БНТ пусна карта на Украйна без Крим, посолството иска опровержение

От Киев припомнят каква е официалната позиция на България за анексирания от Русия полуостров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

JUDES

Да, Крим не е руски. В Крим руснаците не са руснаци. Референдумът значи, не е легитимен защото значи Руското „значи“ нищо не значи пред Америкаканското „значи“ другари значи! Мостът свързващ Крим с континентална Русия не е мост, той изобщо не съществува. Белото е черно,черното е бело! Какво тук значи някаква си истина?! Не ни интересува какво искат Кримчани, важното е какво искат враговете на Русия!

Поздравления за БНТ! Много правилно, Крим е руски от поне 6-7 години вече - забравих кога братята им американци скроиха шапката "Майдан" на горкия украински народ. А те си потънаха в мизерията и от там изход не се вжда, до ден днешен не са в ЕС. Но е факт, че Крим е руски от тогава насам.

БНТ празнуват своебразно 60 години ефир, като пускат истини.

учудих се на телевизия Европа тази сутрин като казаха, че БНТ е сгафила и трябва да направи опровержение

Прочетох коментарите и стигнах до извода че Украйна е права- Крим е окупиран от Москва незаконно и с погазването на всички норми и договори в съвременната цивилизация.

Ми то и Косово е окупирано незаконно, ама до ден днешен Сърбия не си е влязла в законните земи. Що не ревеш и за Сърбия, ми само за Украйна си ревнал/а?

Крим е руски!!!

БНТ поднася своите извинения на посолството на Украйна и на зрителите на медиата за показаната в централната емисия от 18 септември 2019 г. карта на страната без автономна република Крим. Тя не отговаря на официалните, международно признати граници на Украйна, както и на официалната позиция на Министерството на външните работи (МВнР) на България. КРИМ НЕ Е РУСКИ!!!!!! точка

Крим е руски, пък ти си гледай квито си искаш карти !

ти си повтаряй че е руски ..ха.ха може да стане..ха.ха

Картата наистина не е актуална ….Донецка и Луганска област са самостоятелни области .

Смях: Щерев сложи точката, ама руснаците в Кирм не разбрали и не са си хвърлили руските паспорти. Ами сега какво правим бе Щерев? Кой ще ти види точката?! И за какво се пениш, ми Крим е руски ! (удивителна)

Луд Балканец мачка восточната орда с 5:1..ха.ха.ха

Ъъъъъ,.......браво!!! Крим е руски!

Я троловете на Козяк да кажат Гуантанамо свободна кубинска територия ли е или е окупирана от САЩ

То си пише, поинтересувайте се! Гуантанамо Бей е кубинска теритирия дадена по наем на САЩ от 1903 г. срещу наем от 4085 долара годишно, изплащани всяка година с чек.

БНТ трябва да отразява реалността, а тя е че Крим е руски, днес, и сега. Може да е бил украински, но сега е руски, и ние искаме новините днес, не преди 5 години ! И хич не ни пука, че укрите си искали Крим, ние искаме актуална информация и новини!

Ами, това е, Крим е украинска територия. Само хуйло и обкръжението му си мислят че не е. Но аз съм доволен, защото заради него и последвалите санкции, Русия е след Южна Корея по БВП. ЮК са по-малка територия от България, хаха.

Щом това е единственият начин с който смятат да си връщат Крим...

на мен едно пиленце ми каза : Крим никога не е бил руски и няма да бъда.

Или ти си умен колкото пиленцето или то колкото тебе!

Само телевизиите на Сев Корея, Венецуела, Сирия, Зимбабве у Никарагуа показват Крим йато руски Даже путински крепости като Сърбия, Беларус, Казахстан, Мазахстан и Таджикистан НЕ признават анексията Не признават и приятелите Китай, Турция, Индия и тн И на въпроса: укрите за 5год имаха фащи да избият 15-20хил руснака в Донбас, ще могат да си върбат Крим и да погнат оттам орките

Schilo

Я, кой се появи! С какво ги избиха? С голо д.пе?

Ти в посолството на кочината КъФ го играеш? Трол? Шпионин? Чистач? Или и трите заедно... Ъ?

Schilo

Квот си искам, а ти?

Тцъ, Шило, не е къф си сакаш, а къф ти го нафърфори началника на тролската смяна. Троленето ти е като допълнителна работа, а? Или основна? Закършил си го, отрепко - нито ватата те признава за свой, нито българите те признават за ватник. А за българин отдавна никой не те брои. Мъка.

