Коментари - Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС

Премиерът коментира днес за първи път обвиненията към него от "Атака", че е заявил подкрепа за членството на Турция в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗДРАВНАТА РЕФОРМА НЕ ВЪРВИ И ОТ СТРАНА НА МИНИСТРИ ТЕ ВСИЧКИ СА С СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И РАЗДВОЕНИЕ НА САМОЛИЧНОСТТА, ЛУДНИЦАТА Е УНАС, ГРЕШКАТА Е ВЯРНА

УПРАВЛЕНИЕТО НА МАЛЦИНСТВОТО СЕ РЪКОВОДИ ОТ СИДЕРОВ И ТОВА ЗЯВЯВА БОРИСОВ, ЧЕ АКО АТАКА НЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ ТЕ СИ ОТИВАТ. ПЛАТФОРМАТА НА ГЕРБ БЕШЕ ДРУГА И СЕГА НАРОДА МНОГО ЩЕ СЕ ЯДОСА ЗА НАСАЖДАНЕ НА ВРАЖДА, ОМРАЗА И НЕТОЛЕРАНТНОСТ.

За разлика от предните два поста, сега ;е си позволя и малко емоции. В момента от всичките съседи на България най-искрен приятел ни е Турция. Останалите съседи ни гледат с подозрение и даже омраза. Това положение е резултат от Първата Световна война. Това е единственият положителен резултат за България от онази война. Дядо ми три години е гнил тогава в окопите. Не е успял нищо да направи за Македония. Обаче, вероятно без да съзнава, е извоювал искреното приятелство на Турция за идните поколения. Ако и това го профукаме, тригодишното гниене на дядо ми в окопите съвсем ще се обезсмисли.

Смешко, ти си псевдобългарин и не ни разигравай този театър. Турция ни била приятел. Що за глупости. За това ли така грубо се намесва във вътрешната политика на България. Чел ли си поне едно изказване на турския посланик и консула в Пловдив, за да разбереш за каква наглост става дума. Опитват се да ни третират като собствен вилает. А дядо ти най-много да е гнил под Шипка на път за горе. Мазната си политагитация и лъжи си я запази за бабичките на село, които не правят разлика между религия и етнос. Браво на гърците за принципната позиция. А е много спорно каква е ползата от Турция за ЕС. Това трябва да бъде съюз на държави със сходни ценности, цели, насоки на развитие. Не е задължително да се включват държави, които съвършено не се вписват в тези рамки. Турция се държи изключително арогантно и е потенциална заплаха за България. Да си припомним само как анексира половин Кипър.

И тъй, трябва да си направим извода, че въпросът за еврочленството на Турция няма да се решава нито в Атина, нито в София. Ще се решава в Берлин, Париж, Лондон, Брюксел.. Ако Берлин, Париж, Лондон, .. решат да приемат Турция в Евросъюза и в този момент София е против, Берлин, Париж, Лондон, .. и Цариград и Анкара ще намерят начин да неутрализират София.

Трябва да забравите емоциите си и да си спомните, че интересът клати фесът. От най-висш интерес за България е запазването на добросъседските отношения с Турция. От тук следва, че България не може да поставя спънки пред евроинтеграцията на Турция. Независимо от крясъците на прости лумпени и откровено луди у нас, България има само една възможност: високо да заяви, че подкрепя евроинтеграцията на Турция. Същото важи и за Гърция: и гръцките лумпени надават крясъци против евро-членството на Турция, но техните политици също са запазили здравия си разум, за да осъзнаят интереса на Гърция, и заявяват, че и Гърция подкрепя евроинтеграцията на Турция.

Не са много умните пишещи в този форум, но г-н Тамарин Вие сте един от тях. Поздравления! Всичко, което сте написал е вярно.

И какъв е този най-висш интерес на България, моля? Може ли малко по-подробно?

Немислимо е влизането на Турция в ЕС без подкрепата на Б.Борисов, особено немислимо е след призива на ВМРО за референдум и най-немислимо е заради удара с черните фанелки на АТАКА с Волен Сидеров!

Докато дойде време Турция да влиза в ЕС, знаеш ли кой ще е министър-председател. Знаеш ли още колко преговори предстоят и колко дипломатически совалки. ББ ти виновен!

всъщност Бойко не знае какво да прави и за това сам се оплете в глупостите си.Не става от всеки политик.Сега изведнъж не подкрепял Турция,след като му скръцнаха със зъби,че може да му се разпадне измисленото правителство и той няма начин да не се съгласи - ако отиде на нови избори - резултатът ще е плачевен за него,защото хората го видяха що за стока е.Независимо от това какво се тръби по медиите - този човек много бързо губи обществена подкрепа.

В случай,че не знаеш - Турция отдавна граничи с България.Доста преди ББ да е бил роден.Така че като не искаш азиатска Турция на твоята граница,грабвай си гъза подмишница и към някой остров.

