Коментари - Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев | Днес.dir.bg

Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев

Във всяка една сфера Цецка Цачева беше категорично по-добра от пенсионирания военен Румен Радев, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев | Днес.dir.bg

Коментари

Днес, каго ви бием ДУЗПАТА ще видиш колко е добра в реването страховитата перхидролена грозница!!!

днес, а и вчера трябваше да бъдат премахнати заглавия като: "борисов: цачева беше по-добра в дебата от радев", по закона за забрана на предизборна агитация!

На балотажа Г жа цацева беше хладнокръвна , достолепна , аргументирана и компетентна Успех , утре за доброто на България

Аз от кога говоря, че тя е достоен наследник на най-успешния ни и независим президент, Плевнелиев. Радвам се, че има и други като мен.

Да бе да, то си личи по процентите, че е в шеста глуха вече и никой не ви вярва вече!

гранде лъжа,Цачева се изложи.....бае общи лафове и нищо сериозно не каза,какъв спам ви е патил ,бе /купени ....

Пак добре,че не ни пробутаха тежката артилерия Деси!

Е-е-е-е-е, оляха се вече!Малко достойнство и себеуважение трябва да имат.Такова масово, мерзко отношение от държавни чиновници към офицер от армията ни,защото бил кандидат за президент, е просто срамота.Илюстрация на господстващият политически елит!За нищо не стават!

Борисов ще влиза ли в болница? Защото и този театър сме го гледали.

Ми той всеки ден играе фотбол-защо трябва да влиза в болница.

Уж са за всички Българи а не могат да работят с един Български генерал. Тогава е спорно дали въобще могат да работят с обикновените Българи. Подаването на оставка е запазена марка на ГЕРБ - това е бягане от отговорност. След два мандата управление пак комунистите са им виновни. Ние сме държава с много етноси и трябва да има разбирателство. Само оправдания и никаква отговорност. Посочете един голям качествен ремонт от управлението на ГЕРБ който не е пре-ремонтиран защото тече, пропада и пр.

Точно така! Беше по-добра! Беше точно като артистка от турски сериал! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

А тоя отново най-нагло лъже от екрана,че до сега нещо е направил.

Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев Ясно що за премиер имаме! Този няма вързка с реалността .... и главния си мозък

БОКО ПЪК КВО ЛИ РАЗБИРА ОТ ДЕБАТИ , ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА МУ ОТГОВАРЯТ САМО С - ДА ШЕФЕ , ДА ШЕФЕ ................. И ДА МУ СНАСЯТ ЛЕПТАТА ...............СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ МУ КАЖЕМЕ , ЧАО МУТРООО............. !

Ако не гласуваме за неговата избранница, щял да напуска. Напускай ощ сега, че освен да правиш бабаитлътски изказвания за друго не ставаш. На нас ни трябват даровити държавници, не посредствени кариеристи като тебе и цачева например. Уж власт не искате а все се натискате във властта.

"Не мога да постъпя като Сергей Станишев и Николай Бареков, когато загубиш изборите, да се скриеш в Брюксел и да се правиш, че нищо не е станало, каза премиерът." И ти би се скрил в Брюксел, ама там ще гледаш като теле в железница, защото от езиците познаваш само панирания телешки. Затова, когато видиш зор, се криеш под полата на "канцлерката", както недодялано я наричаш.

Вие сте комунист. Само един комунист не вижда това което е видимо, а сляпо върви в посоката която му сочат.

Да, беше по-добра в излагацията и с глупостите, които наговори.

Естественно , ти какво друго можеш да кажеш , НО и ние гледахме дебата ! Дебатът беше равен , дори бих казал малко в полза на генерала , защото той говореше обикновенно и човешки , за разлика от зазубрените (ПАРТИЙНИ ) фрази на цачева ! Като добавим и големият и партиен и политически опит - Тя НЕ показа НИЩО освен : заядливост , високомерие и САБ ТЕАТЪР !!!!! Генерала просто му трябва малко практика в политиката и полировка и може да е идеален президент !!!! След онзи СМЕХУРКО дето ни го натресе да ни излага по целия свят , сега да се мъчиш да ни лепнеш и тази - НЕ БЛАГОДАРЯ !!!!

