Борис Джонсън отложи разхлабването на ограниченията с месец - за 19 юли

Британският премиер смята, че са нужни още 4 седмици локдаун, като изрази увереност, че няма да са повече. Но към момента заразените се увеличават, расте броят и на по-тежките случаи - в интензивните отделения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не следя детайлно точно в Англия какво става с пандемията, ама имам спомени, че те и Израел се биеха в гърдите, че масово са ваксинирани и всичко им е на шест. Даже май имаха дни с по 1-2 починали или въобще без починали? Какво се е случило, че така да се обърне палачинката? Само делтата?

Аха. Театърът продължава.

Никой не иска да изпуска кокала на неограничената власт, която се оправдава с "вируса". Джонсън "демократа" не е изключение.

от ДЕЛТА до ОМЕГА колко са? а после

Борис е долен лъжец. Иска още овце да набоде

Лъжете! Там се ваксинираха всички, СЗО ги похвали. Победиха вируса! Ние им завиждаме за бройката ваксинирани. Няма как за последната седмица да имат 733 заразени на 100000 и да се покачват, а ние без мерки и с малко ваксинирани да имаме 125. Това БоДжо не го е казал - няма начин!

В Велокобритания има много АРАБИ, негри и китайци , които пренасят ВИРУСИ. ДОри повече отколкото в БЪлгария.. Великобритния трябва да ги изгони от държавата си, за да НЕ ги ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ крадат Бизнеса, Парите и Работата на англичаните. Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Ирландец. Луда глава. Решил да не се в.....а и да е.е реда в кошарата на кралицата.

за последеното денонощие в България са починали 2-ма души , а в UK 3-ма. Лека им пръст. В България населението е около 7 милиона, в Uk е около 70 милиона. Къде според вас е по зле положението с корона вируса?

ДАВАЙ, БОЖЕ, ОЩЕ МОЖЕ

Льоловци Това е Парлама Всичко В Лондон Е Фул ..... Що Ревете на Чужд гроб ? Тия тука са Клатили 56 държави И Сега още Клатят Са че фалират Европа И Нема Еврооо !!! На там Вървят нещата !!

И кое е фул бе, няма никакви туристи заради 10-дневната карантина на всички пристигащи, 50% заетост в ресторанти и барове, нощни клубове не работят, на 3 милиона души държавата още плаща заплатите, а те са фактически безработни, авиокомпаниите и целия туристически сектор е на колене, маските задължителни навсякъде,влакове и автобуси пътуват полу-празни поради липса на клиенти... Тея локуми, дето ги разтягаш, може да вървят на масата в къщата, в която живееш с още 10 човека в Лондон, не пред стари емигранти като нас, които са наясно с нещата.

края на миналата година предложих няколко атомни бомби и да се свършва с мъката им продължавам да смятам, че по-добре да си заминат бързо, отколкото да се мъчат така

нацията, смятаща себе си за върховна , си заминава . физически, икономически, културно. по вина на елементарна болест , обявена за 'пандемия' . и мераците за водещо място в 'новия световен ред'. с цената на локдауни, ваксиниране , психози и заробащи 'социални помощи'. държавата плаща вместо теб, с твоите пари тестове, ваксини, дава ти пари да си стоиш заключен в къщи. Борето ще ви затрие величието. е , все пак сте богата нация, колко векове сте смукали от колониите. Ние да му мислим, че хем сме бедни, хем следваме простотиите ви. браво Боре, Браво Джонсън. бог да ви пази кралицата, че е навъртяла бая ЕГН

Абе, тия ингилизи нали се хвалеха с ваксинацията, нали бяха фърст, какви локдауни ще удължават. За какво изхабиха толкова ваксини. Те не могат да обуздаят собственото си население, а си точат зъбите да обуздават Русия и Китай.

Преди седмица тук имаше статия, че във Великобритания измежду приетите в болница, повечето не били ваксинирани. Иначе те намират за нормално другата част от приетите в болници, които са били ваксинирани. Ваксинирай се и прегърни букетчето :)