Борисов: За няколко дни са открити над 10 000 работни места

За няколко дни в страната са открити над 10 хиляди работни места, каза в Девня премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За няколко дни са открити над 10 000 работни места | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е, че тоя се взема все по-насериозно. А е един глупак с прекрасен прякор: Тиквата. Не го е еня за България, рекетира частния бизнес, няма национално достойство. Демонстрира твърда ръка у нас, но реално е "мека китка" навън. Да си ходи, да се създаде технократско управление с реални мениджърски качества. България трябва да се обърне на Изток, ако иска да оцелее - от там изгрява слънцето! Иначе гибел я чака, индустриална, демографска, морална, финансова и накрая географска смърт!

Стига глупусти Ако се прави нещо да се прави истинско .ЕЙ ТЪПАЦИ НИЕ СМЕ ЧЕЛИ И КОНСТИТУЦИЯТА НА ФРЕНСКАТА БУРЖ РЕВОЛУЦИЯ И знаем историята на Мирабо, Дантон ,робеспиер И Марат , не лъготете и стига Борче и един ентусиаст пръководен от олигарси и за сега слуга а не ВОДАЧ

Кой е робовладелеца, който ги е открел?

остава само поне наполовина да достигнат качеството на бившия и вече затворен от същата фирма цим завод Вулкан

Не съм от почитателите на Борисов но трябва да му призная че поради редица фактори и дадености в момента е политикът в съвременна България успяващ да достигне до най-много от "редовите" избиратели и да говори техния език, да напипа техните болки и най-вече да направи така че да се свърже с тях. Затова и е най-популярният политик. Факт. За съжаление Бойко не е политикът на онази по-малка част от избирателите (аз включително) които искат премиер от типа Иван Костов или Филип Димитров. Слава Богу РБ са в това правителство и малко или много запълват вакуума от липса на компетентност характерен за Бойко и част от обкръжението му. Може пък и да се окаже че тази коалиция не е чак толкова лошо нещо...

ТОЗИ каквото и да каже, все е вярно и аз ВЪОБЩЕ не се съмнявам в истинността на НЕГОВИТЕ думи, защото ТОЙ общува с духа на СВОЯ бащица - Свети Тато Правешки.

Не зная за другите заводи но в Лукойл Нефтохим има закриване на работни места. Който не вярва да попита- справка сайта на дружеството , Р.Григоров- директор по персонала. Ако успее журналист да се добере да го попита въпроса?"Преди и след откриване на КПТО колко работници са в дружеството." На др.Григоров премии се изплащат ако съкрати персонал , а Б.Борисов ми говори за отрити раб.места.Относно стойността на инвестицията имам недоказани съмнения колко от споменатите цифри са действително вложени на площадката в Бургас.???

Да се чете - "10000 нови роби заработиха за някой преял олигарх."

...и защо само в Бургас ,Стара Загора и Девня са се открили нови работни места,само там ли има безработица?

И ако това е така /в, което силно се съмнявам/ - да чуем с какви заплати????

АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА С ОТКРИВАНЕТО НА РАБОТНИ МЕСТА--СКОРО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИМ НА КИТАИ ЗА РАБОТНИЦИ.........

Нашите мутроолигарси са крайно проЗти да си мислят, че ктайци и индийци ще дойдат да им работят за жълти стотинки. Българските заплати са най-ниските в света, и дори от Тамбукту няма да се съгласят даа дойдат, камо ли китайци и индийци, които са с 2 пъти по-висок жизнен стандарт от нашия.

официалната заплата,на която те осигуряват може и да е ниска,но пък за нищоправене и 1 ст.да ти платят все е много,в пликче под масата ти дават поне десет пъти над официалното,освен това забравяш тлъстите премии всяко тримесечие дето са колкото годишна заплата в чужбина,да не говорим за заплата за великден,за коледа,13,14 заплата,край няма и всичко това без да си си мръднал пръста и резултатът се вижда-банките ще се пръснат от спестявания,българина се чуди къде да отиде на екскурзия,само на луната не са ходили,обиколиха света,през година,най-много две си купуват ново жилище,но това не пречи на гнусните паразити да хленчат и да се оплакват като за световно

Току виж утре-вдруги ден капиталистите закъсали за работници, напускащи и бягащи на новите работни места!?