БОЙКО, СМЕЛО , НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА ПРОВОКАЦИИ НА ТЪПИТЕ КОМУНЯГИ, САМО ЧАКАТ КАТА ХИЕНИ...ЧЕРВЕНИ , ТЪПИ ХИЕНИ

В САЩ кандидатите се плюха и ритаха, но когато вотът бе даден, победеният поздрави победителя с нужното достойнство и с ясната представа, че народът е избрал лицето на нацията и оттук нататък това е ПРЕЗИДЕНТ на страната. Като гледам Б.Б., Р.К. и прочие масовка, разликата е от небето до земята.

abasador

господин, Борисов ние знаем, че госпожа Цачева е най-добрия кандидат за Президент, както и това, че ти си най-добрия Премиер на България за всички времена ... това не може да се оспорва на човек като теб... Все пак предлагам... нека да изчакаме до неделя за да видим какво ще реши народа ни, а за понеделник ще си говорим във вторник! Лек ден.

"Той ако стане президент, няма как да работи с мен", добави Борисов. А бе, тикво !! Ти не можеш да работиш с генерала, защото няма как да го командваш.За теб да работиш с някого означава да го командваш. За това, докато не си потънал до ушите в собствените си лна, поне веднъж бъди мъж и незабавно подай оставката, която обеща още преди първия тур на президенстките избори.

Наистина Дамата беше с явно превъзходство.....последователна , искрена , компетентна и аргументирана във всяка област Да отбележа ,че и водещата се държа блестящо и балансира твърде вещо и коректно

Може да си справедлив, но изобщо не си обективен.

Ревла.

тънък англииски хумор,кой разбрал разбрал

хич не се заяждаше, нали?

Бойко Борисов както винаги груб,нагъл и арогантен. По неговите думи излиза,че Цачева е идеалния кандидат. По какво прецени,че по всички показатели го превъзхожда? По цирка,който разигра пред зрителите или по ехидната усмивка и надменността без покритие? Какво иска да каже Борисов с израза "пенсионирания военен"? Да го принизи! А за това,че е взел накуп заплати? Откраднал ли ги е или ги е взел защото такъв е законът. Взема ги не само той,но и всеки,който се пенсионира/от армията и полицията/! Че си необективен ;ти е простено Бойко. Хвалиш си стоката. Но,че си непочтен няма как да ти се прости!

Борисов изведнъж се осафери, все се беше осрал в началото на седмицата...пак започна с лъжите, пак грубият му арогантен тон на невежа мутра...категорично не ми харесва този му подход и за това по-добре е да си върви преди някой да се е самозапалил както през 2012 год...?

Тактиката на бабето изкопира и Тръмп, па вижте кво стана. Хитър е Тръмп, веднага надушва правилния печеливш ход. И сега е президент. Хвала на умните, красивите и пичилившити.

симо

Малиии....Аман от ,,по- добри,,избраници..Желева,разни калини,Плевнелиев,последната бе Кристалина..Все МАГАРЕТА..ужас.И великият селектор въобще НЕ вдява защо се проваля...Ма то си е така - с НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ИДИОТИ-дори Хилари/със стотици милиони разходи и огромен предизборен щат/ не разбра откъде и се стовари/.. Не разбраха ,че те са ,,КОЙ,...За тази година имаме нови 100 милионера/КОЙ/...И ,,тъпанарите,, Не искат нови 100 на ТЕХНИЯ ГРЪБ......Ако са кадърни -да,но само от преразпределение на общия продукт/обществени поръчки и еврофондове/ в ТЯХНА ПОЛЗА --НЕ.

Бойко, отвори си очите иначе ще е късно.

Късно е либе за китка!

глупости,тя беше като неграмотна политически...

Много хора питат, как Ц.Ц. е влязла в БКП, станала партиен секретар и влязла в рабфак. Ами ето как: Село Драгана, Ловешко. Селото е известно като комунистическо още от 30-те години на миналия век. Тази общност от няколкостотин души е дала 12 партизани, 16 затворника и 16 интернирани, десетки и десетки малтретирани и пребивани при акциите на жандармерията. Най-видната рода е Стоянови и родствениците им. Нищо, че политически ги водят Цачеви. Големият човек от родата е Христо Стоянов Добрев (Дико) -партизанин от Чавдар и партизански отряд Христо Кърпачев, заместник-началник на Генералния щаб на БНА (19601968), заместник-министър на народната отбрана и командващ войските на ПВО и ВВС (19681973), първи заместник-министър на народната отбрана и командващ Сухопътните войски (19731987 г.) и 25 години кандидат-член и член на Централния комитет на БКП. От 1980 г. до 1989 г. е заместник-главнокомандващ на Обединените въоръжени сили на Варшавския договор.

