17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една такава мярка би имала обратен ефект. Нали всички си плащаме здравни осигуровки? Нали ваксината не е задължителна, а препоръчителна? Или искате да спрем да внасяме и здравни осигуровки.... както много направиха и с пенсионните си осигуровки. То като гледам файда от тях няма....

Абсолютно! Неваксинираните да плащат 100 процента от лечението си!

Ваксинираните да плащат 100 процента от ваксини те и бустерите.

Ok, спирам да пкащам здравни осигуровки и ще си плащам ако стигна до болница. Така става ли?

ФАКСАНИТЕ АМБРИАЖИ да попитам от що се плашите бе ЮРОДИ???? нали сте ФАКСАНИ???? и в Италия така 80% плюс ФАКСАНИ ама още по-голямо шубе тресе трябва БОЦ БОЦ до 99.9999% щото дори и Бай ТОШО (Боко простия му беше ШОФЕР, ако не помните) не можа да постигне 100%

егати простотията,това никъде го няма

Аз не съм ваксиниран, но съм налял адски много пари в здравната каса.

Не виждам как ще накарат Айшето от Столипиново да си плати

Абе, ти май не схващаш и не си наясно с действителността , Айшето никой не я лекува на сериозно, , циганите живеят с 20 г по-малко от българите. Айшето заема за кратко едно легло , после я местят на съответното място в гробното поле , пред лекарите с поведението си антиваксърите се докараха в положението на Айшето.

В чувала влиза, ама акъл не ще. Щото е ПОРОДНО-интелигентен.

Щом ви искат допълнително плащане , значи така се настроили на антиваксърите и така ще им зардват на като попаднат в болница, че не бих искал да съм на тяхно място. Единият лекар изгубил майка си, другия баща си , на третия сетра му лежи в интензивното , всички изгубили скъпи близки, колеги приятели , заради някакви лекета антиваксърчера, които поставят непрекъснато живота на другите и на самите лекари в опасност. Чакайте да ви лекува някои, гниди..

а Българска болнична асоциация ще плаща ли погребенията не тези които ритнат камбаната заради ваксината.

А тия дето са двойно-боцнати и мрат в болиниците - те ще си плащат ли лечението ...

Оцелява не най умния, най силния и най здравия, а най приспособимия. Ние сме лъгани крадени, мачкани, поробвани, клани и избивани в продължение на векове. Ще оцелеем и сега, защото всичко лошо което ни се е случвало и се случва е калило здраво духа ни. И ние ще ощелеем и без ваксината,, защото от толкова много лъжи, от които сме си изпатели, сме научени да виждаме истината

Браво. ++++++++++++++++++++++

ама при външен за племето натиск, това е много важно, защото обикновено се държи в рамките на някакъв разум. В момента натискът е вътрешен за племето, воден от ирационална злоба, омраза и стремеж да се изхвърлят колкото се може повече хора от обществените блага от всякакъв вид, нямащи общо с никакъв разум. А това променя нещата и води до крайно токсична психологична атмосфера за всички нас.

И те ще осъдят държавата защото са здравно осигурени и държавата е длъжна да ги лекува. Аман от кретени в бели престилки...

то се като се стигне до събиране на задължения пиши я бегала, медицинска помощ така и няма да видиш. Щото си никой

Този вирус беше създаден с цел да се " ваксинират" неподозиращите. С право се съмнявате в инжектирането и във вас и децата Ви! Не се поддавайте на манипулация. Накъде повече да отстъпваме? До дупката в ада ли? Ваксината променя ДНК! Оставете " елита" . Те отдавна се покланят на дявола в м асонските си сбирки

Прав си. Имаше статия, че за елита в ЕС и техните семейства ще има специална ваксина (солена вода), а за плебса тая дето има графен оксид и ти дава живот 2-7 год.

То аз като осигурен гражданин пак си плащам, когато личният каже, че няма направления, което представлява вид забрана на достъп до лечение, всъщност. Вменено от здравната каса върху личните лекари, които лишават нас, пациентите си. Забравете Хипократ!