Кой простия Борисов ли?

БРАВО НА ВАС, Г-Н БОРИСОВ, СИГУРНО ИМА ОЩЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, АКО ЗАПЛАТАТА СТАНЕ ПО ШЕПА ОРИЗ ДНЕВНО! НЕ ЗНАЯ КАКЪВ ДЕБИЛ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА СЕ ГОРДЕЕШ, ЧЕ СИ СЪЗДАЛ РАБОТНИ МЕСТА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗАПЛАТАТА Е ОКОЛО 6 ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ ТАЗИ В ЕВРОСЪЮЗА, ДОКАТО ЦЕНИТЕ СА ДОРИ ПО-ВИСОКИ ОТ ТЕХНИТЕ!

Баце Боце, като натургате още един милион да бачкат на хъба и край с безработицата!

Производители на газ- да пърдят с ентусиазъм!!

Еха-а-а-а! Пай се-е-е-е!

Бойко с Лили, Бойко с Лили и Ивайло, Бойко с Лили, Ивайло и Румяна, а министърът на икономиката, гдето я няма, него на кадро никъде го няма???

ХА ,ХА НЯКОЙ ДА ПОВЯРВА НА ТОЗИ ПСИХАР..

само дето тиквата пропусна да спомене за колко дена ще са тия работни места

10 000 работни места за по 400лв.

за работодател,който трябва да плати 400 лв.на едни търтеи дето само ще го крадат,ще се вясват на работа когато им скимне и дори, когато благоволят да се явят нищо няма да свършат,и той има само задължението да плаща и да плаща и да плаща,а пишман работниците ще имат само права,ще реват за увеличение на заплатата всеки месец и ще го получат,защото пак повтарям имат само права,във всички нормални страни е обратното-работодателите имат повече права,а работниците повече задължения,а в българия понеже нищо не се прмени по комунистическия кодекс на труда работниците си знаят само прават и дерибействат ли дерибействат,кога най-после ще се сложи край на това,няма ли да дойдат едни управници,които ще спрат краденето на народа и ще престанат веднъж за винаги да го галят с перце

Само остана лайното миризливо Станишев да излезе и да каже, че заводи не се ядат... : )

Добре, че са Станишев и социалистите в европарламента, че ако не беше те ще видите евро субсидии като цъфнат налъмите !

ако не бяха те

Ако си спомняте, точно Станишев призова за реиндустриализация.

Аслъ, само да призовава му стига акълът на това лайно миризливо. : )

Лъжец и фукльо !

Фабриката за лентички пак заработи!

Другарю Борисов и без да се хвалите, че сте прост, ние го знаем.Защо трябва да плащаме за разходките вИ и гавазите пъплещи около нелициприятната вИ персона,а?

Този, нали е кадър на Симеончо , лъже и за умрелите !Но , ако искате ....вервайте му!

10 000 работни места, а Соломон и Гергана - безработни, аре ся!

Колко корумпирани политици и министри ВЛЯЗОХА В ЗАТВОРА????

Мдаа, слугата на олигархията в действие- работни места за робите, а за самоназначилите се "бизнесмени"- печалбата. И кога най-сетне бб ще разбере, че именно той и неговите калинки са "лошия материал" у нас?!?

Кой? На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

Талантлив си. Но е обидно за свинската мас. Помазан е със свински лай. а.

В този сайт изчезват безследно, всички коментари подкрепящи управляващите.

Олигофрените не са на почит тук

Това показва целите и официалната линия на собственика му.

Подкрепящите са мангали,а те са неграмотни.А по темата:тиквето пак се оля в изказването си.Вече и с безработицата се пребори.

открии и няколко хиляди кметски места да ги настанят тия безработни няма само на теб тошо къща в банкя да ти строи устрой ги - къщи пари деца - всичко. и да запишеш момите лекарки, а момците - оптици.

Той, тоя човек, ако поуправлява още поне годинка, ще намери работа в България и за всички китайци, барабар с индийците!?