Борисов каза, че снощи на диспута Цецка Цачева е размазала ген. Радев и е безспорен победител в него!??? Ама, този човек, дали нещо не се е повредил? С какво го размаза? С това, че се представи, че е от потекло на привърженици на Хитлеро -Фашизма. Нещо мразено и отречено със закони в цяла Европа с изключение на България, за съжаление!

извинете,погрешно натиснах минус,+++++++++++++

Добре,че си призна за грешката! Друг път мисли! Шамара получи,слезе на земята! Стига! В неделя за Цачева!

Сега продължава да рови около дипломата на Цачева. Подозират, че има нещо гнило, но още не могат да разберат какво. А от СУ не желаят да ги облекчат. Така, де, това си е работа на разследващата журналистика Новината днес е, че Цецка не просто е завършила право с много добър успех, ами го е завършила с няколко много добри успеха. В дипломата пишело, че Тетка е завършила с Мн. добър 5.12. От СУ показали приложението за успех към дипломата, където той е вече 5.19. Не е голяма разлика, но е в нейна полза все пак.

Ванга каза руса жена ще спаси България, а не опърпан военен в оставка!!!

Е, щом казваш, значи "ще ни спаси", ама не е казала, че тази жена ще е президент?! Или пропускаме нещо

Ще ни спаси, разбира се, като НЕ СТАНЕ президент. Всички ще сме спасени! Бог с нас!

че той боико рус ли е ?,трябва да питате кмета на симитли.

Руса или изрусена?

Цачева е по-добрият президент за България! Цачева е интелигентна и последователна, знае, какво прави и го прави добре! А защо Радев не е доброто решение, защо е грешка да го изберем! Защото Радев си няма и най-малката идея що е управление! Защо има много вицове за военни? Явно защото са "свръх интелигенти"!!!

Ткива като Борисов(Тиквата)и Цачева изгониха младите и ще доизгонят останалите деца. Подвластни на Организирана Престъпна ДС група. Все едно е кой ще стане президент, МП или.. Алчни и нагли политици.

Тя Цеца много интелигентна щом сложи на глобуса държавата Брюксел!

Да ви кажа честно, стана ми мъчно за тази жена! Тя просто вчера рухна психически, опитвайки се при зададен въпрос, който нямаше нищо общо с нейните родови истории, тя да защити честта си. Но, Цецке, не се сърди на хората, които не те припознаха. Сърди се на този, който те ПОСОЧИ, а после се призна в грях. Не си за тази работа и го показа с тези простодушни хълцания и бършене на нос в един политически дебат, който трябва да е лишен от емоции и изпълнен с разум и аргументи. За съжаление, не чухме от теб никакви такива. Видяхме, че камерата следи твоите гримаси, но не чухме зряла и пълноценна аргументация, която да покаже че ето, ти не си съгласна и предлагаш нещо смислено. Не чухме предложения, освен едно и то не бе отправено към нас, а към Путин за СПА-почивка. Накрая разбрахме, как няма смисъл да подготвяме армията си за криза, защото явно сме си въобразили, че нещо се случва с нас, Европа, света като цяло. Така де, заблудили сме се. Ти се поправи и каза в своя последна защита, че ще бъдеш /ох, срам ме е да го напиша, но е факт/: "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ВОЕННОМОРСКИТЕ ВЪЗДУШНИ СИЛИ" и направо уби и последната илюзия, че ставаш! С искрени симпатии, но с дълбоко съжаление Никога твой!

И това им е, забележете "НАЙ-ПОДГОТВЕНИЯТ КАНДИДАТ", направо не ми се мисли за останалите дето ни управляват колко са си на мястото и каква компетентност имат. Боже, пази България и децата си!

