Тереза Мей към Борисов: Благодаря на теб и България

Въпреки процесите, които текат между ЕС и Великобритания, ще останем стратегически партньори по ключови въпроси като сигурността и борбата с тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей към Борисов: Благодаря на теб и България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сергей щеше да се справи по-добре с мей. трябва да си врънем бсп на власт, заедно с доган, разбира се:)

Във Великобритания 80% от бг граждани са: елита, черешката на тортата във Великобритания И стават за чеп зеле, докато в Бг е обратното, що така бре, хора. нека каже стефчо актьорчето, те са двама стефчо и батето, батето виждаме, че е зает с госпожа Тереза Мей, а ако е свободен Стефчо красавеца нека драсне някой ред..........Весела Коледа!

Един въпрос : Кой и как преведе you ? Да не е КОНГРАТЮЛЕЙШЪН или Дудука ? При тях няма множествено число !

Един въпрос : Кой и как преведе you ? Да не е КОНГРАТЮЛЕЙШЪН или Дудука ?

Погалила ли го е по главата?

Стратегическото партньорство между нашите две братски страни през годините се е изразявало в подписването на унизителния и несправедлив за нас Берлински договор, в бомбардирането от тяхна страна през 1943-44 година на нашите градове и убиването на нашите баби и дядовци, както и в насъкването им в наше време да се счепкаме с руснаците, че ингилизите да правят пари, а ние да сме пушечно месо.Има и други примери за стратегическо партньорство.И след Априлското въстание ингилизите не се втурнаха да ни освобождат, а това го сториха руснаците, които не са ни стратегически партньори.Има още много примери за нашето през годините стратегическо партньорство.

Този са го качили на шейната и го возят, като сополиво дете. С БРЕКСИТ всичко е уточнено и решено отдавна само, че им трябват панаири за пред медиите и данъкоплатците и този СИКаджия се изявява като фактор. Кочината му наспа.а, той тръгнал БРЕКСИТ да коментира. Там ще останат тези, които бачкат и заплащат данъци, нема значение какви са. Студенти, които шарят за вноски и общижития, квартри и разходи. Ало 80 % ? Къде сме ние ?

Стига пискахте бе, рублофили недоклатени!! Боко може да го мразите, ама надали има друг политик в последните 80 години, който да успява да реши проблемите с Македония само за две срещи с премиера им, Боко успя да укроти Ердоган-като 1-во отиде при Меркел и след това се срещна с Боздуган, като го убеди да си седне на дирника! Боко е копеленце, но никак не е про3т като КУРнелия и останалата сволоч-която ни продава на руските ватенки вече повече от половин век!! На Запад Боко накара политицте да го харесват и уважават, само в Бг стадото отново блее. Дребни еснафщини и селско поведение са характерни белези на българското стадо!!

Нали знаеш, че по принцип тези които са на ниско ниво се подкрепят, а тези на високо другите се съобразяват с тях. България в ЕС присъства като неформална колония. Просто се закри всичкото производство, за да се възобнови в някаква по-ниско платена форма, с по-малка социална сигурност. Това, че на определени кръгове е по-лесно да трупат печалби, не означава, че всички трудещи се живеят добре. Работещ беден е рядък парадокс.

кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави, доктор Стефанов.

трай, соросоиден центажия, не вървиш с ефтина прозападна пропаганда - съвсем смешни станахте - толкова медийно облъчване и по соца нямаше !

Само че Борисов НЕ е политик, а е чиновник! Политикът има и провежда собствени идеи, а чиновникът е ИЗПЪЛНИТЕЛ на идеите на тези, на който слугува! / на английски синонимите чиновник и слуга са една дума/

Още от заглавието става ясно, че Б.Б. е Бог. Само с него англичаните разговарят на ти в последните няколко века...

Някога римляните и после византииците заселвали новопокорени племена по границите си и ги правели стражари по външния лимес, давайки им полугражданство. Справка - Арториус, станал известен впоследствие като крал Артур /има го и на филм с Кийра Найтли и Оуен/.

Следва помилване по главара и "конгатюлейшън" тикво...

Слугата на Бай Миле на Дауинг стриит ????????????? Аз съм тотално ошашавен..

