Борисов: Популизмът се дължи на двойните стандарти в Европа

Премиерът Бойко Борисов и председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол обсъдиха последствията от референдума във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Популизмът се дължи на двойните стандарти в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасно :) Приемаме аргументите на популистите. Даже ще направим туй-онуй от кумова срама . Знаем ,че ние сме причините на тези проблеми , но..... много искаме да Ви управляваме . Това е посланието на ЕНП.

Приказките му за поемане по рано на председателстването от България са същите и когато стана за първи път премиер- ''един телефон и се разпореждаш"'каза тогаз а сега ''какво толкова имаме си кадри нищо работа''?????По това си личи че си е кратуна куха в която за толкова години нищо качествено не е успяло да влезне, но пък джобовете му и телесата му набъбнаха

Ех боко как така се обърна и ти бе??явно страха е настъпил и в твойта кратуна. До вчера стоеше и защитаваше всичко що решат дебилите днеска пък се ''събуди'' и водя двойнствено отношение...Боко това се вижда от много хора от много отдавна ама явно твоя ''съндълбок'' интересчийски друго виждаше

Плям,плям и т.н. Това може ,това прави нашия велик популист-м.п.БМБ.

тоя тупан от кога ги разбира тез работи????

Браво, Бойко! Само така, да си гледаме нашите интереси, стига европразнословия.

От 2009 чакаме европейско развитие, Евро и Шенген, и още не можем да го видим. Аман от псевдополитици, които ни правят на балъци.

България поема председателството и се почва едно рязане на ленти из цяла Европа,за да се знае и помни че и ние сме дали нещо на Европата:))

ТАСС

Борисов: Популизмът се дължи на двойните стандарти в Европа-Дръжавник(както вика бай Божо Димитров) -АХАХАХАХАХАХАХАААААААААААААААААА

ХаБиБи, наш любими (араб.), ми то ако говорим за стандарти, твойте са 4-ни, ама айде нейсе. Я по-добре разкажи сега на матриала, що е туй "популизъм", и к'во та бърка?

Щом и банкянският каруцар се заема с ЕС ,пиши го БЕГАЛ.

Моля драги съфорумци, да не се заблуждавате от това което виждате. Очите виждат преимуществено ИЛЮЗИИТЕ. А само СЪЗНАНИЕТО е способно, да контактува с реалността. Така аз като върл "антибудист-боковист", съм приятно изненадан от нашата тиква, че се опитва да бъде равен на "големите началници". Това е нещото от което абсолютно всички, без изключение, ще имаме полза. Сега "любещата ни Великобритания" сама се "детронира", чрез кралицата си. След половин година, когато Хилари Клинтън извади поне една педя от "мушнатото" в българския лъв, за да може той да си завърти главата и да захапе символа на Демократическата партия, нещата ще станат "Горката моя Америка?!". Така за бомбардировките над България Господ българина може да им прости на UK и USA, но ние с БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ ще им натъпчем семера. семер = самар

И как другарят Борисов ще брани интересите на ЕС??? Нали преди няколко дена обясни как англичаните са добре дошли в България и ще им даваме гражданство!!! Защото техните паспорти нямало да бъдат валидни за ЕС, а нашите са! Искате ли точния цитат или сами ще си го намерите?

Борисов повдига въпросите пред българските медии. Пред нас се прави на юнак. Пред Дол, Юнкер, Меркел и т.н е мишок., Как удобно изкривяват всичко, за да се харесат на бащицата.

а ЕС толкова добре започваше, толкова добре изглеждаше.... а сега стигна дотам да разчита на една бивша мутра да й уреди председателството голям резил, голям позор, голяма деградация.... ами то това е все едно кучешка фъшкия да ти проговори и да почне да те учи

На Мишо Бирата и на Делян Пеевски ортака. Къде са ти дружките Боки?

БОРИСОВ, ДАЖЕ И НА УМРЯЛО КУЧЕ НЕМОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ НОЖ, ТА КАМО ЛИ ДА ЗАЕМЕШ ПОЗИЦИЯ И ДА ГИ НАХОКАШ, А НЕ ДА ИМ СЪОБЩАВАШ, ЧЕ СА ИМАЛИ ДВОЕН СТАНДАРТ КЪМ ДЪРЖАВИТЕ В ЕС! КАКВО ЧАКАШ, БОРИСОВ? НАЙ-ЗЛЕ СЕ ДЪРЖАХА С БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ЕС, УНИЩОЖИХА НИ!