симо

Но затова добре е усвоила прийоми на ДЯСНОТО и неолибералното поведение--нахалството да прекъсваш опонента и да говориш паралелно с него повишавайки тона,да говориш много без да КАЗВАШ нещо,непременно да вмъкваш ,,ценностите,, , върховенството на закона/ВАШИЯТ ЗАКОН , и кой по-точно-те са над 800/,непременно Русия да е виновна/с желание да я пляскаш/,и дори когато говори с ПОЗНАТИ фрази да има ДРУГО на ум.И разбира се да обвинява и атакува/нали Бойко все ги бие/.

Цачева е личност и заслужава уважение! Един последователен човек, работлив и умен! Аз ще гласувам за нея. Радев ни предлага кош с празни лакърдии! Радев сам не си вярва, как да му повярвам аз?! После ще обяснява, че не е знаел, не е предполагал................!!! Защо ви е това, а скъпи съграждани?! За какво ви е параван на кухото БСП?!

Незнам ама ти си един от заблудените , по мутро барока, каква личност е тази Цачева бре приятелю лелка без мнение мишок маша на Бойбо отгоре на това и е пияница. ДОста си заблуден мирогледа ти ограничен ти за мопола ли си или не или не знаеш какво е това?

До какво води управлението на БСП + ДПС за България - анхилиране на всички пари, парите от бюджета и фондовете изчезват яко дим! Нито се вдигат социалните разходи, нито се вдигат пенсиите, но затова пък парите са изчезнали! Когато Герб са на власт има стабилност, няма хипер инфлация и глад, като при Виденов и се строи - нови магистрали, градовете са обновени и красиви, развива се бизнеса в много градове, има стабилност................. Аз ще гласувам за Герб!

Много е добра като юристконсулт и личен асистент на Бойко от парламента с телефона на ухото ,за да не сбърка в линията на партията.Какво малко и говорящо електроно човече имаше в дясното си ухо Цачева при дебата? В един момент си опипа прическата и то бе видимо.Ако е слухов апарат се извинявам предварително на г-жата.

Ами , Да... Той никога няма да каже ,че тя не е по-добра , дори и това да е очеизвадна истина. Тя започва много да преиграва и да разчита на това да стопи някого със сълзите.... Не ни е нужен такъв президент/ка....

Боцко, боцко как те хлъзна Цветанчо просто не мога да го повярвам. Това човекоподобно ти скрои кюлафа защото иска той да управлява а ти да си машата за горещите картофи. Жалко, в началото се опита до го поставиш на място ама той ти взе мярката ...( като ти даде да шофираш джип !)

Не искам нищо лошо да пиша за Цачева,но с неадекватното и държание в дебата, сълзите,лъжите за клетвата и подмокрянето ,това не и прави чест ,като жена и майка.Затова нищо лошо,като за умрял човек.Ако Цачева стане президент то на парламентарните избори след две години, за Герб-Бойко ще настъпи краха.

Кога ли Боко ще каже нещо смислено. И днес говори, като да е от друго измерение.

И каква шапка ще ни сложи?!?Само голословни заплахи знаете!Нещо конкретно?!?

Аз не членувам в партии драги и мога да си позволя ИНТЕЛЕКТ, който на вас партийците ви убягва, защото има кой да мисли заради и въпреки вас. Чаоооо вълчо, как е ЦАЦАТА?!?!

АЛО, БАЦЕ, ГОЛЯМ ЦИРК НАПРАВИХТЕ СНОЩИ! ГОЛЯМИ ЛЪЖИ ИЗРЕКОХТЕ, МНОГО ГЛУПОСТИ КАЗАХТЕ, ЧАК СЕ РАЗПЛАКАХТЕ, ЗАВОНЯ И СЕ УСЕТИ ЧАК В СТОЛИПИНОВО! НИЕ ОТ СТОЛИПИНОВО НЕ ОЧАКВАХМЕ ПОДОБНО НЕЩО!

За да съчиниш всичко това, специализиран софтуер ли ползваш или ти идва отвътре.

Хаха, надценяваш го! Виж какви ги дрънка и ще разбереш, че няма как програма да бълва толкова глупости. Даже гоогл-преводачът ще напише нещо по-смислено ама зарежи, това са шушумиги!