И последно,Боко?За ли си или против? Добре,че от България не зависи нищо в ЕС.

Политиката на ЕС е стара както Римската инперия! След Турция идва ред на Сирия, Израел, Египет, Либия, Алжир! Pax Americana с европейска маска!

Бъдете сигорни,че Сидеров никой няма да го пита за членството на Турция.Него и без това никой него познава на запад.

Толкова ли е важно какво е казал. Дума дупка не прави.

Да, важно е. Той и без това друго не прави.

абе ,ако си мислите, че от БГ и Бойко зависи дали ще приемат Турция в ЕС жестоко се лъжете на кой му пука за вас незнам а и дане я приемат Турция 10000 пъти по добре от нас никата сме в ЕС и кво? нищо пи зле.

Ша ма прощавате за простото мнение, ама от прост човек, какво да чакате. Та Бат Бойко не можа ли да каже: "Ние целокупния български народ, подкрепяме Турция за членство в ЕС. И ще го докажем. Една малка партия иска референдум за това и ние ще го организираме, за да ви покажем, че това е волята на народа" ;) И всички доволни :)))

В такъв случай френският посланик много правилно е настоявал за определена позиция по въпроса за Турция в ЕС, защото ето на, и сега няма такава, доколкото разбирам. По-скоро е налице игра на думи и посока- според духането на вятъра.

ами тя баба ми излезе, че се изтъпани и даде подкрепата си за Турция....вие не я ли видяхте????....пфу ама, че работа..., колко жалко само..???!!!

90 % от коментарите ме карат да си мисля,че все пак ББ е по-малкото зло.

Пожарникарят: - На Волен ще кажа, че съм против членството на Турция в Европейския съюз, а на Ердоган ще кажа, че съм за членството на Турция в Европейския съюз.

Двуликият Янус! Точно копие на средностатистическия българин! Затова си го харесваме!

Дипломатът от Банкя цели континенти ги слага в втора категория. По-голяма простотия не може да се роди. Пазете го, той е уникален. Той е екстра материал.

ще влезат в ес на 36 ти у шестък

Турция ке падне. С 0:1.

Посещавате Истамбул и Анкара и си мислите, че това е Турция...Аз съм обиколил цялата Турция от Капъкуле до Карс, Бингьол и Ван. Нямате представа колко изостанали краища има, нашите Родопи са си истинска цивилизация в сравнение със първобитните кюрдски села. И тази държава иска членство в ЕС!Несъмнено парите идват от работниците в Западна Европа!А историческите ценности са остатъци от ВИЗАНТИЯ, към тях нищо стойностно не е прибавено от 1453 г. насам..., когато бе опустошен и Константинопол!

Е как да не е? Най-значимото им нещо: Света София превърната в джамия. Пак византийска история де. Кюрдите са в такова положение, защото турците са много загрижени за спазването на правата етническите турци в България, и гледат и те по същия начин ги спазват и на кюрдите по Анадола. Те само по този показател незнам кога ще изпълнят критериите. А ония веднага пък ще хукнат да правят автономия, защото тяхната крайна цел е обединен Кюрдистан. Турция никога няма да покрие критериите на ЕС в тази им част. Права на малцинствата ли? На кюрдите. Хахаха. Те по-скоро ще се откажат от кандидатстване. А за парите бях чувал преди години по телевизора, че турците получават и по 10млрд. годишно от американците за базите им на тяхната територия. Остатък от студената война. Ама интересен въпрос е: като как така бяха южния фланг на НАТО пък им плащаха пари за базите на американците. Добре изиграни карти. Кой ни е виновен на нас. Ако някой сега чете ще каже, че съм се отнесъл. Но дали тези факти нямат отношение към настоящата кандидатура на Турция в ЕС? Турците продължават да са галените чеда на американците заради географското положение до Ирак, Иран, нефтените залежи и в Азърбайджан и прочие. А като се сетих, че Турция стига до сърцето на този регион, ми хрумва още един аспект: еми ако Турция стане член на ЕС, излиза, че ЕС ще граничи с цяла средна мюсулманска Азия ли!!! Малииии. Това Кадафито го базикахме, ама ще излезе пророк. Отивам да живея в Южна Америка тогава. В Аржентина, Чили или Бразилия.

Първо Хърватска, Украйна, Сърбия, Русия в ЕС и тогава начало на преговори с Турция... Трябва да се запази християнския културен и цивилизационен модел на Европа. Ако Турция влезе сега, преди другите огромното и население ще се конслидира с нехриянските общности Кадафи ще се окаже прав - Европа ще се подготви с бързи стъпки за ислямски халифат.

Да де, ама това не касае само България. Хващай самолета и иди и го кажи на когото трябва. За мен си прав, но сами нищо не можем да направим по този въпрос. Като сме у Европата - каквото реши Европата. Другото решение е Турция влиза, ние излизаме от ЕС. Как ви се струва. Това решение ли е? Нека първо турците покрият изискванията. Може пък Европата да има мнение по въпроса?