Глупости ! Отвори американския гугъл - Карти, и ще водиш че Крим е руски !

жалка, подкупна мижитурка

А защо не даваме границата с пунктирана линия като Гигъл Мапс, поне засега?

Крим е руски Където има един идиот - има и други Що в телевизията да няма изобщо?!

според написаното

Това е дериджето ни Някои е могат да пазар равновесие - толкова са спести Ама са винаги готови да лапнат рушки уй

Просто са използвали картата на гугъл мапс. Това е. А на нея, граница между Крим и Русия няма, но има такава между Крим и Украйна.

Оправдаваме тъпотията ли? Ми не е комплимент това което си мисля за Вас Мда

Не, показваме това, което е общодостъпно и е Made in USA

Ти с гугъл мапс ли искаш да спориш ???

Екатерина II Велика (на руски: Екатерина II Великая), родена София Августа Фредерика фон Анхалт-Цербст

Мдааа, погледнато реално, тя е като вас, продажниците. Защото е милеела за Русия, имала я е за своя. И е направила много за нея. Като вас-вие милеете за други държави и се стремите да унищожите историята, фактите, да изкривите мнението на българина.

Милеят задруга държава у нас Ние, Българите, милеем единствено за България!

Дали? Ще ти дал елементарен пример, с който нагледно ще ти обясня, какви сте- рядко пиша, но това не значи, че не чета. Аватара на Шило-то е Самарското знаме. Наричате го парцал, какво ли още не. И на него щом посегнахте, няма да говорим. А за "фактите" по отношение на клането в Батак и как бяха изкривени от такива, като теб- съвсем.

Единственото мъдро, което могат да направят украинците е да възстановят паметниците на Ленин. Че той им е дал държава!

Важното е да има назидателност в програмните ТВ. А аз искам да питам тези протестъри на високо ниво от Киев( Украинското посолство) Другари, България е изразила отношението си относно анексирането на Крим. Но смятате ли че ако към днешна дата продължава показването на Крим кто Украинска автономия това не би предизвикало пък ответна реакция на Москва! А как би трябвало БНТ да отразавя събитията в Донецка и в Луганска области -вашето мнение, на Киев и на гражданите на тези области. Все пак там са обстрелвани дори квартали на Мариупол, които са досто долече от границата с Русия

Мариупол НЕ Е далеч от границата с РФ. Граничен пристанищен град е.

Сега остана да провериш и на картата, колко е "близо"

Прочети пак какво съм написал и го осмисли ве, неграмотна вато. Па погледни и картата с крайбрежието на Азовско море.

Прочетох, какво си написал. Това не означава, да не последваш съвета, нещо, което си сторил. Та, близко до РФ ли е?

Като Крим е бил руски защо местното население на Крим посреща войските на Хитлер като освободители и даже им помага срещу Червената окупационна армия.

Schilo

Къде е било това, Щерев? Я, кажи? Нещо, за сраженията в Крим да си чел? За Севастопол, Симферопол?

бРАВО БЕ..ХА.ХА ТА НАЛИ КАЗВАТЕ ЧЕ ЗАРАДИ ТОВА СТЕ ИЗСЕЛИЛИ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ В сИБИР ЗАЩОТО БИЛИ ВРАГОВЕ НА РУСКИЯ НАРОД..ХА.ХА18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност

Schilo

да, като уточних, че се касае за част от татарското население, което според вас е местно население.

Не исках да го казвам, но наистина си голям глупак.

Schilo

И следвайки твоята логика, Крим и украински не е.

Крим си е АР в състава на Украйна. Поне да я бяхте обявили за независима, ама то вашата лакомия няма предел! Нещастници нагли и безочливи.

Schilo

Единият от отговорите беше такъв. И обявиха независимост, след което подписаха с РФ за влизане в състава на Федерацията. Има доста писано, ползвай търсачката и чети.

И, в контекста на тази афера, да попитам: И Кьонигсберг ли е изначално руски, защото в момента там преобладават рускоезичните, над 90%? Къде са отишли местните жители? А Курилите?... Но, все пак, на какво основание днешна Россия е включила в територията си Кьонигсберг? На основание, че е "военен трофей" от ВСВ ли? Коя друга страна от Съюзниците е анексирала територии от победените ? САЩ ли? Или Франция? Или Великобритания?... А? Коя друга?