Коментари - Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев | Днес.dir.bg

Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев

Във всяка една сфера Цецка Цачева беше категорично по-добра от пенсионирания военен Румен Радев, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев | Днес.dir.bg

Коментари

Днес, каго ви бием ДУЗПАТА ще видиш колко е добра в реването страховитата перхидролена грозница!!!

днес, а и вчера трябваше да бъдат премахнати заглавия като: "борисов: цачева беше по-добра в дебата от радев", по закона за забрана на предизборна агитация!

На балотажа Г жа цацева беше хладнокръвна , достолепна , аргументирана и компетентна Успех , утре за доброто на България

Аз от кога говоря, че тя е достоен наследник на най-успешния ни и независим президент, Плевнелиев. Радвам се, че има и други като мен.

Да бе да, то си личи по процентите, че е в шеста глуха вече и никой не ви вярва вече!

гранде лъжа,Цачева се изложи.....бае общи лафове и нищо сериозно не каза,какъв спам ви е патил ,бе /купени ....

Пак добре,че не ни пробутаха тежката артилерия Деси!

Е-е-е-е-е, оляха се вече!Малко достойнство и себеуважение трябва да имат.Такова масово, мерзко отношение от държавни чиновници към офицер от армията ни,защото бил кандидат за президент, е просто срамота.Илюстрация на господстващият политически елит!За нищо не стават!

Борисов ще влиза ли в болница? Защото и този театър сме го гледали.

Ми той всеки ден играе фотбол-защо трябва да влиза в болница.

Уж са за всички Българи а не могат да работят с един Български генерал. Тогава е спорно дали въобще могат да работят с обикновените Българи. Подаването на оставка е запазена марка на ГЕРБ - това е бягане от отговорност. След два мандата управление пак комунистите са им виновни. Ние сме държава с много етноси и трябва да има разбирателство. Само оправдания и никаква отговорност. Посочете един голям качествен ремонт от управлението на ГЕРБ който не е пре-ремонтиран защото тече, пропада и пр.

Точно така! Беше по-добра! Беше точно като артистка от турски сериал! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

А тоя отново най-нагло лъже от екрана,че до сега нещо е направил.

Борисов: Цачева беше по-добра в дебата от Радев Ясно що за премиер имаме! Този няма вързка с реалността .... и главния си мозък

БОКО ПЪК КВО ЛИ РАЗБИРА ОТ ДЕБАТИ , ТОЙ Е СВИКНАЛ ДА МУ ОТГОВАРЯТ САМО С - ДА ШЕФЕ , ДА ШЕФЕ ................. И ДА МУ СНАСЯТ ЛЕПТАТА ...............СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ МУ КАЖЕМЕ , ЧАО МУТРООО............. !

Ако не гласуваме за неговата избранница, щял да напуска. Напускай ощ сега, че освен да правиш бабаитлътски изказвания за друго не ставаш. На нас ни трябват даровити държавници, не посредствени кариеристи като тебе и цачева например. Уж власт не искате а все се натискате във властта.

"Не мога да постъпя като Сергей Станишев и Николай Бареков, когато загубиш изборите, да се скриеш в Брюксел и да се правиш, че нищо не е станало, каза премиерът." И ти би се скрил в Брюксел, ама там ще гледаш като теле в железница, защото от езиците познаваш само панирания телешки. Затова, когато видиш зор, се криеш под полата на "канцлерката", както недодялано я наричаш.

Вие сте комунист. Само един комунист не вижда това което е видимо, а сляпо върви в посоката която му сочат.

Да, беше по-добра в излагацията и с глупостите, които наговори.

Естественно , ти какво друго можеш да кажеш , НО и ние гледахме дебата ! Дебатът беше равен , дори бих казал малко в полза на генерала , защото той говореше обикновенно и човешки , за разлика от зазубрените (ПАРТИЙНИ ) фрази на цачева ! Като добавим и големият и партиен и политически опит - Тя НЕ показа НИЩО освен : заядливост , високомерие и САБ ТЕАТЪР !!!!! Генерала просто му трябва малко практика в политиката и полировка и може да е идеален президент !!!! След онзи СМЕХУРКО дето ни го натресе да ни излага по целия свят , сега да се мъчиш да ни лепнеш и тази - НЕ БЛАГОДАРЯ !!!!