Искаме европейска перспектива за България, достатъчно е да минеш през Свиленград за Одрин, за да се убедиш, че Азия е десетилетия пред Европа, наближиш ли Босфора се оказват не десетилетия а векове!

А като минеш Истамбул усещаш как България е векове пред пущинака забрадките фесовете безработните необразовани чалми ,нали?От 13 млн град в истамбул живеят 5-6 млн клошари в Азиатската част живеещи в "къщи" от кашони тенекии и тн !!!!

прав е ТОЙ !!колко време измина откакто турчина беше на посещение,колко още лъжи изрече ТОЙ?!как може да помни всичко човекаМАКАР ,ЧЕ Е ГЕНИЙ И ТОЙ СЕ ОБЪРКА ВЕЧЕ,ПРОЦЕНТИ ЛИ ДА ПОМНИ,ЛЕНТИ ЛИ ДА РЕЖЕ КОЕ ПО НАПРЕД!!

Турция ни подкрепи за НАТО, сега ние ще я подкрепим за ЕС!

а не и ли казаха да ни подкрепи

защото има една от наи-големите армии в света

ВСИЧКО Е ЯСНО! ТРЯБВА ДА УЧИМ ТУРСКИ И ДА КУПУВАМЕ ФЕРЕДЖЕТА. А СЪЩО ТАКА КРАЙ НА СВИНСКОТО И ВИНСКОТО!!!

учи турски, купи си фередже, чалма и фес, приеми исляма и даже иди и се обрежи за да си подготвен.....овчи. все с нещо трябва да се обяснят 500-те години турско робство - твърде много овце от мъжки пол има като теб, вечно онеправдани, мрънкащи и търсещи интрижката във всичко! ти си по-голяма п...а от мен, бе!

От край време е известно, че тази думичка освен за женски атрибут, се използва и за вид мъжки характер;)

Обърнете внимание, че ББ говори за това, че "ако Турция покрие изискванията за членство". Нали го слушах. Като покрие - ако ги покрие, България няма никакво основание да не ратифицира. То сигурно и за нас е имало особено мнение у някои, но щом ЕК окладваха, че сме изпълнили предприсъединителните клаузи, хората си разписаха навсякъде. Какво да каже ББ? Че ако беше Сергей Станишев да не би щеше да каже: Айде гледайте си работата!? Това са междудържавнически взаимоотношения. Другото са дръвчения от едни и същи писачи във форума, по едни и същи политически трактовки: вашите лоши - нашите Убави. Дай им само темата.

От 85 години Турция не изпълнява Ангорския договор и мотае въпроса за компенсациите.Крайно време е българските власти да поставят този въпрос пред съда в ХАГА а не да подкрепят Турция.Страна която не изпълнява международни договори няма място в Европа

Много смешни хора сте, ако си въобразявате, че влизането на Турция в ЕС зависи от мнението на българите и Б-ия и от някакъв си референдум проведен у нас. На комшията му кажи "аго да му е драго"-това е дипломация. Тази рбота с влизането на Турция в ЕС е в необозримо бъдеще и запомнете: 1. Не зависи от мойто и вашето мнение 2. По-добре за съсед да имаш европейско ориентирана държава отколкото проазиатска република. 3. Преди 5 дни бях в Истанбул и Анкара за 12 дни по работа и искам да ви кажа, че както са комшиите в момента с икономиката да спрат на това ниво, а ние датичаме 15 години срещу тях няма да ги стигнем. Останете си със здраве и продължавайте да вдигате рейтинга на ВМРО и Атака.

ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ Е ЯСНО ,ЧЕ САМО БЕЗДЕЛЛНИЦИТЕ И НЕГОДНИЦИТЕ СА СПОСОБНИ ДА ИЗБЕРАТ БОЙКО, СЕБЕПОДОБНИЯ БОЙКО БОРИСОВ. И ТИ СИ БЕЗДЕЛЛНИК НЕГОДНИК КАКТО И ББ, РАЗБИРА СЕ, ЩОМ ГО ЗАЩИТАВАШ

Вече знам - от малоумниците си.Поне смени плочата.

Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС а само го подпрях.Защото не искам те да ме подпират отзад.Искам Европейска перспектива.

Турция може би държи ключа за Набуко? В близките 100 години по добре Украйна и Русия в ЕС но не и Турция. Вярно е че тази страна е донякъде европеизирана но самата вяра ги дърпа много назад.

Не го държат. САЩ се опитват да сглобят схема, по която Турция да е ключов фактор в Набуко и лобираха Турция да влезе в ЕС. Така ЕС ще стане мазало. Което е целта.

БОЖЕ пази България.

