Борисов: Когато канцлерът говори, аз слушам и изпълнявам

България ще търси подкрепа от Германия за това националното съфинансиране на проектите от европейските фондове за страната да бъде намалено от 20 на 5 на сто.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Когато канцлерът говори, аз слушам и изпълнявам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

газолизач такав ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

рапортувай бе комсиомолец не е достатъчно само да слушаш а дето се навеждаш не казваш или това ти е нормалната поза

БОГ да пази Република България, и премиера Бойко Борисов.

ИДИ СИ С МИР ДОКАТО МОЖЕШ!

би ли могъл същото да го кажеш и на народа си?

браво на б,б ще слушка и ще папка иначе дянков ще му се кара

То и моето куче навремета , каквото му кажех изпълняваше - седни, стани, дай лапа ...

"Умри за стария!"

Поредното хитруване и "ласкателство" на ББ защото ще иска решаване на въпроса за мотрисите от Меркел а иначе и да слуша нищо не разбира и изпълнява за да угодничи на силните на деня...Нещо не го чувам да говори за "приятеля си"Берлускони от както не е на власт..

Онемявам, стресирах се - аз със две висши образования и аудиопрактика не мога да побера в устата на царо Симеон и на Сергейчо думите на Бойко. Просто, те цял ден да ги репетират, не могат да ги изрекат поради дефект в главата...

Как да си представя тези думи в техните уста - откъде го измисли - то от главите ли излиза?

чета чета и се хващам за главата -защо вместо да пишете по-цял ден не се хванете да работите и да си изкарате по някои лев ами чакате тъй наречения от ВАС БОКО ТИКВАТА И Т.Н. ДА ВИ ОПРАВИ - .... НАПРАВО СТЕ СТРАШНИ ТОВА ЛИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ . Е ДА ТРЯБВА ДА ЛЕЖИМ И ДА НИ СЕ ДАВАТ ПАРИ . Е ЗА ТОВА СТЕ НА ТОВА ПОЛУЖЕНИЕ .АЗ НЕ КРАДА НЕ МАМЯ А С ЧЕСТЕН ТРУД СИ ВАДЯ ПАРИТЕ И СЪМ ДОВОЛНА ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ . ТОЧНО ТАКИВА КАТО БОЙКО НИ ТРЯБВАХА ЗА ДА ПРАТЯТ КОМУНИСТИТЕ В МИША ДУПКА И ДА ИМ ЦЪКНАТ КРАНЧЕТО. ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ БОЙКО.П.П. ОТНОСНО МАГИСТРАЛИТЕ КАТО ГИ НЯМАШЕ ВСЕ ВИНОВНИ ПЪТИЩАТА КАТО ИМА ЖЕРТВИ -А СЕГА КАТО СЕ ПРАВЯТ ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ НА ВАС ОГУДА НЯМА.БЛАГОДАРЯ

Какво точно се прави и колко струва ще се разбере при следващото правителство.

Продавам малко употребявана клавиатура Compaq (Like new). Черна, ниско подреждане на клавишите, с подсилен Caps lock (не заяжда, позволява писане и с нормални, малки букви).

........И така да обобщим, имаме за пример една държава с добри моментни финансови макроикономически показатели, постигнати благодарение мизерията, неграмотността, апатията и моралният упадък на обществото; и корупцията, грабителството, безнаказаността и огромната наглост на политиците им, което при един задълбочен анализ се вижда, че води към заличаване на държавността, срутване на икономиката и унищожаване на нацията. Това ще бъдат дългосрочните резултати от тази прехвалена макроикономическа стабилност, постигната чрез по - горе описаните методи. - Е госпожо Меркел, това аз като премиер на една държава като Великобритания, не бих могъл да приема, защото звучи налудничаво... .. Становище на Дейвид Камерън към госпожа Меркел по отношение състоянието на България.

забрави да кажеш, че това становище е пълна измислица, никога Камерън не е казвал подобни глупости, така че не се заблуждавай

Не ти ли каза,че не ставаш за тази работа?