БОЙКО, СМЕЛО , НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА ПРОВОКАЦИИ НА ТЪПИТЕ КОМУНЯГИ, САМО ЧАКАТ КАТА ХИЕНИ...ЧЕРВЕНИ , ТЪПИ ХИЕНИ

В САЩ кандидатите се плюха и ритаха, но когато вотът бе даден, победеният поздрави победителя с нужното достойнство и с ясната представа, че народът е избрал лицето на нацията и оттук нататък това е ПРЕЗИДЕНТ на страната. Като гледам Б.Б., Р.К. и прочие масовка, разликата е от небето до земята.

abasador

господин, Борисов ние знаем, че госпожа Цачева е най-добрия кандидат за Президент, както и това, че ти си най-добрия Премиер на България за всички времена ... това не може да се оспорва на човек като теб... Все пак предлагам... нека да изчакаме до неделя за да видим какво ще реши народа ни, а за понеделник ще си говорим във вторник! Лек ден.

"Той ако стане президент, няма как да работи с мен", добави Борисов. А бе, тикво !! Ти не можеш да работиш с генерала, защото няма как да го командваш.За теб да работиш с някого означава да го командваш. За това, докато не си потънал до ушите в собствените си лна, поне веднъж бъди мъж и незабавно подай оставката, която обеща още преди първия тур на президенстките избори.

Наистина Дамата беше с явно превъзходство.....последователна , искрена , компетентна и аргументирана във всяка област Да отбележа ,че и водещата се държа блестящо и балансира твърде вещо и коректно

Може да си справедлив, но изобщо не си обективен.

Ревла.

тънък англииски хумор,кой разбрал разбрал

хич не се заяждаше, нали?

Бойко Борисов както винаги груб,нагъл и арогантен. По неговите думи излиза,че Цачева е идеалния кандидат. По какво прецени,че по всички показатели го превъзхожда? По цирка,който разигра пред зрителите или по ехидната усмивка и надменността без покритие? Какво иска да каже Борисов с израза "пенсионирания военен"? Да го принизи! А за това,че е взел накуп заплати? Откраднал ли ги е или ги е взел защото такъв е законът. Взема ги не само той,но и всеки,който се пенсионира/от армията и полицията/! Че си необективен ;ти е простено Бойко. Хвалиш си стоката. Но,че си непочтен няма как да ти се прости!

Борисов изведнъж се осафери, все се беше осрал в началото на седмицата...пак започна с лъжите, пак грубият му арогантен тон на невежа мутра...категорично не ми харесва този му подход и за това по-добре е да си върви преди някой да се е самозапалил както през 2012 год...?

Тактиката на бабето изкопира и Тръмп, па вижте кво стана. Хитър е Тръмп, веднага надушва правилния печеливш ход. И сега е президент. Хвала на умните, красивите и пичилившити.

симо

Малиии....Аман от ,,по- добри,,избраници..Желева,разни калини,Плевнелиев,последната бе Кристалина..Все МАГАРЕТА..ужас.И великият селектор въобще НЕ вдява защо се проваля...Ма то си е така - с НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ИДИОТИ-дори Хилари/със стотици милиони разходи и огромен предизборен щат/ не разбра откъде и се стовари/.. Не разбраха ,че те са ,,КОЙ,...За тази година имаме нови 100 милионера/КОЙ/...И ,,тъпанарите,, Не искат нови 100 на ТЕХНИЯ ГРЪБ......Ако са кадърни -да,но само от преразпределение на общия продукт/обществени поръчки и еврофондове/ в ТЯХНА ПОЛЗА --НЕ.

Бойко, отвори си очите иначе ще е късно.

Късно е либе за китка!

глупости,тя беше като неграмотна политически...

