Коментари - Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия | Днес.dir.bg

Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия

Няма необходимост от спешна оперативна намеса при кмета на София Бойко Борисов, съобщи доц. д-р Любомир Спасов, директор на Университетска болница „Лозенец.

Обратно в новината

Коментари - Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия | Днес.dir.bg

Коментари

Ама че смях- ББ си навехнал ЛЕВИЯ КРАК , а снимката е на ДЯСНОТО СТЪПАЛО на Мистър Хикс!!! Този човек наистина много се е ПОВРЕДИЛ , но не в краката!!!

Оставете Бойко Борисов на мира,колкото може си върше и продължава да си върше и гледа работата!Вземете се стегнете срещу Сергей Станишев,че ни прави за смях и грях всеки ден!!!

eeee boikooooooooo

НЯМАМ МУ ДОВЕРИЕ НА БОЙКО ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ, В ТОВА ЧИСЛО ЧЕ Е ХВАЛИПРЪЦКО, ЧЕ Е СЛУГА, ЧЕ Е ПОЖАРНИКАР СТИГНАЛ ДО ПОСТА КМЕТ С ГЛАСОВЕТЕ НА МЛАДИ МАЙКИ, НЕДООПРАВЕНИ БУЛКИ И ИДИОТИ, ТА И ПРОСТО ГЛУПАЦИ. ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО ВРЕМЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ С БОКЛУКА, ДУПКИТЕ В СТОЛИЦАТА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНКА И ...ХОП - ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ СЕ ПОЗНАВАТ СЪС СЪЩАТА ЦВЕТЕЛИНКА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗЦА МУТРЕНСКОТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ....

българска му работа всички плюем обичаме да клюкарстваме тоя бил такъв оня онакъв много ни е хубаво да чешеме езиците да сте чули за някой от турските управници да е хулен така

Аз не куцам с двата крака, но одобрявам казаното в: Пантерата (15.05.2009 г. 14:50ч.) В известни линии Дочо излезе прав- за щастие ББ не е пострадел физическимного, а се е притеснил от статия във Франкфурт Алгимайне цайтунг, слава Богу! Генерале, бъди мъж, всички ние, от лошия материал търпим ругатни всеки ден дори от собствените си деца, но къде да ходим?! Поръчай 1 брой от немския вестник за тоалетната си-много помага! Здраве, Бат Бойко, не съм ти фен, но ти съчуствам за душевните и физически болки! Много ти съчуствам-аз и с двата крака куцам!

Той Бат' Бойко освен да бие друго може ли???

Заради борбата с тероризма Пентагонът, ЦРУ и ФБР се съюзяват с някои от най- корумпираните и агресивни световни лидери, пише изданието. Според дебело 3 инча поверително досие, събрано от екип от бивши американски топ полицаи, Борисов е смятан за бизнес партньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България. След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на МВР през 2001 г. имаше голям брой убийства в гангстерски стил на лица, идентифицирани с криминални групировки в България и нито едно от тях не бе разкрито, твърди докладът. В него са събрани детайли за връзките на частната охранителна фирма на Борисов ИПОН и престъпната групировка СИК.В проучването са включени детайлни профили на заподозрени престъпни съдружниц на Борисов и 28 неразкрити убийства под негов надзор.Служител на ФБР смята,че американското правителство е направило много лош избор с кого да се съюзи в България.

Като изчетох всичко дотук, няма никак да се изненадам, ако си го изберем. Не че няма хора, които мислят с главите си, но за жалост той е също като повечето от нас и май виждаме в него себе си /с малко завист, разбира се/. Пък, нали знаете - краставите магарета...

