Борисов се ядоса: Няма и няма да има коалиция с ДПС

Бойко Борисов се ядоса на медии, че са манипулирали негови думи за съюз с ДПС и пусна запис какво е казал. Коалиция с ДПС няма и няма да има, категоричен е той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се ядоса: Няма и няма да има коалиция с ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политическа Коалиция "БоСтан"/Борисов+Местан/

ако някой не е разбрал какво е "фурнаджийска лопата", нека да прочете изказванията на Бойко Борисов и си направи сам заключения, дали да му вярва. Първо трябва да погледне откъде изгрява слънцето и да помисли, а после да взима думите на "слънцето ББ" за чиста монета. Тези приказки са ни четени 4 години. Хайде -"у лево"! Баста!

Този е вреден за себе си, а какво остава за народа. Той е явление създадено за да забавлява народа, а не да го управлява, вероятно според китайския хороскоп е зодия маймуна.

няма коалиция с дпс само 10 министри

браво бойко,няма коалиция с дпс ,а само 10 министри еееее голям умен си,а ние народа сме големите глупаци и мислиш че ще ти се хванем на въдицата като онези шарани които си качил в феиса.ти сам не си вярваш на приказките за които говориш та камо ли ние народа

Искаме само горите и аква-културите!

Искам двама министри и поне пет заместник.министри./кадърни,некадърни-все едно/.Иначе ще гласувам за който ми ги обещае!.....Малко се "издъни",Боко!Не можеш да раздаваш предварително министри "на килограм"!Разбирам, че търсиш електорат,но сме в БЪЛГАРИЯ! И ние имаме нужда от права и свободи!

Хич недейте да отричате,очевадното г-н Борисов!дори сте си признали някъде,че ще се коалирате с БСП,има коментари и статия във Фейсбук.

Абе тоя безсрамен лъжец не се ли смущава че носа му ще стане по-дълъг от този на пинокио? Защо тогава отбягва всички въпроси свързани с Делян Пеевски (най-ревностно поддържан от ДПС)? "Независимия " кандидат от Пловдивско Пеевски ще му е опора ако тиквата успее да спечели 120 депутата. Майка й жална на България ако този пордажен некадърник събере повече от 100 депутата.

Честито на всички Българи. Слагайте чалмите и си сменете вярата, да се върнем назад. Нека имаме още 500 години Османско робство,, та да може България да се заличи от Картата. И не търсете вината в другите- сами сте си виновни.

БЪДЕЩАТА КОАЛИЦИЯ БОСТАН Е ВЕЧЕ ПОДГОТВЕНА. АКО БОЙКО БОРИСОВ СЕ ОБРЕЖЕ И СТАНЕ МЮСЮЛМАНИН И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ С ЧЕРВЕНА ЧАЛМА - АКО ТОВА ЩЕ МУ ДОНЕСЕ КЕЛЕПИР ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА ЩЕ ГО НАПРАВИ. ТОЙ Е ГОТОВ ДА ПРОДАДЕ И МАЙКА СИ И БАЩА СИ И НЕ САМО ВЯРАТА СИ В ИМЕТО НА КЕЛЕПИРА И ПАРАТА.

Не се гневи сине, ти ще си пиеш турското кафе само в Кърджали . Сега като вземеш пак властта ще си имаш самостоятелна стая в Парламента и там ще правиш турското кафе да си го пиете с Местан и други приятели .

Значи казва етническият мир се крепи от тези, за това трябва да бъдат толерантни с тях, тоест с други думи казва че ДПС е етническа партия, когато те винаги и всячески се опитват да кажат че не са такава.Ех, маймуни, предатели и чужди подлоги на днешната политическа сцена, които сте яхнали българския народ, кога ли пак ще дойде момента да чуя че руснаците са на Дунава, да грабнем отново и ние пушките и запеем Стани стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди...Да ви кажем тогава от кой какво зависи в Бългрия.Партии ли? Както царя навремето е направил - трябва да се забранят като вредни за България.Знайте едно, това време не е далече.

