Борисов: Как този, който е взел дълга, ще си го ревизира сам

Ако БСП искат ревизия, не трябваше да слагат за финансов министър заместника на Владислав Горанов - Кирил Ананиев.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Как този, който е взел дълга, ще си го ревизира сам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че досега да е имало истинска ревизия? Винаги ако е имало нещо, то е било да замаже очите на електората е била оправдателна. Разните обвинения срещу политици-също. Това е най-добрия начин да изпереш имиджа на някой. Даваш го на съд или му правиш ревизия. после показваш колко чист е. Направо, като сълза.

Хубаво,лошо при Б.Б имаше стабилност на икономиката.Смятате,че е простак,ами такъв си е.Поне е стабилен мъж.Обвинявате го в кражби-ами кой не крадеше преди.На всички партии изборите се правеха с парите от митниците-вкл. и на БСП.Никой не е света вода ненапита-важното е да няма инфлация,че още помня когато хляба струваше-1000лв.

Отново се носи бесепарската тролска воня. Нито един смислен и подкрепен с факти коментар, само голословни оплювки!

Ееееееееееееее,ама няма да престане тоя с простотиите си?Вече наистина не се издържа.Където и да отвориш,все простотии ръси.

На този само като му видя физиономията и се питам каква простотия пак е изръсил.Няма отърване от него.

Абе Боцко нещо нервен ми се виждаш!? Внимавай с ядовете, не са полезни за здравето, че току виж пак дигнеш кръвно. Няма да се разкарва патриарха пак до правителствена да ти бае за здраве. Стар е човека..... А и трябва да си пазиш нервите, че за напред ще имаш доста поводи за ядове,дам...

Простак! Кога това ще го разберат шматките с фусти в България, защото те са повечето от тия които са впечатляват от разбойника мутра и гласуват за неговата банда на изборите! Никога вече тоя негодник на власт!

Държиш ли си крановете на чешмите отворени? Като дойде любимата ти Партия на власт ще потекат мед и масло и може да пропуснеш събитието...

Другарят Борисов,простият все още мисли че братовчедите му от БСП ще го защитят!Пукни бе тикво, ще се намерат хора, които да ти помогнат в това и скапаната ви майка, БКП не ще ви памогне!Гадни селендуро-комунисти.

"В последния парламент мнозинството на ГЕРБ гласува държавата да вземе допълнителен дълг от 16 млрд. лв. От тях реално са взети 10 млрд". Ех Боце, Боце. Сега те е яд, че подаде оставка, и че не успяхте да гушнете останалите 6 млрд. Ти си си виновен, затова както се казва в една поука: "Попал в говно, не цирикай".

А да ви прави впечатление ,че Корни и БСП не отронват и дума за КТБ,за Белене.Пандела за крадците.

Морскииии пий си хапчетата!!!

Бойко ти не си в ред и си психичски нестабилен.Тази ревизия е само профилактично.Ако се направи задълбочена пълна ревизия на Бойко 2 ще лъснат далавери ,че свят ще се завие на ,,некачественият човешки материал останал в БЪЛГАРИЯ".Затова целувай ръка на Герджиков за тази ревизия и си трай до изборите,ако имаш пипе.

Във всеки случай не е работа на бай Герджик и на служебното правителство да правят ревизия на когото и да е. Работата им е да проведат избори и толкоз.

Борисо е хитър като селски хитрец. Чета и се смея " Защо не изгонят заместник министъра на финансите че щял сам да си прави ревизия на това което е изтеглил". Ами министъра бай Х.й не е ли под негов контрол всичко това или го ползвате само за подпис и да получава тлъста като теб заплата? Боко драпа да махнат зам. министъра за да не издаде противника на слуебния кабинет, нещо което Бойко и шайка са извършели - няма друга причина. Една ревизия не може да се скрие от зам.министър защото се прави комисия и 10 човека няма как да излъжеш но като го попитат къде са изчезнали тези пари, зам.министъра трябва да отговори конкретно очи в очи а не като тиквун чрез медиите. Сещаме са случая с тунелите за които свинската мас каза че са преместили осветителните тела от единия тунел в другия. А в момента там са монтирани ЛЕД осветителни тела. Изобщо тоя трябва да го сравняват по хитрос с телефонните измамници и даже по 3.14.

не ги е взел Ананиев, а Министерския съвет начело с лъжливото овчарче-пожарникарче, а после ГРОБ ги одобри в НС.