Борисов: Когато канцлерът говори, аз слушам и изпълнявам. Слугинско изказване което само унижава Българите. Лошото е обаче, че не е вярно, само се имитира някаква реформа във всички сектори.

Така и трябва - Да слушаш и да изпълняваш!!! И никакви приказки за пържоли!! Не ходи гладен на срещите с Меркел за да не ти идват мисли за пържоли!!

Не искам да повярвам,че българският генерал-майор Бойко Борисов се подчинява безропотно на другарката Меркел.Моля за извининие,но толкова глупаво изказване може да направи само кръгъл идиот.Който и не млъква!

Съ-финансирането по структурните и кохезионниа фондове в момента е 15%, а не 20%. Това е записано в регламентите на ЕС.

То нисък ни дефицита, само 3 %, при тройниците имаше даже излишък, ама и тогава, и сега положението е все зле! Я да пратим армагам на баба Меркел, та да каже на тиквата да оди на ...... си и той да го изпълни!

Интересно какво отговори Боко на простичкия въпрос от Меркел: Хер Борисов , защо немските фирми напускат стабилната България?

Боко не е научен да отговаря и да мисли. Той само изпълнява!

изпълняваш, но козируваш със свалени гащи. Я кажи на България за колко милиарда ще купуваш стари изтребители от Меркел, от кои сиромаси ще откраднеш парите и колко е комисионната. Борисов, освен да вредиш на България, друго можеш ли? Махай се с добро!

Аз пък мисля, че трябва сами да се справим с предателя Борисов, няма кой да ни помогне.

За да крадне 600-700 милиона, ще подпише за еврото, дето ще ни зароби за милиарди, и какви иновации, какви 5 лева, науката я орязаха до кокал, образованието бълва малограмотни цигани...на тоя как някои още му вярва???

Точните думи на Борисов са: "За разлика от много други премиери, когато канцлерът говори аз слушам и след това изпълняваме в България правилните решения, които те предлагат." Но защо пък да не се натъкмят, истината не е от значение!

ако това е така, то ДИР -администраторите ни дължат извинение.

Борисов може да е мутра и лумпен, но е дисциплиниран и държи на доброто си име! Нещо което липсваше при всички останали крадци преди него. ФАКТ е, че той, заедно с Дянков, предприе реформи, които се отлагаха 15 години - в БДЖ, пощите, театрите, болниците. Всички правителства се контролираха от купените синдикати, чрез изнудване и извиване на ръце всеки път, когато стане въпрос за съкращения и рестрикции на тези бездънни ями за крадене! Всички се оправдаваха с работниците, които щели да останат без работа. Истината е, че там където е държавно се краде и такъв ни е манталитета. Как пък никой не каза една дума за Бойко, който държи страната стабилна във време на световна криза!!!

Държи я като митичния Атлас на раменете си ,а? С цената на мизерията на мнозинството българи я държи.С цената на труда на гайстарбайтерите ни ,които пращат пари я държи.Как пък ти не каза една добра дума за милионите българи,ами хвалиш него?

Абе, "годо"-то!Каква стана сега, тя твоята!?Значи хем мутра, хем лумпен и накрая с добро име!?Вица на деня!Всички мутри са с добри имена!

Абе човече, какво означава нашата стабилност - ако един човек е гол, той е в много стабилно положение, защото няма какво повече да свалиш от него. Това е стабилността на бат ти Бойко. Такава стабилност може да ти осигури всеки глупак.

- Добро утро, г-жо Меркел, програмата ви за днес... - Добро утро, Гюнтер, коя среща е най-тежка и досадна, искам да приключа от рано с по-трудните моменти - Среща с Бойко Борисов, госпожо.. - Борисооов, Борисооов... (?!) - Онзи с картофите, България, българският Батман, който даде за пример техните пенсии и заплати... - Аааа! Хахаха, да, с последното трябваше да започнеш. Колко ми предстои да съм в една стая с него? - Час и 15 мин., госпожо - Оххх, нека е час. Той... по какъв въпрос?.. - Никакъв, госпожо, ще говори за себе си. - Добре, пускайте го да каже 100 пъти "Аз!" и да си ходи... и, Гюнтер. - Да, госпожо? - Този път не искам преводач! Заради камерите... Опитвам се да остана сериозна!