Schilo

Били са немска територия до края на ВСВ. Ако Хитлер не е бил нападнал СССР и досега щяха да са си немска територия. А, ако трябва да се възстановяват териториите до ВСВ, то Полша би била джудже, както и Украйна няма да има излаз на море.

Нещастнико, не ми бягай по тъча! Попитах в прав текст - къде е коренното население? И Кьонигсберг ли е исконно руски, както и Крим?

Не знам, кой е нещастника. Калининградска област е руска заради нацистка Германия. Логично е немците да напуснат тази област. Същото се отнася и за дарените на други държави територии на Германия.

Schilo

Виж, кои немски земи сега са в Полша, къде е Прусия.

Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”!!! русофобията е резултат на провежданата от Русия и СССР политика на репресии, насилие и кражби !!!18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.

Schilo

Колко ник-а използваш? Тъпяко, колкото и да изричаш една лъжа, тя истина няма да стане. По-долу са ти го написали, че Левски никога не е изричал тези думи.

повтарям написаното по долу от другия човек за да ви избоде очите!!!

Schilo

Нищо не повтаряш, просто си поставяш опорките.

Шило, да, спорно е дали това са думи на Левски, има доста спекулации по въпроса, но останалото касаещо Българите в Русия си е истина - и преследванията, и създаването на татарската нация, за да бъде заличена Българската идентичност на това население. По време на размириците около еврейската комунистическата революция 1917 г. Българите в Русия създават своя държава, но за кратко, след което болшевиките разтурят тази новосформирана държава на етническите Българи. Ами това е историята, уважаеми и макар Щерев да е предубеден в изказванията си, има основание за някои исторически препратки, доказващи вредното въздействие на руския империализъм спрямо Българския национален интерес.

Шило като си българин защо не пишеш за това че 7 милиона в руската кочина са се писали българи ? Що не пишеш за това че руските окупатори ни заграбиха уран за 85 милиарда долара и че руските фирми не плащат данъци, що не пишеш за цените на братските горива.... ТЪПАК!!!

Schilo

Русия е мултинационална държава. Дали са 7 млн., или новече, респ. по-малко няма значение. Те се определят като руски граждани. И няма нищо лошо. За урана- ти ли им го носи? Не, нали? А ти, нищо не казваш за отработеното гориво, което руснаците прибираха. Защо? Кои са руските фирми, които не плащат данъци? Видя ли им данъчните декларации? Или си пишеш ей,така?

Тъпако ватнишки, Россия не е "мултинационална държава", каквото и да означава това! Защото държава с име "Россия" днес не съществува. Съществува Российская Федерация - РФ! ФЕ-ДЕ-РА-ЦИ-Я! Т.е., състои се от много държави! В нашия случай - колонии на маЦква! Айде, марш оттук, неграмотнико!

Като Русия е мултинационална държава защо тогава все пишат "руснаци са ни освободили от фашистко и турско робство" . ЗАЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ ДРУГИТЕ НАРОДИ.

Вярно, дори гугъл мапс е отделил Крим от Украйна. Явно, картите са вече раздадени, работата е ясна, всичко е въпрос на време, за да бъде забравена "анексията" от 2014г. Всъщност,, откога на референдума му казват "анексия"? Може би от времето, когато ислямистките главорези станаха "бунтовници"?

Има 140 народа под руско иго .Васил Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!Из заветите на Васил Левски: “Когато се освободи България, аз ще да отида в Русия да съставлявам комитети, защото там , макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.”!!! русофобията е резултат на провежданата от Русия и СССР политика на репресии, насилие и кражби !!!18 май 1944 г. Сталин депортира 185 000 кримски татари.Един от най-жестоките пристъпи на комунистическата ненавист към „вътрешния враг“ в СССР са бруталните репресии срещу българската общност .7 милиона в Русия казаха: Аз съм българин.Всички знаем от историята как Сталин методично създава т. нар „татарска“ нация, потъпквайки българската национална идентичност и преименувайки волжките българи в „татари“ (впрочем, по подобен начин бе създадена и „македонската“ нация, б. а.). С нарочен указ болшевишката власт заличава нашата националност в границите на СССР и напълно я изключва от последвалите преброявания. Преди това според резултатите от преброяването през 1897 г. българите на руска земя са били 1 300 000, а през 1926 г. – 1 500 000 души.