Ама как ГОРАНЧОТО ТИ, изревизира ЦУНКАЩИЯ ДЖЕДЖИ, бе Бацко.. Нъл му беше зам. министърин!! Общо първи мандат на ГЕРБ струва на електората : 10 991 938 500 лв. И ГОРАНЧА ги изревизира.. До НОВИ ВИСОТИ дори ги издигна.. Над 18-те милиарда на бай Тошо.. Кат УДЪРНИК петилетката в две години изпълнил..ДО 26,9 МИЛИАРДА, Баце го дакархте дълга.. От 9,48 милиарда за 2008-ма година.. За некакви си 7 годинки в упражнение за УЖ управлението на държавата..

СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА ДРУГ, ААА НЕ ТАКА БОКИЧ НИЕ ЗНАЕМ ЧЕ ТИ ДЪРПАШЕ КОНЦИТЕ.

Глупако, глупако!Никога няма да ти дойде акъла в тиквата!

Ся колкото е да си сенилен, връх на наглостта, е да кажеш тези думи.По думите злиза, че БСП са взели дълга, нищо че парламентарната зала бе доминирана от Герб и коалиционните му партньори.И какво общо има тук лицето Кирил Ананиев, той ли е подписвал споразуменията?.България си имаше тогава принципиал в лицето на Бойко Методиев Борисов в качеството си на минитър-председател и финансов министър Владислав Горанов.От единия зависят параметрите на сделката и дали са изгодни за Б-я, от другия да ги одобри като баш шеф.Нещо не виждам тук представители на БСП.

симо

Май Корнелия има по-големи топки от БХ...

Гн Борисов,моля Ви не правете изказвания неподготвен.Кой Ви каза ,ме исканата ревизия на дълга ще се прави от Ананиев или Горанов или глупости на търкалета.Бъдете спокоен ,ще дочакам този ден такава ревизия да се направи защото вие натресихте на мен и внуците ми заем. Второ.Накарай Горанов да ти разясни понятия като законосъобразност и целесъобразност. Ще се намерят специалисти да направим одит.Ако трябва отвън ще вземем . Запомни."Няма вечна партия"И твоят ред ще дойде.

Ей червените отживелици вместо да наведат глави ги изпружиха като усойници събудили се от сън,но изборите идват и те пак ще са на бунището на историята!

Ей Баце,тази Нинова те направи луд,само за нея говориш.Внимавай,че ако сега загубиш изборите голям майтап те чака.Луда жена ей ,луд теб направи.

Бойко Борисов е самоубийствено тъп и това се предава и на тролчетата на Цветанов. Половата Деси може да каже дали се предава по полов или по капково въздушен път. Сега разбирам защо не четат. Страх ги е, че може да се заразят...

Ако искате БХ нещо смислено да каже, интервютата трябва да се вземат по вечерно време след като се е напукал с мръвки, защото иначе по цял ден главата му е заета с мисълта за яденето - хахахахахаа

Бързото и кариерно израстване на Горанов е неразривно свързано с няколко фигури :1.Емилия Масларова:2.Кирил Ананиев.3.Иван Саздов.-от Афера бг.Това обяснява думите на Б.Борисов.

Е, то Бойко няма никакво значение явно за кариерата на финансовия си министър. :)))))) Да, Ананиев сигурно има значение защото го е направил данъчен инспектор, откъде да знае човека, че ще се появи толкова тъп премиер, че да го назначи и за министър. :))) Убийствено тъпи сте... или по-скоро самоубийствено тъпи сте. :))))))))

Баце е цар на номерата от селски вечеринки! Само дето там, когато излезеш от селската дискотека, може да ядеш и бой!

Корнелия Нинова.Само тя и единствено тя,ще оправи България.За има няма два три месеца,постави всички политици на мястото и сега шубето ги тресе яко.Всички са посърнали и ходят като попарени.А в ЕНП цари паника и ужас от заклеймителните и изказвания.В ужас са и българските евродепутати, тези продажници и предатели.След изборите,когато стане и Премиер ,да му мислят всички и Бойко разбира се.Давай Корни всички българи без изключение са с теб.

...ТВОЙТА ЖЕЛЯЗНА ЛЕЙДИ СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ ЗАПЕЕШ ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО!

Лебедово Езеро,защото това е балет тъпако прост а всички ,включително и ти ще танцуваме не този балет а Умиращия лебед.

Боко сега ти се връща. Както ти лъжеше безогледно за правителството на Костов, сега по същия начин БСП лъже за твоето правителство. Представи си сега че десните партии -истинските, а не смешния ГЕРБ почнат да подкрепят лъжите на БСП, как ще се чустваш. Не че ще го направят, ама си помисли и ще схванеш какъв боклук си и ти.