Селският бабаит пак се прави на Крали Марко.

Борисов, хал-хабер си нямаш колко си далече и колко не ти стига, за да разбереш дори само едно единствено дребно нещо в тази огромна политическа игра. Бедната ти е фантазията колко си дребен и неграмотен. Ти кога ще спреш с твоите двойни стандарти? А?

Ха-ха , акълът ми е малък , но милиардите ми станаха големи , да сте живи и здрави.

Боко,вместо да се снима с другия тлъстак да хваща първият самолет за Москва ,да се извини на Русия ,че се е подигравал с тях и общите ни проекти.. и да започват веднага АЕЦ Белене Южен Поток ....! Веднага !

нали се изцепи, че в Черно море няма да има групировка кораби, а само яхти , гларуси и мацки. И, че ще прати зеленчукаря и обр.ат.ния да "воюват" сами. Повече от това здраве. Нашичкия е "евроатлантик" та дрънка, по снишен е от Учителя си Тошо.

Наи Боко пак се изцепил: Отивам, да не си помислят, че и ние сме напуснали ЕС. Да умреш от смях! Абре Боко, те за хора не ни броят, ти им се слагаш... извинявай богатите сте богове.

БАЙ ГАНЬО В ЕВРОПА

Ами щом "популизмът" се дължи на двойните стандарти и на това че не се вслушват в конкретните проблеми на хората, значи може би не е популизъм, а си е баш реалността!

Да бе по-рано. Нали ще се изкаже Чехъла и ще има още 6 еЕКЗИТА

Чехлю се е скрил в миша дупка, а как мазно, мазно сричаше приказки на децата преди време.

Е.... Тоя баш да говори за пополизъм!!!!

А така Борисов. Набий им канчетата. Досега те ти набиваха канчето. Е те такива са ви отношенията - да си набивате един на друг канчетата. Ти все пак малко късно се сети. В момента набиваш на умрел кон канчето!

Човека е казал -ще се оправим. С други думи ще престанем да купуваме криви банани. Щом можем да изправиме бананите защо да не можем да председателствуваме? Разлика няма. Днешния Господ казва- ако не искаш ще бъдеш принуден да поискаш.

Долу евромафията и сателитните й лизачи.

Това е демонстрация на самозабравила се наглост.

И енп, и пес са едни и същи лапачи, тресящи се от ужас да не им секне авантата. Те добре знаят, че са абсолютно ненужни. Всеки, който надигне глас срещу тая мафия, веднага бива наречен популист и медиите се впрягат да го представят в най черни краски. Гнус.

Символ на тоталния интелектуален и морален упадък на Европейския Съюз. Нищо чудно, че британците решиха да бягат.

Най-тъпия премиер , кандидатствувал успешно за член на БКП на 18 години, бивш 2-роразреден гангстер от СИК, говори за двойни стандарти........ Боже мили и ти майко Тереза, ангели небесни и дяволи рогати, това добиче от Банкя ме ошашавя необратимо всеки ден!

Жозеф Дол опивваше дясното бедро на ФъндУпкова. С това го запомнихме мераклията...

Дебели задници, и двойни гуши! И мнного БОЙ със карастиски хватки! Виж сн.1, "ЧпигелЪ".

ще бори популизма?!?! Айде малко по-сериозно де!

Като сте толкова "Демократи' пуснете РЕФЕРЕНДУМ навсякъде в Е.С за Оставане или за ИЗЛИЗАНЕ от Е.С . Пуснете Референдум защото Народа в България не е гласувал за Тая Тъпотия а за НАТО ще съберете не повече от 1 % . Пуснете Рефрендум де нали сте за Демокрацията ( ама такава каквато ви уйдисва на вас а не на нас )

Банкянският стратег и политик от ЕВРОПЕЙСКА величина даде мнение по въпроса... Интересно това дали е съгласувано със Цацаров и Пеевски? А др.Путин какво мисли?Той да ли е съгласен? Защото банкянският бивш сикаджия,охранител и настоящ изтъкнат европолитик(приятел е с Дейвид и Меркел все пак) трябва да се изказва по-БАЛАНСИРАНО! При нужда и да се снишава-това е за баланс!