добре,бе брат,ама това не е за форума!

Точно по темата е.

Точно за тек е, да не кажа и за челна статия......

Само тъпа червена кратуна може така цапа,те само това и могат-клевети,доноси ритане на другарчто по кокалчетата.

Ама ти обиди ли се?! :))) Къде ти е чувството за хумор, другарю милиционер? Или си падаш по диктатурата на Живков? И той умираше от яд, като се шегуват с него.

Границата на бедност през миналата година е 202,03 лв. за един човек. Под границата на бедност са около 23% от домакинствата в страната с общ доход на човек до 202 лв. С общ доход на човек от домакинството до 270 лв. са около 43.2%, а с доход на човек от домакинството над издръжката на живот са около 12.3 процента. Това е официалната статистика.Във всяка "бяла" държава,вкл.Германия при това положение Боко вече да е на сапун

Поредният български политически лумпен, който слуша и изпълнява - и предишните слушаха и изпълняваха това, което им каже или Германия или Русия или Турция ... кога ще дойде на власт политик, който да прави това, което е добре за България, а не за тези, които му нареждат ? И каква е точно разликата в този случай между бойко и живков - и двамата слушаха и изпълняваха нарежданията на по-богатите ни съседки !

Това какво е - държавна измяна? Как ще изпълнява нареждания от чужда държава?

ДИР, не ви ли е неудобно да се държите като махленски клюкарки, докопали поредната възможност да изваддят нещо от контекста, за да стане по-продаваема клюка? Променихте заглавието на анонса, така, че звучи по друг начин. Преиначихте думите на Бойко по пошъл и срамен за журналист начин. Бойко ясно казва, че изпълнява онова, което е добро от това, което слуша. Мисля, че това е именно липсващото на кой да е политик до момента, а вие се подиграхте. Има ли журналисти в България, или всички станахте чалгари? Погледнете се какво правите и вижте кои сте! Гротеска.

За разлика от много други премиери, когато канцлерът говори, аз слушам. След това изпълняваме в България правилните решения, които те предлагат, а именно 3 % бюджетен дефицит нашият е 2,1 %, ниъск външен дълг нашият е един от най-ниските, ниска инфлация нашата е една от най-ниските в Европа, затова заслужаваме уважение --------------- Ето го цялото изказване! И какво? Какво променя това? Безцелно изпълняване на едни заповеди от някой друг. Без да имаш идея как това ще помогне на страната ти. Защото тези показатели сами по себе си не променят нищо. Мисля си го разбрал сам по себе си!

Напълно си прав. Абсолютно е безсмислено да харчиш малко повече от колкото изкарваш. Най-добре ще е да харчим поне два пъти повече. Все пак дълговете ще останат за нашите деца и те ще ги плащат. Най-добре е да натрупаме колкото се може по-голям дълг, а и инфлацията трябва да е голяма и тогава всички ще сме милионери.

И ВСЕ ОЩЕ СЕ НАДЯВАМ-да дайде денят, когато изнесените в чужди банки пари на бълг. народ ще се върнат в България.......

При Меркел не е като пред Народното събрание, там се слушка, иначе няма да има две телешки пържоли и ордена "Ти мая сабака",а възгласи от рода на "ой,ой какой-то дворяга"

Ти изпълняваш не само когато канцлерът говори! Ти въобще изпълняваш всичко, което ти се каже! Ти нямаш собствено мнение за нищо! Но това е нормално при твоята ниска лична култура. Ти и твоето правителство сте пародийно правителство. Преди няколко дни твоята министърка Нона Караджова каза за протестите срещу шистовия газ, че някакви си 5 човека протестирали, а вчера ти и твоето правителство под натиска на тези "пет" човека, които всъщност се оказаха хиляди на последния протест, се отказахте от проучванията. Ти си просто една пародия.