Какво казал ,или не казал,Бойко Борисов ,не е толкова важно. Въпросът с членството на Турция ,ще се решава от други, и няма въобще да ни питат. Пък и Турция е незаобиколим фактор. По важен за нас е проблема, с помаците, които са по-фанатични мюсюлмани ,от турците ,и макар ,че говорят български ,не се чувстват българи . Когато ги питат какви са, упорито отказват да са българи или турци ,а малоумно повтарят -мюсюлмани сме. Такава нация скалъпи в Югославия "международната общност"/Босна/.И в името на тази измислена нация-"Мюсюлмани"-съсипа Сърбия.

Айде стига бе какво от това ,че е излъгал . Волен не излъга ли за самолета , БСП не лъжеха ли , а СДС , а царя . Всеки лъже и то неперекъснато а аз и по няколо пъти на ден , ама какво да правя такъв е живота нагаждам и плямпам зависи от хората както ми е удобно и да е удобно за тях. Ако взема да казвам само истини а и Вие всички какво ще стане - я си помислете .

ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ Е ЯСНО ,ЧЕ САМО БЕЗДЕЛЛНИЦИТЕ И НЕГОДНИЦИТЕ СА СПОСОБНИ ДА ИЗБЕРАТ БОЙКО, СЕБЕПОДОБНИЯ БОЙКО БОРИСОВ. И ТИ СИ БЕЗДЕЛЛНИК НЕГОДНИК КАКТО И ББ, РАЗБИРА СЕ, ЩОМ ГО ЗАЩИТАВАШ

А малоумници и крадци - БСП.Ти от кои си?

Ти нещо си ми ядосан ! Ама да знаеш имаш ясновидска дарба :)))) Знаеш ли колко много хора гласуваха за Бойко и не защото са безделници а защото чуха това което в действително искаха да чуят / това го искат и от Е.С присъди за крадците независимо какви са по произход / . Да мислех си най-после достоен българин ще поеме кормилото и държавата ще влезне в нормалният път /точно това съм мислил и за това съм гласувал . След това което направи 3-та коалиция , как по друг начин трябваше да гласувам според теб ? Ако мислиш ,че си по- различен и по-честен от другите кажи ще ти издигнем кандидатурата . Ти никога ли не лъжеш бе човек , винаги ли казваш истината колко и лоша и гадна да е тя. Благородна лъжа или чиста истина зависи от ситуацията нали ! Според теб Бойко е трябвало да каже "абе вие работете по въпроса изпънявайте стриктно програмите за присъединянване ,но ние ще ви сложим прът в колата " . Нещо липсва в дипломацията, ако каже така нали . Безделник не съм !!!

Работата е проста. За да не може ББ да изпълни пъкленото си дело и да подкрепи Турция за ЕС, трябва да му се отреже достъпа до властта.

До: РеалистЪТ А като са толкова фанатично-мюсюлманска държава според тебе, защо тогава пият ракия на поразия? Да не говорим че туркините ходят не по-малко разголени от българките, да не кажа даже че има и по-разголени. Има изключения разбира се - можеш да видиш и забулени, но са рядкост. Тука да не би да ги нямаме и ние такива по Родопите?

Не само ракийка, ами и червено вино - то е АБСОЛЮТНО забранено от Корана за мюсюлманите! Турските ни колеги в университета и кебапчета ядяха и колбаси и не им пукаше, че има свинско (колко има е отделен въпрос, но все пак...) :)

А, бе, разголени са им жените по големите светски градове. От там нататъка са бая векове назад

Види се, че много хора не са разбрали и запомнили казаното от Борисов на 4-ти. За това вина имат изцяло медиите, които вместо да дъвчат едноседмични новини, трябва да поработят и върху начина, по който предават информация и (не) правят журналистика.

Е, малко със закъснение, но все пак намери подходящия израз. Това вече прилича на някаква дипломация. Хайде, стига сме мрънкали. Горе-долу излезе от ситуацията.

Колко е интересно. Голяма веселба. Хапчетата вече не се ми нужни.

Г-н Борисов, има една поговорка ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. Като дойде Ердоган на посещение, ще се разбере какво сте си договорили на четири очи И там едва ли черните фланелки на Сидеровата АТАКА ще имат някаква роля- всички знаят, че това е проформа игра от сорта на лъжливото овчарче- в името на нечий друг икономически интерес.. Май вас само инвестиции от Турция ви интересуват, цялото политическо пространство и от ляво и дясно в НС скача от радост и вика урааа, при всеки мирис на инвестиции. Но никой не интересува ,че Турция дава инвестициите с определени политически цели( задни мисли)! Също Турция е инвеститора ,който дава и най- добри джобни рушвети, за разлика от другите инвеститори от Европа. Тези факти би трябвало да ги знаете от Доган , той има дълъг опит... Идея за България- алтернатива на статуквото

