиства с биткойните са измислении от NSA- Национална Сигурност на Америка .Предполага се че копачките СЪБИРАТ огромен обмен информация от компютри на милиони хора като посрле инфото се поощрява с нещо като валута-БИТКОЙН .Сиреч нещо като мангалите събиращи тонове цветни метали и получаващи левчета .Друг който бил напред с матриала е Стоян Марков-Стенмарк ДС кука притежател на НАЙ-скъпия суперкомп във България струващ 1 МИЛИОН $ който са намира вцентъра на София в сграда на централна поща ие всъстояние да събира огромен обем информация и дани на граждани и фирми без да подозират

Глупак!!!

Бати простия селянин, къде се обаждаш

Това е като в оня виц - не били компютри а компоти... NSA е разработила хеш алгоритъмът който се ползва в blockchain -а, и на още хиляди места.

Хората обикновено се ограмотяват първите три, четири години в училище.После грамотни започват да усвояват знания и така цял живот, наш Бойко на почти 60 години се ограмотява и кога според вас ще се ограмоти та да премине на следващ етап.

Някой може ли да каже как се ограмотява тиква! Да беше нещо друго да го ограмотиш!

Управляват малоумници ,защото многоумниците ги е шубе да гласуват на изборите.

нема ги огрее, частните ключове са вече сменени

Да, току що се обадиха и викат ние сме частници - сменете ни ключа. Чул-недочул, разбрал-недоразбрал. Стига глупости бе!

овцо, кога съм копал коини ти си ходил прав под масата, частен ключ/private key/ няма нищо общо с баща ти частника, дето е ебал майка ти текезесарката/

форума сте много взискателни към толкова задълженото лице, не може да си преброи биткойните на спокойствие, дишате му във врата направо

tova mu e maikata ogramotiavane

стига ба фуй и пиши на кирилица

А бе това е частния ключ към 3,5 милиарда. Няма как да е на кирилица. Калфин не е включил коина в презентацията си. И Кукунева не можа да го хармонизира.

След ограмотяването вече ше се казва Биткойко Борисов.

Интерпол, вместо да щго ограмотявате, вземете му мярка за неотклонение, бе!

се е установило, че конфискуваните ма митницата бити коне тиквата ги е харизал на царските принцове които са ги пуснали на лондонските надбягвания и са дали фира

българите пак се уредиха,ще могат да продължат да живеят по гръб

Че то,за да крадеш,иска ли се специално ограмотяване? Някои са си родени ограмотени. Я,колко откраднАА....Милиарди....

в началото на януари биткоините се търгуваха за около 800- 1000 долара, а сега са на цена около 18 000 долара парчето. затова е този голям шум и интерес. най- интересното е, че човек може да си купи биткоин, но не може да го използва за разменна валута, т.е. да си купи нещо с него.единственото нещо е да чака да им се вдигне цената, и да се спечели от разликата.проблема е, че ние обикновените хора май- истървахме момента. теорията е, че около хиляда души в целия свят притежават около 60 процента от цялото количество биткоини. така, че те са тези които надуват балона, който всеки момент може да се спука.не е нормално за каквато и да е инвестиция. да носи 1700- 1800 % процента печалба за по- малко от една година. за сравнениие акциите на аpple, които се смятат за един от най-големия хит на борсите, в началото на 2005 година са се търгували на цена около 15 долара за аkция, а към момента, т.е. след 12- 13 години са на цена около 175 долара. и това се смята за изключително добра печалба...

Как да не мое да се използва, дори и сега гледам пазари на недвижима собственост в бикоини. Направи си сърч какво моеш да купиш в биткоини, и глей сеир, будала.

Роксано ти у живота продала ли си барем едно satoshi, да видиш с къв зор става, а и тия биткоини дет ги къташ ако не си ги съханила как треба, хакерите са ти ги хапнали вече, ... тая работа не е като оная

Неграмотното било Ограмотено на 55 годишна.възраст. Виц от серията тъпи

тиквата след като нацаливал англичанката тя се разболяла и му пратила английския минцифай да го арестува

колко мъка има в тоя форум .....

Отворете Боко Рекетьора на биткойни и кажете чао на 3,5те Милиарда собственост на държавата. Скоро ще се окаже че са "изчезнали мистериозно " . А на Боко милиардите ще станат 5.5 !

бОрисов ,,ограмотен" ХАХА,в какво ще селектираш ТИКВА,и какво ще се получи : от маймуна маймунки, от кратуна КРАТУНКИ.

