Борисов в най-големия мюсюлмански храм в ОАЕ (снимки)

Премиерът посети и военния монумент "Оазис на честта" и паметника "Зайед"

Обратно в новината

Коментари - Борисов в най-големия мюсюлмански храм в ОАЕ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, сине ,тъй като тука нема естествен интелект,много те молим всички да подпишеш с хората вносен договор,па да внесеш изкуствен интелект във вид на хапчета и под твой контрол всички управляващи да си вземат хапчето сутрин,та белким тръгне тая пуста държава. Бай Тошо на врмето викаше,че немало смисъл да ги кара министрите да мислят "по-новому",тъй като те неможели да мислят и по-старому. И всеки който ще управлява да Му се провери естествения интелект и ако нема такъв,да Му се предпишат хапчетата-по три , по четири,а за некои хора по цяла шепа.

Много помияр в този чат, много нещо.

След това посещение се открива нова длъжност в Мин Съвет Евнуховед

Навеждай се Боце, че виде какво стана с Кашони.

ти след това ще му оближеш препикано- осраният Гъз,да ви еба путката майчина и на двамата

Все едно този престолонаследник да посети ""Ал,Невски'' или Рилския манастир????? Незнам защо т.н. журналисти не се образоват поне малко за да не са вечно на дъното с писанията и ''умо''заключенията си

Не ми стана ясно къде е тука ''новината'' след като този най голям мюсулмански храм не е затворен и да се отваря само за такива като боко за фотоси..

Тоя в кой бог вярва?Явно във ФИНИКИЙСКИЯТ.

От кога на робовладелците им се казва--работодатели?!

Бойко - нашият представител на Естествен интелект

Не може да бъде спряна. Религии, политически и управленски модели, икономически такива трябва да функционират в хармония и разбирателство. Конкуренция да.

Дали Боко им е казал, че неговият Бог са парите и сатаната

miniStar БОКо-КРАТУНьо се опитва да посети всички световни забележителности, но не за собствена сметка...!!! Интересно ще е да се публикува в края на годината колко десетки милиона (или стотици) са стрували околосветските Му воаяжи, и какъв е Дефекта от тях...!!! Дааа...!!!

Пожелавам ако дойде тамошният ТУК да го заведе в РИЛСКИЯТ МАНАСТИР Но едва ли Най много да инвестират за една голяма джамия в СОФИЯ

Ех този модератор бе! Трие всичко! Човек не може да наблегне на разходката на мутрата! На къв ли език си хортува с арабеските?! Взел ли е със себе си оная министърка с наднорменото тегло?! Те там такива като тях - наднормени, много ги "харесват"!

Целта е пак да иска божията богословия за продължаващия геноцид към собствения му народ! Да иска божия помощ за политическото му оцеляване! Но колкото повече иска божията помощ, толкова повече ще бъде и жесток края му! Господ прощава, но НЕ ЗАБРАВЯ

Ох, Баценка, за момент изтръпнах.;) Ама понеделник, сутрин и т.н. - прочетох новината така: "Борисов в най-големия мюсюлмански хАрЕМ в ОАЕ";)) Викам си край, плениха ни националното богатство...;)

Даа Началник на ЕВНУСИТЕ в НЕГО

Не бе - първа измежду жените ще е там...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Точно това ме притесни де - първият ни алфа мъжкар станал...началник на евнусите;)

Пипи, к'ъф "алфамъжкар" може да е пИдала, минал през "стъргата" на КметаНаСимитли?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Ех, ако БОКолина беше мъж, можеше в този храм да и направят и един сунет...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов на дипломатическата сцена по пътя на възраждането и възхода на България! Гордеем се с теб и те обичаме!

Ти да не си ял развалено суши ?

Успех?! Грандиозен?! Ти вярваш ли? Ако е така значи си глупак.

не е ли крави бойко а ахахахаха има осанката на султан прилича му да е наш цар и господар трябва и ние да си направим такива джамии и да се молим на господ да даде вечен живот на султан бойко и неговия пръв везир Цецоу САМО ГЕРБ да живее САЩ ураааааааааа

На Борисов да се присъди званието "Заслужил турист на Републиката".

