Бой между депутати в турския парламент (видео)

Десетки депутати се сбиха в турския парламент в сряда вечерта по време на дебати около промените в Конституцията на страната.

Обратно в новината

Коментари - Бой между депутати в турския парламент (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не е ли ТОЧНО ТОВА целта на рдоган султан???

не са мръднали в развитието си откакто ердоган дойде на власт - той е талибан по произход и върна турция в каменната ера с помощта на другите човекоподобни около него - как би реагирал ататюрк ако беше жив

Примитивна страна, примитивна религия, примитивен народ, и най-вече примитивни мозъци.

кютек, бой, юмруци, ножове, стрелба и МЪСТ, ТУРСКА АЗИАТСКА МЪСТ е ТИПЧНОТО за ТУРЦИТЕ, рекламирано в техните филми, течащи денонощно по българските ТВ-екрани за българското простолюдие, емоционално погълнато от техните безкрайни трагедии, които сами си ги създават, благодарение на религия, култура, национална душевност и народопсихология. Дано нашето народно простолюдие, баби, женуря и свободни безработни осъзнават този факт! Дано разграничават балканската злоба и завист и вражда "свекърва-снаха", както и "комшийска" и колегиална" по религиозен белег и тип култура.

гинке, турците, колкото и да са изостанали, сутрин, като тръгват на работа , целуват на баща си ръка!

А ти целуваш ли? Егати и малоумието! Светът щеше да изостане с хиляди години, ако трябваше да търчи да баца ръка на татю! Не е лошо да внимаваш да не изложиш тати пред обществото, но да живееш заради съседите, това е живо наказание. Като се има предвид колко лицемерни и подмолни са турците. Роб на беззъбите бабки от улицата! Леле мале!

Ами като бацат ръка всяка сутрин, защо в турското общество има не по-малко престъпност, кражби, убийства, кражби на национално богатство? Значи тази формула не работи! Видно в турските филми - наркотрафиканти, мафия, крадци, убийци, изнасилвачи ...... Цялата световна измет е олицетворена в турските филми, които уж са рекламата на Турция!!! ХА-ХА-ХА-ХА! Язък за татювата куна, сутрин рано! Какво турско мюсюлманско лицемерие!

Вурунъз, кардешлер! Тутунъз! Яшасън Тайип Керим! Басънъз!

браво турци ,покажете на света ,че не сте тъпи фанатици,които се управлват и връзват като овци !светът уважава само тези ,които не се оставят да бъдат стъпквани като мравки ! продължавайте и не се страхувайте !страхът е най-лошото за човека ,то е това ,което ни отнема дори и глътката въздух !

В Турция става страшно,хора. Историята нищо ново не е измислила-в годините и вековете,тя просто се повтаря в стил копи-пейст. Само преди 83г.,в Европа възникна личност,пак с мустачки,който по волята на един уж цивилизован,с претенции,Народ,хвърли Света на куршумите и снарядите.Цената платиха 80 млн.,души.По напълно сходен начин,се е легитимирала тогава,една еднолична,побъркана,Диктатура.С все повече правомощия и еднолична Власт. И както винаги,в името на"кауза"-спасение,мир,добруване и война с"лошите".

статията е за турция, ти за россия пишеш! що тъй другарю?

ама само бой ли е имало , не е ли имало и ебанье!?

Кочовете малко се сбили и голяма новина , щом не са извадили ножове да се изколят значи нищо сериозно не е станало. За дивия анадол това са нормални забавления. :)

Кога това ще стане в нашия жалък парламент,защото в Турция има сили които се противопоставят на Ердоган.

Кютек си требе ! Всичко хубаво, подкрепям подобно развитие, но ако Реджепа намали развяването на религиозните тЪпанари, насам натам.Умерен ислям и диктатура добра формула за управление, но не еднолична такава, да си подредят 2,3 взаимнозависими партии и се менкат, като в хАмерика примерно.

Като ги гледам, имат цялото необходимо напрежение да си спретната една хубава гражданска война. За пореден път доказаха, че са част от Ориента и нямат нищо общо с Европа.

Путин с тези ли тръгна да става приятел?

тия туземци бият ли се или се молят...?

ако са нагъзени се молят или залягат и дебнат врага. Ако са прави, значи са пред атака.

Цитат от статията: "Ако промените в Конституцията бъдат приети, Турция ще се превърне от парламентарна в президентска република, началникът на армията вече ще се назначава от президента. Освен това държавният глава ще има правото да бъде председател на партията си и ще може да назначава мнозинството от съдиите във Върховния съд на Турция." Ние този етап вече го минахме по времето на бай Тошо :):):)

Не знам, какво си "преминал" имайки предвид крехката ти възраст (защото от всякъде си личи, че не си живял по времето на Бай Тошо), но е ясно, че нищо не ти е ясно...

Ако промените в Конституцията бъдат приети, Турция ще се превърне от парламентарна в президентска република, началникът на армията вече ще се назначава от президента Тук можем да говорим за султанска република, или по-скоро за сатрапска, но не и за президентска.

кажи си го направо- ислямистка република

Колеги, в случая "република" изобщо изчесва, като смисъл и понятие! Халифатът, като форма на управление, към който се стреми Ердоган е по-скоро монархия, т.е. еднолична, безусловна власт...

Sorry, Имам правописна грешка - пише се изчеЗва, а не изчеСва... ;-)

ще си стане също като русия на путин, само дето хората са по работни, и не са пияници!