Борисов, лъжеш както винаги. Това, че Ананиев (както казваш - заместника на Горанов) е министър, значи правителството не е на БСП. Впрочем, правителството на Близнашки, което беше сформирано от президента на ГЕРБ Плевнелиев, на ГЕРБ ли беше? Помним, че то повиши цената на електроенергията на втория ден след като започна работа. Премиерът му беше университетски преподавател. Министърът на икономиката и енергетиката Щонов беше заместник управител на кабеларка. И двамата нямаше как да са запознати предварително с исканията на КЕВР, производители и доставчици на електроенергия. Следователно, не можеха да са сигурни в обосноваността на тези искания. Онова правителство просто действаше като подчинено на доставчиците. Още веднъж питам - правителството на Близнашки на ГЕРБ ли беше? Защото ако това на Герджиков е на БСП, няма как, онова да не е било ваше.

Да, бе (как не се сетих по-рано) ...виж ти, излиза, че кредита го взел Ананиев, а не правителството на Борисов....Е те. това е нещо ново....

Ехооооо, толохранителю мой.Аз лъжех и мажех ама ти тотално ме надмина.Та Ананиев ли вкара в парламента проекто-закона за кредита, та Ананиев ли гласува този закон а.Ей браво на теб надмина учителя си по лъжи и измами, получаваш един голяяям ТИКВЕН МЕДАЛ от дедо ТОШО.

Единственото, на което е способен един рекетьор е да плаши и изнудва. Бойко Борисов цял живот си е изкарвал парите със заплахи и страх, за което са му плащали рекет. Човека още го прави, но чрез подставени лица във фирмата му ИПОН. Какво да очакваме от него освен насаждане на страх и изнудване?! Това са му възможностите. Мутренска работа.

Това е истината. БьеСьеПье-ту нагло лъже за някакви 16 милиарда за да може да открадне 6 милиардаоще докато е служебното правителство. Много са нагли червените боклуци. После има за крадене 16 милиарда лева фискален резерв - 14 милиарда кеш и 2 милиарда във ФБВГ, който той трябва да върне на държавата с лихва. БНБ има 47 милиарда международен гаразционен фискален резерв. + 1,4 лева бюджетен излишък. Но ако нещо не стане бързат поне тези 6 милиарда да откраднат гнидите.

Лъжеца си ти, сине на тиква. Виж данните от статистиката на БНБ или Евростат. Това са факти, не несвързаните брътвежи на Цецо с апартаментите.

Виждам ги, лъжецо. Виж ги и ти.

Абе тиква с тиква по - големи лъжци от бсп има ли бе ....

Абе Дада, много фантазия утеб! Пий си хапчетата

Фактите били фантазия, пък лъжите на гнусните бесепари били реалност. Май ти си за хапчета и то в големи дози.

Четем, Четем и пак не се разбира, кой ги е изтеглил.

Кое кой е изтеглил? Прецезирай си въпроса.

Съд и затвор!

Тоз дедин не поТДаде ли оставка-за един хубостник и тарикат питам А? :-)

Лицето Бойко Методиев Борисов ... нещо много активен го раздава ... пак ... отново е в много "новини" ... с кого се срещнал, кого видял, какво казал, как анализирал, къде някой сбъркал, къде успял, пък тия новите нямат право .... НЕ Е НА ДОБРЕ ТАЯ РАБОТА .... да знаете ... някой му е "захранил" "батериите" .... ПАК ...

Пиаритееее. Кажете на Борисов да не говори по финансови и икономически теми. Моля Ви. Обидно е да се слуша такова нещо.

Прав си ... и да сменят думата "ПУШИЛКА" ... че на много асоциации докарва ... да не говорим за "Белю пушилката" - Джек Лондон ...

Разпускайте държавата ,тя и без това я няма.Има ли един читав за който човек да иде да гласува?Няма.Какво правим тогава?Пак отиваме,като овце.

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ИСКА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА ЗАРАДИ ОХРАНАТА ОТ НСО :)) ... ИНАЧЕ ИЗЛИЗА МНОГО СКЪПО :)))

Ами то излиза, че ГЕРБ всъщност са вкарали печалба в Бългаиря, а се твърди, че са вкрали загуба. При резерв 14 милиарда, а беше 5 идват едни 9 милиарда налични от теглените 10. Отделно КТБ струва 3-3.5 милиарда, а Белене 1 милиард. И като добавим като плюс и 1.4 милиарда бюджетен излишък, следва че ГЕРБ са оправили пасиви и са вкарали активи в един завидно голям размер! За който БСП не могат не само да мечтаят и да обещават, ами не са го и сънували. Ккато не са сънували и безработица 7.3% при средна заплата 1000 лева и минимална 460 лева. Един вид всичко това е голям комплимент за ГЕРБ и дестните, които управляваха с ГЕРБ. Хайде и АБВ, че и те помагаха, ако трябва да сме честни, и не пречеха, което е по-важното. А не от всички боклукът си остава БСП, ДПС и лизачите Атака. Другите партии клонят към доста добри участия и резултати от участията. Само БСП е със 100% негативен резултат от всеки мандат. Последните два мандата и с ДПС, а за смях и Атака накрая. Пъхаха си по дупетата златни пръсти и прочее - комунисти с преследвани от БКП турци и националисти, които би трябвало да са опоненти на турците, ама не са, понеже не са националисти, а подлоги. Те и комунистите не са комунисти, ами десни експлоататори, само ДПС останаха от групичката най-истински политици. Но все пак турци и българи предатели, да не забравяме.