Не ядосвайте човека - пак ще вдигне кръвно, ще му се завие свят ,ще си навехне крака - хайде пак бастуни, пак асоциации с известни филмови герои, пак загубена идентичност. Ама не така - оставете го да си пие кафето на спокойствие и да направлява процесите.

Ще има, Борисов, ще има коалиция с ДПС, само че след изборите. За да си на власт си готов на всичко, стига да има желаещи да се коалират с ГЕРБ. След като ДПС беше в управлението на страната последователно със СДС, НДСВ и БСП, на ред е ГЕРБ.

Като гледам, армията от "мотивирани" тролчета вече е пусната в действие...! А, може би, това е само новата опорна точка спусната на младежкото крило на Партията..:)

от страх умирам....:) Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името Кошмари на Елм стрийт

Той се ядосал! Божеството е сърдито! Лайняна журналистика! най-голямото наказание за Тиквата е да не го цитират и да не го показват!

Прави впечатление, че онези, които крещят "Само ГЕРБ" обикновено пишат, че са против "комундетата". Поживял съм по-дълго и помня, че до др. Т. Живков можеха да се приближат само особено верни и проверени хора. Какъв е бил човек, който дори му е пазил гърба, какъвто е бил г-н ББ? Гласувайте си за него, ваша работа, но не обвинявайте мислещите, знаещите и помнещите, че са тролове на БСП, защото не е вярно.

Ако не му стигнат патериците ще направи съюз и с комунистите само и само да налапа от държавната паничка

Няма да правя съюз с дпс - Боко 10,00часа, ама за да не ИЗПУСНА властта която ми е голям мерак ЩЕ НАПРАВЯ коалиция с дпс - Тиквата 10,002 часа:))))Хора мислете преди да пуснете бюлетината,,Хора вземете парите и гласувайте за друг а НЕ за този който ви купува за жълти стотинки и ще ви продаде за собствена печалба,

Затова ще гласувам за ГЕРБ!

Оплювковците на Борисов искат една година на грабеж и разпад да я замаскират, като очевидно експерта на републиката Орешарски заедно с БСП(да не забравяме, че е член на тази партия) докара нещата до брутален батак! Но троловете си имат опорни точки и това е! Да не забравяме, че дори оплюването беше още по-брутално преди евро вота:)))) Пишете мизерници! Само ГЕРБ!

Alexander Aleksiev 23 hours ago near Sofia, Bulgaria Edited ВНИМАНИЕ ОПОРНА ТОЧКА !! С учудване забелязвам, че някои симпатизанти на ПП ГЕРБ се поддават на внушението, че ако по даден въпрос партията е на едно и също мнение с друга партия, то това означава, че са се цунали, гунали или каквото там... а всъщност журналисти и секакви политолози не могат да отидат по-надалеч от такова елементарно тълкуване. Това е просто поредната опорна точка на извратените мозъци! Първо, скъпи приятели, не може по един въпрос да има толкова мнения, колкото са партиите около 160. Дори и да говорим само за най-големите, логически няма как да съществуват 4-5 противоположни мнения. Второ, ако ГЕРБ, ДПС и БСП са на едно и също мнение, защо се смята, че ГЕРБ са се примъкнали към мнението на ДПС и БСП, а не е станало обратното? Трето не забелязвате ли, че никой журналист или политически наблюдател не изтъква кой първи е изказал мнението, когато този първи е ГЕРБ? Какво излиза, че ако си кажеш мнението, и някой след теб е на същото мнение, ти си тичал да го цункаш?? Четвърто, партиите може да са на едно и също мнение, но съображенията им да са съвсем различни. Важно е да разбираме какво произтича от дадено решение, а не да искаме да сме наобратно на някой. Политиката не е търсене на мнозинство, за да можеш да правиш на инат. Най-важно е да имаме достъп до информация и да има прозрачност при вземането на решенията както беше при ГЕРБ. Вредно е да желаем противопоставяне, а някой ни насъсква да правим точно това. Не се хващайте по колкото повече въпроси партиите постигат консенсус, толкова по-спокойно и по-добре ще живеем. И да не забравяме - има случаи, когато и омразните ни партии или политици са вземали добри и правилни решения.