когато канцлерът говори аз слушам и след това изпълняваме в България правилните решения, които те предлагат... Защо резнахте края на изречението и оставихте това което е удобно за малоумните ви читатели да нададат вой? :)

не знаехме , че Уорко е канцлер...ама вече ще знаем...))))

МУТРАТА ОТНОВО ИЗРЪСИ ГЛУПОСТ-ЩЕЛИ СМЕ ДА ПОМАГАМЕ АКО ЗАПЛАТИТЕ ИМ СТАНАТ КАТО НАШИТЕ. ГЛУПЧО, КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА СИ СВАЛИ СТАНДАРТА И ДА ГО ДОВЕДЕ ДО НАШЕТО НИВО. УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ТЕЗИ СТРАНИ ЕДВА ЛИ СА ТОЛКОВА ТЪПИ КАТО НАШИЯТ ТЪПУНГЕР И НИКОГА НЯМА ДА ОБРЕКАТ НАРОДИТЕ СИ НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ КАТО НАШИЯТ ГЛУПАК. ТОЯ ЧОВЕК НЯМА ЛИ СЪВЕТНИЦИ ДА МУ НАПИШАТ КАКВО ДА ГОВОРИ , ЧЕ СТАНАХМЕ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД СВЕТА. ВМЕСТО ДА ГО Е СРАМ ОТ НАШАТА МИЗЕРИЯ , ТОЙ Я ПРЕПОРЪЧВА НА СВЕТА. ИСТИНА Е ЧЕ ПРОСТАЩИНАТА И ГЛУПОСТТА НЯМАТ ПОЧИВЕН ДЕН. ВТОРА ИСТИНА- НАШАТА МУТРА-ПРЕМИЕР Е НАЙ ВЕЛИК СРЕД НАЙ ТЪПИТЕ.

"за разлика от много други премиери, когато канцлерът говори аз слушам и след това изпълняваме""Ние сме една от трите най-дисциплинирани държави в Европа" Нищо няма да добавя, просто ме е срам, че съм българин.......

Не ти ли звучи сякаш сме в 1986 година?

Абсолютно! Ония се кланяха на руснаците без срам, този е същият, даже още по-зле, правешкият хитрец поне нещо вземаше, а този само за потупване по рамото се кланя......

Интерсно и парадоксално е: болшевишките привърженици се присмиват (или оплщват) онова, което е пряко последствие от болшевизма. Интелектуалната нишета, бедността и пошлостта на нашата държава не е истинският й облик. Това е облик, придобит по давност от болшевишкия период. Така са и останалите 'бивши' болшевишки държави. Слагам 'бивши' в кавички, защото болшевизмът си живее в главите на хората и е ПЪЛНА илюзия или измама, каквото си изберете, че вече не било болшевизъм у нас. Главите на хората пълни с боклук от онова време, разбираш ли, а нямало болшевизъм :-) Именно онова в главата се променя на-бавно, а нашата работа е малко като лафа: Със старите курви нов бардак. Не може да сси правим и илюзия дори, че с този народ можем сега да излезем от гнилочта на циничния строй. Материалът е този, архитектурата е тази. След негативна генна селекция следват десетки мъчителни години за една нация, да не говоря, че може би и половин столетие поне.

На"матреала"в този форум да им напомня призива на полския премиер от преди месец:"Германия да започне да управлява Европа".А резането на лентите най-малко показва,че при раздаването има и"на тебе".Т.е.остава нещо след себе си,а не като"батко и братко"и социална министърка с пластични операции и"Бентли".Да не припомням,че и на малкото което отрязаха лентата не става за нищо:Хаинбоаз,пътя Враца-Видин,терминала на летището,проблемите при довършването на магистрала Люлин.

