Премиерът: Съдебната реформа е крадците да са в затвора

Премиерът се възмути, че престъпник под домашен арест е откраднал две коли и поиска доклад кой и как контролира мярката за неотклонение. Автокрадецът е заловен.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Съдебната реформа е крадците да са в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадливи герберасти, начело с най-големия крадец Боко тиквата.

Sm3hurk0

Ако вярвам на заглавието на статията, то България трябва да остане без парламент ! Не вярвам, че това ще стане, както и в гнилата ябълка - съдебна система.

о какво е това , аз не разбирам ?

da

За милиони няма закони , за какошка няма пржшка. Но вече е в сила за милиарди нама закони - ктб.

Бат бойко - голямата работа, прави някакъв цирк за простоватите хорица, който и пет пари не струва, а в действителност един крадец е взел от друг!!!Тези със скъпите нови БМВ и Ауди не са жаля не !!!

ИЛИ ПРАВОСЪДИЕТО НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА РУСКИТЕ ПОДЛОГИ И ШПИОНИ??? ТИКВАР, ЕСЕНТА, ЩЕ ИМА И РЕФОРМА И ПРАВОСЪДИЕ И.... :) ГАРАНТИРАМЕ ТИ ГО!!!

Ами с песен и дясното рамо напред водете и пример дайте господине. Тогава наистина народа ще разбере, че има реформа.

не. съдебната реформа е съдийте, цацаровците и милицаите, които подкрепят тази престъпна система на д(п)с -бкп (в т.ч. и "конституционните съдии) - в затвора без изключения!

искам да ви видя имотните и офшорните декларации до девето колено. това е!

какво правят братя галеви в ,,кения,,??? чакат си ,,вожда,,!!!

Ами айде де, що щат на свобода Р.Овч., Бог.Манч., Сим.Сакс., Гоц.Първ....

Кога ше бъде променена конституцията ? Частната собственост да е свещенна и неприкосновенна ,а не само последното? Сиреч- когато завариш крадец в дома си да стреляш ,а не както сега за това да те осъждат !!!!Вземал колата да си "свърши" неотложна работа/давземе за нея някаква сума/ и го оправдават. Като го завариш в колата -стреляш и после питаш какво правиш вътре /защото може той първи да стреля/

в ,,пост-демократична,, европа ,,частна собственност,, няма??? след като ,,парите,, нямат златно покритие с какво се ,,покриват,,??? с общото богатство на гражданите плюс ,,производството,, и реализираният ,,пазар,,!!! когато ги няма или спадат двете ,,последни,, тогава ти я облагат с нови ,,данъци,, защото я имаш??? честит ,,посткомунизъм,,!!!

Дайте му трите имена и адреса където е под домашен арест... след 2-3-4 дена пратете катафалка да пребере каквото е останало от него!

Боце...съдебна реформа е ти да си в затвора.

Да живее българското правосъдие!

E нали едни GPS гривни се купуваха за по 3 000 € като още тогава ви казвахме че тракерите са по 60 лв. Когато решите да правите глупости избирате винаги най-голямата или най-малката цена на офертите, а по света тези две цени се задраскват защото са спекулативни. Този който се вързва на тях е директно за затвора.

който иска домашен арест, да си купи гривната. Иначе в кауша.

ще ни превземе за 24 часа, докато си избиранме управляващи-мекотели, които не могат да озаптят и един прост апаш. Който разбрал, разбрал. За останалите спокоен сън, дебили!

инициали М.Р.Ц БялаСлатина Полицаите от Бяла Слатина оставят циганите да крадат от супермаркетите и обвиняват след това Българите! Интеграция - Демокрация !