Борисов: Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с ПП-ДБ, по-добре

Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка, каза лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Колкото по-бързо забравим вчерашната среща с ПП-ДБ, по-добре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едното като забравите друго ще дойде кой ви караше да се събирате сега ще търпите

Вървете при украйнците българоизменници.Занимавайте се с българските дела и нужди.Проклинам всеки който поставя българският проблем на второ място.

На тази среща си отичъл неподготвен.Но си и некомпетентен и неграмотен.Това е мнението на журналистите.Даже и "специалистите" ти не са били прочели и един ред от темата,която сте разглеждали.За тебе е разбираемо.Тиси некомпетентен и неграмотен.

Ще се праиме че нищо не е станало...

Има куп гнусни коментари и то от хора, които възстановиха н напълно червената номенклатура - в ПП 99% са наследници на червената номенклатура, че издигнаха и подобен за кандидат за кмет на София! Чудя се на какво се дължи неистовата омраза към Борисов!? Отговорите се набиват в очи от само себе си: 1. Те се считат за по-големи от него, но той непрекъснато им доказва колко са жалки и неподготвени! 2. Те не искат да влезем в Шенген и Еврозоната, не искат и правосъдна реформа затова и беше свален Борисов, протестите бяха инициирани от Радев не случайно точно в деня когато ни приеха в чакалнята на Еврозоната! 3. Я си помислете как живеехте преди Ковида - почивки, пътешествия, спокоен живот и то за преобладаващата, работещата част от българите! Но те не искат това искат само те да имат тази възможност, а останалите са стадото, което според тях е длъжно да ги храни!

Драпаш и драпаш за тази властчица

ппродължавайте пппромяната!!! до последния българин!!!

Защо се прегърнахте с тях

не може да се скрие...

Не случайно се мъчи да забрави човека. Ами те там направо го ......... , абе с една дума раниха го , човека. В най-съкровенното го раниха.

ОТ. МАХАНЕТО. НА. ГЕШЕВ БАНКЯНСКИЯ ТАРИКАТ. НАДИГНА ГЛАВА. И. СЕ. НАСРА. ДА. ДАВА ИЗЯВЛЕНИЯ . БОКО БОБИ. САРАФОВ. В. МОМЕНТА. ЛИКВИДИРА ДОКАЗАТЕЛСТВА. ПО. ДЕЛОТО ЗА. БАРСЕЛОНА.. НО. ВСИЧКО. СЕ ЗНАЕ. ТИ. ЩЕ. ЛЕЖИШ. В. ЗАТВОРА

Най-добре теб да те забравим

Някой психиатри съветват пациентите си , че най-жизнената техника за оцеляване е когато видиш и си напълно сигурен ,че бруталното изнасилване не им мърда е -да се отпуснат напълно и дори да се постараят да получат удоволствие. Подозирам , че преди да стане психиатрична това е била партийна политическа техника. Сега Тиквоча и ГЕРБ я учат по трудния начин.

Главната му цел е тази, да забравим. Да минава време и всичко да забравим. Но ние помним кой е той и какви ги е натворил.

Не ми дрънкай като Киро!!! Ако си мъжкар, сваляй ги тия жълти крадци и лъжци!!!

Мъжкар е колкото ти си мъжкар!

Бе то и ПП-ДБ ще ги забравим, ама дотогава що жабета ще трябва да се изручат.

Колкото по - бързо ви забравим всички ( му траге ни и Джен дъри) толкова по - добре. p s бОцане, лошата новина е, че купеният ти електорат замина за чужбина, сега КОЙ ли ще купиш да ти гласува. Ппдб+ при мая, те нямат драма, знаят си го , както стана ясно от оня запис.

СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ЕМА ЙОВЧЕВА!! И ТЯ ТРЯБВА ДА НАСЛЕДИ БОЙКО И МИЛИОНИТЕ МУ!!!

Бияча на протестиращи пред Министерския съвет осъждал Възраждане. Ха ха ха. Мутра мръсна.

Колкото по скоро минеш на разкладка при бай Ставри, толкова по добре за България...