Не подхващай тема за това какво става и какво не става, щото има какво да се говори и колко стават отрязаните отсечки от любимеца ти. Да ти припомня ли нагънатия асфалт по един Софийски булевард. Околовръстното дето плуваха каяци по нея и ... още може да се говори... Така, че си напиши домашното и тогава коментирай.

е да се казваш Станишев,украинец,управляващ българите и да висиш 3ч.пред вратата на руския президент,за да ти я отворят и да те пуснат!Такъв сценарии се разигра преди повече от 3г.с предишния ни премиер в Москва!

Всеки виси пред нечия врата. А ББ не е спрял да го прави от 2 години. Прочети му изказването и се вслушай в думите му и ще го разбереш сам.

"...когато канцлерът говори аз слушам и след това изпълняваме в България правилните решения, които те предлагат" ---------------- Защо имам чувството, че се намирам в 1986 година?

Глупав намек! Когато преди 1989 година слушахме Съветска Русия, парното , тока и водата бяха на символични цени, нямаше безработица, България гонеше 9 милиона, имаше морал и градивно развитие във всички области на обществения живот......

...беше при социализма. И ти искаш да не беше си отивал. И когато изброяваш какво е толкова имало, помисли и какво е нямало.

Хубаво нещо е носталгията, но трябва да знаеш повече за историята за да се възхищаваш по онова време. След 1986 година СССР вече беше банкрутирал. Спря всякакви помощи за България. И тогава Тодор Живков се опита да се преориентира към запада като започна близки контакти с тогавашния канцлер на ФРГ. Така или иначе онази система се оказа ялова. Аз говоря за друго. За това, че в момента ни управляват хора със съзнанието на онези от 1986 година и преди нея. Това означава, че резултатът ще е същия като тогава. Но това е нормално, пред вид личните качества на премиера ни - простащина, наглост и себелюбие.

Най-лесно е да си стоим в къщи, скрити пред компютъра и даваме мъдри съвети. Някой обаче замисля ли се колко голяма е отговорността на този човек...ако някой си мисли, че е толкова лесно да се управлява една държава като нашата, ами моля да заповяда! А за да не искаме да козеруваме на големите държави трябва първо да си извоюваме авторитет пред тях....и това става с работеща икономика, образовани хора, спазване на законите, плащане на данъците и т.н.. Но Българина иска само да взима без нищо да дава от себе си, ако може бързо да забогатее, няма значение по какъв начин...врътки, измами, точене на държавата и какво ли не още. Съгласен съм, че е трудолюбив, но само ако работи за себе си, иначе кръшка, работи без съвест, краде каквото му падне...с една дума , много време му трябва още докато се доближи по мислене до другите водещи държави в света. А те хората правят държавата....не единици! После ни бил виновен Бойко, тоя или оня! Затова за сега само ще слушаме, за да се учим...

съгласен съм изцяло с вас

Като му е трусно, да не се хваща! Въобще не ме е еня трудно ли му е или не! Интересува ме може ли го или не! Засега съм видял, че не го може! А и няма как да го може. За да можеш трябват определен набор от качества, в които не се включват простащина и наглост и себелюбие! Искат се висока култура, интелект и човечност! Чудесно обвиняваш хората, но аз бих ги обвинил единствено за това, ако тази карикатура вземе и втори мандат. Тогава вече наистина ще си заслужаваме това, което сами си направим!

Качествата който сочиш като необходими правят задача нерешима-такъв българин НЕМА! Колкото стотин години искаш се върни в историята-няма пребройш повече от пръстите на ръцете и краката си... и то някъде около първото българско царство! Ако заговорим за избягалите навън-имаме бомбастични примери в лицето на лицето Велчев и тоя другия Василев и оня вратарчето.... В България хората обичат да се показват,независимо с какво,обичат скандали и интриги,предпочитат всички да са много,ама много прости. Така че,няма как да си начело ако не си нагъл простак!