Какво лошо има в това?

мързеливите като теб, хич не е лошо!Хайде сега, върви си подостри две клечки и почвай да тренираш ядене на ориз с тях!

Хей, супер умнико, защо да взимаме китайци и индийци, а Борисов ти не намери работа за 3 милиона здрави ,прави ,млади и образовани БЪЛГАРИ ,скитащи се немили недраги по света да търсят по-добър живот и стандарт, продаващи труда си на чужди държави и пълнещи чужди държавни хазни, вместо да пълнят хазната на България? Скачат от радост само СЛУГИ на мутроолигархията, която прокуди българите от роданата им.

Добрютро, Боко! Това са ти работните места, не ли? "85 големи предприятия са закрити само за пет години - между 2008 и 2013г. Паралелно са фалирали много, свързани с тяхното производство, средни и малки компании. С 12% се е свил броят на малките фирми. Увеличили са се единствено семейните микропредприятия. Това показват данните на Българската стопанска камара. В резултат на тези процеси между 2008 и 2014 г. работните места в страната са намалели с над 380 000."

нямаше начин боико фукливия да не се изсер..е по въпроса

Белгийските ЖП работници стачкуват за повече приходи. Германските пилоти също. Френските им колеги скоро се бореха за по-добро заплащане. Ние седим и ревем, че държавата не ни е поканила на работа с "европейски заплати". Матрял.

една азиатска мъдрост, маймуната преди да глътне кокосовото орехче си го мерела отзад - дали после ще излезе !

Там има синдикати и профсъюзи ние нямаме без тях не става стачка

Да викнем един германец, да ни направи синдикати?

все пак уважавай интелигентността на мат'ряла български. Идват избори...

Благодаря, но не бавете обещаните реформи !

Орещарски ни беше обещал 24 пъти повече!

Ай сиктир бе - ми то средно по 3300 работни места на предприятие :)

Идиотизма няма граници. Тази мутра няма ли кой да го разведе из България, и да види как масово хората живетя в абсолютна мизерия и недоимък. То не може всички да са ИТ специалисти на по 5000 лв. заплата. Средната класа не се формира от тях. Защо не му прочетат статистиката от преди няколко дни-2,400000 българи живетя под прага на бедността. И сигурно едно време фараоните са се хвалили, че са осигурили 30000 раб. места, с малкото уточнение -РОБИ. Народеее, докато си такава овца, няма оправия.

Приходите са сложна функция от хиляди неща в живота на човека. Голямо значение играе и персоналното място в обществото, което човек започва да гради още от постъпването си в детската градина, през началното и средното училище и след това ВУЗ и професионална реализация. Освен това зависи и от личните качества на индивида. В момента силните на деня са т.нар. деца на прехода, когато вярата в доброто образование бе сведена до минимум и обучението на децата стана проформа. Базирано на обучението (недоучението) им, сегашните приходи са им проформа. Добре възпитаните и кадърни деца се оправят добре и днес. Останалите да си научат мястото в обществото и да не реват. Не може човек с незавършен осми клас да реве, че 700 лева са му малко, щото комшията взема 2000. Комшията взема защото е учил и най-вече си е поискал 2000. За съжаление, българите понеже сме много тарикати, учим нещата винаги по трудния начин.

Вечно нашите управляващи пълнят банковите сметки на нови разбойници наречени "инвеститори" Малко ли са наши те хрънтутници ами и други ни докарват на всичкото отгоре ? Никой няма полза от такива разбойници защото , парите не остават в България , крият се данъци , и не се плащат пълни осигоровки. Никаква полза ,но и на народа явно му харесва робството. ЧЕСТИТО, ХЕ,ХЕхеЕЕЕЕ

Всеки ден се сблъсквам с мизерия , безработица , недоимък , а един простоват , властолюбив и крадлив некадърник се изтъпанчва за пореден път и ми разтяга лакърдии , че виждаш ли ей сега да си доокрадем каквото трябва от било то магистрали било то от спортни зали , било но от разни други гешефти и ще почнел да ми създава един просперитет , та чак диабет съм щял да получа от сладък живон , само трябвало да го търпя.Е нито съм го търпял , нито възнамерявам да го правя.

