Над 20 души са пострадали при масов бой в лагер във Франция

Двадесетина мигранти, полицай и трима доброволци пострадаха при сбиване в "Джунглата" - бежански лагер в северния френски град Кале, предадоха снощи АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 души са пострадали при масов бой в лагер във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези безредици щестават все по-чести... На тия там няма да им издържат хормоните и ще почнат да правят все повече поразии... Изхода е ЕС да затвори границите и да се почне репатриране на всички ,които не са от Сирия първо. Те не са безанци, те са икономически емигранти......, коъто са дошли с цел да източват системата и да живеят на гърба на ЕС народите....още повече не спазват закони а се шири хаос и престъпност.... Сирииците ,които са в ЕС да са с временно пребиваване, без право на натурализация и след уреждане на конфликта - обратно....

Решението в момента е да се елктрифицира лагера с бодлива тел и да се оставят да умрат в лайна!!!

иво беров се е скрил зад компютъра на евряксо-нацистката общност на отворенио общгество. иво беров не страда, той зяапалва страданията, через световното еврейство! голяма гнус, която трие мнения по-върло от самия хитлер!

И пак "бежанец"... Бежанец е до първата страна, след това е нелегален имигрант!

ПЕТЪР- МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ! ТОГАВА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ АФРИКАНСКАТА НАПАСТ !

Аз съм разумен човек за разлика от западноевропейските толерасти и смятам, че французите и немците сами са си виновни за всички проблеми произтичащи от африканските пришълци. След като няколко западни НПО-та се възмущаваха от факта, че някакъв французин бил задържан за справка от полицията в Прага защото ходел без документи нощем по улиците и според тях това било грубо нарушаване на правата му...какво да говорим изобщо...тва тяхното е пълно дупедавство....

А на нашите роми кусур им намирате.

тъпите доброволци къде се навират между шамарите в джунглата, явно са били евро-мазохисти и са искали да им насинят задниците

Франсетата доста чакаха, да ги товарят на фериботи и обратно в Африка. Тия дето по цял ден се излежават и чакат да ги нахранят друго, освен да се сбият не им остава. Цялата тая бежанска история от 2 г. не и се вижда края, никой не казва колко години европейските народи ще издържат милионите "бежанци", защото стана ясно, че малцина от тях са склонни да работят, а другите?

Другите дето не искат да работят, трябва да станат суровина за производството на сапуни и веро, а който не иска да става на сапун, нарамва си дрипите на гърба и обратно към Африка

Всеки иска да ходи някъде - ама аз съм бежанец... без значение май дали е Сирия или Афганистан. Ами дай да тръгнат всички по света където им харесва - Венецуела, Бразилия и другите да се тумнат в САЩ, щото са бежанци. Африка да се изселни насам и тогава ще цъфнем и ще вържем.

Какво е казал по въпроса българският посланик във Франция? Вероятно нищо, защото това би било несъвместимо с дипломатическия му статут и би дало основание на приелата го страна да го обяви за персона нон грата. Защо обаче мълчи президентът Плевнелиев, който иначе често говори с патос за земния рай на западната демокрация?

Християнството е подложено на нечувано гонение в последните години, а християните в страните от Близкия изток и Африка са изтребвани жестоко и геноцидно. Нека да си спомним свещениците на Маалюла, Сирия, изклани като пилци - в найлонови чували са ги клали, "за да не цапала кръвта им мюсюлманската земя"! Дори БП Църква излезе тези дни с декларация, осъждаща този антихристиянски глобализъм, който се шири и по нашите медии. Разбира се, за сметка на все повече ислямистки бежанци в земята ни. Самите "бежанци" казват: Дошли сме да превърнем Вашите църкви в джамии! И защо не, след като християнските храмове в Западна Европа запустяха и много от тях бяха превърнати в търговски площи!? И то със съдействието на общинските власти!

Айде стига с тия религии, бе. Тия изроди са антихуманно явление, а не теологическо. Християнството било подложено на геноцид, как не. Хората са жертвите, а не любимата ти религия.