На Илияна Йотова също. Не се прибирала в БГ отдавна.Първо беше в Украйна цяла седмица,а тези дни в Унгария.

Нейният пост е представителен. А този трябва да управлява, а не да си развява задника насам -натам. Той колко време е прекарал в България последния месец.

По-скоро е Матей-миткалото !

Ще ги учи как да садят в пясъка тикви

Ми да, че що да не ги учи?;) Нима си забравил, че България е шампион по производство на тикви в целия ЕС;) Вярно, беше реди две години, ама не съм чула да са ни подобрили рекорда;)

Мутрата си разнася дебелия задник, а тук пребиват старци за 120 лева.

Ти нали си тук. Защо не опази стареца!

Нашата мутра ще го разфасоват ли (според традициите на ОАЕ който играе танц със саби трябва да се разфасова) или ще му отрежат по малката глава че вече не му е нужна.

само да напомня за концепцията на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла и най-паче, ЦИГАНОПОКРОВИТЕЛ, относно развитието на пазара на труда. айтитата и админсисовете да стават чобани, зер, търсенето на овце в арабския свят бележи възходящ тренд. малоумният каун обиколи света няколко пъти, но единствените овце, дето се котират, това са 95% дебили и скотове на територията, които той заедно с лауреатът на помощното училище да клецат и грабят, а олигофрените да му ръкопляскат за вазелина. приятен ден и да бгласувате за кабинета "проЗД чиляк 4", дъ фак хез ту гоу он..

Арабите направили от пустинята Рай, а българските мутри направиха от Рая пустиня.

Арабите направили от пустинята Рай, а българските мутри направиха от Рая пустиня.

Али Баба и 40те разбойника обменят опит..

ми рашките свиркаджии ще получат удар! Ми ако вземем оттам да вкарваме петрол, те какво ще ми ядат сещате ли се?

Абе трол неграмотен гробарски, в ОАЕ петрол няма. Да вземе да ви ограмоти малко Цвъко (егати оксиморона стана, цвъко и грамотност)

обрязал лли се е?

и двете глави

ама е яко. вчера хакнаха БПЦ, днеска премиерчето се извърте към ислама. че и парите му там на скришно.....

Шейх Халифа бин Зайед ан-Нахаян, независимо, че на някои места го наричат "президент", то той е истинския ruler на ОАЕ. Бих искал да помоля тези, които имат повече познания по държавен протокол, а така също и по психология на арабския свят, да коментират защо нашия Премиер не е имал среща с Шейх Халифа бин Зайед ан-Нахаян и колко високо е в същност нивото на уважение, което са му оказали. Предварително благодаря!

Уважението което са му оказали е много високо. Посрещнал го е екскурзовод, разходили са го и толкова. Шейха се среща само с умни хора, с които може да си говори за реални неща, а не за розови сънища.

Посетил джамия, показали му музей, поговорили за овце и го изпратили при стадото с тетрадките, а кинти ойк - хахахах

Аххх, намериха пуждестранни студенти за шуменския "университет":)

Обичам те , дори когато си със друг !!!

Кой в Бъкингам кой в Татамбукистан !

Понеже нашите управници са безбожници хайде да се възхищаваме на други безбожници Дано Дядо Боже скоро покаже Истината

Нека да види, как хората от пустинята направиха рай , за 50 години и да си даде сметка как руската ни, безумна обвързаност, разрушава и обезлюдява държавата ни.