Нали плеснахте с ръце и се прегърнахте, стига сте се цупили , подайте си бърже ръка и да се чуе извинявай мило другарче ама високо и ясно и отчетливо да е , чак до офисите на съответтните посолства, че гилотината не е демонтирана още:)

Кокорчо вместо да отиде в северозапада и да даде пари за наводненията отива при украинската пичка да пита колко да и плати

ту бананова република,при боци двете заедно, управия няма да има. Поне малко да бяхме българи и държавници! А Биби,ко ще кажеш мазнико продажен?

Костадинов на всички партии им пречи, понеже му се вдига рейтинга. Крадеца вика дръжте крадеца

На теб, не ти ли пречи? Или ти е добре? Добре, щото си дребен лумпен, като самата Копейка? Какво ще направи Копейката? Ще извади България от ЕС, ще тръгне с Путин, кажи какво ще стане? Или просто, да си плямпаме нещо, да лаем, че светът ни е крив и просто да сме недоволни??? Кажи повече, не се свени?

Вдига се рейтинга на Костадинов на Свети Макавей. Той е и ще бъде малцинство, защото само неуспели отрепки и аутсайдери му се радват като им говори глупости.

PEYTSCH

Вторник - Седянка с кафе.

Докога ще слушаме словоизлиянията на агент Буда. Невероятно прост, алчен и нагъл човек. Когото сутрин каже добро утро погледнете небето дали не е изгряла Луната. 8 000 000 българи заложници на този автокрадец. Парите за язовирите бяха откраднати от този мръсник и неговите авери-бандити. Нищо те оставиха за бедните възрастни хора чийто къщи бяха наводнени и унищожени от големият разрушител Боко мутренски Иначе много построил само че къде е?

Най-овластеният човек в държавата е премиерът, там са службите. Полицията и той може не да призовава, а да свърши работа", каза лидерът на ГЕРБ. е това ви е разликата и причината борисов след 3 мандата пак да е фактор в политиката а черепа и цветан василев да се крият от него в дубай и сърбия.

А пък си мислех, че е президента, така говореше Баце, че дирижирал цялата държава, е да тва преди да се заобичат ама..

Тиквата до кога ще разиграва актива си и ще крие, че е на къс повод? Всяка нек=гова калинка която загуби позиции в администрацията ще надава все по-силен вой, а Боце все по-неубедително ще се прави на учуден и дори скандализиран. Графикът е разписан отдавна - 2/3 от герберските калнки ще бъдат подменени. 1/3 ще останат и щесе конформират с новите реалности.

борисов не е от хората които бих припоръчал да държиш на повод ... пожарникар-бодигард и политик с дебел врат ... кой го държи тоя повод и не се ли надценява?

Това нещо хитро и подло е виновно и ще бъде за всички злини които направи и сега умниците прости гнусни предатели ще натоварят иначе няма пари за хората българи пострадали от наводнения и от глад и мизерия ама има за оръжия преследване на хора заради мнение или нехаресване,за всяване настрах и зависимост,не съм гласувал досега ам май насила ще ме принудят само да се махнат тая гнусна коалиция,не може гласува за злини но ще се наложиш

ББ: "Полицията и той може не да призовава, а да свърши работа" НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИЯТ Д-р Бойко назидава оратора К. Костадинов. :) Забавни са пишман Политиците...

Според Бойчо "бюджетът е отражение на управленската програма" Сложил Нашия каруцата пред коня. :) Бюджетът определя управлението. ... Относно Украйна - САМО "Украйна за България" се вълнува от нея.

Ще се побъркат от зор за да ликвидират Възраждане за да са спокойни за следващите избори. Просто такава цензура и натиск над неудобни политически сили никога не е било в последните 34 години в демократичната ни история. Ще направят всичко възможно да я закрият партията или да вкарат в затвора Костадинов и това трябва да стане бързо преди изборите.

ГЕРБ е партията допринесла най-много за нормалността в държавата ни. Народът я обича и гласува вече n- ти път да е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА.

Просто е брат’ чед, не става дума за обич. Просто от 2015 година насам гербаджиите си имат система за купуване на гласове и тя им осигурява “ победите”.

бибитко магнолиев срещу молеца денков и прокопиев и овергаз

Населението очаквало пакети помощ за Украйна. Кое това население? Украинското? Американското? Костадинов му крив за фашистките изцепки на Денков. Нагъл, нагъл, та гьонсурат.

