Борисов към Доган: Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят, боговете мълчат

Премиерът Бойко Борисов влезе в задочен спор с лидера на ДПС Ахмед Доган за състоянието на държавните финанси. Борисов се включи днес в церемонията по връчване договори на фирми, които ще работят проекти на Оперативна програма "Конкурентоспособност".

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Доган: Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят, боговете мълчат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При този горяха живи хора като факли.А малоумните закони и днешните не ги отмениха,а Дпс трябва да се забрани.Само Атака може да спаси страната никой друг

simeon

Пестете си сълзите господа комунидни карценоми, ще ви трябват за много дълго време.Каквито и пастички да ядете,ско ро няма да ви огрее.

asen

Към "комунидните карцероми" включваш ли и ББ, ЦЦ и другите ГЕРБ-оидни комундета?

На г-н министър-председателя на РБ, дали някой, някога, по някакъв простичък и разбираем начин, ще му обясни разликата между държавни финанси и бизнес среда? Ако смята, че бизнеса в държавата трябва да живее и да просперира само и единствено чрез държавни поръчки, значи е идеален за премиер в някоя от малкото останали държави с планова икономика. Но не Китай. Някоя от другите. Макар, че те и в Куба започнаха вече лека полека да се усещат. Инвестиции се нарича частта, която се повреди в машината, наречена българска икономика. А инвестициите няма да дойдат от самосебе си, само и единствено защото имаме финансова стабилност /друг е въпроса, доколко наистина я имаме/. Те може да са до известна степен нейна функция, но в никакъв случай задължително следствие. Дали пък не се изразявам твърде сложно за милиционерче от село? Ама едва ли. Той нали е акад.проф.доц.д-р.ст.н.с.чл.кор.инж.ген.сенсей.... и т.н.

Значи и с Аллах си говори! Къде ги е произнесъл Аллах тези думи за фактите? Да не би във "Винету"?

"КУЧЕТАТА ЛАЯТ,А КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ!" - Арабска поговорка

Как е другари? Плюем ли, плюем ли? Браво! Така ви искам, яко да си заработвате надниците дето ви ги плащам за интернет полит-агитация.

Една проста сметка - 4.5 милиарда от резерва+2 милиарда заеми+9 милиарда от ЕС и едно голямо нищо....Разрушени стари и нови пътища и мостове, лошо здравеопазване и образование, намаляващи доходи....Що не каже ББ за какво е профукало управлението му тези готови пари без дори да слагаме и другите приходи от данъци, ДДС, акцизи....

Бойко, бойко голяма паника и страх те налегнаха, че неможеш да "спиш", но да риташ по дъжда за да държиш някаква "купа"можеш....То от ленти, мачлета, тенис и други твои нарцистични изблеци не стигна до подръжката на строеното в България...Колко мозък му трябва на човек да вземе данни в интернет,по едно време нати Бойко ръководеше и "изграждането"на електронното ти правителство, какви са доходите в Литва и Латвия, какъв им е растежа, как живеят хората им, пък тогаз да говориш за съпоставка..

ББ започна да се гаври с Доганя. Което означава само едно - на ББ не му пука от бившия му началник. Е, не знам доколко Доган му е бил началник при правителството на Царя - според мен Царят лично го е поканил за гл. секретар на МВР. Дълги години Доган беше свикнал да бъде фактор в политиката. И той беше. За да се стигне до положението той да определя кой ще е Президент и той да назначава премиера. С помощта на БСП Доган стана фактор в политиката, колкото и пшарадоксално да изглежда на пръв поглед. Но с оглед ан агентурното му минало (Доган е всъщност е агент на ДС - - агент Сава), нещата се подреждат. И подкрепата му за друг агент на ДС - агент Гоце става все по-логична. От преди 3 години нещата се промениха - въпреки всички напъни ДПС престана да бъде решаващ фактор в родната политика. От Доган НЕ ЗАВИСИ определянето на българското правителство и на българския президент. И сега Доган се опитва да се прави на важен. Това че се е хванал с БСП по-скоро вреди на БСП - не знам как биха гласували в Кърджалийско и Делиормана за БСП, след като е съюзник на Доган.

