17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекордно малко родени деца !!!

Rekordna tapotia i rekordni laji !

У-у-у-уп, много серез ,бе! Сега министрите,като махнат администрацията и тя,като се разплаче и Бойко,като я върне, и като ревнат,че само той ги разбира, и като........

гавари си не пречиш. имено , отчетохте........кухи пари. а администрационат е на принципа - човек на човека. даже още ше се увеличи.

Крайно време е за съкращения.Цела София с чиновници

Да съкрати всички полицаи и военни, получаващи пенсия и заплата! До кога българина ще търпи този пир по време на чума? Къде в света пенсионери командват?Източват ли се по този начин НОИ и бюджетите на силовите министерства?

Тоя пор от Банкя на 60 години ли е или на 90? Изглежда адски вехт ... и сдухан. Най сдуханият милиардер....

той милиардер ли е, ве!

Ужас, да съкратят всичките си роднини и приятели и тези на другите, жива да не бях, не може да е вярно!!!

Някой да разбра от този дираджийски текст нещо !? "В началото на декември Дончев разпрати писма до министрите със задачата до 20 декември да дадат предложения за съкращения на персонала. Тогава той уточни, че незаетият щат е 10 000 души при общ персонал от 130 "

Niamame jelanie da izdarjame darjavni hrantutnici mnogo ot koito samo sediat i pardiat po kancelariite,a prazni prikazki vseki den slushame tu ot Bochko tu ot Tomi i razni drugi takiva.

Да, сигурно ще съкращава администрация. Всеки месец създава нова ненужна агенция.

Държавна Комисия Стокови Борси и Тържища е пиавица в МИЕТ.Търтеи,тотално прости и некомпетентни,пълна далавера! МАХАЙТЕ ГИ!

долу тирана

Комунягите са нервни щото за Русия 2018 е черна година а България цъфти

Подготвяме стълбовете и Белене...Много работа ще падне след изборите. Ще започнем от платените тролове...Тях ще ги е///ем публично на площада...

Трябва драстично съкращение

Г-н Борисов, в администрацията 90% са комунисти и пенсионери ще наскачат на протести но все някой трябва да направи тов!

Отчетохте се, сега оставките и към пандиза мутри долни крадливи. Що бе мутро за 2018та има само 46 000 родени деца, а при Станишев 2009та бяха 80 000. Кажи бе мутране това ли ви е успеха. Крадливи калинки продажни.

да, ще се съкрати! При нас в общината направиха съкращения! На миналите избори обещаха, че ще съкратят персонала в общината, че бил много! Преди изборите беше около 110 човека- сега е около 150! Браво за съкращенията! Ама няма как, набутаха всички некадърници уж под програми, а после гио оставиха! Ама са наши хиора, нищо че нищо не става от тях...

поне, да беше попържил един път.

Д/ейба вашта м/ама долна д/ейба, нищ=о не ви разбирам от игрите и тарикатлъците, ... досега можеше, сега не може, ... вие защо сте 240 д/ейба в/ашта м/ама , д/ейба! Колко ви е заплатата? Колко вземате месечно и ако сте несофийци, плащате ли си квартира? Не! ние ви я плащаме!

Ха дано, ама надали:)))?!? И дано поне няколко именца на съкратени да подадете, ей така, за пред хората:)))!!!

напоследък улиците са пълни с нови минцифайски автомобили от които униформени бандити спират кьораво и сакато и плюнчат ли плюнчат с химически моливи фишове с глоби за щяло и нещяло

прекрасно определение: униформени бандити - виж ги по черноморието - как правят пари, виж ги по битаците как си затварят очите за крадена стока, виж ги по дискотеките как си затварят очите за дрогата, виж ги в къщи какви надути пуяци са, виж те ги "бронзовете" какви кщфтаци нагъват в безплатните им столове, какви добавки получават, как си ги кътат управляващите тихомълком щото са им кучетата...

България- 7млн. държавна администрация 240К Холандия - 14млн. държавна администрация 15К вземайте пример драги управници - 16 пъти трябва да си намалите щата - баджанаци, и всички там останали ненужни пендели и калинки!

Още никито василев изхарчи милиони за съкращаване на бюрократите,а те се увеличиха двойно за последните 10 г.Кумове и кумци няма да стоят без заплати я.

Kade gi 7 miliona , v rodinata ako ima veche i 6 miliona pak shte e dobre.

феникс ... Кияци администратори бол... Но да почнем от чистачките...ха ха ха

Да бе да... съкрашения преди изборите.... пак ни хвърли та чепешата...

Аз пък предлагам заплатката на ББ да се съкрати с 2/3. И без това той за нищо не става и две думи на кръст не може смислено да свърже, излага ни и в същото време при него корупция, мафия и пр. престъпности си виреят на воля!

На идола ти Радев също, предполагам...