"Жал" ми е за този НАРЦИС - ден бял няма да види, а още изборите не са минали -ще го поболеят с неговото его!

Станишев с човека чудо Орешников твърдят, че са пръднали, но не, тотално са потънали в екскременти! Пишете и плюйте долна безмозъчна сган!

Да бе да, а си облизваш пръстите от баклавата още - аферим! Как казваше....че сте в ондурма с ДПС!:-)))

дори и ако трябва СКРИТА-коалиция! Банкянския титан на мисълта е шизофреник и не може да му се вярва!

ще чуваме грухтенето но този разбеснял се нерез?! Всеки ден грухти и квичи различно и все рие в чуждото а себе си забравя да се погледне на какво прилича в очите на хората! Не се ли усеща, че с поведението и постоянните си увъртания и извъртания погуби и хубавото което не само е имаше, но и бе направил?! Айде холан, де касапин де, та да му спре това безумно циркаджииско поведение. И най-сетне няма ли чорбаджиите му да го вкарата в кочината та да миряса?!

Защо да не сформират коалиция: и двете партии защищават чужди политически интереси;препълнени с калинки;крадат като за последно и изобщо не ги интересува,как живеят българите.

Да вярваш в поредната опорна точка за такава коалиция означава да мислиш, че Борисов е глупак! Много е добре, че враговете на Борисов, враговете на България, го мислят за глупак. Ами Доган непрекъснато го наричаше глупак... Пък стана така Доган да се гъне около Борисов, а Борисов да го подритва като дръгливо псе... :) Кой, казвате, бил ГЛУПАК???

даже и да се "изцвъкаш" на главите на избирателите си, те пак ще гласуват за теб, защото са по-тъпи дори от теб.

Абсолютно си прав, интелектуалецо! Средният IQ на нас, Боковите избиратели, не надвишава 100! Затова сме толкова много - на идващите избори ще ударим 2 млн... Зер простотията в България е на почит и преобладаваща, нали? :-)

С коалиция или само с толериране, няма значение! Гласуваш за ГЕРБ или БСП, но получаваш ДПС. Икономическата цел на ДПС е завладяване на икономиката. Политическата е поддържане на етническо и религиозно противопоставяне, а при нужда - създаване на размирици. Така че, партиите са само параван на други задкулисни връзки между членове на необявени пред обществото организации, сдружения и ложи.

На какво основание правиш този диаметрално противоположен "извод"? Просто за да повториш "опорната точка" ли?

КАТО НЯМА КАКВО ДА ПРОДАМ ЩЕ ПРОДАМ ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е ПРЕД ОЧИТЕ - ДОРИ ПРАХОВИЯ РАЗШИРИТЕЛ ЗА ПОЖАРОГАСИТЕЛИТЕ.

Когато загърбите миналото му на милиционер комунист селски кариерист, когато услужливо забравите миналото му на сикаджийски охранител и верен сателит и започнете, да го наричате г-н Борисов, точно тогава, искам да ви разбия мутрите!

Не мога да загърбя и да се отрека от единственото правителство, което проведе национално-отговорна политика. Щом ти можеш - заслужаваш си управниците.

И не крадеше... Поне не брутално...

Троловете са на поста си. Сега спокойно мога да отида на плаж. Лека заработка другари.

Приятен ден гербухо,ние отдавна сме на плаж,ама на едни места дето ти никога няма да имаш възможност да стъпиш

ей, пак ще се наложи да вдигаш кръвното и да се криеш като съсел по болниците, след което ще куцукаш и хленчиш, разбрахме, че не ставаш за "дълъг път", като толкова се ядосваш, върви на майната си и не се вясвай повече,защото и без оскубан петел съмва.....