че като стой та гледай, за месец - два ще намери работа даже и на циганите?

Оф-оф-оф лъжлив дедо куборг не е самичък.

Народеее... Браво Борисов, остават ти още само 390 000 работни места. Нали трябва да достигнеш ментора си, Живков. Той също много обичаше да реже лентички и да плиска вода от едно котле. При него безработни нямаше и толкова работехме, че заплатите ни едва стигаха до 1:10 от заплатите в Германия или коя да е страна от "загнилия капитализъм". Накрая прегряхме и преминахме на купонна система и режим на тока- 2 часа имаш ток- 8 нямаш. Така беше при бай Тошо, но сега бившата му охрана бие всички бай Тошовски рекорди като изрече поредната си нагла лъжа. Вместо 10 000 нови работни места, той прати 10 000 нови безработни на борсата. Знаете ли, че никой не е избирал Пожарникаря, а той се самоизбира с фалшификации и пренареждане числата в ЦИК. Научи го от майка си БКП-БСП, която не е спряла да го прави вече 70 години. Първо БКП ни задължаваше да гласуваме под строй за единствената партия- НЕЯ и в Политбюро на ЦК на БКП нареждаше числата "ЗА Нас" по завета на Сталин -"Не е важно кой и как гласува, а кой брои накрая!" След 1989 г. БКП се преименува на БСП ,замени Политбюро с ЦИК и всичко продължи по старому. Най лошото е, че Пожарникаря смята това да го прави следващите 50 години и да установи вечно господство над "лошия си матрЯл"- както нарича народа си. Пожарникарят управлява с 8% от гласовете на всички избиратели, това е против всички правила на демокрацията и в най-НЕдемократичнта страна на света няма да се допусне, но у нас се допусна. От 2009 г Пожарникарят стои начело на ЦИК и е фалшифицирал всички избори със смяна на крайните числа в ЦИК, пренареждал е шахматната дъска в парламента ни така, както му е удобно- това и най простият народ в света няма да го допусне, но НИЕ го допускаме! Прости сме защото не правим нищо да го свалим от власт и разпънем на кръст до Костов, Станишев и всички политически помияри без изключение от 1985 г насам. Прости сме, защото не знаем нищо за реалната демокрация на развита Европа и нейната правова държава, която никога няма да допусне и 1 грам фалшификации. Но ние го допуснахме! Поне да се замислим ЗАЩО и потърсим пътя за излизане от този батак! Преди да му искаме оставката, да помислим с КОГО го заеменим. Падне ли Борисов идват побратимените му от БСП, с които той от 2009 години си разменя властта.Всички те са КРИМИНАЛНИ МУТРЕНСКИ ОЛИГАРСИ- ШАЙКА, придобили богатствата си с пладнешки грабеж! Няма в човешката история пример, в който олигарсите да са управлявали в името на народния интерес, а винаги само за своя джобен интерес. Спри да ги избираш и им вярваш, създай тяхна политическа алтернатива- ПАРТИЯ НА НАРОДА, както гърците направиха със своята СИРИЗА,обедини вота си и я вкарай с мнозинство в парламента си ,там да изгради правова държава ,която да помете олигархията от всички червено сини лайнено турски герберски партийни цветове и ще станеш богат, защото няма да има вече кой да те граби чрез властта! Идея за България

Тиквуня открива заводи дето са построени преди години. Дори строителите на завода в Девня бяха китайци

как да премахнем проклятието наречено боико маисъла като на неговите окървавени ръце лежат десетки неразследвани убииства и тои няма да се посвени да извърши още толкова убииства за да се задържи на власт.по принцип тои не е българин тои е еничерин.

Само ако нашата партия влезе с мнозинство в НС, както гръцката СИРИЗА, там изгради правова държава( нова конституция и ново законодателство) по подбие на най-развитите европейски страни и тя по естествен път ще ликвидира мафията до корена!

Боце, Боцее, колко пъти бабиното съм ти казвала, че преди да отвориш устата си пред хората, небива да се налюскваш обилно с шопска шльоковица!

Добре че е бащицата. Благодарим ти бащице!