Народа мизерства,а Боко и Доган си мислят,че номерът с предишните парл.избори ще им мине пак.Всички знаят,че Доган назначи Боко за глав.сек.на Мвр,а преди три години с изказването си го докара на власт.Затова сега изказванията ще са много белким някой малоумен гласува за Герб.

Не знаех че тази сентенция е на алах.

Нема страшно. И аллах не знае. Ама смее ли да отрече...

Бойчо,озапти Фидосова да не друса кючеци,че чак в Италия се усеща колко сме добре.

Най- добрата съпоставка за България са Украйна и Албания. И двете страни са вече преди нас!!!

Не световните рейтингови агенции, а фактите да гледаме! Населението в държавата не може да плаща данъци, такси, да се обзавежда, да се лекува и образова, нито да се храни от световни рейтингови агенции, магистралите и парите на чуждите инвеститори! От населението се очаква платежоспособност. От къде да имат хората пари при тази безработица и с тези най-ниски заплати в ЕС? За сведение на ББ, държавата се обитава не само от родни и чужди едри бизнесмени!

Тикво, това което си го казал е нонсес (безмислица)! Според трите монотеистични религии - Юдаизъм, Християнство и Ислям Бог е един (те затуй са монотеистични). Къде ги видя тези богоВе?!??!?!!?

Аллах нищо такова не е казвал. Аллах, всъщност, си е мълчал и нищо не е казвал. Преди ГЕРБ България беше на 14то място в ЕС по усвояемост на европейски фондове. Сега с Румъния се конкурираме за последното място, но ние го печелим по-често. Тиквата лъже непрекъснато и за какво ли не и е добре това да се повтаря не от време на време, а непрекъснато, обаче не е по силите на обикновен човек да му проследи всички дивотии. Мудис се корегираха на 0.9%, обаче за нас, дето сме тук, е ясно, че под мъдрото Му ръководство и на 0.09 трябва да се радваме, защото не сме на етап растеж, а на минимизиране на загубите, причинени от Него.

Според един мил и на сегашната власт банкер, досега България е усвоила 2 млд. евросредства, а е внесла 3 млд. като вноски! Та да се върнем на 1 млд. дето ни чакал да го вземем ей така. Какво излиза де факто?

Мизантроп

Ами като се добавят липсващите милиарди от резерва, мушенгиите със сребърния фонд и здравните вноски, с които не знам последно какво стана... далаверите покрай магистралите, за които по време на изборите се разбра, че са около 40%, а сега, когато няма нужда да ни правят мили очички, сигурно са доста повече... и още много, за което не се сещам... и още повече, за което и хабер си нямаме... излиза, че за съжаление съм прекалено мек в изказа си, а особено в мястото, щото на всички ни не е мястото тук, а между ЦУМ и Шератон... щото това са важните сгради там... жените - с метли, мъжете - с лопати... и айдеее... сичката отрепка да я изринем дето й е мястото. Ама... как да се откъсна от биричката, кебапчетата и от на жената формите, дето Моника Белучи ги дава на пластичния си хирург за юрнек... И те така...

Няма нищо чудно съфорумци! Бог си споделя мисли с колегата Аллах!

Не допусках, че освен "Венету" Борисов се е занимавал и обстойно е чел и Корана. Та в коя от сурите "Аллах е казал, че когато фактите говорят, боговете мълчат" ???? ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ИСЛЯМА Е МОНОТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ И КАТО ПОДДИРЕКТОРИЯ НА ЕВРЕЙСКАТА ТОРА ПРИЗНАВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО САМО НА ЕДИН БОГ. За какви богове (в множествено число) говори другарят Борисов ???

Комунистът-мутра пак се изживява като специалист по всичко, но селският му произход и пожарникарско образование са изписани на квадратния му сурат. Боже, пази България от тикви като Боко и сие!

ББ е велик!!! Затова всички го коментирате...никой не коментира Сулю и Пулю

Сулю,Пулю ,Атанас и аз са псевдонимите на Хамстера,Болен,Гаргамел и Сопола-а воят на техните копои тук е музика за народа

Не бе боко казал го е буда!