Боко е турил една патка, за това му благодарят.

Палячо.

Мей няма как да неблагодари, след като Борисов е заявил че Great Britain трябва да плаща авторски права на България по 2 милиарда паунда годишно за използването на абревиатурата GB но после се е отказал. Язък.

БОЙКО БОРИСОВ ПРИ ТЕРЕЗА МЕЙ КАТО БАЙ ГАНЬО У ИРЕЧЕКА Бойко Борисов при Тереза Мей: Пихме английски чай. Казах й: Четох, четох за английски чай. Викам на Тереза Мей:- Дай да го видим. Дай го този английски чай, да го видя. Като дойде тя в България, ще я черпя с кисело мляко бай ганьоБай Ганьо у Иречека: - Туй винце отде го вземате любопитствува бай Ганьо, не че го интересува отговорът, а така, да намери предлог за още някоя чашка. - Купуваме го отговаря стопанинът, добро ли е ? - А-а! Чиста стока! Купувате го, а? Я подайте шишето насам ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

Млеко, не мляко..

"Отпочне", "млеко"... То е лексика, то е правоговор, то е словоред... Добре, че и Тереза Мей не знае български език!

Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, подпухнал-ГЛАВЧЕВ, мамин ЗАРКОВ и други "знакови" лица) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Доживях да видя Англия в нозете ни!Браво!

Тежко е за комуноид като мен да приемат че Боко е добре посрещан навсякъде, Но аз вярвам в светлото комунистическо бъдеще

англия е една от първите страни, инициирали и създали европейския съюз. а сега последният и най-беден член поема председателството, а англия се отделя. "Последните ще бъдат първи."

Такава информация у нас- Лондон,липсва в пресата и ТВ!

А някой паунд ,нещо? ЦЦЦ, дзифтари- искаме си обратно репарациите от ПСВ и ВСВ и територията на санстефанска България, не се правете.

БиБиУан е онекален и кърти мифки!

Кой изпя - бате Бойко ти си пич?

Можеше да ни благодари със една коледна картичка.Но, пусти коледен шопинг.Добре си разхождат патъците насам,натам!

Нема ли да спретне едно мачле в рофината на фут нола.?

Тази,ако има представа за пречупеният гръбнак на тежката организирана престъпност у нас, ще си отрежа тиквата!

Еий хубав човек е Бойко има харизма , печели доверие и не случайно е с най висок рейтинг...!

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Нали 3-ма папи са го галили по главата. Що не отиде и на аудиенция при Кралицата и тя да го гали, рапона му с рапон.

къв тулуп сте си избрали, да ви .ба в тъпото племе

Щом Тереза Мей е допряла до помощта на Борисов, значи работата е сериозна

Бойко им изпратил 100к от "неговите" биткойни и им реши проблемите..

Дира изтриването на моето скромно писание , говори че сте получили много пари за да хвалите Мутрата от Банкя , да ви изсъхне ръката с която изтрихте , Амин !!!

Кой да хвалят я ми кажи , като си толкова отворен!

защо не теб, достатъчно си загубен, за да те сочат спръст а, ти да се кефиш.

И какво общо има срещата на Борисов и Путин?! Я си изкарай главата, от задника! Ясно е, че не защитаваш българските интереси и на теб не може да се разчита.

Щом червените задници плюят, значи Бойко си върши добре работата. Като чета неграмотно написаните коментари, правя си заключение за "качествата" на електората, на социалистите.

И Боци е червен зад..к

Дир пропуска важен факт. Докато Боци плете краката в Лондон и гледа като теле, Владимир Путин е в Сирия и се среща с руските военни. Русия победи ИД и заслужилите получават държавни награди. Предстои завръщане у дома, в Русия ...

Бойко Борисов при Тереза Мей: "Пихме английски чай. Казах й: Четох, четох за английски чай. Викам на Тереза Мей:- Дай да го видим. Дай го този английски чай, да го видя. Като дойде тя в България, ще я черпя с кисело мляко.. Бай Ганьо у Иречека: "- Туй винце отде го вземате любопитствува бай Ганьо, не че го интересува отговорът, а така, да намери предлог за още някоя чашка. - Купуваме го отговаря стопанинът, добро ли е ? - А-а! Чиста стока! Купувате го, а? Я подайте шишето насам.."