Последно какъв е Борисов сега според радан куневите популисти? Популист, чието правителство е управлявано от малцинството или е такъв с двойни стандарти?

Между другото, започването на реформата в образованието от смятана на имената на училищата не е ли популизъм? или си е чисто и просто откровена неграмотност и пълна простотия?

Популизъм е да пишше, че реформата почв със смяна на имената. Понеже не е така. А бе лъжете, бе! А бе грозно и разрушително и за самите вас е, бе! Толкова ли сте тъпи!?

Популизмът се дължи на на политиците, които управляват делата на хората, като заменят желанията им със свои лични успехи, а двойните стандарти в Европа са пак от същите. Ето например юнкер, по заповед на меркел, на която е било препоръчано да заповяда на юнкер е заповядал да няма тайни преговори за едно си нещо, а за ттип преговорите са толкова тайни, че и цру нищо не знае за тях.

Колкто и да се Напъвате Нямате аргументи срещу антиевропейските популисти освен да лъжете защото и сами не си вервате ! Само Лапкане и Власт са ви в Главите . Какво правят българските Евродепутати - присламчват се към ЕНП или ПЕС и гласуват ( ама за страшно много пари и защо трябва да има Евродепутати ?) И всяка седмица ходят до Страсбург на 400 километра на разходка която е Страшно скъпа със Целия АНТУРАЖ за наша сметка ( секлецарки и прочие ) ? Ама защо ??? . 27 години минаха на все по-голямо Обедняване и на сцената излизат все по-големи Лъжци като Плевнелиев . Щом за 27 години не видяхме нищо добро от "Демокрацията" значи и през другите 27 години ще е така а и другите 276 години пак ще е така . Да си хванете Чуковете и да се омитате - не ставате за нищо и спрете да лъжете за тази Демокрация ТЯ Е УМРЕЛА ОТДАВНА !

Крадеца вика дръжте крадеца!

На какъв език споделиха БРЕКЗИТ с Жозето , нима приеха в ЕС Мутренския език за официален ! Ти в България слагаш на постове случайни хора , това не е ли пополизъм ! Лъжеш хората два мандата че живота на Българина ще стане по -добър , това не е ли пополизъм ! Ходиш в Брюксел само да се снимаш като пудел и после се хвалиш с тези снимки ! За всяко прасе идва коледа и то истинска !

тезите му за двойния аршин са железни,тезата за окастряне на брюкселския мастодонт са железни, има пмюс,брех не вярвах,че ще го кажа. Но простотиите за 200 млрд. Можеше да си ги спести.Дал е едно рамо на онова чучело неадекватното Юнкер,все пак сърчица и цунки си пращаха,хубаво,ма можеше да си позамълчи тук-таме.

Дано ЕС не се разпадне, че тогава ще стане лошо...

Громейки популизма, че се изплескал десетократно по-мощно популистки? При това с тъпотията за 200-те млрд., с които им изпаднал мат'ряла британски в несигурност ... Баце бива да не се разпростира и да си посвие устата! Дали са му добра сламка - за двойните стандарти и лицемерието. Безспорна истина, която ние си я дъвчем от няколко години ... Но защо Му беше да "се впуска темата" и да се разпищолва с дежурните си тъпи лакардии - Ей, Богу - не мога да Го разбЕра! Не е като да не се е наговорил, изговорил, изприказвал, надприказвал ... Па добре, че се е спрял навреме и не е казал за магистралите ...

Това, което трябва да направят англичаните е да си патентоват езика. Най-малко един копирайт. Те тогава да видим на какво ще си фъфлят брюкселските пенсии.

да говори за двойни стандарти е леко неуместно, май!

а са погледни има ли немски език на монумента, както и какъв друвто и да било друг европейски език, освен английски и питай англичаните защо излизат!

Популистите не се страхуват от референдум. Не се страхуват от хората. Аз съм популист. Да му мисли Бойко.