Това не са хора! Това са диваци, човекоподобни, маймунски същества! Те така си живеят и у тях! Ходил съм в Пакистан, Афганистан и Индия. УЖАС! Ужас ви казвам! МИЗЕРИЯ, мизерия, и пак - мизерия! Ходят полуголи, мръсни! Тоалетни нямат - ходят както вървят - кой където свари, а останалите им прескачат екскрементите! ОТВАРТ! Няма чиста вода, всичко е минимум захабено от собствената им мизерия! Мъжките същества като видят жена и то бяла и не забулена като техните смръдливки - полудяват! Започват едно обикаляне, лаене и скимтене - техните си дивашки звуци, които някой нарича език :)). Разбирам донякъде онези бели хора, които сигурно са видели подобно нещо, че не само са изпитали желание за унищожаване на тая пасмина, ми и са го направили. Сега онези, които изпращат тези диваци в Европа - ще постигнат същото! Частично ще се ислямизира Европа, но ще настанат погроми над тези рязани полусъщества. Кой каквото е дроби, ще си го сърба - с лихвите, както искатевреите :) Но и покрай сухото, ще гори и сурово ... :(

100000000000000+++++++++++++

Сгрешили са със сълзотворния газ трябвало е да им пуснат Циклон Б или Гризу...

Никой, никъде и никога не е харесвал исляма! Последният е творение на евреите, с цел - борба и заличаване на Християнството, особено на Източноправославната му деноминация (те другите са отдавна под чифутско командване). Никой еврогейски политик или американски подстрекател не отговаря на въпроса "Защо тия изчадия не отиват в ислямистките държави, ами "се бутат" в християнските и като се настанят там, започват да налагат исканията си за отмяна на свинското месо, налагане на женските чулове (бурки), строежи на ракети (джамии)?" Свествните хора се сещата и знаят, че това не е "преход" или "изгнание", а е чисто налагане на силяма в Европа - люлката на съвременната цивилизация. Тия първични съшества (ислямитите) подтиквани от и командвани от евреите (синовете Дяволови) имат само ена цел днес - изтриване на култура и самобитност човешка и налагане дивашкия си безпорядък! Били им бедни страните - защо?? Какво правят тези търтеи, с какво се занимават? Освен с мързел и изнасилване на жени - този човешки отпадък, друго не знае! Доказва сега, тук в Европа! Но те не са виновни, че са такива - такъв им е създателя и господаря - див и жесток! Защо обаче европейците се поддават на това варварски въздействие?? В услуга на американците (които са всъщност в еврейска власт и зависимост от еврейски крадени, грабени и кървави пари) - това е единствения правилен отговор! Този пост не е подтик към омраза и реваншизъм за злините на рязаните, а подтик към размисъл - защо стана така, откога е този процес, докъде ще доведе, как да се спре и поправи грешката, и т.н., и т.н. Успех, братя християни и човеци! Бог с вас! Амин!

Един пост с човешко лице. Мисля /дано да не съм прав, дано да греша/, че Бог ще допусне скърби за християните, за да ги спаси, защото те са престанали да бъдат християни и са загърбили християнските ценности. Тежката болест не се лекува с аспирин, лекува се със силни лекарства. И пак ще кажа: Дано Бог това, което е за спестяване да ни го спести. И на нас, и на западните християни, въпреки че те след отпадането си от Едната Църква са само условно такива.

Абе нали ги бяха разгонили тия от там?! Виж на нашенските цигани моментално им разтурят катуните и ги репатрират, а главорезите ги толерират! Там само с напалм ще се оправи работата, инак след 1-2 години цял Париж ще изглежда по този начин.

То май в момента изглежда по подобен начин

Ислямофобията е тенденция дори сред самите ислямисти.

Мале, мале... Видяхте ли снимките ? Какви са тия френски полицаи от отряда за бързо реагиране ?!!! Едната е жена , другия е с очила .. Те ли ще се справят с тия орки ..?!!