тиквата е бил изненадващо обискиран от европейски милиционер и му е наложена пробация без да се усети

Коментари - Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол | Днес.dir.bg

Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол

България ще си сътрудничи с Европол по темата с биткойн, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ограмотен за биткойните, ще работи с Европол | Днес.dir.bg

Коментари

Тиквоча разбира от изкуство, езикознание и физикохимия. Колко му е за някакви биткойни.

ама не е зле да го изпитаме,може да е коледна шега

не може да бъде, вероятно са му наливали дни наред с големия шланг в главата,че да проумее и все пак имам съмнение за резултата,вероятно обратно пропорционален на ръста и килата

Да се прекръстим всички, да не вземе този ограмотеният да турне излишъка в Биткойни и да чака да пораснат до 100к за бройка.

сатрапа селянин от правец управлява 30 г. и си умря неграмотен и тъп(човек не полумнява), в диктатура е така , може да управляваш и като си тъп, а сега е полудиктатура, значи може да си полутъп. полупроводници, сър

Аз не мога да разбера зашо БСП толкова мрази ББ. От биткойн надали разбират чак толкова много хора. разликата е тази че едни си признават че не разбират, а други не. И първите с естараят нещичко да разберат,а вторите обикновено проиказват глупости. като партийни5те секретари по времето на милиционеро-социализЪма. Които разбираха от всичко. Колко от вас, "умници" сте завършили гимназия с параметрите на ББ? Колко от вас сте завършили нормално висше образование? А не Северо-южния Славянско-мюсулмански униветситет от Чукотка. Колко от вас имат завършена нормална аспирантура (или докторантура, както е сега)? Или всички вие сте природно интелигентни. А всъщност сте най-обикновени кекадърници, от които и чеп за зеле не става. Помислете си. Защото като чета тия писания срещу ББ много ми напомнят на стила на младите дихатели от ВС на БСП. Екземпляри, които ако ги изкараш да работят нещо нормално ( ане на държавна служба или партийна работа) най-вероятно ще умрат от глад

Не му гледай "параметрите",а се опитай да му проследиш мисълта в казаното по-горе.Иначе параметрите му/в размери/ са недостижими.

бас слагам че, от всичкото тъпанари дрскали тука един не може директно да отговори какво значи витуално, ... тоест племето е тъпо като вожда

бас слагам че, от всичкото тъпанари драскали тука един не може директно да отговори какво значи виртуално, ... тоест племето е тъпо като вожда

Не съм фен на ББ,но съм чела ,че е завършил със златен медал средно образование и едва ли е толкова злеЧЕ ДА УПРАВЛЯВА 2 ПЕТИЛЕТКИ по скоро хората около него са много зле-министри замове и т н деца без опит и понаучили нещо повече за ИТ ,та си мислят ,че живото е дали разбираш от криптовалута или не мили те а какво ще стане с вас след 20 години и вие изостанете от технологиите и се появят пикльовци ,които ви обясняват всичко с тях

само не разбрах на какъв език е взел този златния медал, щото той български не знае....

ега ти "прогреса" - молекулата станала биткойн....

Борисов ограмотЕн....оксиморонни шегажии се навъдили

Изглежда, че са му се изплъзнали тези 3,5 млрд. Не му се вярва и нарежда ГДБОП да си сътрудничи с Интерпол. Бедната тиква !!

Едва ли би могло да се ограмоти нещо подобно на Мутрака от Банкя.

Сетих се за вица, в който Бай Ганьо трябвало да постави на Дявола неизпълнима задача. Пръднал човекът, посочил с пръст зад себе си и рекъл: "А сега го боядисай!"

Тези дни освен "молекула" Боцо научил и "биткойн". Гооолям напредък, брей! От ушите му блика интелект...

щом и тоя е ограмотен вече за биткойна,стойността на същия вече е ...".0" язък!!!

с идването на празниците се напълни с глупаци по форумите

"България ще може да ги продаде за над 3.5 милиарда долара, ако те наистина са конфискувани." ПРОКУРАТУРАТА НАЛИ ОТРЕЧЕ ДА ГИ Е КОНФИСКУВАЛА. ЗНАЧИ ЩЕ ГИ ПРОДАДЕ НЯКОЙ ДРУГ, А НЕ БЪЛГАРИЯ. Ех, мила родна картинка... не били конфискували доказателствата по това престъпление на митничарите. Живи да ги оплачеш тези прокурори.

Ако България продаде всички тези биткойни, цената на биткойна ще падне на половина.

патке питай пипито то много ги знае

Да "конфискуваш" биткойни е все едно да конфискуваш мнението ми за г-н Борисов,каквото и да е то.

Винету ли го ограмоти?