Много хора питат, как Ц.Ц. е влязла в БКП, станала партиен секретар и влязла в рабфак. Ами ето как: Село Драгана, Ловешко. Селото е известно като комунистическо още от 30-те години на миналия век. Тази общност от няколкостотин души е дала 12 партизани, 16 затворника и 16 интернирани, десетки и десетки малтретирани и пребивани при акциите на жандармерията. Най-видната рода е Стоянови и родствениците им. Нищо, че политически ги водят Цачеви. Големият човек от родата е Христо Стоянов Добрев (Дико) -партизанин от Чавдар и партизански отряд Христо Кърпачев, заместник-началник на Генералния щаб на БНА (19601968), заместник-министър на народната отбрана и командващ войските на ПВО и ВВС (19681973), първи заместник-министър на народната отбрана и командващ Сухопътните войски (19731987 г.) и 25 години кандидат-член и член на Централния комитет на БКП. От 1980 г. до 1989 г. е заместник-главнокомандващ на Обединените въоръжени сили на Варшавския договор.

Борисов каза, че снощи на диспута Цецка Цачева е размазала ген. Радев и е безспорен победител в него!??? Ама, този човек, дали нещо не се е повредил? С какво го размаза? С това, че се представи, че е от потекло на привърженици на Хитлеро -Фашизма. Нещо мразено и отречено със закони в цяла Европа с изключение на България, за съжаление!

извинете,погрешно натиснах минус,+++++++++++++

Добре,че си призна за грешката! Друг път мисли! Шамара получи,слезе на земята! Стига! В неделя за Цачева!

Сега продължава да рови около дипломата на Цачева. Подозират, че има нещо гнило, но още не могат да разберат какво. А от СУ не желаят да ги облекчат. Така, де, това си е работа на разследващата журналистика Новината днес е, че Цецка не просто е завършила право с много добър успех, ами го е завършила с няколко много добри успеха. В дипломата пишело, че Тетка е завършила с Мн. добър 5.12. От СУ показали приложението за успех към дипломата, където той е вече 5.19. Не е голяма разлика, но е в нейна полза все пак.

Ванга каза руса жена ще спаси България, а не опърпан военен в оставка!!!

Е, щом казваш, значи "ще ни спаси", ама не е казала, че тази жена ще е президент?! Или пропускаме нещо

Ще ни спаси, разбира се, като НЕ СТАНЕ президент. Всички ще сме спасени! Бог с нас!

че той боико рус ли е ?,трябва да питате кмета на симитли.

Руса или изрусена?

Цачева е по-добрият президент за България! Цачева е интелигентна и последователна, знае, какво прави и го прави добре! А защо Радев не е доброто решение, защо е грешка да го изберем! Защото Радев си няма и най-малката идея що е управление! Защо има много вицове за военни? Явно защото са "свръх интелигенти"!!!

Ткива като Борисов(Тиквата)и Цачева изгониха младите и ще доизгонят останалите деца. Подвластни на Организирана Престъпна ДС група. Все едно е кой ще стане президент, МП или.. Алчни и нагли политици.

Тя Цеца много интелигентна щом сложи на глобуса държавата Брюксел!

Да ви кажа честно, стана ми мъчно за тази жена! Тя просто вчера рухна психически, опитвайки се при зададен въпрос, който нямаше нищо общо с нейните родови истории, тя да защити честта си. Но, Цецке, не се сърди на хората, които не те припознаха. Сърди се на този, който те ПОСОЧИ, а после се призна в грях. Не си за тази работа и го показа с тези простодушни хълцания и бършене на нос в един политически дебат, който трябва да е лишен от емоции и изпълнен с разум и аргументи. За съжаление, не чухме от теб никакви такива. Видяхме, че камерата следи твоите гримаси, но не чухме зряла и пълноценна аргументация, която да покаже че ето, ти не си съгласна и предлагаш нещо смислено. Не чухме предложения, освен едно и то не бе отправено към нас, а към Путин за СПА-почивка. Накрая разбрахме, как няма смисъл да подготвяме армията си за криза, защото явно сме си въобразили, че нещо се случва с нас, Европа, света като цяло. Така де, заблудили сме се. Ти се поправи и каза в своя последна защита, че ще бъдеш /ох, срам ме е да го напиша, но е факт/: "ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ВОЕННОМОРСКИТЕ ВЪЗДУШНИ СИЛИ" и направо уби и последната илюзия, че ставаш! С искрени симпатии, но с дълбоко съжаление Никога твой!

И това им е, забележете "НАЙ-ПОДГОТВЕНИЯТ КАНДИДАТ", направо не ми се мисли за останалите дето ни управляват колко са си на мястото и каква компетентност имат. Боже, пази България и децата си!