Наглостта на демографското вице няма граници. Вместо да се скрие в миша дупка преди утрешния гневен протест пред Министерския съвет, в понеделник той ще приеме работодателски организации, за да бистрят икономическия растеж, ТЕЛК, енергетиката, сигурността. В 09.30 часа започва срещата му с родните капиталисти, а в 11.00 часа са предвидени изявления за медиите. Това е цинична демонстрация на безнаказаност, отправяща дръзко послание към почернените майки и страдащите деца: Вие си протестирайте на „Дондуков“, но аз съм недосегаем! Премиерът е с мен, властта е в мен, капиталът е зад мен! Че капиталът е зад Симеонов, отдавна не е новина. Докато водеше бутафорна битка с разградски олигарх, вицето скандално обслужи капитала и официално поиска премахване на добавките за трудов стаж. Щото работодателите били на загуба и страдали, пък работниците така и така си страдат, още едно страдание няма да ги умори. Номерът не мина, защото синдикатите заплашиха Борисов с генерална стачка. Вицето изгуби войната за трудовия стаж, но е на път да спечели войната с инвалидите. Предстои безогледна ревизия на ТЕЛК-ови решения, целяща да посече хиляди инвалидни пенсии, за да има пари за… пенсии. Звучи безумно и антихуманно, но това изобщо не трогва лидера на НФСБ, който по ирония на съдбата влезе в политиката с гласовете на бедните и болните, на които щедро обеща минимална пенсия от 300 лева и полицай във всяко селище. България никога не е имала толкова антисоциален вицепремиер, загрижен единствено за интересите на капитала. И точно в деня и часа, в който „Дондуков“ ще почернее, Симеонов невъзмутимо посреща родни капиталисти, за да му дадат рамо във войната му с народа. Никой не е печелил война срещу собствения си народ. И Валери Симеонов няма да я спечели!

Запомни!

Страхотни дворци с много финес,както и джамиите! !ОАЕ са много продуктивна държава!Изградили са своя рай,не са пръскали парите от петрола ,а са инвестирали в бъдещето!Те имат своя рецепта за финанси,ползват полезното от запада,съчетано с арабските традиции,т.н." арабски финанси" !Те казват " няма черно и бяло,няма крайности,не се лутат в крайности защото е безполезно и вредно,за тях нещата са сиви!Умението е да ги съчетаеш правилно и това да е полезно за всички!Нека Горанов почерпи опит,ще му бъде от полза,въпреки,че в нашия " рай" ,при нашите балкански особености,примитивни политици ,които само се мъчат как да докопат власт за себе си,особено опозицията,реално няма обстановка ,повече празнословие за ефект,но въпреки това трябва да се намери път и излезе над това допотопие,което само вреди!

Правилният израз ,че го е посрещнал министъра на технологиите,а не министъра на изкуственият интелект.ОАЕ мислят да вложат 23 трилиона долара за бъдещето на страната си,инвестиране в най нови технологии,как да се използват и как най правилно да се прилагат,за добра енергийна инфраструктура ,за чиста питейна вода и т.н.

Пак ще има танц със саби, а след него нашия ще го уважат за пореден път/дано да си е взел вазелина, че иначе следващите няколко дни ще бъде много кисел като се върне в БГ/.

Няма го Кобурга,тогава танца беше в чест на Симеон при саудитите!Този танц е само за специални лица ,които са го заслужили!

Посещението беше много полезно.ББ ще внася изкуствен интелект за поддръжниците на ГЕРБ.

иди си няма смисъл

Смисъл има,но не е за червени червеношийки смотани!Както винаги прости тролове!От вас нищо не става!

кънгретшулейшън

Да де,но отиде в емирствата,Курна закъсня !

Абе, той бог не беше ли един за всички религии, само пророците са различни. Тоя какви си ги измисля? Добре че три папи и сумати ходжи го галили по главата, но да бяхя му наляли и малко акъл.

он не е достигнал до това прозрение

и без друго е хаджия

Язък! Не можа да си направи снимка с главния шейх. То не че като се снима как се здрависва с Тръмп имаше някаква полза, ама нашите лизачески медии го изкараха, че едва ли не е спал с Мелания.

другия път

Гот ди е Баце,много си е добре,ама вие се пръскате от злоба!То от прости хора какво да очакваш,само едни зъби вадят!

Абе нашият малоумник не се е срещнал даже с техния шейх, а с някакъв уж престолонаследник и с шефа им на МВР. И го разхожда някакъв министър на някакъв интелект. Какво очаквате да постигне, като се държи като коджа чобанин.

Уау, поредната фотосесия на Бобо Манекена, понастоящем Естествен интелект :)))

Тиквата пак е на екскурзия. Файда йок. Пуснали са му там някакво мюре (министър на изкуствения интелект) да го разхожда по джамиите. А той не спира да тиражира простотии и тъпизми. Щели сме да изнасяме агнета!!! Бах ти и малоумника!

И що да не изнасяме,въпреки че не се говори точно за агнета,а за селско стопанство и технологии,емирства са много напред с последните!