Антиваксърите са асоциални тарикати , андрешковци и гомна , обаче попаднат ли в болницата мамата им ще разплачат Лекарите са над 70 процента ваксинирани и както се вижда са вече доста настроени срещу такива лекета. Знаят ли антиваксърите как ще се грижат лекарите за човек , който умишлено застрашава техния живот и на близките им, държи ги под стрес и скапва нормалния лечебен процес в болницата. ! Жална им майка, то няма места в болниците , пък грижата за неваксиниран ще като за куче. Ще си намерят каквото са търсили. Естествено никой няма да ви го каже това, на зло куче, зъл прът..

ще се задавиш със собствените си екскременти, пич.

Казвам го като човек, който е изпил много вино и ракия с лекари и знам какво мислят. После да няма къде сгрешихме, уж бяхме тарикати , пък сега сме инвалиди на 180лв пенсия, а децата ни вместо да живеят , ще са болногледачите ни. Ти знаеш ли как реагира на антиваксър лекар, който със сигурност е изгубил някоклко колеги и приятели и майка си , заради такив лекета и не може да гледа пациантите си. Малее , бедна ти е фантазията , ти си обикновенно леке, ония стават зверове, а ти си в ръцете им. .

Рад, слагай противогаза и скафандър, ако имаш, напълни ваната с дезинфектант и се потопи в нея. Не се показвай навън 45 дни след като " пандемията" отмине. Ти се един болен ПСИХАР

Ще осъзнаеш къде живеш, въпрос на време е. Виждал съм как хирург се чуди , как е рязал някакъв мангал като прасе и ония въпреки това оцелял. Сега антиваксърите сте им в очите като циганите. Благодарение на вас тук проблемът става ендемичен и няма измъкване. Ще се проклинаш , че не си се ваксинирал.

Ебалника, Искаш да кажеш, че доктора може и да ме умори в болницата, само защото ме съм ваксинирам ? . Внимавайте, ще има кютек скоро.

ако го реши? Въри го фани ....

Не просто го казвам , знам го , за доктора ти си един мангалоподобен тип, който се подиграва с труда му, омаловажава борбата му за живота на пациентите , застрашава скъпи за него хора и е причина за смъртта на някои от тях , твърди , че умрелите в ръцете му са всъщност измислица , няма уважение към живота и всеки ден се гаври със смъртта на хилядите починали от епидемията. Това е само кратък списък на нещата, които си мисли за теб . Колко сериозно мислиш , че ще те лекува, изроде?

Само че болничните условия са еднакво гадни и за ваксинираните, и за неваксинираните. Шансът да излезе човек жив е малък. Ако Ковид не го умори, мизерията ще го довърши, все тая дали има ваксина.

И да питам. В болница влизат неваксиниран и ваксиниран. Защо единият плаща, а другият не при положение, че за ваксинирани дори държавата е платила за ваксината?

Държавата е платила и за двамата, да не влизат в болница. Капиш?

Държавата платила? И откъде ги е вземала тези пари държавата? От джоба на Кацаров? Нещата се плащат от всички, остана да вярвате че тези препарати за безплатни. При съотношение 80-20, ясно е откъде идва по-големия дял.

Че тогава да не приемат двойно боцнати в болницата, защото държавата им е платила два пъти.

Те ваксаните като почнат да капат като круши след 3-4 месеца от графен оксида и спайка, ще си плащат ли престоя в болниците ?

И ако НАИСТИНА стане така за каква държава въобще говориш? Такава от дребни животновъди, охранители, безработни(ненаемаеми), невмемяеми, фейсбук-конспиролози и пр. оцелели антивакс интелекти?? Бярвай, болниците ще се ви най-малката грижа..

Влезнаха с взлом разбойници В къщи, пребиха ме и ме заключиха в банята .След което ме обраха. Единият от тях се провикна през заключената врата : - Заключихме те защото навън е много опасно за теб ,може някой да те нападне, пребие от бой и да те обере . Ние имаме решение за твоето положение! Ще те излекуваме от раните ти с нашето лекарство и ще те освободим но трябва да приемеш нашите условия. Приемаш нашето лекарство и си свободен ако не го приемеш нямаш право да работиш, да ходиш на, кино ,ресторант, стадион , в парка , градският транспорт лекар и магазините! И сега се чудя какво да правя ? Едни казват приеми условията са добри , други казват недей това няма да спре до тук...

Умен си!