Коментари - Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС

Премиерът коментира днес за първи път обвиненията към него от "Атака", че е заявил подкрепа за членството на Турция в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС | Днес.dir.bg

Коментари

СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО ЗДРАВНАТА РЕФОРМА НЕ ВЪРВИ И ОТ СТРАНА НА МИНИСТРИ ТЕ ВСИЧКИ СА С СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И РАЗДВОЕНИЕ НА САМОЛИЧНОСТТА, ЛУДНИЦАТА Е УНАС, ГРЕШКАТА Е ВЯРНА

УПРАВЛЕНИЕТО НА МАЛЦИНСТВОТО СЕ РЪКОВОДИ ОТ СИДЕРОВ И ТОВА ЗЯВЯВА БОРИСОВ, ЧЕ АКО АТАКА НЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ ТЕ СИ ОТИВАТ. ПЛАТФОРМАТА НА ГЕРБ БЕШЕ ДРУГА И СЕГА НАРОДА МНОГО ЩЕ СЕ ЯДОСА ЗА НАСАЖДАНЕ НА ВРАЖДА, ОМРАЗА И НЕТОЛЕРАНТНОСТ.

За разлика от предните два поста, сега ;е си позволя и малко емоции. В момента от всичките съседи на България най-искрен приятел ни е Турция. Останалите съседи ни гледат с подозрение и даже омраза. Това положение е резултат от Първата Световна война. Това е единственият положителен резултат за България от онази война. Дядо ми три години е гнил тогава в окопите. Не е успял нищо да направи за Македония. Обаче, вероятно без да съзнава, е извоювал искреното приятелство на Турция за идните поколения. Ако и това го профукаме, тригодишното гниене на дядо ми в окопите съвсем ще се обезсмисли.

Смешко, ти си псевдобългарин и не ни разигравай този театър. Турция ни била приятел. Що за глупости. За това ли така грубо се намесва във вътрешната политика на България. Чел ли си поне едно изказване на турския посланик и консула в Пловдив, за да разбереш за каква наглост става дума. Опитват се да ни третират като собствен вилает. А дядо ти най-много да е гнил под Шипка на път за горе. Мазната си политагитация и лъжи си я запази за бабичките на село, които не правят разлика между религия и етнос. Браво на гърците за принципната позиция. А е много спорно каква е ползата от Турция за ЕС. Това трябва да бъде съюз на държави със сходни ценности, цели, насоки на развитие. Не е задължително да се включват държави, които съвършено не се вписват в тези рамки. Турция се държи изключително арогантно и е потенциална заплаха за България. Да си припомним само как анексира половин Кипър.

И тъй, трябва да си направим извода, че въпросът за еврочленството на Турция няма да се решава нито в Атина, нито в София. Ще се решава в Берлин, Париж, Лондон, Брюксел.. Ако Берлин, Париж, Лондон, .. решат да приемат Турция в Евросъюза и в този момент София е против, Берлин, Париж, Лондон, .. и Цариград и Анкара ще намерят начин да неутрализират София.

Трябва да забравите емоциите си и да си спомните, че интересът клати фесът. От най-висш интерес за България е запазването на добросъседските отношения с Турция. От тук следва, че България не може да поставя спънки пред евроинтеграцията на Турция. Независимо от крясъците на прости лумпени и откровено луди у нас, България има само една възможност: високо да заяви, че подкрепя евроинтеграцията на Турция. Същото важи и за Гърция: и гръцките лумпени надават крясъци против евро-членството на Турция, но техните политици също са запазили здравия си разум, за да осъзнаят интереса на Гърция, и заявяват, че и Гърция подкрепя евроинтеграцията на Турция.

Не са много умните пишещи в този форум, но г-н Тамарин Вие сте един от тях. Поздравления! Всичко, което сте написал е вярно.

И какъв е този най-висш интерес на България, моля? Може ли малко по-подробно?

Немислимо е влизането на Турция в ЕС без подкрепата на Б.Борисов, особено немислимо е след призива на ВМРО за референдум и най-немислимо е заради удара с черните фанелки на АТАКА с Волен Сидеров!

Докато дойде време Турция да влиза в ЕС, знаеш ли кой ще е министър-председател. Знаеш ли още колко преговори предстоят и колко дипломатически совалки. ББ ти виновен!

всъщност Бойко не знае какво да прави и за това сам се оплете в глупостите си.Не става от всеки политик.Сега изведнъж не подкрепял Турция,след като му скръцнаха със зъби,че може да му се разпадне измисленото правителство и той няма начин да не се съгласи - ако отиде на нови избори - резултатът ще е плачевен за него,защото хората го видяха що за стока е.Независимо от това какво се тръби по медиите - този човек много бързо губи обществена подкрепа.

В случай,че не знаеш - Турция отдавна граничи с България.Доста преди ББ да е бил роден.Така че като не искаш азиатска Турция на твоята граница,грабвай си гъза подмишница и към някой остров.