Мръсотията си я правим ние!!! Да не би бойко Борисов да обикаля и разхвърля боклуци по паркове и площадки.Да не би той да си хвърля фасовете и опаковките от всякакви глупости по спирките/и не ми казвай че кофите са препълнени по спирките, защото много пъти съм виждал как всеки кадето му падне и си хвърля боклука.Вдинал билетта за градския 1 лев ...ами нека ти обясня нещо първо, той не е управител на столичния градски транспорт и второ, нормално е когато горивата скачат 100 % и транспорта да скача /все пак не живеем в комуниза-макар и на такива като вас много да ви се иска, комунистите да ви го слагат яко отзад/

Вижте, нямам нищо против Б.Б., но тогава когата се квалифицираш като алтернатива, а не предлагаш нищо ново под слънцето, си заслужава хората да се замислят! Добре, счупил крак...съчувствам му, но онзи ден по БНТ да ми го съобщет като извънредна ситуация...ами аз реших, че е обявена война на Б-я! Това е срамота! Говори за боклука....взела му го дъражвата , я да видим коя фирма балира балите....ами тази на Гълабин Боевски - бивш член Герб , онзи чието дете заплаши своята учителка с пистолет! Погледнете обкръжението му..нима виждате един сносен професионалист? Едва ли! Събра от кол и въже...бивши седесари во главе с брата на П. Стоянов....ужас! Това ли е морала в политиката! Не зам.... нещо не ми се връзват нещата...а иначе, нямам нищо против Б.Б....само че горкото просто не става.....за съжаление! Да живеят бъларситенезависим медии!

Пожарникарчето с куция крак ще бие, защото първо рита и после мисли с куцата си глава. То пък, защо му трябва да мисли за тези, които не могат да мислят?!

Интересно защо на спешната визитация е присъствал и психиатър?

Дали бившия президент на Франция Валери Жискар Д'Естен си е позволявал в работно време да играе футбол? Ако ще кожата ни по гърба да се скъса от работа, ние, българите няма да се оправим с този профанизиран политически елит.

Предлагам ГЕРБ и СО да направят един билборд с контузения (слава богу, не бил счупен) крак на ББ и всички софиянци и посетители на София да целуват и милват болния крак (като при Дейвид Бекъм), за да оздравее. Поздравявам ГЕРБ за решението им до изборите никакъв спорт било в работно или не време, най-добре по един папамобил за всички техни лидери. Трябва да се гледа много сериозно на това, от това зависи съдбата на България, моля ви!

В следващия телевизионен репортаж очаквамсамодиви в бяла премянада обслужват националното величие.Няма да се изненадам и от километрична опашка от блюдолизци да се вие край Правителствена болница.

Ще биеш бат Бойко, ама на слона ..... И то ако те пусне пазача на зоопарка!

Бойко е прост човек. Не е никакав лидер. Говори се за Бойко защото няма за кой друг. Егати дьржавата.

За този проЗд народ, наистина трябва да дойдат Боце и Ванчо Гаргамел и Маркуч, за да оценят после истински БСП и Станишев. Да, но резултата ще е 1, 2, 3, или 4 години застой и разруха. Примери не далечни - Ванчо, Царо, а сега и Пъдаро.....

Как в работно време мач?! Че и болничен лист....Ало, сверете си часовниците! Тряб му май дисциплинарно наказание

Здравната каса ли ще плати и за второто становище от европейски консултат? И по коя клинична пътека? Като знам колко за колко дечица няма лекарства по здравни пътеки направо чакам с нетърпение изборния ден

Абе, Бащице, този крак за нородоцелование ли го пусна в нета???

мъжкара бойко се разквича за изкълченото си караче,чак и го снимал!хахаха.тоя какъв помияр излезе,нестига че си ритал мачле през работно време а и сега ни занимава с френгавия си крак.дано му изсъхне!

Еееее... Колко трудно се говори с толкова много боклук в устата! Неблагодарници!

Хахаха , абе малоумнико той и Хитлер е бил харизматична личност. Това не го прави непременно положителен герой. Я почни да си пиеш хапчетата най-добре.

Никой няма да фалира, ако наистина навсякъде не се пуши. Хората няма да спрат да ходят по заведения, а когато на някого му се допуши, ще излезе за 5 минути пред заведението, ще си изпуши цигарата и ще влезе отново при компанията си. Е, вероятно няколко седмици ще има известно намаляване на посетителите, но само временно.По-добре авторите на статията да кажат как е по белия свят, а не да плашат собствениците на заведения.Решението е добро за здравето на всички!

