Коментари - Иван Искров не подаде оставка на 19 юни | Днес.dir.bg

Иван Искров не подаде оставка на 19 юни

В деловодството на Народното събрание няма депозирана оставка на управителя на Българската народна банка /БНБ/ Иван Искров.

Обратно в новината

Коментари - Иван Искров не подаде оставка на 19 юни | Днес.dir.bg

Коментари

Елин Пелин го е описал този хитрец. Да му направят една ревизия дали имотите съответстват на заплатата от БНБ

Щом една престъпна шушумига,какъвто е Искров,се подиграва с власта и институциите,показва,че държавата ни е умряла.Такова чудо в други държави е невзможно!За такова дебелоочие и нахалство,не са неоходими закони,а заслужено ,грубо налагане на справедливоста!

По-скоро, Искров ще вкара власт имащите в затвора ,отколкото те него....

Искров не е номенклатура на народното събрание, не е номенклатура на Борисов. Не те са го назначавали, не пред тях ще подава оставка. БНБ от доста години, има поне 15, нито е българска, нито е народна, нито е държавна. И управителите ги назначава собственикът и пред него подават оставки. Лично за него - защо да подава оставка, да си петни биографията ? Остава още 1 месец, все ще го изкара. Нали после моментално ще го назначат в МВФ, в световните "финансови" институции. Трябва му добра биография.

Ако имате проблеми с управителите , направете си повече БНБ-та.В тая държава и с подобна ''управляваща'' измет вече всичко е възможно.

Този наглец защо още не е в затвора?

не ви е виновен! Така работи световната финансова система. Лихвите увеличават количеството на паричната маса, която реално я няма и идва време да се "нулира" системата, и така до следващия фалит (разбира се това ще е след години). БНБ се контролира главно от ЕЦБ, а не от министър-председателя или финансовия министър. В създаденат ситуация БНБ взе най-правилното решение, като спря "надуването" на балона!

какво може да се очаква от комунист..червена гнида..

Кой комунист, бе, тоз дето точно Боко го назначи ли??И що тогаз, нали Боко мрази комунистите??

И що предварително не си изяснявате кой какъв е, а след като изгърми поредният ви мошенник го обявявате за всякакъв. Как тъй все сегашните "комунисти" са ви виновни, някой от тях да ви е назначавал Искров, Фидосова и т.н.??

Този ще фалира още някоя друга банка, най вероятно покрай гръцката криза с дълга и банките, и тогава ще се махне, бахти държавата дето не може да се оправи с един "независим" некадърник.

По-скоро - съучастник в золумите за милиарди.... Заслужава поне доживотна присъда.

Никой не може да ме убеди, че; 1, Боко ако иска не може да го махне. 2. Независимост на институциите и съобразяване с нея? Боко е безцеремомен -вече видяхме и слушахме разговор на среща с привикан и дошъл му на крака с един вече бивш / ами нямаше как след това, НО ако не бяхме го чули??/Председател на Софийския градски съд. Така Искров му е удобен - предстоят избори, няма нош, който би могъл да разрови, а Боко в "бяло"- много иска, но не зависи от него:-((. Този самовлюбен палячо вече ми е органически противен. А Искров - Тоз го сложи и ще стои там, докато Той има полза, след това - гледаме независимият ни съд как се произнася при Цецо, така че ...

Кокала, кокалаа! Не се пуска лесно.До последно ще го държи.

Гербераците назначиха Искров и Цацаров и сега риват, че били некадърни и корумпирани. Ами от партия на калинки и теменужки какви да са?

такива като този за кофата с боклука, да се сети сам какъв е!

ДО 96937-АМИ,БОЧКО ОТ КОИ Е??? НЕ Е ЛИ ОТ БКП-Д.С.???ИЛИ АЗ СЪМ С ГРЕШКА!!!

Какво толкова - ето го 10 Юли. - И Искров е човек, как да се откаже сам от ЗАПЛАТАТА СИ...

Искров обслужи интересите на определена икономическа групировка помагайки с бездействието си за краха на КТБ?!?!? Този наглец е за затвора , заедно с шефовете на МВР , ДАНС и Пракуратурата които бяха във властта по времето на Орешарски,както и самия Орешарски и финансовият му министър /настоящ депутат он ДПС/!!!! Ако иска подкрепа настоящото управление ТРЯБВА да ги ОСЪДИ ЕФЕКТИВНО!!!!