Брей! Да живее Радев! Всички са полудели! Щом ще се плаща, махнете здравните осигуровки! Защо да се плаща два пъти, за едно и също нещо!

Ваксинирай се безплатно.

А ти като си ваксиниран и стигнеш до болница защо няма да си плащаш? А отворко?

Много правилно и справедливо решение.

Испания вчера: 2700 новозаразени, 42 умрели Испания - 50 млн жители, България - 5 млн жители. Ако в България бяха ваксинирани 80 % сега мъртвите ни на ден от Ковид19 щяха да са по 5-6 човека. Колкотo от грипа обикновенно. БЕЗ КОМЕНТАР, а? Работят ли ваксините, антиваксърчета? Как мислите?

Стига с тези глупости. България беше на първо място по смъртност и преди Ковид. Погледни здравната система. Тя и сега ламти за пари вместо да лекува.

Моли се да не започнат да работят, остави тази мантра умрели от Ковид. Чети какво пишат за служебният министър на туризма доц. Стела Балтова че е с "потвърден COVID-19". Колко от починалите са потвърдени че са починали от Ковид? Потвърдени с ПСР тест, или с какво?

Умножи по 2,6 и ще получиш нещо по-близо до истината. 11100 за юли и август. Средно по 185 за ден. И то през лятото. Ваксините прикриват заразени, дават отрицателен резултат в носа. При това са в пъти по-добре като протокол за лечение. Имаха 1/4 от нашата смъртност в болници преди ваксините. https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2021/10/13/61665e6fe4d4d886638b45e3.html

Едно време мутрите бяха с костюм и четни очила, сегашните са с бели пристилки

Защо? По кой закон! Луди хора!

Ако по болниците започнат да не приемат неваксинирани, тогава хоспитализациите на ваксинираните би трябвало да са 100%, а не уж 10%.

Ще има 5-6 човека ваксинирани, прав си!

ще намалят ли здравните осигуровки? Все пак здравното обслужване е свързано със здравноосигурителния статус. Предлагам тогава пушачи, алкохолици и чревоугодници също да се таксуват в здравните заведения, защото и те не се грижат за здравето си!!!!!

Да прибавим и наркоманите, циганите и мигрантите, които са си истински престъпници.

Наркомани и цигани не са здравно осигурени .Поне повечето от тях .

Време беше! Тъпотията трябва да се наказва.

И защо?! Да не би ваксинираните да плащат по-високи здравни осигуровки или пък неваксинираните плащат по малко?!

2020: Спасяваме животи. Дори един спасен живот си струва тиранията, мерките, маските, ваксините, локдауните, милиардите които харчим. Спасяваме животи!! 2021: Нямаш пари и не ни даваш тялото си? Ами чао.

Правилно. Досега, който искаше да се ваксинира, можеше да го направи. Щом не са ваксинирани, значи са приели, че вирус няма, тоест с тъпотията си са докарали дотам. Нека си плащат

Вирус има,ваксина не.

А лилавите в ОЙРО или паундове ще ви доплащат ?

Не си мислете, че това психопатно предложение е измислено от нашите умствено изостанали "полезни идиоти". В цяла Европа тая гадост се пуска през прозорчето на Овертон.

Но също е факт че в Европа процентите на хоспитализирани ваксинирани растат. Опитват се да отвлекат вниманието от пропускливата им ваксина със страничните й ефекти.

По тази логика ако се разболее някой ваксиниран фирмата , производител на ваксината да му плаща неустойка заради калпава ваксина.

Не сменяй темата! :)

Болнична асоциация на: некадърниците, крадците и убийците в бели престилки

НАААЙ-накрая им дойде акъла! Това го пиша от март насам! За всеки неизкарал или неваксиниран, попаднал в болница за лечение на Ковид-19 - такса 2500лв. Осигурен, неосигурен - без значение. Елементарно и ефикасно.

Пак няма да се ваксинирам. Ако умра на стълбите пред болницата от Ковид, защото нямам пари, ще ме пишат ли Ковид статистиката?

Че кой го интересува? Да си се ваксинирал.

човече,като нямаш пари,защо не се ваксинираш?Ваксините са безплатни. И като умреш на стълбите,какво значение има,как ще те пишат?