понеже плюете много по Бойко Борисов кога играл мач, спортувал и прочия. Я ми кажете вш любимец ахмедчо да се е вясвал в парламента? Или за какво му е всъщност? Нали заради такива като вас има сараите си. Плюйте то лошо няма... Само да не объркате вятъра че ще вземе това което плюете да се върне.

Прав си братле, замовете на мафиански още не магат да ги махнат. Системата така е конструирана от 240-те разбойници, че от кмета нищо не зависи. Всичко рещава общинския съвет и кмета само изпълнява решенията. Помните ли дИЛОВЧЕТО-син как плюеше преди да влезе в парламента? Лошото е, че няма светлинка в тунела с този тъп електорат...........

че сме прости прости сме ние българите-но дали чак толкова че и по прост от нас да изберем?ББ определено е по прост от нас щом и куц и сакат се опитва да ни прави на маймуни.

Гледам снимките и съм изумена от спортната му фигура. Явно играта му е такава, каквато му е и работата иначе не мога да си обясня излишните му килограми. Определено това е разходка на една спортна карикатура по игрището и корта.

смешен образ с дебел и грозен гъз ! какво ли очаквате да излезе от там !?

Пропусна да добавиш, че вдигна данъците, такса смет и цената на билета за градски траспорт, но остави същата мърсотия, бездомни кучета и почупени автобуси. Това че си е сменил автобусите за Банкя мен не ме грее!

Даааа, Бойко Борисов си бил заслужил да го плюете? И за какво? Че София, леко по- леко започва да се съвзема след Софиянски? Какво е общал и не е направил? Какво толкова ви дразни? Не вкараха ли нови автобуси в градския транспорт,не започнаха ли завода за боклука, не пусна ли метрото, не придвижи ли разширението на околовръстното, не спря ли продажбата на детски градини и започна да открива нови, не направи ли основни ремонти на големите булеварди, не оправиха ли всички лампи по улиците, не направиха ли осветление на най-красивите сгради в София, та като минаваме покрай тях да им се радваме и през ноща? Какво още искате, кажете? Дайте нещо конкретно или замълчете? Защото това с боклука и мутрата се поизтърка. А,на тези,които идват в София веднъж в годината искам да им кажа, че сте прави, че София е един от най-мръсните градове именно защото е столица на България и е притегателна сила за всички вас - от там идват повечето проблеми на София. Вижте,че цял Перник работи в София, цялото Софийско поле работи в София - идват и си отиват, правят задръствания , но плащат данъци в Перник или където се водят, че живеят. Освен това София се превърна в едно голямо село, защото много хора от провинцията идват да живеят и работят в София, но не се чувстват софиянци, а са тук за малко(нищо,че малкото продължава цял живот). Вчера, чакайки на кръстовище, около мен нямаше друга кола със софийска регистрация - какво да направи Бойко за това - да сложи пропускателни пунктове и да не ви пускат в София? Пък да видим дали градът няма да стане по хубав? И на последно място, какво лошо има, че Бойко има харизма и медиите искат да го отразяват, защото хората го харесват. По- добре дават Бойко Пожарникар( аз не знам,кога пожарникар стана обидна дума,но явно вие не харесвате пожарникарите) да дават по телевизията , отколкото омразния сърГЕЙ, който без един ден трудов стаж, стана премиер. Е, халал да вие - щом ви харесва да сте овце - давайте, гласувайте за БСП, пък като бонус ще получите ДПС. Е, това ако не е бонус!

trebva da si SOFIANEC za da pi6e6 za SOFIA OK?¿ i mai ti si platen s tia referati.....

Значи той в работно време ходи да играе футбол? (След обед).Браво! Всички да правим така!