И последно,Боко?За ли си или против? Добре,че от България не зависи нищо в ЕС.

Политиката на ЕС е стара както Римската инперия! След Турция идва ред на Сирия, Израел, Египет, Либия, Алжир! Pax Americana с европейска маска!

Бъдете сигорни,че Сидеров никой няма да го пита за членството на Турция.Него и без това никой него познава на запад.

Толкова ли е важно какво е казал. Дума дупка не прави.

Да, важно е. Той и без това друго не прави.

абе ,ако си мислите, че от БГ и Бойко зависи дали ще приемат Турция в ЕС жестоко се лъжете на кой му пука за вас незнам а и дане я приемат Турция 10000 пъти по добре от нас никата сме в ЕС и кво? нищо пи зле.

Ша ма прощавате за простото мнение, ама от прост човек, какво да чакате. Та Бат Бойко не можа ли да каже: "Ние целокупния български народ, подкрепяме Турция за членство в ЕС. И ще го докажем. Една малка партия иска референдум за това и ние ще го организираме, за да ви покажем, че това е волята на народа" ;) И всички доволни :)))

В такъв случай френският посланик много правилно е настоявал за определена позиция по въпроса за Турция в ЕС, защото ето на, и сега няма такава, доколкото разбирам. По-скоро е налице игра на думи и посока- според духането на вятъра.

ами тя баба ми излезе, че се изтъпани и даде подкрепата си за Турция....вие не я ли видяхте????....пфу ама, че работа..., колко жалко само..???!!!

90 % от коментарите ме карат да си мисля,че все пак ББ е по-малкото зло.

Пожарникарят: - На Волен ще кажа, че съм против членството на Турция в Европейския съюз, а на Ердоган ще кажа, че съм за членството на Турция в Европейския съюз.

Двуликият Янус! Точно копие на средностатистическия българин! Затова си го харесваме!

Дипломатът от Банкя цели континенти ги слага в втора категория. По-голяма простотия не може да се роди. Пазете го, той е уникален. Той е екстра материал.

ще влезат в ес на 36 ти у шестък

Турция ке падне. С 0:1.

Посещавате Истамбул и Анкара и си мислите, че това е Турция...Аз съм обиколил цялата Турция от Капъкуле до Карс, Бингьол и Ван. Нямате представа колко изостанали краища има, нашите Родопи са си истинска цивилизация в сравнение със първобитните кюрдски села. И тази държава иска членство в ЕС!Несъмнено парите идват от работниците в Западна Европа!А историческите ценности са остатъци от ВИЗАНТИЯ, към тях нищо стойностно не е прибавено от 1453 г. насам..., когато бе опустошен и Константинопол!

Е как да не е? Най-значимото им нещо: Света София превърната в джамия. Пак византийска история де. Кюрдите са в такова положение, защото турците са много загрижени за спазването на правата етническите турци в България, и гледат и те по същия начин ги спазват и на кюрдите по Анадола. Те само по този показател незнам кога ще изпълнят критериите. А ония веднага пък ще хукнат да правят автономия, защото тяхната крайна цел е обединен Кюрдистан. Турция никога няма да покрие критериите на ЕС в тази им част. Права на малцинствата ли? На кюрдите. Хахаха. Те по-скоро ще се откажат от кандидатстване. А за парите бях чувал преди години по телевизора, че турците получават и по 10млрд. годишно от американците за базите им на тяхната територия. Остатък от студената война. Ама интересен въпрос е: като как така бяха южния фланг на НАТО пък им плащаха пари за базите на американците. Добре изиграни карти. Кой ни е виновен на нас. Ако някой сега чете ще каже, че съм се отнесъл. Но дали тези факти нямат отношение към настоящата кандидатура на Турция в ЕС? Турците продължават да са галените чеда на американците заради географското положение до Ирак, Иран, нефтените залежи и в Азърбайджан и прочие. А като се сетих, че Турция стига до сърцето на този регион, ми хрумва още един аспект: еми ако Турция стане член на ЕС, излиза, че ЕС ще граничи с цяла средна мюсулманска Азия ли!!! Малииии. Това Кадафито го базикахме, ама ще излезе пророк. Отивам да живея в Южна Америка тогава. В Аржентина, Чили или Бразилия.

Първо Хърватска, Украйна, Сърбия, Русия в ЕС и тогава начало на преговори с Турция... Трябва да се запази християнския културен и цивилизационен модел на Европа. Ако Турция влезе сега, преди другите огромното и население ще се конслидира с нехриянските общности Кадафи ще се окаже прав - Европа ще се подготви с бързи стъпки за ислямски халифат.

Да де, ама това не касае само България. Хващай самолета и иди и го кажи на когото трябва. За мен си прав, но сами нищо не можем да направим по този въпрос. Като сме у Европата - каквото реши Европата. Другото решение е Турция влиза, ние излизаме от ЕС. Как ви се струва. Това решение ли е? Нека първо турците покрият изискванията. Може пък Европата да има мнение по въпроса?