идола е нов и неотракан, има време и той ще затаника в тон с останалите

Той е световен лидер.В България може да не върши за две пари работа,но ще бере западните бостани,като цъфнат и вържат

Към путлерастите комуняги До сега никой не е направил колкото господин Борисов и това ви задавя от слюнки и п;юене против него. Любимия ви каскетаджия хитрежа от правец не може да му стъпи по никой показател дори и на малкия му пръст. Задавете се в злобата си

Е кво е направил бе?

Не съм путлераст, ковуняха - ама хич, ненавиждам всичко що е русофилско, но .... не знам защо си мислите че "г-н Борисов" е нещо по-различно! Ами не е, една майка ги е раждала и него и тях - БКП, една майка все още ги управлява - същата, а нея я управляват от Масква, както и преди, така и сега. Видяхме, когато стана напечено на кого се над.пи "г-н Борисв"- на Рассия....

да така е, ама никой не ще да повярва, всеки има някаква надежда да не е така!

Ако един ти каже,че не си добре-подмини го,когато са двама-замисли се,но когато са 13:1,явно,че не си нормален,камо ли осведомен

СЛАВА!

..., ++сеч и брадва за тях, плевелите, монсанто за тях негодяите, генно да ги променят, дано!

ако не съкратят администрацията народа ще съкрати тях, но наистина не на ужким

Какви съкращения? Щом има приходи дай да се радваме защото пак така или иначе за нашите правилни хора ще има места и щатове в администрацията. И не искам да Ви цитирам лични преживявания /веки ги е имал/с тази вече тотално подменена и все неуспяваща да се реорганизира администрация. Справка- срива на търговския регистър, системата на КАТ, сега и ел.винетки и така до края на света.

ако не са заети значи трябва да се работи там,а хубавите местенца на нашите хора кога? Държавата ни е колкото голям европейски град а има стотици общини и стотици хиляди чиновници!А на малкото работещи им казват че не може да им се вдигни заплата защото не произвеждали достатъчно а тия на запад били с повече крака и ръце и те за това взимали повече.Айде Честита Нова година и продължавайте да блеете пред монитора.Амин

А кога ще има съкращаване на депутати?

П римиерстването на Мутрата е рекорд. С една прочетена книга и министър председател! Къде другаде става така?

Смятай ти колко си тъпо парче тогава.

Боко Тъпото отново започна с големите лъжи и фалшивите обещания. Има ли нормален българин който да вярва на празните приказки на Тъпото и компания. Приоритет на правителството било образованието - как на необразован и неук човек като Тъпото ще му е приоритет нещо, от което той си няма понятие. Кой допусна този прост човек до премиерското кресло, кои глупаци гласуваха за този лъжец и национален предател - Боко Тъпото?

Браво,която и партийна бизнес групировка да е на власт БСП,НДСВ,СДС,ДПС ,АТАКА ,и сега ГЕРБ във България би отчела асболютно същото!не се изненадвам на отчетеното от бившият телохранител на Тодор Живков!НИшо сензационно! да живее партуийното статукво на българската демокрация менте!

Малейййй ... Бойко, ти направо си надминал себе си!!! Я да видим сега колко точно приходи сте събрали в повече от предвиденото ?? Защото нормално е това да бъде в размер от 2-3 до към 5-6 %, ако обаче е над 10 % това директно означава, че има интервенция при планирането на бюджета ....при това целенасочена. така ли е ? Особено ако се случва в няколко последователни години ..... Такааа, а сега на второ място - ако имате значително повече приходи, примерно при бюджет от 23 милиарда, 10 % са 2,3 милиарда. Има ли някаква обоснована мисъл в главите ви, как тези пари ще бъдат използвани, за благото на НАРОДА, а не за допълнително обогатяване на строителната МАФИЯ например ?! Защо може да ги хвърлите всички за лепене на стиропор по панелките, за нов гьол в Белене, за плакати с гейове по площадите или за нещо смислено. За последното обаче силно се съмнявам че ще се случи. И накрая, при 10 000 незает щат от 130 000 държавни служители, ами съкратете го този щат, или не ти се ще, а ?? Обаче, ако пък съкратите от заетите места, това как ще се отрази на обслужването на населението и на събирането на приходите ???!!! Или чак толкова далече не мислите :))) Реално обаче, при харченето на милиарди за т.нар. електронно управление, би трябвало да представите обоснован план, как въвеждането на електронни услуги и електронно управление ще намали необходимостта от физически държавни служители, и този план да има за резултат 10 годишен хоризонт с определен процент намаляване на персонала всяка година. Иначе ще излезе че само крадете милиарди под лозунга Електронно Управление.

А мангизите за издръжката на тези 120000 хрантутници защо се отпуснаха като за 130000??????? Лъжи мажи докато има баламурници които вярвам че все повече ще намаляват...

Добре дошли на НИМХ в Министерството на образованието!

Номера от селски вечеринки, оставят уж незаети щатове, после ги съкращават тях и всичко си е по старому. Докарали са цялата си рода от село, няма да им чупят хатъра я. Само в МНО и МВР пенсионерите са толкова много, че могат да направят още две такива министерства. Но той така си говори, днес така, утре онака. И дебилите мучат възторжено.

Тия дето ревете, Нинова и от Позитано колко ви плащат за коментар?