Най вече се е информирал, как се крадат и в какъв куфар се слагат тия"модерни пари", че скъпиии...........може да е голяма далавера и ще има ли европомощи в биткойни и кога?!

Следейки ежедневните медийни изяви на "Лидера", смело мога да твърдя, че не подлежи на никакво ограмотяване.

Ами, че той не е прочел цялата книга "Винету"!

Поне от обща култура да знаеш, че Винету е СВЕТОВНА КЛАСИКА ЗА ЮНОШИ и е съставена от 4 тома.

За последно пише, че Карл Май, авторът на ВИНЕТУ е бил любимия автор на Адолф Х. Така,че писането като подигравка за Боко Б не е много удачно. Това за полуграмотния драскач.

Не са 4 тома, а само 3

Хайде пак тъпотии - как се конфискува нещо което НЕ СЪЩЕСТВУВА? Битконът е нещо виртуално, което "живее" в blockchain -ът. Ако има нещо конфискувано, това са портфейли (номера на сметки) и разбирасе, тези от които са конфискувани тези портфейли си имат техни копия. Което значи, че милиционерите държат дедовия.

Ако са ги конфискували, най-вероятно са имали достъп до портфейлите. И тогава какво им пречи да ги прехвърлят в друг портфейл, докато хакерите са в ареста и не могат да си сменят паролите например? Въпрос за 3.5 млрд, е в чии портфейл са прехвърлени ;) Освен, ако портфейла не е хардуерен.

Ами пречи им това, че портфейлите са криптирани. А декриптирането им отнема време. Това, че собствениците са в затвора, не значи, че целия свят е в затвора. Един телефонен разговор е достатъчен за да каже на някой от вън да прехвърли всичко в друг портфейл. Да не говорим, че става дума за български милиционери, чиито основен враг е читанката (онлайн библиотеката, не кварталния зубър). Та да вярваш в тая партенка е като да вярваш в дядо Коледа.

не е случаино че всичко ,,виртуално,, започва с ,,буквата бе,,...!!!

Ха ха ха, тази новина ми направи денят много по-позитивен....

Бойко Сатошито!

"Защото явно се дискутира и понеже доста много хора, включително и аз, днес бях за радост ограмотен от тях по темата, но е доста сложна. Имат много добри специалисти, които работят по тази кибервалута, но и не само по нея", каза премиерът. Ама, то мисъл и словоред. Друго си е да си ограмотен.

ББ има сериозен проблем със словореда. Дори кратко изречение не може да състави, но винаги напира към дълги, по възможност безкрайни. Явно такава му е мисълта, извира безконтролно на талази и затова плещи каквото дойде.

на човека който е ограмотил този селски идиот трябва да му присъдят нобелова награда

Не е бит кон от Банкя,разбрал е човека!

Ники

При соца за такива, като Винету имаше ПУЦ-ове(промишлено учебен център). Умните от народа обаче така четяха съкращението: Пульо Учи Цифрите.

Не си виждал дипломите от средно и визше образование, че е пълен отличник, или понеже пачаврата се е изсрала в главатата ти си останал с пуца.

ми то говедото си е говедо , колкото и дипломи да има ...наскоро един депутат от герб стана доктор на историческите науки , а е тъп и то видимо , ама като си плаща ...

Не се съмняваме, че е с виЗше образование.

Баце, да ти дам жокерче, що не пуснеш и ти една валутица, вече като ограмотен индивид-премиер. Можеш да я кръстиш "Баткоин" или "Баткоин Борисов". Малко ще звучи като онзи футболен отбор от Беларус, който острани едно време любимия ми клуб, ама карай! Бацее, ще станеш легенда, ще си първия европремиер със собствена валута, щото се оказа, че Путя те е предварил с Путинкоин! А и така с лекота ще изпереш кинтите милиарди , където ги къташ по незнайни финансови. Това е пътя Баце.

" Очи да видят, ръка да пипне"?-Левът си е РЕАЛНА валута а не виртоална???