Искаме европейска перспектива за България, достатъчно е да минеш през Свиленград за Одрин, за да се убедиш, че Азия е десетилетия пред Европа, наближиш ли Босфора се оказват не десетилетия а векове!

А като минеш Истамбул усещаш как България е векове пред пущинака забрадките фесовете безработните необразовани чалми ,нали?От 13 млн град в истамбул живеят 5-6 млн клошари в Азиатската част живеещи в "къщи" от кашони тенекии и тн !!!!

прав е ТОЙ !!колко време измина откакто турчина беше на посещение,колко още лъжи изрече ТОЙ?!как може да помни всичко човекаМАКАР ,ЧЕ Е ГЕНИЙ И ТОЙ СЕ ОБЪРКА ВЕЧЕ,ПРОЦЕНТИ ЛИ ДА ПОМНИ,ЛЕНТИ ЛИ ДА РЕЖЕ КОЕ ПО НАПРЕД!!

Турция ни подкрепи за НАТО, сега ние ще я подкрепим за ЕС!

а не и ли казаха да ни подкрепи

защото има една от наи-големите армии в света

ВСИЧКО Е ЯСНО! ТРЯБВА ДА УЧИМ ТУРСКИ И ДА КУПУВАМЕ ФЕРЕДЖЕТА. А СЪЩО ТАКА КРАЙ НА СВИНСКОТО И ВИНСКОТО!!!

учи турски, купи си фередже, чалма и фес, приеми исляма и даже иди и се обрежи за да си подготвен.....овчи. все с нещо трябва да се обяснят 500-те години турско робство - твърде много овце от мъжки пол има като теб, вечно онеправдани, мрънкащи и търсещи интрижката във всичко! ти си по-голяма п...а от мен, бе!

От край време е известно, че тази думичка освен за женски атрибут, се използва и за вид мъжки характер;)

Обърнете внимание, че ББ говори за това, че "ако Турция покрие изискванията за членство". Нали го слушах. Като покрие - ако ги покрие, България няма никакво основание да не ратифицира. То сигурно и за нас е имало особено мнение у някои, но щом ЕК окладваха, че сме изпълнили предприсъединителните клаузи, хората си разписаха навсякъде. Какво да каже ББ? Че ако беше Сергей Станишев да не би щеше да каже: Айде гледайте си работата!? Това са междудържавнически взаимоотношения. Другото са дръвчения от едни и същи писачи във форума, по едни и същи политически трактовки: вашите лоши - нашите Убави. Дай им само темата.

От 85 години Турция не изпълнява Ангорския договор и мотае въпроса за компенсациите.Крайно време е българските власти да поставят този въпрос пред съда в ХАГА а не да подкрепят Турция.Страна която не изпълнява международни договори няма място в Европа

Много смешни хора сте, ако си въобразявате, че влизането на Турция в ЕС зависи от мнението на българите и Б-ия и от някакъв си референдум проведен у нас. На комшията му кажи "аго да му е драго"-това е дипломация. Тази рбота с влизането на Турция в ЕС е в необозримо бъдеще и запомнете: 1. Не зависи от мойто и вашето мнение 2. По-добре за съсед да имаш европейско ориентирана държава отколкото проазиатска република. 3. Преди 5 дни бях в Истанбул и Анкара за 12 дни по работа и искам да ви кажа, че както са комшиите в момента с икономиката да спрат на това ниво, а ние датичаме 15 години срещу тях няма да ги стигнем. Останете си със здраве и продължавайте да вдигате рейтинга на ВМРО и Атака.

ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ Е ЯСНО ,ЧЕ САМО БЕЗДЕЛЛНИЦИТЕ И НЕГОДНИЦИТЕ СА СПОСОБНИ ДА ИЗБЕРАТ БОЙКО, СЕБЕПОДОБНИЯ БОЙКО БОРИСОВ. И ТИ СИ БЕЗДЕЛЛНИК НЕГОДНИК КАКТО И ББ, РАЗБИРА СЕ, ЩОМ ГО ЗАЩИТАВАШ

Вече знам - от малоумниците си.Поне смени плочата.

Борисов: Не съм подкрепял членство на Турция в ЕС а само го подпрях.Защото не искам те да ме подпират отзад.Искам Европейска перспектива.

Турция може би държи ключа за Набуко? В близките 100 години по добре Украйна и Русия в ЕС но не и Турция. Вярно е че тази страна е донякъде европеизирана но самата вяра ги дърпа много назад.

Не го държат. САЩ се опитват да сглобят схема, по която Турция да е ключов фактор в Набуко и лобираха Турция да влезе в ЕС. Така ЕС ще стане мазало. Което е целта.

БОЖЕ пази България.

