БНТ излъчва на живо церемонията по въвеждане в експлоатация на междусистемната газова връзка Гърция - България

Българската национална телевизия е официален медиен партньор и ще покаже събитието на 1 октомври пряко в ефира на БНТ 1 и БНТ 4

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклу цит е еврогейци са доволни вече! Нямаше ли кой да взриви екскорта на Лайнер тази злобна женица подплатена от още по-злобния елит.ВЪН ОТ ЕСЕС И НАТО ТЕ НИ УБИВАТ!!! ВИЖ КАК СИ МЪЛЧАТ КАТО П....И ЗА СЕВЕРЕН ПОТОК АГРЕСОРИТЕ СЕ ВИДЯХА КОИ СА И КОИ ПОТДЪРЖАТ ВОЙНАТА.НЕОНАЦИСТИТЕ ЕСЕС И ФАЩ

Вземайте тубите. Днес ще ви пуснат неруски газ :)))) Ха-ха, ще има да стоите на студено и да му се радвате на този интерконектор :))))

Другаря Радев все на готова софра сяда!!!

Всичко хубаво, но главния виновник-тиквоний за да го има колектора го няма на откриването!!!

Я да видим кой лъже. Кирето го откри на 8.7. На 01.10 пак го откриват.

Кирето го откри в чекмаджето търсейки третия плик. И намери работи оставени още от будистите.

през брюксел тая тръба, та се изтупала и тази в украинските цветове? Или що дири там

Акушерката в качеството си на ескперт по разсипничество и лицемерие ли се довлече ?Щот от газ не разбира, цяла Европа може фа го потвърди. Или се притеснява за резултатът от изборите, един ден след десетото откриване на тая толкова лелеяна тръба ?

Язък щех да гепна поне 3 миллиярда

АМА УТРЕ

Може газ да няма , важното е връзка да има.

Мунчо козяшката куришка и фон лайнен. Венсеремос другари.

Поздравления за Радев и служебното правителство за успешно забавеното пускане точно до деня преди изборите! Сега ще каже сигурно и че те са го построили и без тях и догодина е нямало да тръгне газа по тръбата... :D Ей така се ловят маймуни с трици! Нека да слушаме обаче внимателно Мицотакис какво ще каже утре...

Ами слушай като знаеш гръцки.

Ще гледам с интерес- дали "президентчето" ще натисне "копчето" или ще врътне крана , като Путин, Ердоган, бат Бойко и Вукич???? ?

Не ще върти чешмеджийски кран като Кирчо на 8.7.

Поредните тъпотии и утре ще да пълнят ефира и медиите,,,,Сякаш ще да откриват 9 чудо на света, ама нали Урсулата трябва и там да си изприказва глупостта, да си покаже омразата към Русия, да си начеше крастата с поредните самохвалебствия.

Че кой те кара да гледаш канал 1. Гледай някой руски канал и ще се чувстваш щастлив.

Дано да има политици да знаят да използват географското положение на България в полза на народа и да станем важен фактор на Балканите

Не на тези връзки!

Ще го духа в тръбата в обратна посока.

Е,да ама Кирчо го откри преди два месеца, sorry!

Г-н Сидеров каза по Алфа, че от първи Октомври оставаме без газ!

Утре г-н Сидеров ще каже, че от 1 ноември оставаме без газ.

Най сетне. Доживяхме да сме истински свободни и независими, да можем да получаваме в изобилие молекулите на демокрацията. Днес светлото бъдеще в един по добър свят огрян от светлината на евроатлантическите ценности се оказа още по близо.

си напушен джендър,тротинетка,щом казваш това.

Европеецо, както вървят нещата ще се окажеш прав. Това да се окажем скоро всички "в един по добър свят" изглежда все по реално.

Азерския газ е демократичен?!?? Колкото саудитския или катарския …. Щото фракинга е много демократичен!!! Я стига клишета! Мисли с това дето е между раменете, не между краката.

пазете тръбарта от петров и беширов . тях сън неги хваща !

се излъчи пряко възобновяването на отношенията с Газпром и изгонването на украинските хлебарки от България.Да се насрочат всенародни тържества.

Няма да се случи :) хахахахахахахахах :) Ватенко нещастна :)

са прекалили с белото като Зелю.

Първо вижте как Азербайджан изнася два пъти повече газ от тази, която произвежда... Нямат хранилища на тяхна територия и използват такива на руска територия. И там става чудото. Газта се удвоява, като обем. Смесена с руска. А ние се радваме, че от един монополист се насадихме на друг, който играе комбина с предишния. Гениално....

Може ама трябва и русофилите да се включат на фронта. Тогава наистина ще има тържества.

Май е пропуснато едно "ще" в заглавието.

направо нямам търпение !

Смешници

Да поканят БоБчо Банкянски да резне лентичката , че той толкоз години се стара да го построи тоз пусти конектор.

Не може да е вярно! Такова събитие без бай хой !?!?! Дет съ вика, сиреч - ужас!

_stankow

Значи имаме продукт и средства за пренасяне. Газ и тръбопровод. Баничарка и хляб. Това откриване е като да няма реколта, брашното да е 10 пъти по-скъпо, но ти да се радваш, че си си купил още една баничарка да го возиш от еййй там, няма да кажа къде, ама от най-скъпото. Ура, дамен унд херен !

(синьо и жълто?)

Щото червените се чупят много.

Ще видим колко газ ще идва те и гърчолята се скараха с русия газ йок

Каква церемония, бе, простокиро го въведе в експлоатация още преди два месеца.

Много интересен е цвета на тръбите (не че има някакво значение де, освен показност на поредната доза лицемерие, такова де, солидарност), грешка на езика, нов съм в занаята. :)

За първи път май виждаш тръба за газ.

Както е модерно дано не се появи някой саботьор да думне тръбата на конектора..

с чужди пити помен правя