да вземем да вдигнем паметник на Кракът и един паменик на бастуна ББ

сега разбрам, че на тиквата акълът му е разпределен в краката у лево и десно, щото избори с крака не се печелят, а с некакви стратегии и мислене.

otdavna pi6em ot 4ujbina mila!prosto iskame da pomognem da seopravite i vie kato dademe skromno mnenie.bez da ni vzimate za 4ista moneta razbira se ili po skoro si super mutresa i za tova se peni6 tolkova.....

Аз не съм кмет. Работя в частна фирма и се питам ако аз отида в работно време да ритам футбол, дали на следващия ден ще съм на работа? Ако си счупя крак дали в правителствена болница ще ми обърнат внимание, независимо, че плащам огромни здравни осигуровки (осигурявам се на пълна заплата!). Между-другото второто съм пробвал и не става, трябваше да отида в Пирогов! Явно Борисов се мисли за повече от мен, само че не може да ме стигне нито по образовани, нито по свършена работа! То че защо трябва да гласувам за него?

Синята коалиция, която включва Мюмюн ли? Значи вместо Доган, Станишев и Симеон, ще са Мюмюн, Борисов и Костов. Еми мерси, ама вече ми стига!!!

Брей така ли? Щото аз съм от София и не ми обърнаха никакво внимание точно там! Ти да не си някое червено величие?

Очаквам от журналистите до изборите да не пропуснат нито ден, даже по-няколко пъти на ден, да ни информират за Бойко Борисов, дори и като кихне, за да не пропуснем наздраве да му кажем. Голям зор сте си дали с този PR, но внимавайте да не пресолите манджата. Народът е казал: прекален светец и богу не е драг. Не знам кой служител в частна фирма би могъл да си позволи да играе футбол или тенис в работно време, освен некадърния и назначения с връзки ..., т.е. фирма с ДАЛАВЕРИ И КОРУПЦИЯ. Интересно, защо не похвалите колежката си Елена Йончева и дадете повече информация за нейния филм pd пиратските отвличания (актуална тема със световен отзвук). И защо ли Сергей Станишев не й направи една фондацийка като Иван Костов на неговата Еленка навремето когато беше премиер, или пък като е толкова корумпиран този Станишев (както казва всеки ден Ваш Бойко Борисов) не и осигури една банка като на Цветелинка, или пък да й беше направил една телевизия като Петър Стоянов на брат си, и ... прочие, ами я оставя да работи като журналист винаги в най-рискованите места на света. И така, да не ви мисля, пуснете си климатика и си напишете поредния актуален материал за КМЕТА НА СОФИЯ, НЕФОРМАЛНИЯ ЛИДЕР НА ГЕРБ, бъдещ ПРЕМИЕР на България и ПОСТРАДАЛИЯ ФУТБОЛИСТ в особено важен мач от В група на ....отбор.

Винаги се плюе по човек,който е по-силен.БСП друго не знаят,а тези които плюят по Б.Борисов да не би да са Ви платили БСП. ПО-СЕЛАТА ВЕЧЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ ПАРИ НА БАБИЧКИТЕ.ТОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ В СЕЛАТА НА СТРАНДЖА.НАЛИ СА ПРОСТИ И СЕ ХВАЛЯТ,ПЪК УЖ ИМА ЗАКОН-ВЯТЪР.

BQGAITEEEEE OT TAZI DARJAVAAAAA,SPASENIE NQMAAAAAA

Бойко, ти си супермен щом играеш 10 мин със счупен крак и скъсани връзки! ХАХАХАХА Без коментар! сещайте се..................

Браво!Страхотно мнение-само така!Нека платените драскачи тук разберат,че няма шест-пет!А ще има изборна победа за ГЕРБ и Синята коалиция!Успех!

Бог да пази България от ББ и от неговите избиратели!

да си вземе болничен до края на политическата му кариера и после да се пенсионира. вън от светския живот

А кога е цикъла на другаря Борисов?

Би ли обяснила на уважаемия български народ,защо ще подкрепиш Борисов на предстоящите избори!

Коментари - Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия | Днес.dir.bg

Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия

Няма необходимост от спешна оперативна намеса при кмета на София Бойко Борисов, съобщи доц. д-р Любомир Спасов, директор на Университетска болница „Лозенец.