симо

Но затова добре е усвоила прийоми на ДЯСНОТО и неолибералното поведение--нахалството да прекъсваш опонента и да говориш паралелно с него повишавайки тона,да говориш много без да КАЗВАШ нещо,непременно да вмъкваш ,,ценностите,, , върховенството на закона/ВАШИЯТ ЗАКОН , и кой по-точно-те са над 800/,непременно Русия да е виновна/с желание да я пляскаш/,и дори когато говори с ПОЗНАТИ фрази да има ДРУГО на ум.И разбира се да обвинява и атакува/нали Бойко все ги бие/.

Цачева е личност и заслужава уважение! Един последователен човек, работлив и умен! Аз ще гласувам за нея. Радев ни предлага кош с празни лакърдии! Радев сам не си вярва, как да му повярвам аз?! После ще обяснява, че не е знаел, не е предполагал................!!! Защо ви е това, а скъпи съграждани?! За какво ви е параван на кухото БСП?!

Незнам ама ти си един от заблудените , по мутро барока, каква личност е тази Цачева бре приятелю лелка без мнение мишок маша на Бойбо отгоре на това и е пияница. ДОста си заблуден мирогледа ти ограничен ти за мопола ли си или не или не знаеш какво е това?

До какво води управлението на БСП + ДПС за България - анхилиране на всички пари, парите от бюджета и фондовете изчезват яко дим! Нито се вдигат социалните разходи, нито се вдигат пенсиите, но затова пък парите са изчезнали! Когато Герб са на власт има стабилност, няма хипер инфлация и глад, като при Виденов и се строи - нови магистрали, градовете са обновени и красиви, развива се бизнеса в много градове, има стабилност................. Аз ще гласувам за Герб!

Много е добра като юристконсулт и личен асистент на Бойко от парламента с телефона на ухото ,за да не сбърка в линията на партията.Какво малко и говорящо електроно човече имаше в дясното си ухо Цачева при дебата? В един момент си опипа прическата и то бе видимо.Ако е слухов апарат се извинявам предварително на г-жата.

Ами , Да... Той никога няма да каже ,че тя не е по-добра , дори и това да е очеизвадна истина. Тя започва много да преиграва и да разчита на това да стопи някого със сълзите.... Не ни е нужен такъв президент/ка....

Боцко, боцко как те хлъзна Цветанчо просто не мога да го повярвам. Това човекоподобно ти скрои кюлафа защото иска той да управлява а ти да си машата за горещите картофи. Жалко, в началото се опита до го поставиш на място ама той ти взе мярката ...( като ти даде да шофираш джип !)

Не искам нищо лошо да пиша за Цачева,но с неадекватното и държание в дебата, сълзите,лъжите за клетвата и подмокрянето ,това не и прави чест ,като жена и майка.Затова нищо лошо,като за умрял човек.Ако Цачева стане президент то на парламентарните избори след две години, за Герб-Бойко ще настъпи краха.

Кога ли Боко ще каже нещо смислено. И днес говори, като да е от друго измерение.

И каква шапка ще ни сложи?!?Само голословни заплахи знаете!Нещо конкретно?!?

Аз не членувам в партии драги и мога да си позволя ИНТЕЛЕКТ, който на вас партийците ви убягва, защото има кой да мисли заради и въпреки вас. Чаоооо вълчо, как е ЦАЦАТА?!?!

АЛО, БАЦЕ, ГОЛЯМ ЦИРК НАПРАВИХТЕ СНОЩИ! ГОЛЯМИ ЛЪЖИ ИЗРЕКОХТЕ, МНОГО ГЛУПОСТИ КАЗАХТЕ, ЧАК СЕ РАЗПЛАКАХТЕ, ЗАВОНЯ И СЕ УСЕТИ ЧАК В СТОЛИПИНОВО! НИЕ ОТ СТОЛИПИНОВО НЕ ОЧАКВАХМЕ ПОДОБНО НЕЩО!

За да съчиниш всичко това, специализиран софтуер ли ползваш или ти идва отвътре.

Хаха, надценяваш го! Виж какви ги дрънка и ще разбереш, че няма как програма да бълва толкова глупости. Даже гоогл-преводачът ще напише нещо по-смислено ама зарежи, това са шушумиги!