Четох, Четох и пак не разбрах. Кой е изтеглил 16 млрд. ЗАЕМ? Бочката или Ананиев

Никой. Теглени са 10 милиарда.

много локум разтягаш. Тези малоумници крадливи от десницата нищо не могат освен да крадат естествено. Стига хвали тиквата. То и при Станишев не беше зле положението ама го оплюхте и сега просто ви се връща. Тъпкано.

Прли Станишев завършихме с 10 милиарда спад на БВП. Увеличение на дълга двойно от 4,5 милиарда евро на 9 милиарда и безработица над 19%. Спиране на присъединителните фондове заради мощабни кражби. Фалит на Кремиковци и поемане на над 2,5 милиарда дълг след като месец преди това държавата е гарант по облигационен заем за Кремиковци на стойност 600 милиона евро. и т.н.

Тези големи печалби в България сигурно са и в твоята гербаджийска, троолска сметка.....

Когато Сталин сложи ръка на България (в dir.bg) Правителството в България е напълно доминирано от комунистите, които са изградили малка, но добре организирана партия, представляваща може би 10 % от населението и поддържана от русите при всяко свое действие. Държавната полиция е напълно комунизирана и се използва от Комунистическата партия да тероризира и контролира населението. Свобода на словото и на печата в България не съществува. Онези, които дават воля на чувствата си, получават незабавно етикета фашисти. Русия управлява България напълно, вземайки от страната каквото си поиска... 1945 година

А когато САЩ започнали да бомбардират България, какво е било? Пак ли са били комунистите на власт?

Когато САЩ са зопчнали да бомбардират сме им обявили война. Преди това почват руснаците да ни бомбардират и то без да има обявена война. После пък вероломно ни обявяват война и ни нападат в гръб докато се готвим за нападение от Германия.

не си ли научил, че почнеш ли да падаш от авторитарна власт, всички, а най-много тези, които са били с теб първо ще бягат далеко от теб и второ направо ще те смачкат - имаш примера на ТЖ.

Абе Бойко как да ти вярват хората, когато избълва хиляди лъжи като например за ортака ти Пеевски: Той напуска България......!!!! Да ама не!! и много други подобни.

Абе весело му е на Бойко,нещо много духовит го раздава и ръси мъдрости по медиите.

Тази дебел тапир откъде пак се измъкна, да говори пак глупости и тъпотии....

Борисов не може ли да върже едно свястно изречение ?И тоя бил Премиер , какво Борисов не Ви е ясно ?Въпроса е колко щети точно си нанесъл на Държавата ?дали е за АЕЦ -а глобата , дали е за неразсписани харчове все тая ....ще ги плащаш!

Да сметнем кръчмарската- за покриване на влоговете в КТБ- 2млрд лв., за реакторите- 1,2млрд. лв., или общо 3,2млрд. лева. Другите 6,8млрд. дали са отишли във фискалния резерв и ако са- каква е тая висша финансова политика- взимаме ненужен дълг да си попълним фискалния резерв. Кой взима дълг да си го държи в резерв и същевременно да плаща лихви, а, Горанов, нали си топ- банкер, ако са твои лични средства така ли ще направиш?

ИЗЛИЗА, че Дянков и Горанов са едно и също според БОЙКО .... Владислав Горанов не е същият като неговият заместник. Заместника знае всичко и е най-добрият варият за проверка / стига да се е отметнал от Бойко !/

И на коя банка депозитите покри със заема? Тази , дето ОПГ-то на мутрата в съдружие с Кой фалираха и ограбиха? Бил платил реакторите! Защо ги плати? Нали нямахме договор и Дянков щеше да шляпа руснаците? Плати ги за да се откупиш от Путин за това, че се надупи на американците! И всичко това с парите на Д А Н Ъ К О П Л А Т Е Ц А! И чакайте тая амеба до мутрата да ви защитава интереса!

Много плачат хората на ГЕРБ. Цялото им управление, в рамките на осем години, бе на тъмно. Все се караха и изкарваха виновни други. Това е тяхната философия. Не че те са некадърни, а реформаторите им са виновни. А самите те са големи боклуци, с малик изключения. Противни са ни!!!

кои са тези осем години

На всяка фраза БСП му е в устата!Е,наистина ми иде да гласувам за БСП!