Абе питай Кутев, кое е вярното. Дали се крие или прекалено често се показва по медиите. Разберете се, че да не се бърка електората.

нещо си се объркал-на друг политик,сега евродепутат му викат СЪСЕЛА.Комунистче-чуло нещо,ама не разбрало.

Споко, Боко сам не е наясно какво ще каже след 5 мин. Той, за да е на власт и държавата ще фалира. Нема такова животно.

ами с кого бе, вожде? То няма с кого друг. Те не останаха. Никой те не иска. Най добре и ГЕРБ и ДПС да се снижите и да чакате по-добри дни

Стоенето в опозиция е хиляда пъти по-добра алтернатива, от коалиция с БСП или ДПС.

ЗАЩО ББ НЕ В ЗАТВОРА

Ако имаш нещо което със сигурност го уличава, побързай да го дадеш на Прокурора, за да го бутнем в дрънголника най-накрая! Видно е с катерушки, или два килограма фастъци нещата не стават.

Заповяда да се убие човек с гранатомет пред очите на ЦЯЛА сляпа България.

Защото АЗ назначих Цацата!

Не е ли твърде опасно за страната управителят на БНБ Иван Искров, да е и управител на БСП?

Подарък ТОПКА, хубаво, той от мачле си разбира ;-)

айде и павел се появи, вече регистриран :), сега остваа и жони, и серго да се появят с регистрация, иво 10 и той след дълго отсъствие се довлече :)..

Сидеров: Няма коалиция с ДПС, просто гласуваме заедно с тях за доброто на България. Борисов: Няма коалиция с ДПС, просто гласуваме заедно с тях за спасението на България.

Ха-ха, съвсем правилно, Сидеров преди година се пенеше също като Борисов сега, че не били в коалиция с ДПС, просто се случвало да гласуват заедно. Борисов тогава приказваше точно обратното и обяви Атака за партньор на ДПС, защото гласували заедно с тях и им осигурявали кворума. А ето че сега ГЕРБ правят същото като Атака - гласуват заедно с ДПС и им осигуряват мнозинство. Така че по доскорошните собствени думи на Борисов, коалицията ГЕРБ+ДПС е факт.

Коалиция БОСТАН - Бойко+Местан

На Сидеров му платиха, за да осигури кворума и толкоз. Никой не му даде реална власт. Коалицията означава именно това - да допуснеш коалиционният партньор до управлението на държавата и до парите в бюджета.

ТОКУ-ЩО КАЗАХ СЪЩОТО НА ГЕРБЕРАСТКИ ИЗМЪЧЕН ТРОЛ!!! И не коментирам повече, че да не ме баннат за 24 часа поради неправилни изразни средства!!!

Когато Борисов беше на власт, ДПС и БСП бяха заедно тяхна опозиция. След това БСП/Евророма +ДПС бяха заедно на власт. Ако мозъкът ти може да асимилира неоспоримите факти, щеше да си наясно КОЙ е в КОАЛИЦИЯ с ДПС? И накрая, КОЙ искаше прошка от ДПС , КОЙ целуна Местан на Орлов мост, КОЙ? А сега де!?

Тук доста оскърбително се изказваха за интелектуалното ниво на Борисов, симпатизанти на БСП, обаче излглежда ще се окаже по-умен от цялата им партия. Коалиция с ДПС = Титаник, дори и БСП изглеждаше че ''неможе да потъне".

Ще видим в другиден като Герб + ДПС гласуват якия заем. Не става за умен и прос, става думи за пари.

Малко по-долу съм казал: Ми това означава да фалира НЗОК и в колплект цялата здравна система, след като дадоха властта е видимо че от БСП загърбиха "социалната" политика.