Левски никога не ги е изричал тези думи. Това са бъртвежи на пияндето Захари Стоянов, което и баба Тонка не е могла да понася, въпреки, че малко са били и роднини. По сватовска линия.

ти навярно си личния писар на Левски та знаеш.

Не съм му писар, но вярвам на тези, които са изучавали Левски и са много наясно с него. Точно те показаха, колко глупаво изглеждаше Плевнелиев, когато ви послуша и цитира уж тази негова мисъл.

През август 1941 г. от Крим насилствено са изселени 61 000 немци, през януари-февруари 1942 г. – 400 италианци, потомци на средновековните генуезци. През май-август 1944 г. от Крим са изселени всички кримски татари (195 000 души), гърци (14 300 души), българи (12 100 души), арменци (10 000 души), турци и перси (3 500 души). Почти половината от преселените загиват по пътя или умират от непоносимите условия в местата на новото си заселване. Това е истински геноцид, който много прилича на османския геноцид над арменците през 1915 г. И той е извършен по времето, когато „Крим беше наш“. Ужасно, но факт. Населението на Крим намалява три пъти. През 1939 г. на полуострова са живели 1 126 000 души, през септември 1944 г. – 379 000.

Крим е руски от няколко века. Това, че част от населението, което всъщност е оказвало пълно съдействие на нацистите е изселено, е правилен акт.

От "няколко века"?! Я, давай подред - от кой век?

Руските продажни мърши са налазили БНТ от доста време. Това, което се е случило, съвсем не е някаква грешка, а преднамерена провокация! Такава карта на Украйна е в обръщение единствено в Русия! Та... откъде се е "домъкнала" тази карта в архива на БНТ?... Отново ли българска държавна институция е жертва на... "хакерска атака" или?...

Schilo

Откога реалностите са провокация? Свиквай, явно има някаква промяна вече във вижданията за Крим като част от Русия.

ти явно си свикнал...болеше те първия път сега вече ти е кеф и ходиш с прашки надупен в очакване да проникнат в теб..ха.ха

Schilo

Щерев, изчерпа ли се? Явно- да! Знам, че толкова си можеш, т.е. хич те няма, ама не е задължително да го показваш на всички.

Окупацията и последващата анексия на АР Крим е реалност. Прав си. Това, че днешното население, повтарям ДНЕШНОТО население на АР Крим е преобладаващо рускоезично, спрямо местното(КОРЕННОТО!) население на републиката, не дава основания за анексия! В противен случай, до къде би стигнал светът?

дали можа или не мога -жена ми знае..... на руски траверси няма да се доказвам..ха.ха

Schilo

Коренно от кога? Ако ми говориш за татарите, то преди тях е имало и други. И за щатите коренно население са индианците, ама пита ли ги някой? Па, да не говорим, че и България е създадена върху земите на друга империя.

Schilo

Да, Щерев, стига да беше женен.

В цивилизования свят вече "руснак не звучи гордо"..ха.ха и санкции ще има за всички руснаци от сърце..ха.ха докато не върнат заграбеното. Ще се третират като ислямски терористи и никъде по света няма да са желани.

Schilo

Какво значи "цивилизован" свят? Ако имаш предвид запада, трудно могат тези държави да бъдат определени като такива-шантаж, сила, войни....Това ли е "цивилизования" свят?

ами сво правят децата на "пърните" в загнилия запад..ха.ха що не се върнат в руския рай..ха.ха и ти какво дирищ тука ...хайде:куфар,гара,Сибир.

Schilo

Аз съм си в Родината, която няма да продам за шепа сребърници като теб, Щерев. Като толкова ти е мил "цивилизования" свят, хващай си багажа и бягай да береш портокали в Испания, или да миеш чинии в Германия. Може и да правиш хамбургери в щатите.

Каква Родина бе безродник? Ти не защитаваш нищо българско а само всичко руско...Ти даже и в казарма не си бил ,не си целувал българския трибагреник... Продал са си за шепа рубли за които ще гориш в АД-а

Schilo

Това правя, глупако. Не искам обезличаване и затриване на България.

Тъпаци...да погледнат гугъл мапс))))

Schilo

А бе на кого му пука наистина, какви сънища сънуват укрите? Важен е избора на хората, а той е вече факт. Всякакви реакции от тогава останаха само на книга.