Скоро прочетох че в бившата фабрика за хартия в Гоце Дечлев(родното място на Роско Плевннанлиев известен киберспециалист)направили КОПАЧКИ за БИТКОЙНИ купили стотици видеокарти на едро от КИТАЙ за 5000$ бройката и почнали яко копане .Да ма тая дейност била МНОГО ЕНЕРГОемка гълтала ТОК копачките гладни хоро не играели .За целта хитрите собственици(предполага се че е Иво Прокопиев и бандата измамници около него)са монтирали СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ които да доставят ТОК на ДЕНОНОЩНО работещите копачки.Понеже тия схеми и устроиства с биткойните са измислении от NSA- Национална Сигурност на Америка .Предполага се че копачките СЪБИРАТ огромен обмен информация от компютри на милиони хора като посрле инфото се поощрява с нещо като валута-БИТКОЙН .Сиреч нещо като мангалите събиращи тонове цветни метали и получаващи левчета .Друг който бил напред с матриала е Стоян Марков-Стенмарк ДС кука притежател на НАЙ-скъпия суперкомп във България струващ 1 МИЛИОН $ който са намира вцентъра на София в сграда на централна поща ие всъстояние да събира огромен обем информация и дани на граждани и фирми без да подозират

Глупак!!!

Бати простия селянин, къде се обаждаш

Това е като в оня виц - не били компютри а компоти... NSA е разработила хеш алгоритъмът който се ползва в blockchain -а, и на още хиляди места.

Хората обикновено се ограмотяват първите три, четири години в училище.После грамотни започват да усвояват знания и така цял живот, наш Бойко на почти 60 години се ограмотява и кога според вас ще се ограмоти та да премине на следващ етап.

Някой може ли да каже как се ограмотява тиква! Да беше нещо друго да го ограмотиш!

Управляват малоумници ,защото многоумниците ги е шубе да гласуват на изборите.

нема ги огрее, частните ключове са вече сменени

Да, току що се обадиха и викат ние сме частници - сменете ни ключа. Чул-недочул, разбрал-недоразбрал. Стига глупости бе!

овцо, кога съм копал коини ти си ходил прав под масата, частен ключ/private key/ няма нищо общо с баща ти частника, дето е ебал майка ти текезесарката/

форума сте много взискателни към толкова задълженото лице, не може да си преброи биткойните на спокойствие, дишате му във врата направо

tova mu e maikata ogramotiavane

стига ба фуй и пиши на кирилица

А бе това е частния ключ към 3,5 милиарда. Няма как да е на кирилица. Калфин не е включил коина в презентацията си. И Кукунева не можа да го хармонизира.

След ограмотяването вече ше се казва Биткойко Борисов.

Интерпол, вместо да щго ограмотявате, вземете му мярка за неотклонение, бе!

се е установило, че конфискуваните ма митницата бити коне тиквата ги е харизал на царските принцове които са ги пуснали на лондонските надбягвания и са дали фира

българите пак се уредиха,ще могат да продължат да живеят по гръб

Че то,за да крадеш,иска ли се специално ограмотяване? Някои са си родени ограмотени. Я,колко откраднАА....Милиарди....

в началото на януари биткоините се търгуваха за около 800- 1000 долара, а сега са на цена около 18 000 долара парчето. затова е този голям шум и интерес. най- интересното е, че човек може да си купи биткоин, но не може да го използва за разменна валута, т.е. да си купи нещо с него.единственото нещо е да чака да им се вдигне цената, и да се спечели от разликата.проблема е, че ние обикновените хора май- истървахме момента. теорията е, че около хиляда души в целия свят притежават около 60 процента от цялото количество биткоини. така, че те са тези които надуват балона, който всеки момент може да се спука.не е нормално за каквато и да е инвестиция. да носи 1700- 1800 % процента печалба за по- малко от една година. за сравнениие акциите на аpple, които се смятат за един от най-големия хит на борсите, в началото на 2005 година са се търгували на цена около 15 долара за аkция, а към момента, т.е. след 12- 13 години са на цена около 175 долара. и това се смята за изключително добра печалба...

Как да не мое да се използва, дори и сега гледам пазари на недвижима собственост в бикоини. Направи си сърч какво моеш да купиш в биткоини, и глей сеир, будала.

Роксано ти у живота продала ли си барем едно satoshi, да видиш с къв зор става, а и тия биткоини дет ги къташ ако не си ги съханила как треба, хакерите са ти ги хапнали вече, ... тая работа не е като оная

Неграмотното било Ограмотено на 55 годишна.възраст. Виц от серията тъпи

тиквата след като нацаливал англичанката тя се разболяла и му пратила английския минцифай да го арестува

колко мъка има в тоя форум .....

Отворете Боко Рекетьора на биткойни и кажете чао на 3,5те Милиарда собственост на държавата. Скоро ще се окаже че са "изчезнали мистериозно " . А на Боко милиардите ще станат 5.5 !

бОрисов ,,ограмотен" ХАХА,в какво ще селектираш ТИКВА,и какво ще се получи : от маймуна маймунки, от кратуна КРАТУНКИ.

тиквата е бил изненадващо обискиран от европейски милиционер и му е наложена пробация без да се усети