е дал бате Бойко. Колкото и да си пил английски чай, прост си и прост ще си останеш. С бае Ганя визираш себе си. Кой знае колко ли ептен загубени като теб се разхождат из английско, пият чай по български, плюят по български и си мислят, че са се поангличанчили. Не сте, но дано такива като вас там и стоят.

ли е прочел за ингилизкио чай??? Щото той и Дьо Гол се фалеше, че е ЧЕЛ.. Пък после си каза, че МАРТИН ШУЛЦ му е казал притчата за празния стол в политиката.. Ама ти може и да знаеш, та да та питам - Дьо ГОЛ вожд на бледоликите ли е у Винету? ПП.. Мое да си видиш и интервюто му при Кеворкян - за ПРЕДГОВОРИТЕ НА КНИГИ дето е бил прочел..

за първа категория труд.

"Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но на тези, които искат да ме чуят, ще кажа: "Чуя ли " Congratulations, Borisov", не слушам нататък". А това е лошо.. Преди председателството го привикват силните в ЕС да му набиват обръчите, какво не трябва да прави за тях.. Ама след конграчулейшъна той дъл ша помни нящо..

вижда с българите в Лондон... Да го питат пак #КОЙ вижда, кат са гледа в огледалото..

Мнооого си "оригинален"! Тъпак!

я въри си изтискай пъпките първо, после удари една злобарка и след това си лягай... или искаш да те успокои кметът на Симитли?

оригиналното.. Ти кат си забравил предишната му среща, кой ти е виновен... Тропкай си в редичката след баш простия и му са радвай..

Кастата на червената аристокрация ,учила висш политически пилотаж в АОНСУ и в Масква подценява ,,пожарникаря и мутрата,, Бойко ,като навремето Рейгън беше циркаджия, Тачър- лаборантка ,Валенса - жичкаджия ,а папата- вратар! Бойко бил прост,а те били умни,затова ги спуква от бой на избори като приклещени помияри 9 години! ДРОГАРЕ ,А КОЙ ВИ ЕБА МАМАТА САМО ЗА 10 ГОДИНИ НА ОСРАНИЯ,СЪВЕЦКИ ЦОЦИЛАИЗЪМ ,ГРАДЕН ОТ ТЕЗИСИТЕ НА ФИЛОСОФА ЛЕНИН????

Че той, Боци, е пръв комуняга. И другар/к/ите му също.

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Боци само Исус не го е галил по темето

Как да не го е галил? Малко известен факт е, че Бойко е първородния син божи. Исус се е родил по-късно, защото Господ не могъл да пожертва любимия си син Бойко Борисов, затова поръчал на Исус

Не подценявайте Бобчо, ТРИ папи са го галили по главата та Мей ли:)))

По коя глава?

Боце, ако не ти стигат думите, изпраскай един танц със саби! Ама не онзи по Хачатурян, а другия, по крал Фейсал, дето го тренира оня ден!

Боци казва на Мей - в България само сме чували за английски чай. Дай да го опитаме ... Преводачката, естествено превежда словата на Боци в омекотен вариант

боко пад диша прха на Радев.. сега и в Англия щял да става матуритетен българският ...ама тя му обещала кравата само че май ще стане по Карадайъ с двойното положително отрицание ...

Щастливеца буквално е описал този индивид дето е на кормилото на страната, ех народе...

Булгар,Булгааар келепир,келепииир:)))

Няма място за чудене! Едно време кралица Виктория така е приемала полуголи маори и папуаси (крале и вождове) от островите.

Нацалува всички канцлерки и министър-председателки,президенти и министър-председатели на европейските и балкански държави.А кака Курни кой ша я цалува.Само май Румбата президенто остана.

А кмета на Симитли къде го слагаш, бре, келеш?! Ами те двамата с Боце не само са се целували, бе!

абе пичове много рима бичи нашия Даун на Дауниниг стрийт...

Поредната излагация на този субект. Реши всички проблеми на България та сега решава международните, само да не им издейства нашите доходи и стандарт на живот.