Обратно в новината

Коментари - Контузеният Борисов: И на куц крак ще бия | Днес.dir.bg

Коментари

Ама че смях- ББ си навехнал ЛЕВИЯ КРАК , а снимката е на ДЯСНОТО СТЪПАЛО на Мистър Хикс!!! Този човек наистина много се е ПОВРЕДИЛ , но не в краката!!!

Оставете Бойко Борисов на мира,колкото може си върше и продължава да си върше и гледа работата!Вземете се стегнете срещу Сергей Станишев,че ни прави за смях и грях всеки ден!!!

eeee boikooooooooo

НЯМАМ МУ ДОВЕРИЕ НА БОЙКО ПОРАДИ МНОГО ПРИЧИНИ, В ТОВА ЧИСЛО ЧЕ Е ХВАЛИПРЪЦКО, ЧЕ Е СЛУГА, ЧЕ Е ПОЖАРНИКАР СТИГНАЛ ДО ПОСТА КМЕТ С ГЛАСОВЕТЕ НА МЛАДИ МАЙКИ, НЕДООПРАВЕНИ БУЛКИ И ИДИОТИ, ТА И ПРОСТО ГЛУПАЦИ. ДА НЕ ГОВОРИМ КОЛКО ВРЕМЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ С БОКЛУКА, ДУПКИТЕ В СТОЛИЦАТА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БАНКАТА НА ЦВЕТЕЛИНКА И ...ХОП - ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ СЕ ПОЗНАВАТ СЪС СЪЩАТА ЦВЕТЕЛИНКА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗЦА МУТРЕНСКОТО МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ....

българска му работа всички плюем обичаме да клюкарстваме тоя бил такъв оня онакъв много ни е хубаво да чешеме езиците да сте чули за някой от турските управници да е хулен така

Аз не куцам с двата крака, но одобрявам казаното в: Пантерата (15.05.2009 г. 14:50ч.) В известни линии Дочо излезе прав- за щастие ББ не е пострадел физическимного, а се е притеснил от статия във Франкфурт Алгимайне цайтунг, слава Богу! Генерале, бъди мъж, всички ние, от лошия материал търпим ругатни всеки ден дори от собствените си деца, но къде да ходим?! Поръчай 1 брой от немския вестник за тоалетната си-много помага! Здраве, Бат Бойко, не съм ти фен, но ти съчуствам за душевните и физически болки! Много ти съчуствам-аз и с двата крака куцам!

Той Бат' Бойко освен да бие друго може ли???

Заради борбата с тероризма Пентагонът, ЦРУ и ФБР се съюзяват с някои от най- корумпираните и агресивни световни лидери, пише изданието. Според дебело 3 инча поверително досие, събрано от екип от бивши американски топ полицаи, Борисов е смятан за бизнес партньор и бивш съратник на някои от най-големите гангстери в България. След като Бойко Борисов бе назначен за главен секретар на МВР през 2001 г. имаше голям брой убийства в гангстерски стил на лица, идентифицирани с криминални групировки в България и нито едно от тях не бе разкрито, твърди докладът. В него са събрани детайли за връзките на частната охранителна фирма на Борисов ИПОН и престъпната групировка СИК.В проучването са включени детайлни профили на заподозрени престъпни съдружниц на Борисов и 28 неразкрити убийства под негов надзор.Служител на ФБР смята,че американското правителство е направило много лош избор с кого да се съюзи в България.

Като изчетох всичко дотук, няма никак да се изненадам, ако си го изберем. Не че няма хора, които мислят с главите си, но за жалост той е също като повечето от нас и май виждаме в него себе си /с малко завист, разбира се/. Пък, нали знаете - краставите магарета...