"ако някой си мисли, че е толкова лесно да се управлява една държава като нашата, ами моля да заповяда!" И как да стане тази работа?! Кой ще ни допусне?! Нито сме протежета на комунистически величия, нито сме приятели с мафиотските босове в България, нито ръководим силови групировки, не познаваме и никой сред политическия ни "елит", нямаме зад гърба си мощна подкрепа на престъпни олигарси и монополисти, даже приятелките ни не са милионерки, нито пък имат банки. Как да стане тоя номер, който иска да управлява МОЛЯ, ДА ЗАПОЯДА?! Ами то един протест да искаш да направиш и се почва - разрешавати се само в определен час, позволено ти е само на това място..това не може, друго не ти се позволява..."протест" и чудо, демокрация! Да искаш да кажеш нещо, държавата ти праща "правилните" журналисти, с 'правилните" въпроси... А иначе е много лесно да се каже "заповядайте".

Еми като не можеш недей да мрънкаш, иначе повеждай народа и промени статуквото

Да бе,тежка била царската корона ...Тежка,ама никой не я хвърля.Айде сега и мъченик го изкарахте тиквоча! Той ли се натискаше да го изберат или го заставиха насила?

А дали по време на слушането на инструкциите и разтрива ушите??

А схващаш ли нещо?

Всички май сме като него. В къщи псуваме, навън слушаме ама на гладен стомах!

Крайно време е да станем нещо по-различно от неоколония на изостаналата във всяко отношение страна каквато е Русия!

halidas

И да станем колония на Германия ли?На САЩ ли?На Турция ли?Вече сме го гледали този филм...

Защо пак сме с Германия? Два пъти през най новата ни история Германия ни е водила до национална катастрофа. Сега пак, за трети път.

"Приели са ни защото им трябваме за нещо". "Германската икономика спешно се нуждае от 3 млн души работна ръка." Не се ли досещаш какво е това нещо? Според теб, защо ЕС налива пари по пътищата ни, земите ни, енергийните мощности? И всякакви малкозначими проекти, помагащи покачването жизнения стандарт на българина. Защо не вкарват тези милиарди в образование, обучаване на специалисти, високотехнологични заводи и предприятия, разкриване на работни места... изобщо всичко от което ВСЪЩНОСТ имаме нужда. Нали сме вече едно цяло, съюз, приятели, братя... Защо се хвърлят тези милиарди в магистрали, а не се инвестира в хората? Аз отговора го знам. И преди съм го казвал - навремето тези държави с имперски манталитет са обикаляли цялото земно кълбо, подчинавали са народи, завземали са държави, смукали са от тях за своето благополучие. Сега се осъвремениха - докарват си робите директно на техен терен. Вече пестят дори и от пътни.

касабов, само турция може да осигури още 3 млн. работна ръка в германия. така че нека приемем като коплимент интереса на европа и в частност на германия към нас...

Там е въпросът, господине, че Германия се пренасити от "хасанчовци" които работят една работа и правят десет деца, заради социалните придобивки. Не искам да се отклонявам, защото това е друга тема, но пък достатъчно тежък довод. Знаеш ли какво било раб. облекло на туркинята - такова без гащи. Сама Меркел проплака по този въпрос преди 2 години. Ще завърша с едни думи на мой бивш работодател белгиец "Не мога да разбера едно нещо при вас (за братята ставаше въпрос, щото само двама българи бяхме сред тях) дам работа на един и след това ми се изсипват с цялата си рода." Ако искаш приказвай с някой "брат", защо си сменят мената. Думата ми е, че ЕС се усеща и ясно си дава сметка, че й трябват черноработници на ниско заплащане, а не... схеми за източване на пари чрез детски, майчински и социални помощи. Иначе, да, комплимент е че ни приеха в богатото си семейство. Остава да видим ще ни поканят ли на масата си или все така мястото ни ще е до прага на кухнята им.

Там слушка и проси за трохички, у дома се прави на мъж и реже ленти, Що е то?