пука им щом ти плащат за пишеш глупости..ха.ха ако не им пущаше щеше да пасеш патките на село вместо да се правиш на руски адвокат.

Вато, какво е това "укри"? Нещо, като антоним на "кацапи-маскали" ли? :)

Schilo

Не, определение на част от украинците, които от простотия съсипаха държавата си. Или от продажност, но със същия резултат.

А-ха... щото матушката ти цъфти и връзва... шишарки. Нещастник.

на кой му пука дали картата на Покрайна е с Крим или без.Все едно Крим е в състава на РФ.Това са реалностите.Никой никъде по света не му пука че Крим не е в УКрайна.Като доказателство: 50 немски ,22 френск и 16 италиански фирми си инвестират и рабятят точно в Крим.

Schilo

Знам и за няколко български, които отдавна заобикалят "санкциите", които никой не контролира.

стига лъга за инвеститори....даже руските банки не откриват филиали защото знаят че е рисково ..ха.ха Я ми кажи коя руска банка е на Крим..ха.ха.ха

Schilo

А кои украински са в Крим?

а кои руски са в Крим?????

Той Тръмп скоро ще признае Крим за руски и само търси повод, тия тръгнали с нас да се заяждат.

А защо не го върнат като автономна област към Османската империя както е бил, а и вас пловдивските селяни да ви върнат към Османската империя като източнорумелийци.

Няма да стане, защото трябва да мине на референдум, както мина в Крим.

Това е реалността. Колкото по рано я приемат че Крим е руски, толкова по малко ще боли...

Китай не иска да разваля отношенията си с Русия, но в същото време държи на политиката си на ненамеса във вътрешните работи на чужди държави. Каква ще е в такъв случай официалната позиция на Пекин относно кризата в Крим?Наскоро обаче се случи нещо неочаквано. Когато малко преди референдума в Крим Съветът за сигурност на ООН гласува резолюция за Украйна, Китай се въздържа от глас. Западни дипломати окачествиха това като "плесница" за Русия, тъй като обикновено Китай винаги се присъединява към руското решение.

Schilo

Това означава ли, че не признава? Със същата сила може да се каже, че признава. Казаха - все ни е тая. Апропо, същото се отнася и за Косово, която не е призната от поне пет държави в ЕС и други, извън този съюз. Е, има ли държава Косово в такъвм случай, или няма?

Косово е признат за отделна държава от 141 държави по света...Колко държави са признали Крим за руски..ха.ха.ха

Schilo

Гърция, Кипър, Словакия, Испания и Румъния не признават Косово за независима държава. А до 2014г., 14 държави са се оттеглили от признаването признаването на Косово за нездависима държава.

браво молодец..ха.ха.ха ти помниш държавите които не признават Косовво щото се броят на пръсти..ха.ха

Schilo

Щерев, от 193 страни-членове на ООН, Косово е призната от 101. Останалите 92 - не. Та, това ли е "броенето на пръсти"? А нищо не казваш за това, че около 20% от страните-членки на ЕС /махам Великобритания/, също не признават Косово. Защо?

Както гласи народната мъдрост (Китай е мъдра държава) мълчанието е знак за съгласие !

Schilo

За двамата "ентусиасти" - Бегееца и Щерев, едно въпросче- хората на Крим, къде искат да са? И що така масово гласуваха да "скъсат" с "демократична" Украйна и за присъединяване към Русия?

1. Това е решение под натиска на руски войски както Хитлер на времето. 2. Решението за Крим е незаконно!!! Не можеш да идеш в чужда държава на гости и да провеждаш избори и референдуми без разрешението на тази държава. Руснаците не са местни жители за да определят законите и териториална цялост на друга държава. Все едно Ердоган да организира референдум н Родопите.. 3.Местното население бойкотира този цирк на Пути и не участваха -ФАКТ!!

Schilo

Ясно, сега кажии, каква съпротива оказа населението на Крим на руските "окупатори"?

Наскоро обаче се случи нещо неочаквано. Когато малко преди референдума в Крим Съветът за сигурност на ООН гласува резолюция за Украйна, Китай се въздържа от глас. Западни дипломати окачествиха това като "плесница" за Русия, тъй като обикновено Китай винаги се присъединява към руското решение. Наскоро обаче се случи нещо неочаквано. Когато малко преди референдума в Крим Съветът за сигурност на ООН гласува резолюция за Украйна, Китай се въздържа от глас. Западни дипломати окачествиха това като "плесница" за Русия, тъй като обикновено Китай винаги се присъединява към руското решение.