Мръсотията си я правим ние!!! Да не би бойко Борисов да обикаля и разхвърля боклуци по паркове и площадки.Да не би той да си хвърля фасовете и опаковките от всякакви глупости по спирките/и не ми казвай че кофите са препълнени по спирките, защото много пъти съм виждал как всеки кадето му падне и си хвърля боклука.Вдинал билетта за градския 1 лев ...ами нека ти обясня нещо първо, той не е управител на столичния градски транспорт и второ, нормално е когато горивата скачат 100 % и транспорта да скача /все пак не живеем в комуниза-макар и на такива като вас много да ви се иска, комунистите да ви го слагат яко отзад/

Вижте, нямам нищо против Б.Б., но тогава когата се квалифицираш като алтернатива, а не предлагаш нищо ново под слънцето, си заслужава хората да се замислят! Добре, счупил крак...съчувствам му, но онзи ден по БНТ да ми го съобщет като извънредна ситуация...ами аз реших, че е обявена война на Б-я! Това е срамота! Говори за боклука....взела му го дъражвата , я да видим коя фирма балира балите....ами тази на Гълабин Боевски - бивш член Герб , онзи чието дете заплаши своята учителка с пистолет! Погледнете обкръжението му..нима виждате един сносен професионалист? Едва ли! Събра от кол и въже...бивши седесари во главе с брата на П. Стоянов....ужас! Това ли е морала в политиката! Не зам.... нещо не ми се връзват нещата...а иначе, нямам нищо против Б.Б....само че горкото просто не става.....за съжаление! Да живеят бъларситенезависим медии!

Пожарникарчето с куция крак ще бие, защото първо рита и после мисли с куцата си глава. То пък, защо му трябва да мисли за тези, които не могат да мислят?!

Интересно защо на спешната визитация е присъствал и психиатър?

Дали бившия президент на Франция Валери Жискар Д'Естен си е позволявал в работно време да играе футбол? Ако ще кожата ни по гърба да се скъса от работа, ние, българите няма да се оправим с този профанизиран политически елит.

Предлагам ГЕРБ и СО да направят един билборд с контузения (слава богу, не бил счупен) крак на ББ и всички софиянци и посетители на София да целуват и милват болния крак (като при Дейвид Бекъм), за да оздравее. Поздравявам ГЕРБ за решението им до изборите никакъв спорт било в работно или не време, най-добре по един папамобил за всички техни лидери. Трябва да се гледа много сериозно на това, от това зависи съдбата на България, моля ви!

В следващия телевизионен репортаж очаквамсамодиви в бяла премянада обслужват националното величие.Няма да се изненадам и от километрична опашка от блюдолизци да се вие край Правителствена болница.

Ще биеш бат Бойко, ама на слона ..... И то ако те пусне пазача на зоопарка!

Бойко е прост човек. Не е никакав лидер. Говори се за Бойко защото няма за кой друг. Егати дьржавата.

За този проЗд народ, наистина трябва да дойдат Боце и Ванчо Гаргамел и Маркуч, за да оценят после истински БСП и Станишев. Да, но резултата ще е 1, 2, 3, или 4 години застой и разруха. Примери не далечни - Ванчо, Царо, а сега и Пъдаро.....

Как в работно време мач?! Че и болничен лист....Ало, сверете си часовниците! Тряб му май дисциплинарно наказание

Здравната каса ли ще плати и за второто становище от европейски консултат? И по коя клинична пътека? Като знам колко за колко дечица няма лекарства по здравни пътеки направо чакам с нетърпение изборния ден

Абе, Бащице, този крак за нородоцелование ли го пусна в нета???

мъжкара бойко се разквича за изкълченото си караче,чак и го снимал!хахаха.тоя какъв помияр излезе,нестига че си ритал мачле през работно време а и сега ни занимава с френгавия си крак.дано му изсъхне!

Еееее... Колко трудно се говори с толкова много боклук в устата! Неблагодарници!

Хахаха , абе малоумнико той и Хитлер е бил харизматична личност. Това не го прави непременно положителен герой. Я почни да си пиеш хапчетата най-добре.