Ех, резняко, явно нямаш никакви познания и представа за това, какво е Русия... Алкохолизмът можеш да го припишеш спокойно на абсолютно всички северни народи, а и не само на тях... Стига с тоя елементарен популизъм и това крякане на папагалски език!

турците все повече започват да се учат от челния украински опит! и в укро-парламента ката ден става въргал.

...нещата са ясни - Турция ще става Халифат... Кофти работа!

що??русия халифат ли е ??

...пич, ходѝ се изхождай другаде ако обичаш... Бягай в Краваристан - там много ги уважават, такива плебеи, като теб...

Я па тоя същия като Путкин веее, затова се харесаха двамата луди....

Ех, Простотио!... Граници за теб НЯМА...

мангалска им работа!

е това е то, демокрациа. не като нашта....мека мариа, вика "да". сбиване тука, когаааааааааааааааааа?

А сега е момента Ердоган да ги обвини в опит за преврат и да ги натика по затворите. Така няма да има никаква опозиция.

не е прав ердоган и неговата партия на справедливостта и развитието също не е права! та те искат да са като путин и неговата единна русия! това е недопустимо,друзя, товаришчи, и товаришутки!

А дали ти е известно, че граматиката и правописът са мерило за нивото ти, както на интелект, така и образование и култура?... Колко "тежест" може да има коментар на човек, който например не знае, че в нашия език (а и не само), има главни букви...

аз тук пиша с главна буква само България и Бог! толкоз! а ти кажи нещо по новината що коментираме, а за моят интелект, образование и култура грижи хич да нямаш!

Турция ,не отстъпвайте от постигнатото като светска държава ...Ердоган трябва да си ходи !

до 300 не сме малки да се бием сами аи да се бием не е наѝ добрият вариант доказват го страни като монако андора итн никоѝ нито аска да ги бие ни те иекат да се бият.та значи търси решението другаде

Решението е просто - да се ПРОдадеш или да се ПРЕдадеш... И в двата случая, друг ще решава вместо теб!

СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ТУРЦИЯ ЩЕ Е ГЕНЕРАЛ КАТО МУСТАФАТА :)))

нашия генерал искаше да кажеш!?

МОЖЕ И БУДИСТ КАТО СЕРЕГЕЙ КОЖУГЕТОГЛУ ШОЙГУ ... ТВА У Е ПЪЛНОТО ИМЕ ПО ПАСПОРТ :))

винаги знаят за какво се бият. За разлика от други:))

Ех, сладурчета, пак не прочетохте цялата статия, нали? Ердоган иска да вземе цялата власт и да му гласуват президентска република! Хората се бунтуват срещу това! Той и така се е разпищолил, а иска и цялата власт! Как успявате в този форум, когато нещо не ви е по вкуса, да избегнете най-важното /есенцията/ и да си правите "шегички"?

Ясно халифата си премести столицата и халифа в Анкара.

Турски ласки от "пернишки характер".

Првзидентска република ама доживотна.много им здраве.да се оправят.

Хората поне се сбиха за нещо важно: с това гласуване Турция от република би се превърнала в султанат.

Това са новите авери на гнома,все бабаити като него

Най-после една наистина "турска" новина:)

А тук?? Кога??

Неандерталци в зоопарк. Тея са обречени да си останат в първобитнообщинния строй.

дори и това не го могат:) Например: Сидеров срещу Московски:) Нищо, само ежба ...

бой,е.......не и сръбска музика,удриииии

Има ли залози?

Сталин с чалма!!!

А така, приемете ги тея сега в евросъюзчето да ви организират масово сбиване, че там само меки китки и няма кой да почне боя... лошото е обаче, че после ще се сдушат на другото

Аз бой не видях,а само дърпане,Бойко ходи им покажи на Турците как се бие със бухалката,спомни си мутренските години,как си гърбил хората със цел рекет.

Явно ББ те сурваквал яко с бухалката,че токова го любиш но няма лошо,то нали като те бъхти значи,че те обича...по пернишки

Вчера, в репортаж по една от тв-та взимаха мнение от турски тираджии,които друсаха кючеци в някакво заведение, докато се отвори пътя и продължат с тировете си, това у нас. Единият каза, че в България било цирк. Сигурно визираше родната си картинка, тъй като не мож ги задминен с политическата ситуация у тях. Тази новина го потвърждава.

Епа турция явно си върви към някогашния имперски план! Сега май май и султан се готви! Ама ние да му мислим дето и армия нямаме и самолети нямаме и нищо нямаме! Пък и като гледам като ни кажат, че и варна и кърджали и родопите са били и ще бъдат турски даже и тогава нищо не прайм, та да видим дали няма да е добре да почнем да учим турски, че инак как ше се оправяме в новата обстановка!?

Земите в миналото се са били на някой друг и страните в днешно време не са същите като в миналото. Всеки е владеел и разпростирал в други от сегашните граници. Ако всички тръгнем да си търсим старите земи ще свърши света на хората.

Защото ако имаме армия ти ще си първия който ще се покрие кога работата стигне до армията. Българската армия винаги е имала задача да забави настъплението на търците и в това време да се получи помощ от вън (Русия преди сега НАТО) Много сме малки да се бием сами.

Фири

Ми барем знаат за кво гласуват. Оти се не збият наще педераси 90% не знаат изобщо за кво става на въпрос.