Съвсем изкуфя тиквето, вече и Алаха му ги говори...

Това ми напомня за времето в което ни казваха, че преизпълняваме петилетката за 3 години и сме почти построили комунизма! Как е възможно масата от хората да са зле и едва да оцеляват с непрекъснато вдигащи се цени и огромна безработица, а този да е доволен и да говори глупости, но просто тези самозабравили се хора нямат връзка с реалността!

Току мине-немине време и изпускаме някоя мъдрост в стил великия Стоичков. Добре, че на фона на родното бунище не се усеща смрад. Но е кафява картината и не е само кал ...

"Борисов цитира Аллах и зове ''бог Доган" да мълчи!" - това трябваше да е заглавието :))) А доколко Аллах го е казал това ... може да е било при разпит в някое РПУ :)))

Тоя пак се изказал.Кога ще си ходи малоумното същество?Който гласуваше за мутрата сега се надявам,че е разбрал за грешката си.

"Борисов към Доган: Дори Аллах е казал, че когато фактите говорят, боговете мълчат" Алаха му го говорел!

...."Най-добрата съпоставка с България са Литва и Латвия, но те са много зле, смята Бойко Борисов."... Мутро - милиционерщината се изказва компетентно за нашето битие. А другите били зле.

УЖАС !!!! Да се смея ли или да плача, съвсем се е объркал чичо Боко, жал ми е за него, толкова проклетия отнесе и още го чака, кой го би по главата МП да става ?!

Борче Борисов прави нашта Гръцка работа .... При нас в Гръчко и магистрали построихме и пари по програма "Конкуретноспособност" прибрахме от ЕС ... Обаче нито конкуретноспособни станахме , нито има кой да се фирка по магистралите .... А Това ЕС хубава работа - хората дават пари , а ние ги източваме през борчески фирми като "бандит ДДС" :)))

Да бе, европарите достигат само до перачниците. При тия условия е самоубийствено да кандидатстваш за европари, ако ги нямаш вече надиплени. Никакъв ефект няма да има върху икономиката, защото както си бяха добре куфарчетата, така и занапред ще са си добре - ама те като са добре, нацията обикновено не е....

Бойко, Господ и Алах не се занимават с българо-съветски поговорки.Просто говориш непрекъснато неподготвен.Нямаш ли качествен протокол, който да списва умотворенията ти?

Световните рейтингови агенции абсолютно нищо не можаха да предвидят за краха на финансови институции в САЩ, така че на тях изобщо за нищо не може да се разчита.

Борисов е прав, а ходжата който влачи маанетата от минарето да си гледа накъде е обърнал дланите си. Когато лъже дланите му сочат надолу и лъжата му е простена от аллаха. Нека лъже простите и гяурите...

Еми не е прав и ти много добре знаеш иначе да си си дошъл от джермани и да бачкаш тук за просперитет на сънародниците си вместо да се гърбиш за готите там!

тоя е в джърмани, колкото тедито беше от уса, колкото алабала пише от испания...

След вчерашната киша, днес изгря слънцето над морето... Заваляха едни обещания за телешки пражоли, а и за пари на ТИМаджиите, за да могат да си построят "Алея първа" в морската градина.

Как пък избрахме точно Латвия и Литва за сравнение след като, освен валутния борд, нямаме ама нищо общо - съвсем различно население, коренно различна история, манталитет - абе, всичко, всичко. И като е почнал да гледа към Прибалтика наш Бойко, защо изпуска Естония. И тя е във валутен борд, ама е отличник и е много по-добре от нас. България трябва да се сравнява със страни от нейната черга - Сърбия, Румъния, донякъде Унгария, донякъде Хърватска, донякъде Словакия - това е. Всички тези страни са по-добре от нас - дори и тези, които пострадаха по-сериозно от кризата.

Колко от тези пари ще отиде в бизнеса и в нашите хора? Това нов метод за препиране на капитали ли е? Защото аз лично в България не съм видял честен бизнесмен. Сега по този начин като питат от къде са дошли капиталите ще каже - от Европа. Много удобно.