Какво казал ,или не казал,Бойко Борисов ,не е толкова важно. Въпросът с членството на Турция ,ще се решава от други, и няма въобще да ни питат. Пък и Турция е незаобиколим фактор. По важен за нас е проблема, с помаците, които са по-фанатични мюсюлмани ,от турците ,и макар ,че говорят български ,не се чувстват българи . Когато ги питат какви са, упорито отказват да са българи или турци ,а малоумно повтарят -мюсюлмани сме. Такава нация скалъпи в Югославия "международната общност"/Босна/.И в името на тази измислена нация-"Мюсюлмани"-съсипа Сърбия.

Айде стига бе какво от това ,че е излъгал . Волен не излъга ли за самолета , БСП не лъжеха ли , а СДС , а царя . Всеки лъже и то неперекъснато а аз и по няколо пъти на ден , ама какво да правя такъв е живота нагаждам и плямпам зависи от хората както ми е удобно и да е удобно за тях. Ако взема да казвам само истини а и Вие всички какво ще стане - я си помислете .

ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ Е ЯСНО ,ЧЕ САМО БЕЗДЕЛЛНИЦИТЕ И НЕГОДНИЦИТЕ СА СПОСОБНИ ДА ИЗБЕРАТ БОЙКО, СЕБЕПОДОБНИЯ БОЙКО БОРИСОВ. И ТИ СИ БЕЗДЕЛЛНИК НЕГОДНИК КАКТО И ББ, РАЗБИРА СЕ, ЩОМ ГО ЗАЩИТАВАШ

А малоумници и крадци - БСП.Ти от кои си?

Ти нещо си ми ядосан ! Ама да знаеш имаш ясновидска дарба :)))) Знаеш ли колко много хора гласуваха за Бойко и не защото са безделници а защото чуха това което в действително искаха да чуят / това го искат и от Е.С присъди за крадците независимо какви са по произход / . Да мислех си най-после достоен българин ще поеме кормилото и държавата ще влезне в нормалният път /точно това съм мислил и за това съм гласувал . След това което направи 3-та коалиция , как по друг начин трябваше да гласувам според теб ? Ако мислиш ,че си по- различен и по-честен от другите кажи ще ти издигнем кандидатурата . Ти никога ли не лъжеш бе човек , винаги ли казваш истината колко и лоша и гадна да е тя. Благородна лъжа или чиста истина зависи от ситуацията нали ! Според теб Бойко е трябвало да каже "абе вие работете по въпроса изпънявайте стриктно програмите за присъединянване ,но ние ще ви сложим прът в колата " . Нещо липсва в дипломацията, ако каже така нали . Безделник не съм !!!

Работата е проста. За да не може ББ да изпълни пъкленото си дело и да подкрепи Турция за ЕС, трябва да му се отреже достъпа до властта.

До: РеалистЪТ А като са толкова фанатично-мюсюлманска държава според тебе, защо тогава пият ракия на поразия? Да не говорим че туркините ходят не по-малко разголени от българките, да не кажа даже че има и по-разголени. Има изключения разбира се - можеш да видиш и забулени, но са рядкост. Тука да не би да ги нямаме и ние такива по Родопите?

Не само ракийка, ами и червено вино - то е АБСОЛЮТНО забранено от Корана за мюсюлманите! Турските ни колеги в университета и кебапчета ядяха и колбаси и не им пукаше, че има свинско (колко има е отделен въпрос, но все пак...) :)

А, бе, разголени са им жените по големите светски градове. От там нататъка са бая векове назад

Види се, че много хора не са разбрали и запомнили казаното от Борисов на 4-ти. За това вина имат изцяло медиите, които вместо да дъвчат едноседмични новини, трябва да поработят и върху начина, по който предават информация и (не) правят журналистика.

Е, малко със закъснение, но все пак намери подходящия израз. Това вече прилича на някаква дипломация. Хайде, стига сме мрънкали. Горе-долу излезе от ситуацията.

Колко е интересно. Голяма веселба. Хапчетата вече не се ми нужни.

Г-н Борисов, има една поговорка ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. Като дойде Ердоган на посещение, ще се разбере какво сте си договорили на четири очи И там едва ли черните фланелки на Сидеровата АТАКА ще имат някаква роля- всички знаят, че това е проформа игра от сорта на лъжливото овчарче- в името на нечий друг икономически интерес.. Май вас само инвестиции от Турция ви интересуват, цялото политическо пространство и от ляво и дясно в НС скача от радост и вика урааа, при всеки мирис на инвестиции. Но никой не интересува ,че Турция дава инвестициите с определени политически цели( задни мисли)! Също Турция е инвеститора ,който дава и най- добри джобни рушвети, за разлика от другите инвеститори от Европа. Тези факти би трябвало да ги знаете от Доган , той има дълъг опит... Идея за България- алтернатива на статуквото