Панов, да ти пратя някаква снимчица с розАви прашки, да си я сложиш на аватарче? Или да ти изрецитирам всички "велики" български политици изказали се по темата ДПС и коалиция с тях? Бе, мноо интересна работа - всички мразят ДПС, ама ВСИЧКИ ИСКАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЯХ!! И защо? Етническа партия, за която все пак гласуват БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, НО НЕ ХРИСТИЯНИ! Е - ТИЯ НЕ СА ХОРА, НЕ СА БЪЛГАРИ??? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - ПРОСТО ИМАТ МНОГО ПО-ДОБРИ ЛИДЕРИ, КОИТО КОЛКОТО И ДА ГЕПЯТ - ОСТАВЯТ И ЗА ТЕХНИТЕ ПО НЕЩО! Българите, истинските - КОИ СМЕ БЕ ХОРА??? БСП, ВМРО ИЛИ ББЦ??? А, ГЕРБЕРАСТКИ МУТРИ ЗАВИСТЛИВИ, КОМПЛЕКСАРИ, НАГАЖДАЧИ И ТАРИКАТИ! ТЕ ТВА СМЕ!!! УРАААААА - ГЕЕЕРБ ФОРЕВЕР, ЧЕ БЕЛКИМ И ЮСА НИ ЗЕМАТ ЗА ЩАТ!!!

Българите сме тези, които сме заплюли всички партийни нищожества , лъжци и крадци в очите и не правим компромиси със съвестта си. 65% от всички избиратели по списъците. 100 % гласуват циганите от маалите - платени и турците по селата - от страх и заради облаги. Партийните мекерета служат на чужди интереси.

Коалицията БОСТАН (Борисов+Местан) е очевиден факт, колкото и и Борисов да послъгва, че няма такава.

Сега е моментът ГЕРБ да изчистят имиджа си, който сами оклепаха. Ако не гласуват тази актуализация, значи може да им се вярва. Но ако заедно с ДПС гласуват актуализацията, значи това са си шашарми на Борисов и споразумението ДПС+ГЕРБ е факт.

Ми това означава да фалира НЗОК и в колплект цялата здравна система, след като дадоха властта е видимо че от БСП загърбиха "социалната" политика.

....цветето от ника ти. Това е маргаритка, а не гербер.

И Орешарски ги приказваше точно такива преди година, когато поиска актуализация на бюджет 2013. Защо ми цитираш Орешарски, нали не беше 'никакъв експерт'?

Факт е, че БСП беше подлога на ДПС. "Не подкрепим ли Пеевски, правителството пада"

А кой сега крепи исканата актуализация от вече падналото правителство? Ще ти подскажа - ГЕРБ+ДПС.

Цвьк

Актуализация на бюджета ще има независимо кой дойде на власт. Това е реалността от финансова гледна точка. Повтарям: НЕЗАВИСИМО КОЙ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ. Иначе сметките няма да излязат.:)

Браво Бойко.Ти си нашия кумир.Ние ,простаците ,сме зад теб.Успех в изборната ти по-беда.

Никой нормален човек не би реагирал срещу становището на президента,че истината за ктб трябва да бъде установена от разследващите / дано не ги купят/ , в разумни срокове,компетентно и безпристрастно.По време на съдебното производство обществото трябва да бъде информирано, а участниците в аферата-заключени и осъдени с конфискация.Парите трябва да се върнат, а не ние да ги връщаме, а те да се хилят,като маймуни яхнали девици със разбити предници.

Хубаво го каза! Ще направя текста ти на песен. Ти,ти,ти..........

Това трябваше да стане преди правителството да подаде оставка, а не сега. Естествено, че сега започва да подготвя почвата за стабилизиране и нормализиране на обстановката за неговите хора. Прозрачен, като мътна вода.

Досега Пастирката беше опозиция на законодателни инициативи. Сега стана автор на законодателни инициативи. Пастирска й работа!

Няма нужда, достатъчно сам се наплю..

Най-големия лъжец в нашата политика , казва че няма алъш- вериш с ДПС?Е значи има нещо !Може да не е баш коалиция, но е някаква уйдурма - както казваше същия най-голям лъжец! Ще я видим един ден !

Щом казва, че няма, значи има. Абе тролчета, не си говорим за Станишев бе !