Борисов и Нетаняху с работна закуска в Евксиноград

"Срещата ще се отрази положително на отношенията на Израел - ЕС", смята българският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДИНИЯТ ЗАПОВЯДВА,ДРУГИЯТ БЕЗРОПОТНО ИЗПЪЛНЯВА!!!

Едно от нещата които ще се коментират е газопровода EastMed !! СТАВА ДУМА ЗА ЕДНА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА КОЯТО ЕВРЕИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪТВОРЯТ С ТВЪРДЕНИЯТА СИ, ЧЕ ПРИТЕЖАВАТ НЯКАКЪВ ГАЗ , КОЙТО ЩЕ ЗАМЕСТИ РУСКИЯ. Ние като истински балъци сме готови да финансираме над ДВА МИЛИАРДА ЕВРО без да знаем и без да сме сигурни какво ще извадят от там и как ще завърши спора ГЪРЦИЯ и ТУРЦИЯ за КИПАР. ВСЪШНОСТ НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ С ЕДНИ ПОДОБНИ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ КАКВИТО БЯХА ГАЗОПРОВОДА ТАНАБ , И ОЩЕ НЯКАКЪВ ДРУГ В КОЙТО НАЛЯХМЕ МИЛИАРДИ ПАРИ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. НИЕ ЗАГУБИХМЕ!! Но има и такива които спечелиха. ИЗРАЕЛ ни предлага подобни ВИСОКОРИСКОВИ ПРОЕКТИ КОИТО Я СТАНАТ , Я НЕ, но със сигурност газ през 2019 и 2020 година няма да имаме и ние и УКРАИНЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Участието на Нетаняху щяло да допринесе за някакво сътрудничество, нима? Та той още не е пристигнал и вече е направил фал: американския посланик се среща с енергийната министърка Теменужка Петкова. За какво ли са си говорили точно сега, ден преди идването на Нетаняху? Може би за голямата нужда на американския народ да изнася газ до България през Гърция, или може би за добруването на Гърция? Дали въобще е възможно да се допусне, че американски посланик Рубин е пропуснал да се погрижи най-вече за американските 1000%, т.е. за Израел? Дори и да е възможно да се допусне, то веднага ще отпадне като неправдоподобно и противоречащо с цялостната политика на Вашингтон. Значи Нетаняху още не е дошъл, не се е срещнал лице в лице с никого, а вече атакува в гръб. Чрез американския посланик предлага, така да се каже, нещо т.е. най-вероятно нарежда, мачка, заплашва, извива ръце и т.н., но винаги в името на доброто стратегическо сътрудничество, разбира се.

Но и без тези последни издънки, еврейската държава отдавна е доказала многократно, че не е договороспособна. От десетилетия политиката на Тел Авив системно изключва взаимността, реципрочността, взаимната изгода, прозрачността, постоянството и надеждността /пример е да речем британския мандат в Палестина и терористичното взривяване на хотела им/; прилагането на общи правила, критерии и подходи; отказа от лъжи и измами; вече до такава степен, че открито включват подобни кабални характеристики в официално предлаганите договори и споразумения. Международната общност съответно все повече третира Израел в международно правово отношение не като пълноценен участник по общоприетите правила, а като някакъв невъзпитан и изостанал, недорасъл хлапак, нуждаещ се непрекъснато от специално третиране и изключения от правилата за останалите възрастни. Например кражбите, дори на земя или ядрени материали не са кражби, ами някакви си там по-други неща, дето се случват в това състояние и не се нуждаят от сериозно внимание и дори от коментиране, като много от бомбардировките на Сирия или намиращите се в Израел ОМУ.

Баси закуската...Празна маса. Батман какво е това българско гостоприемство!?! Къде е циганската баница!?! Съвременната закуска на хиляди българи!?!

Аааа, баце си пада по филии с мас :)

С каква лекота обаче ББ си общува с военно престъпници, включително и най-ужасните: от ислямиста Хашим Тачи Скалпела до помагача на ислямистите, Биби Белия фосфор.

Също трябва да се допълнят саудитските унищожители със западно оръжие на автобуси с деца в Ймен, а и П. Порошенко Ааутодафето. (пиша П, а не Петър или Петро, защото той е от тия дето с лекота си менят имената, и не съм сигурен как се казва понастоящем).

Боце филя с мас ли е маал?:)))))) ....щото не е кашер, де!;))

На всички снимки Банкянският полиглот води оживени разговори/монолози, включвайки на макс ръцете си, пък звукови файлове не качват... А събеседниците МУ гледат тъпо и недоумявщо...

Ох ръцете ме заболяха от разговора с Нетаняху

Интересно какво толкова ще си говорят двамата - за ивреина не знам, но нашия е пълен простак. А какво можеш да си говориш с прост човек - простотии, да го хвалиш лъжливо и да му четкаш селендурското его. Ето това вече е супер за Боко Тъпото и довечера ще видим интервю с Тъпото какви невероятни политики/любимата дума на друг герберастки гений - Цецо Мозъка/ е договорил с евреите. И малко встрани от темата - дори Хюлет Пакард се изнася от БГ кочина, въпреки прекрасния бизнес ктази важлимат, създаден от "Тъпото" и компания.

Нетаняху дойде да провери дали вече е обезкозена, обезовцена, обезбългарена, и разчистена за еврейски заселници Странджа...!!! Дааа...!!!

хаха тоя Борисофф е голям позьор ръкомаха все едно нещо разбира какво му говори евреинът. На какъв език си говорят? Борката да не е научил английски и иврит?

Абе защо тая среща с евреина се провежда в Евксиноград, а не там където обикновено Бойчо приема господарските гости? Да не би да е поради факта че уж кресливите които искат оставката на уж вицето Симеонов, могат да закрещят и срещу премиерчето на територията. Знам ли някак си като че ли бяга Борисов, ама от какво бяга....но ще се разбере рано или късно.

По ''демократично'' звучи напоследък на софрите да си викат ''работни'' вечери, закуски обяди....Пари бол на гламави дето не турсят отговорност и за това тази ''тежка и отговорна'' работа по софри е навсякъде.. Когато се работи, когато се дискутира нещо вазно едва ли софрата е най доброто място за това, понеже в чиниите и чашите няма как да откриеш професионализм по ''дискутираните въпроси''..

ЗАКУСКАТА ДА ПРЕРАСТНЕ В ОБЯД, ЩЯЛО ДА СЕ ОТРАЗИ ДОБРЕ НА ОТНОШЕНИЯТА НА ИЗРАЕЛ-ИРАН !

Заради тия вчера цяла Варна беше блокирана! През 200 метра полицай, ама един нямаше да регулира движението, никой не отбиваше колите и бяха някакви зверски задръствания!

а нещо за катастрофата предизвикана от на Бойко кортежа днес във Варна????

ПОСЛЕДИЦИТЕ ЩЕ СА ЛОШИ ! ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА НАРЕДЕНИ ДА ГЛЕДАТ ПЕРСПЕКТИВАТА ОТ РЕЛСИТЕ, ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАТ ИДВАЩИЯТ ЗАД ТЯХ ВЛАК !!!

Егати работната закуска. Само листове хартия и цветя.