С две думи - Бяла мафия

Отрязваш с кеф главата на болничната асоциация и абсурдното искане ще приключи

За какво ни е здравна каса като почти всеки трябва да си плаща лечението.

Това само някой в България може да си го помисли. Хайде първо да накарате лекарите най-накрая да започнат и говорят едно и също, т.е. да са за ваксина. После ние пациентите! А този "адвокат" да спре пиенето, пушенето и всичко вредно, което най-вероятно го кара да ходи на лекар. Неговото ядене и пиене, също струва пари и време на здравната система. Ей, в България нищо не както трябва. Някой се събужда сутрин със "чудесна" и "човешка" мисъл и решава да я наложи, заради позицията. Страна на тъпанари!

Абсурд!!! Ще докарат нещата до гражданска война-хем ваксинирани срещу неваксинирани ще се хванат за гушите, хем хората ще спрат да плащат здр.осигуровки и ще атакуват болниците. Колко трябва да ти е болен мозъкът, че дори да ти мине такава мисъл...поредната дискриминационна идиотщина!

По всичко личи, че ще се налага в бъдеще сами да се лекуваме напълно и извън здравната система. Нищо. И с билки се остарява. За съжаление ще се налага да продължаваме да плащаме вноски за лечението на ваксинираните.

А тия дето са двойно-боцнати и мрат в болиниците - те ще си плащат ли лечението ...

ТОГАВА, ВСЕКИ ОТГОВОРЕН ЗА ЗДРАВОСЛОВНИЯ СИ ПРОБЛЕМ, КАКЪВТО И ДА Е ТОЙ, ДА ПЛАЩА СЪЩО! НАПРИМЕР: - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АЛКОХОЛ - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С ТЮТЮНОПУШЕНЕ - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ СЪС СТРЕС - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С ПРЕУМОРА - ЗАБОЛЯВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С ОБЕЗДВИЖВАНЕ .... ВСЕ ПАК И ТЕЗИ ХОРА СА ИМАЛИ ИЗБОР ДА НЕ ВОДЯТ НЕЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ, НО СА ГО ВОДИЛИ. . ДОКАТО ВАКСИНИТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ И ПЛАЩАМ ЗДРАВНИ ВНОСКИ, НЯМА ВАРИАНТ ДА ДОПЛАЩАМ, ЗАЩОТО НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН!

За кво плащам здравна осигуровка като трява да си бъркам за лечение от вирусчето.

Е то сега само една болест има. То се обезмислят осигуровките така.

Дебелите да си плащат лечението от диабета.

И за ковида. 80% от хоспитализираните са с наднормено тегло според американците.

В случай че доктор ми предаде вируса, когато съм там за гинекологичен преглед - той трябва да се бръкне и да ми плати лечението. А не само да ми бърка отдолу и да се подхилква ...

А хората, които са неваксинирани и не могат да си платят лечението да умират ли на стълбите пред болницата?

Според Българската болнична асоциация с председател адвокат свилена димитрова - да.

И ако двойно боцнат ми предаде вирусчето и аз не съм ваксиниран, защо трябва аз да си плащат лечението. Да ми го плати двойно ваксаният, който ми го е предал.

ако беше ваксиниран, нямаше да занимаваш докторите с твоята персона.

Ако работата на докторите опира единствено до слагането на ваксини, не ни трябват никакви доктори.

Що бе, ваксаните не влизат ли болница и не мрат ли от ковидчето ?

На ден около 9 процента "напълно" "ваксинирани" влизат болниците... При 20% "напълно" "ваксинирани".

"На ден около 9 процента "напълно" "ваксинирани" влизат болниците... При 20% "напълно" "ваксинирани"." Първо, това твърдение не е доказано. И второ не е по възрастови групи. Във възрастовите групи над 60+ години, където хем са рискови, хем ваксината няма желаният ефект, статистиката изглежда съвсем различна!

На ден 14% от положителните са ваксинирани. А 20% ваксинирани се смятат на база 14+ години, защото другите не подлежат на ваксинация. И процентите рязко се уеднаквиха.

Най-после нещо разумно...

Ваксърите не си платиха ваксините и след това не си платиха Ковида. За локдауните, тестовете и маските да не говорим. Пладнешки обир от една самозабравила се шайка.