Е, добре бе, сложиха ви винетки, недоволни бяхте, махнаха ви ги, пак сте недоволни... Ама то начина по който са махнати бил глупав, някой щял да си направи ПР... Ами да си направи, след като върши работа в интерес на народа, без даже да му се плаща за това... Но вие пак не сте доволни, другп искахте... Ми хайде да седнем на една маса и всеки да си каже какво иска и на какво ще е доволен, вместо каквото и да стане все ревем, а?

Съкращаваме бе,...нови хиляда човека в АПИ,над 100 нови автомобила с разходи за ГО,гориво,ремонти,камери за разпознаване на номерата,софтуер,мобилна връзка със централен сървър за електронните винетки,допълнително оборудване за сигнализация за спиране на автомобил от друг.Иначе ще разгонят общата администрация по регионалните звена на отделните агенции/счетоводители,касиери,ТРЗ и прочее/ и там,където можеше да си платиш в брой някоя от таксите,сега ще има-бегом до банката, банкови такси,бегом обратно с платежното и т.н.А в София ще сформират т.нар. ,,Център за споделени услуги" за отделните агенции,ще назначат 15-20 сладурани,които си нямат и на идея как работи въпросната агенция регионалните директори ще си бият главите...

Тоя от Банкя и дървеният философ от Габрово нали раздуваха за някакво електронно правителство в началото на миналата година. Какво стана с него? Та нали съкращаването на държавните търтеи е равносилно на самоубийство за шайката и нейния главатарин!

За ГЕРП ще гласувам само ако преизчислят пенсиите за старост получени до 2009 г. вкл.

Ние вече сме зряла "демокрация" с 9г.ти "управление" Вече и зоополюция имаме.Ура!Само на харчове сте способни без никакъв смисъл.Проблемите набъбват с всеки изминал ден.Оперирани сте от СЪВЕСТ или никога не сте имали такава. Боже ,истина ли е това което ни се случва?

без парламентарно решение в рамките на един месец. Горанов съобщи че е останал излешък 163млн. лв. Как става тая работа бе???? Стига вече,отивайте си!

бочко ако съкрати администрацията веднага ще падне от власт, нали смукачите на еврофондовете и чиновниците го държат на върха

Има едни факт, за мен доста красноречив дали е успешно третото управление на мутрата и това е раждаемостта. По последни данни са се родили само 40 хил. деца, а по времето на "лошия" Костов бяха 80 хил. без да сме членове на ЕС и всички благинки, произтичащи от това. Сметнете колко от новородените са българчета. Няма успешна политика, когато доходите са в застой от толкова години, когато търсиш работна ръка извън ЕС, защото знаеш, че за тези пари и най-големия бедняк-европеец няма да дайде да работи у нас. Не знам дали са останали здравомислещи българи, които да се хванат на герберската въдица за "големите" ни успехи.

А мене не ме интересува колко деца са се родили по времето на Костов, А КОЛКО СЕ РАЖДАХА ПО ВРЕМЕТО НА Т. ЖИВКОВ?

Незаетият щат е обикновено на най-трудните позиции. Самата идея да се съкращава той е дебилна и показва пълно непознаване на механизмите на държавата. Винаги топлите и уютни местенца с голяма заплата и малко работа са запълнени до дупка. Ако съкратят там обаче, че засегнат нашите хора.

Дано някой прочете коментара и да се предприемат мерки!!!! Вземете оправете демографската криза и мотивирайте хората да раждат повече деца!!! Като на 1во място за подители с висше образование може да давате еднократна помощ по 5-10 хил лева за 2ро и 3то на такива родители 15-20хил, а не само за вашите мангали да давате!!! Да се глида работят ли, осигуряват ли се, магистри ли са бакалаври, дали само 1ния от родителите е учил и на база тези неща сумите да са различни, а за вашите избиратела циганите сумите да бъдат минимални, за да имат мотимация да пращат децата си да учат и да спрат да се множат като зайци!!!!!!

Просто давайте на циганите пенсии в зависимост от платените от тяхната челяд ДАНЪЦИ, и изведнъж ще се окаже, че нямат право на нищо !! (Ако пък децата им работят и си плащат всички данъци, значи не са цигани,а просто роми по произход)

От началото на новата година в Албания влязоха в сила нови мерки за стимулиране на раждаемостта, съобщи МИА. Родителите ще получават за първо дете сумата от 400 000 леки (3245 евро), 800 000 леки (6490 евро) за второ и 1,2 милиона леки (9735 евро) за трето дете. Първите чекове премиерът Еди Рама връчи на майките на новородени бебета в клиниката "Кочо Гложени" в Тирана.

То не е проблем просто да родиш дете, проблем е да го отгледаш. В България хората с мъка отглеждат 1 дете, какво остава за 2 или 3. Само циганите нямат проблеми - като нееволюирали примати, за тях важи само задоволяването на първичните потребности - храна и е-не/циганите нямат думата "секс" в речника си/

Баце, тука ако стане това циганите ще станат милионери.