Никой няма да фалира, ако наистина навсякъде не се пуши. Хората няма да спрат да ходят по заведения, а когато на някого му се допуши, ще излезе за 5 минути пред заведението, ще си изпуши цигарата и ще влезе отново при компанията си. Е, вероятно няколко седмици ще има известно намаляване на посетителите, но само временно.По-добре авторите на статията да кажат как е по белия свят, а не да плашат собствениците на заведения.Решението е добро за здравето на всички!

понеже плюете много по Бойко Борисов кога играл мач, спортувал и прочия. Я ми кажете вш любимец ахмедчо да се е вясвал в парламента? Или за какво му е всъщност? Нали заради такива като вас има сараите си. Плюйте то лошо няма... Само да не объркате вятъра че ще вземе това което плюете да се върне.

Прав си братле, замовете на мафиански още не магат да ги махнат. Системата така е конструирана от 240-те разбойници, че от кмета нищо не зависи. Всичко рещава общинския съвет и кмета само изпълнява решенията. Помните ли дИЛОВЧЕТО-син как плюеше преди да влезе в парламента? Лошото е, че няма светлинка в тунела с този тъп електорат...........

че сме прости прости сме ние българите-но дали чак толкова че и по прост от нас да изберем?ББ определено е по прост от нас щом и куц и сакат се опитва да ни прави на маймуни.

Гледам снимките и съм изумена от спортната му фигура. Явно играта му е такава, каквато му е и работата иначе не мога да си обясня излишните му килограми. Определено това е разходка на една спортна карикатура по игрището и корта.

смешен образ с дебел и грозен гъз ! какво ли очаквате да излезе от там !?

Пропусна да добавиш, че вдигна данъците, такса смет и цената на билета за градски траспорт, но остави същата мърсотия, бездомни кучета и почупени автобуси. Това че си е сменил автобусите за Банкя мен не ме грее!

Даааа, Бойко Борисов си бил заслужил да го плюете? И за какво? Че София, леко по- леко започва да се съвзема след Софиянски? Какво е общал и не е направил? Какво толкова ви дразни? Не вкараха ли нови автобуси в градския транспорт,не започнаха ли завода за боклука, не пусна ли метрото, не придвижи ли разширението на околовръстното, не спря ли продажбата на детски градини и започна да открива нови, не направи ли основни ремонти на големите булеварди, не оправиха ли всички лампи по улиците, не направиха ли осветление на най-красивите сгради в София, та като минаваме покрай тях да им се радваме и през ноща? Какво още искате, кажете? Дайте нещо конкретно или замълчете? Защото това с боклука и мутрата се поизтърка. А,на тези,които идват в София веднъж в годината искам да им кажа, че сте прави, че София е един от най-мръсните градове именно защото е столица на България и е притегателна сила за всички вас - от там идват повечето проблеми на София. Вижте,че цял Перник работи в София, цялото Софийско поле работи в София - идват и си отиват, правят задръствания , но плащат данъци в Перник или където се водят, че живеят. Освен това София се превърна в едно голямо село, защото много хора от провинцията идват да живеят и работят в София, но не се чувстват софиянци, а са тук за малко(нищо,че малкото продължава цял живот). Вчера, чакайки на кръстовище, около мен нямаше друга кола със софийска регистрация - какво да направи Бойко за това - да сложи пропускателни пунктове и да не ви пускат в София? Пък да видим дали градът няма да стане по хубав? И на последно място, какво лошо има, че Бойко има харизма и медиите искат да го отразяват, защото хората го харесват. По- добре дават Бойко Пожарникар( аз не знам,кога пожарникар стана обидна дума,но явно вие не харесвате пожарникарите) да дават по телевизията , отколкото омразния сърГЕЙ, който без един ден трудов стаж, стана премиер. Е, халал да вие - щом ви харесва да сте овце - давайте, гласувайте за БСП, пък като бонус ще получите ДПС. Е, това ако не е бонус!

trebva da si SOFIANEC za da pi6e6 za SOFIA OK?¿ i mai ti si platen s tia referati.....

Значи той в работно време ходи да играе футбол? (След обед).Браво! Всички да правим така!

