Йовков и Тодоров поискаха модерна БНТ

Приоритет на кандидатът за директор на БНТ Сашо Йовков ще е превръщането на БНТ в мултимедийна телевизия, а на Валерий Тодоров - "Телевизия на новия зрител".

Обратно в новината

Коментари - Йовков и Тодоров поискаха модерна БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Телевизия на новият зрител ще рече, че ще предава на арабски и пущу или нещо друго? Тази телевизия е телевизията на стария зрител, ама на най-стария и ако се откажат от него могат да не ѝ избират директор, а да я закриват. Йовковите мултимедии пък са спортен гъзобрък над изтормозения зрител. Само форма, без съдържание, колкото и шарена да е и атрактивна е едно голямо нищо.

да излагат разни концепции. Генералният директор на БНТ отдавна е избран. Това е Кошлука. Кошлука е избран не за това че е най-добрата кандитатура, по скоро е най-неудачната и некомпететнтна. Това е защото е най-политически пригоден. За генерален директор на такава голяма медия се избира най-послушният и най-корумпиран, а не най-добрият и доказан професионалист.

Младите ги пратихме в Холандия!!!

Двама кандидат-Франкенщайносви, които разказват, как възнамеряват да съживят труп.

БНТ е пълна трагедия. Гледах преди време "историческите" им предавания- темата бе "вделикия" полицай Гешев. Бил жив и здрав/някакъв колет от Канада размахваха за доказателство/, победил комунистите и проччее тъпизми. Възхвала на едни прост полицай, който чака 9 септември в София с надеждата за тайното оръжие на Хитлер. Тръгва към братска Турция и е убит от граничари/тъп, та тъп -можел е поне отворен лист да си издейства/

Като гледам, какви гении се съревновават на този конкурс, явно БНТ скоро няма да се оправи...

Само Иван Гарелов е професионал , той може да оглави БНТ и да го освежи !

ЧЕ ТОЙ Е НАЙ-СТАРАТА МУЦУНА!!!

Амчи той е руски кавал ве

А ти, какъв КАВАЛ си?... Краварски?... Или само кравешка фъшкия!... :-D

КАТО ГЛЕДАМ СТАРИТЕ МУЦУНИ-КАНДИДАТИ ДА Я ЯХНАТ?! НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ КУ.РВИ БИВА ЛИ?!