Много хора са горди, че партиите в България са на подчинение на Посолството. За мен това е неразбираемо. Нямаше например никакъв отпор, когато ни принудиха да вдигнем ветото за РСМ. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

По-добре американското посолство отколкото посолството на федерация-агресор и окупатор на чужда територия

Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа. Ако бяхме се опълчили на Русия през 2001 щях да съм съгласен, но ние просто следваме течението и не се борим за националните си шнтереси, а те не са на 100% нито руски, нито американски.

Като фалираш е. Ти и посолството

Америка е най-демократичната и цивилизована страна в света. Тя поддържа нормално отношения с всички прогресивни и цивилизовани нации,които са за мир и благоденствие на народите си.

Правителството прилича на детска градина. ПП са малките деца. Не знаещи, не можещи, капризни. Все искащи нещо, но незнаещи как да го направят Борисов и ГЕРБ са учителките. Харесва им, или не харесва, пазят децата да не си счупят главите, че тогава и те ще останат без работа.

Абе тоя наистина ли си мисли, че всички трябва да се съобразяват с него за всичко??? Бахти идиота недоклатен!!! Ако аз бях от ГЕРБ, много щеше да ме е срам от патрона ми.

Защо ли Асен Василев е бързал да отиде на среща с украинската посланничка и защо точно финансовия министър е на тази среща.

Как е тиква, добре ли е да ти е вътре а, да се врътка с 200 и да няма къде да мърдаш?

Когато му е вкарано от посолството, не смее и да се оплаче :)))

,,Продължаване на дъгата,, Асен Василев друго те е разбрал и е хукнал да хване ,,многоцветната дъга,, :))) Цялата ви работа е точно такава :)))

Именно затова съм убеден, че тази Мутра например наистина е заплашвал основния свидетел срещу авера му и министър Мирослав Найденов, че семейството му ще яде месото му без да знае - това е истинският свят на Борисов, такова е мисленето му… (Впрочем на времето пък същият Мирослав Найденов е скандализирал съгражданите си, като се е фъчкал че е от ДС и се е разхождал открито с втъкнат в панталона пистолет?!? (Като онзи, който всички видяха на прословутото вече шкафче в спалнята на Борисов и за който самият Борисов чистосърдечно заяви, че никога не се бил разделял с пистолета си - какво ви говори и това признание?!?, ме този живее непрекъснато с тази тема - страхът. и омевидно познавайки силата му по себе си се опитва да го култивира и използва в живота си върху другите! Той има и изказвания по темата - че страхът бил по-силен (силно средство, оръжие,…) и от … електричеството?!?!?

Какво ти е чудно, мутрите от 90 те си избраха представителна мутра /с помощта на Иван Кръстев/ и така 12 години :)))

Не ми е чудно това, чудно ми е, че освен онези бандити и разбойници - крадци, мутри, корумпирани боклуци и мошеници и престъпници и рецидивисти, има вси още и такива тъпаци и заблудени, които му се връзват! И че онези ЗАД Борисов, които го избраха и лансираха в политиката и властта (да припомня, че точно 2 други техни боклука, ДС доносниците Доган и Първанов (Сава и Гоце) то направиха и генерал този…) се представят за много умни и хитри, най-можещите и знаещи и милеещи за България - същите ОТРЕПКИ!!! дори представяха терориста и българомразец Доган за голям българин, за най-големият, за втория Левски дори, което е кощунство и невероятна гавра с всичко българско, с всеки българин! Зъ това говоря…

Изхвърлете тая прогнила тиква на боклука!

А си свалил правителството, магнита чака ! Като искаш коалиция ей ги ДПС и ГъZраждане

Всъщност неговата - на Мутрата и началниците (създателите) му - трагедия е точно тази - че мястото му е точно при тези - Д(П)С и Израждане, но не може открито да го признае, въпреки че всички и в България, и в Европа и в света вече го знаят!

Много е гот да си гледаш любовниците и копелдаците в чулжбина , да им построиш имения и да ги учиш с държавните , ограбени от бъззъбите и болни пенсионери , нали !? ГЕРБаджиите , кажете нещо ???

Арестуван е ген.Суровикин. В следствения арест в Лефортово голошимбестият дебелак ще бъде бит и ебан. Подозренията са че е човек на Пригожин-Пригъзин-Пирожкин.