Мисля,че вече е време да изпратим Протестна мрежа да обясни на тези хора ползите от мултикултурализма........ аххахахахахахахахахахахахаа

ДА СЕ БИЯТ , ЕБ*Т , А БЕ КАКВОТО ИСКАТ , САМО ДА СА ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !!

това са чистокръвни французи

намери се занимание на европейските полицаи,няма да скучаят.От сега нататък има да потушават конфлекти,боеве,пожарища,мърсотии та ум да им зайде.Да се опомнят,че са се самозабравили.

Как е възможно такова потъпкване на "човешките" права? И една джамийка не се вижда в лагера! Къде да клекнат правоверните, в калта ли? А отдавна трябваше джамиите да засенчат Айфеловата кула във Франция и Бранденбургската врата на баба Меркел!

Ха да се избият, дано!

Че се бият, че се бият, па като им омръзне, че излезнат да тепат и в околността!

Няколко MG 42 ще свършат много добра работа в този зверилник...А тези така наречени "доброволци" чий го търсят при човекоподобните...

Тази снимка ме кара да се видя с огнехвъргачка в ръце! Франция се е превърнала в егати катуна! Даже наште цигански махали изглеждат по-уредени. Да се чудиш снимката от Европа ли е, от Бангладеш ли е? Евро-толерастите както искат да набълбукат цяла Европа с орки, тези красни пейзажи, дето ги гледаме сега на снимките, ще оцвъкат цялата карта на континента.

ХАХА причината не била известна. Да ви я кажа ако не сте се досетили - бият се за банани и женски.

Странна работа в Афганистан война до дупка... а населението има уникално висок прираст!

Духчо,чул ли си,че при война се раждат повече деца и повечето момчета.

В цялата тъпа ситуация,има нещичко хубаво-пострадали ,, и трима доброволци". Да ги питам аз какъв го дирят там?Заради такива като тях Европа се наводни с пришълци.

Сори, ама в Афганистан голямата война свърши. Не само свърши, ами на Обама Нобеловата награда за мир му присъдиха! За Афганистан и Ирак. Афганистанците сега се радват на демокрацията. Пък вие някакви бежанци ни спрягате! Какъв бежанец е афганец талибан? Те са си икономически емигранти и скрити терористи.

6+9= ?

дкми

Да ме пуснат там с калашника.... и който падне...

По просто е да ги настанят в курортите в Германия, Бухенвалд, Аушвиц, Освиенцим и т.н.

Аушвиц и Освиенцим не е ли едно и също?

Ето, че пак имат нужда от руска газ. Даже и ти да си правиш синтезата за по-специални приложения, основните въглеводороди трябва да са налични.

Там трябва да мине едно много сериозно дезинфекциране! Една рана като не я лекуваш тя става язва... Същото е и с обществата. Те хората там отдавна са го разбрали,ама политиците им не струват-като нашите...

гейзери и толерасти прости !интегрирайте ги бе, защо ограничавайте и дискриминирате тарамбуките да се бият само в лагерите ? я колко хубави и големи площади има по градовете и широки улици да се разгърнат, с магазини и всякакви имоти с доста бели и плячка за мародерстване, ако не успеете аз ще ги интегрирам Циклон Б

Значи африканците донесоха със себе си нравите на джунглата в Европа. Нали по Анимал планет дават как там жинотните се бият за храна. И тая клояка до го ще я търпят французите с тая тяхна криворазбрана толерантност. Шабли не ги ли отрезви от тия заблуди, че това са нормални хора?

Интересно каква е ситуацията с животните в нашата гора, тревопасни мечки и вълци-лисици на ябълкова диета А за кучетата в кофите, можем да ги приемем за санитари на града....

Полицията защо се меси в чужди работи ? НЕКА СИ СПРАВЯТ САМИ - В СВОБОДНА СТРАНА СЕ НАМИРАТ !