Schilo

Въпрос на интерпретации. Т.нар. "западни" дипломати си гледат от тяхната позиция. А Китай нито се присъедини към санкции, нито наложи свои. Напротив.

Според американския гугъл мапс Крим е руски.

lu4ka

И за UK е руски.

Къв Крим ви се е приискал бе урки

Колкото и да се възхищавате на великия Путин, Русия ще повтори съдбата на СССР И тогава армията на Украйна ще влезе и ще освободи Крим и Донбас от Восточната орда Ще погне и всички руснаци да освободят земята И ще има мир

Като ти са толкова мили укрите, заминавай да се биеш за тях. Чемадан, вакзал, Киев.

марш в първи клас! Взел си пример от писмото на укрито и за да му полегнеш, си забравил точките! КРИМ Е РУСКИ! Напиши го няколко пъти, за да го запомниш!

Schilo

ще,ще,ще, ама не ще!

но ситуацията е много по-сложна и ако влезе украинската армия, това означава почти всички украински граждани, които живеят в момента там да станат бежанци, защото риториката на част от останалите граждани на Украина и желанието за разправа няма да им оставят друг избор. Ако не постигнат някакво помирение помежду си нищо хубаво няма да се случи.

Schilo

Няма да посмее да влезе, защото от Украйна ще остане най-много Лвов. Ако не си го приберат поляците.

Няма да има мира за агресора Русия, докато не върне заграбените Крим и Донбас

Мали що тъп трол.

Хората не щат в прозападна Укроайна, искат в Русия !

Прекрасно! Чемодан вокзал Русия. Да не се е свършила замята в Русия

Не може, хората си взимат и земята, и я местят в Русия !

Schilo

Ами няма да ги върне. Укрите нямат гащи да си го вземат!

Ми той мира си го има за Русия, бе тъпаков)))

Леле мале, чак сега погледнах третата картинка - текста на писмото. Толкова грешки няма и в писание на второкласник, а това се води официален документ . Каквато "държавата", такъв и преводача.... А името на посланика (Москаленко) просто кърти.... чистокръвен украинец, няма що.

Крим не е руски-това го знаят и малките деца.

Ма разбира се, че не е руски. Там 70-75% от населението са руснаци. На втория референдум 2014г май бяха 94% гласували за независимост от Украйна. Също таова решение е имало и на първия референдум 1991г, когато всички си тръгват от СССР и си обявяват своята независимост. Тогава новопоявилата се държава Украйна със сила анексира Крим и решава, че територията и жителите й принадлежат. Това малките деца не го знаят и може да ги лъжеш както си искаш. Но ние, по-големите ги знаем добре. И можем да си направим извода, че си лъжец и измамник.

70-80 % са руски туристи и намат право на решения като временопребиваващи нашественици и гости на Крим

ти ги броя докато беше там ли?

Само тиквите не знаят, че Крим е руски!

Става, но да покажат първо снимки от Крим, където по градовете се развява украинското знаме. Тогава Крим да бъде писан украински. А сега да бъде писан такъв, каквото знаме има над държавните учереждения. А до тогава, Украйна да не ни замесва в отношенията си с Русия. Каквото са й дробили американските куратори, това да си го яде. Без нас. Тази манджа не ни интересува. Украйна реши, че всички българи там са всъщност украинци и им забранява да говорят български. А сега и условия да ни поставят. На врабчето да викаме орел.

Но иначе "ловим" руските шпиони!

Като Крим е Украински, отидете там, де. Поразходете се.

Лесно се оправя: България оттегля подписа си и признава Крим в Русия.

Истината не е обида ! БНТ е Българска , а не Украинска Телевизия и не всеки може да ни учи кое е добро и кое истинско !

Schilo

вярна е картата

Не е много вярна - липсват още Донбас, Одеса, Николаев, Херсон...

Какъв е проблема?? Нещо невярно ли??

А писмо на руски???!!! Смях!

Ами Разпокъсаха я Русия с разпада на съветския съюз и се оказа, че има големи маси руско население в много области на други държави. Разбира се, че ще се опитват да поправят грешките от случилото се.

Ще с следя с нетърпение някой път да пожат карта на Израел по БНТ.