Много силикон има в тези управляващи и него търсете по задниците и гърдите, а в остриганите глави, 100, 200, 300 кубика и т.н. Некачествените импланти гърмят всеки месец, в здравеопазването, в земеделието, в ЕС, в МВР ....., а в премиера дал господ, изобилие на здрав материал, направо 500 кубика. Може да е фалш, може да е изкуствено, ама е модерно харчи се все още. Не случайно и знаково, новия президент в Америка посети първо "силиконовата долина" в търсене на нови технологии и иновации.

Аз казах ,че съм взел данните от Сметната палата, от къде ги взема пожарната

Аз мисля, че изказаното от премиера е абсолютна лъжа, и че малкия и среден бизнес, който е гръбнака на икономиката на тази държава, УМИРА!

Колко да умира още, тва да не като във Умирай трудно или по другите холивудски филми, където Героят го стрелят няколко стотин воиници и не умира. Квото беше беше, след 9-10 години пак.

Еми знам ли и аз колко още, докато може да се крият данъци и практикуват разни дребни измамки за по 1000-2000лв. на месец. На мен лично вече ми писна...

Премиере, единствения бизнес, който вирее в България, е бизнеса на правилно ориентираните в партийно отношение фирми! В това отношение и ГЕРБ не наруши статуквото! Отвори си очите и прогледни най-накрая: към днешна дата малките и средни фирми загиват или вегетират в най-добрия случай!

Да сте чули и видяли мутра да не лъже,привиждат му се някакви цифри,макар и да не знае да смята,говори на будалите,а в това време сметките на върхушката набъбват.След месец да ни е честито повишение на ел.енергията,забравиха за лекарствата,за изнемогващите.

И к'во ли е то " МИЕТ", да не е МИНЕТ?

Ще се оправиме, ПРАВИЛНО!, ама след като ви изритаме на изборите! ТИКВАТА Е КОМУНЯГА И РУСКА ПОДЛОГА!

Говориш на великия бг. бизнес..., че то друг не остана!? Пак шъ им давате, а ние шъ им плащаме глобите към Европейскио... Я дайте и един списък на великите бизнесмени, кой колко кредити дължи, колко държавни помощи е получил

Ако трябва с една дума да характеризираме българският преход от милиционеро-социализъм към демокрация, думата ще е "КРАЖБА"!!! Ако трябва с едно изречение да дадем рецепта КАК да се спаси България и да се постигне растеж и просперитет, изречението е: "СПРЕТЕ КРАЖБИТЕ"!!!...СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ...

Бойко Борисов,вместо да КРАДЕ,с парите на данъкоплатците изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов превърна Доган в маргинал;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди;Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма в Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕнай-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България;Бойко Борисов(с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка,довела ни до най-високи цени в цяла Европа;И т.н...;Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ! Злобейте, КОМУНОИДИ!

Бойко Борисов е Чък Норис! :)

боко нарциса една жена не може да завърти краи себе си,камо ли държава да управлява.некадърник по рождение.

Чък Норис пасти да яде пред Боко

Бойко не краде, Бойко и приятелчетата му направо грабят и затриват всичко като сомалийски скакалци

При тези управляващи и лев държавна пара няма да взема по никаква програма. Хора, без ясна визия за излизане от кризата; хора без елементарни познания; хора, които се отмятат от думи и подписи; хора, които не плащат задълженията си към бизнеса.... Това са главните виновници за задълбочаване на кризата и за мизерията и бедността на цял един народ!

Борисов въвежда нови стандарти при харченето на държавните пари. И да падне от власт(засега не виждам кой ще го смени конкурентите му са КРАДЦИ), не е възможно да се върне стария начин на управление на държавата - основно чрез КРАЖБИ. Тогава управлението ще бъде една наистина трудна и неблагодарна работа, още повече, че се забелязва как ПРОКУРАТУРАТА започва да се еманципира от КРАДЦИТЕ, които я назначаваха...

А вие чакайте хол --- на изборите

На кой "бизнес" говориш бе, Боцко? То бизнес не остана вече у БГ-то! Сигурно на вашите мафиоти говориш...ще им дадете още 1 милиард да си го ползват, пък после народа ще го връщаме!