България се управлява от чужди посолства,това заяви Копейкин на излизане от Руското посолство

Стига с тия опорки, кжаи за центаджиите които са се докопали до властта в момента чрез ала-бала схеми и изпират Борисов! Колкото до Костадинов поне на теория (властта може да го промени)е доста балансиран в посока на отсотяване ан интересите на България на първо място!

Когато Борисов бе кмет на София се оказа, че много общински имоти са взети по схемата “кон за кокошка” с неговия подпис, за който Борисов обяви, че бил фалшифициран?!?! Някой сеща ли се дали има осъден за тези престъпления? Поне един?!? А, да - Иванчева…сготвена от избранника на Борисов - Гешев! “ Лидерът на ГЕРБ се мотивира, че "причината за мнението му е, че тя не е произвела нищо освен още една нова разделителна линия - "помпозната проява за издигане на кандидат кмет на София месеци преди изборите".” С това свое изказване - твърдение, за “помпозната проява за издигане на кандисат кмет на София преди изборите”, на ЕДИННА КАНДИДАТУРА срещу избранника на Борисов (който си избра Гешев и Цацаров за главни прокурори, Плевенлиев за президент, “всичките шефове на МВР и службите” - цитат на Борисов…) Борисов всъщност посочва къде го стяга чепикът! Явно му кисне, че ще изгуби София и големите градове на местните избори, след много правилното и навременно анонсиране на общата кандидатура в София! И тук да напомня някои думи на Борисов от преди години. Когато Борисов като главен секретар на МВР в правителството на Симеон стана разпознаваемо лице, и то с наистина впечатляваща голяма подкрепа но ДС медиите, които успяха да му изградят образа на голям борец с организираната престъпност - и то при стотици фрапиращи атентати и убийства без нито един престъпник заровен и осъден?!?!, дойде ред да го хвърлят Борисов и в политиката и властта! И забележете - като борец срещу … “корумпираната Тройна коалиция БСП, ДПС и … НДСВ?!?!, в която (НДСВ) бе и … Борисов!!! Та когато вървяха след това кампаниите на кметските избори срещу кандидатурата на Борисов за кмет на София излезе … ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов (който бе скрит от БСП зад депутатски имунитет за престъпленията му)… И тогава Бригадир Аспарухов му припомни, заяви в прав текст как ТОЙ де факто Е НАЗНАЧИЛ Бойко Борисов за главен секретар на МВР в правителството на (доведения пак от ДС-КГБ генерарите в България) Симеон Кобурготски!!! (Защото дългогодишният земляк, съученик от Ловешката Невска гимназия, приятел и КОРЕГА в ДС и после в КГБ!!!) на ДС-КГБ генерал Бригадир Аспарухов - “западният едър КГБ бизнесмен” и кредитен милионер” Атанас Тилев бе водещият КГБ офицер и спонсор на Симеон Коцурготски в “бедните му години” извън България!!!.. Та Бригадир Аспарухов заяви в прав текст - припомни на Борисов, че ТОЙ (всъщност ТЕ) са го направили главен секретар на МВР при Симеон!! И Борисов не посмя дори и да опита да възрази или отрече - дори от кумова срама!!! Защото бе истина!!! А когато Борисов стана за пръв път премиер, в типичния си инфантилен и просташки стил (и тук проблемът е защо това се толерира и дори импонира на толкова много българи, и редовно се игнорира от всички коментатори, анаризатори, социолози, експерти - а сега изведнъж всички се стреснаха докъде ескалира конфронтацията и едикът на омразата с лъжите)… Тогава Борисов щастливо се изока с откритието си: Ами че то било по-лесно да си премиер, отколкото да си кмет (на София) ?!?!? (И като го чух се сегих за Алековия герой Бай Ганьо)… Но на времето Борисов направи и друго - но адекватно - изявление - той се обърна към “дясната си ръка” и му каза: “Цецо, ти виждаш ли ги всичките тези хора, които така възторжено ни подкрепят! Ако ги излъжем ще ни разкъсат (или нещо такова)…”

да хвърля пипируготе на бунището и на избори , герб само губи от тая сватба

гнусна тиква!

И двете коалиции се 'натягат' пред Посолството. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

Когато веднъж си станал подлога, тайъв си оставаш за цял живот! Просто е.