да вземем да вдигнем паметник на Кракът и един паменик на бастуна ББ

сега разбрам, че на тиквата акълът му е разпределен в краката у лево и десно, щото избори с крака не се печелят, а с некакви стратегии и мислене.

otdavna pi6em ot 4ujbina mila!prosto iskame da pomognem da seopravite i vie kato dademe skromno mnenie.bez da ni vzimate za 4ista moneta razbira se ili po skoro si super mutresa i za tova se peni6 tolkova.....

Аз не съм кмет. Работя в частна фирма и се питам ако аз отида в работно време да ритам футбол, дали на следващия ден ще съм на работа? Ако си счупя крак дали в правителствена болница ще ми обърнат внимание, независимо, че плащам огромни здравни осигуровки (осигурявам се на пълна заплата!). Между-другото второто съм пробвал и не става, трябваше да отида в Пирогов! Явно Борисов се мисли за повече от мен, само че не може да ме стигне нито по образовани, нито по свършена работа! То че защо трябва да гласувам за него?

Синята коалиция, която включва Мюмюн ли? Значи вместо Доган, Станишев и Симеон, ще са Мюмюн, Борисов и Костов. Еми мерси, ама вече ми стига!!!

Брей така ли? Щото аз съм от София и не ми обърнаха никакво внимание точно там! Ти да не си някое червено величие?

Очаквам от журналистите до изборите да не пропуснат нито ден, даже по-няколко пъти на ден, да ни информират за Бойко Борисов, дори и като кихне, за да не пропуснем наздраве да му кажем. Голям зор сте си дали с този PR, но внимавайте да не пресолите манджата. Народът е казал: прекален светец и богу не е драг. Не знам кой служител в частна фирма би могъл да си позволи да играе футбол или тенис в работно време, освен некадърния и назначения с връзки ..., т.е. фирма с ДАЛАВЕРИ И КОРУПЦИЯ. Интересно, защо не похвалите колежката си Елена Йончева и дадете повече информация за нейния филм pd пиратските отвличания (актуална тема със световен отзвук). И защо ли Сергей Станишев не й направи една фондацийка като Иван Костов на неговата Еленка навремето когато беше премиер, или пък като е толкова корумпиран този Станишев (както казва всеки ден Ваш Бойко Борисов) не и осигури една банка като на Цветелинка, или пък да й беше направил една телевизия като Петър Стоянов на брат си, и ... прочие, ами я оставя да работи като журналист винаги в най-рискованите места на света. И така, да не ви мисля, пуснете си климатика и си напишете поредния актуален материал за КМЕТА НА СОФИЯ, НЕФОРМАЛНИЯ ЛИДЕР НА ГЕРБ, бъдещ ПРЕМИЕР на България и ПОСТРАДАЛИЯ ФУТБОЛИСТ в особено важен мач от В група на ....отбор.

Винаги се плюе по човек,който е по-силен.БСП друго не знаят,а тези които плюят по Б.Борисов да не би да са Ви платили БСП. ПО-СЕЛАТА ВЕЧЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ ПАРИ НА БАБИЧКИТЕ.ТОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ В СЕЛАТА НА СТРАНДЖА.НАЛИ СА ПРОСТИ И СЕ ХВАЛЯТ,ПЪК УЖ ИМА ЗАКОН-ВЯТЪР.

BQGAITEEEEE OT TAZI DARJAVAAAAA,SPASENIE NQMAAAAAA

Бойко, ти си супермен щом играеш 10 мин със счупен крак и скъсани връзки! ХАХАХАХА Без коментар! сещайте се..................

Браво!Страхотно мнение-само така!Нека платените драскачи тук разберат,че няма шест-пет!А ще има изборна победа за ГЕРБ и Синята коалиция!Успех!

Бог да пази България от ББ и от неговите избиратели!

да си вземе болничен до края на политическата му кариера и после да се пенсионира. вън от светския живот

А кога е цикъла на другаря Борисов?

Би ли обяснила на уважаемия български народ,защо ще подкрепиш Борисов на предстоящите избори!