Кога да очакваме концерт на народния певец Иван Искров в Централния Софийски Затвор?

Недей те така бе хора, престои му пътуване до Сърбия или Дубай ....или примерно Тайланд. Нали и нашите хора са взимали пари от цялата далавера. За това не е в затвора

Пуснете го този другар само за час да мине от пл. "Гарибалди", по Графа и Витошка, за да се наслади на любовта на софиянци!

каква наглост, какво безочие! защо този престъпник не е в затвора?

Мандата му изтича, Саше. Темата е чист политически пиар.

За какво ли стои тоя фигурант в БНБ.Направо в затвора.

Едно българско некадърно говедо е Искров.

Не е виновен Искров.Виновен е този,който го е оставил той да решава.

Този дето го е поставил,дали го е оставил да "решава"? И какво собствено е решил?

Виновен е Искров, защото той допусна обир на България.

Той е просто наглец и нахалник! Хората повръщат от неговата наглост, това е меко казано, просто го махайте, какво се церемоните!

Оставка подават само тези, които са сгрешили и имат достойнство. У Искров такова няма!

"За поста гуверньор....." А гувернантка ще има ли?

ще , ще , гласим жена ти за това място

d4

от толкова "независимост" затова сме на това дередже... то бива независимост, ама то банки, съд, прокуратура, парламент,....всичките са независими, бе!!

Да брат! Защото от тях нищо не зависи!

ТОВА Е ЧОВЕК ВЕРЕН НА БКП-Д.С. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КОЙ КОМУНИСТ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА???

Ха, и що тогаз точно Боко го назначи?? А, а може би не е знаел, че е "техен" - т.е. некадърен е и като шеф полицай :-))!! Браво, голяяяма защита, очаквай двоен хонорар:-)))

На този бастун, прокуратурата трябва да му ,,подаде,, оставката.

идва време за лапкане на активчетата на КТБ и е добре да е някой който тепърва навлиза по навътре в нещата ,премиера това иска ,да е доста техен човек ,Искров не им е удобен много напоследък

Тоя Искров да не емигрира в масква, при патрона си и откраднатите милиарди?

Търси се "грешник", който да изкупи греховете на всички. При това личност с изтекъл мандат, пардон 2 мандата. Трловете ще се включат подобаващо и ще се опитат да внушат на обществото, че смяната е нещото, което иска най-много. Пък тази кадрова промяна си идва просто по регламент.

Кога ли мутрите ще кажат на този ПЛУЖЕК, че трябва да си ходи? Факта 1е не подава оставка ясбо показва, че е кукла в ръцете на невидимите господари на България!

Да не е луд да подава оставка и да се лишава от толкова благини! Че и на всичко отгоре още не са изпяли с Цеко Василев последната си песен- "Черен влак се композира"! Преди да бъдат отстреляни от тези, на които служиха до момента!

Едва ли иска нещо по-различно от това да си бие шута сам и да се пенсионира. Просто не му дават. Човек, на който му се клати стола овреме се е уредил с "благини".

Да, възможно е и да не му дават да напуска, нали новият би имал неограничен достъп, възможност да се разрови отвътре, във всичко, а и да разбута тези, които са в котилото и кой знае какво би могло да изскочи от там. А и идват избори. Без благословията на Буда и тези, които дърпат пък неговите конци, надали би дръзнал толкова да се запъне. Така че, нищо чудно искането за оставка да е само представление и бяла пушилка пред нас, а Боко - в бяло и печелене на време до октомври. А тоз вече е отстрялян, всичко до тук и терпърва ще се прехвърля отгоре му, но вероятно, освен че е зависим от тях, като отплата за мълчанието и послушанието му е обещано след това да бъде спасяван - нали гледаме показно с Цецо:-((... Ега си мършите:-(( ... Ало, протесторите, к'во стана с вас, що не сте навън, нямате инструкция?? А що ли??

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

ТОЗИ ПЕВЕЦ ЩЕ СТОИ ДО КРАЯ

Каква е разликата? Сега ли ще подаде оставка или след седмица? Създават излишен "съспенс".

алоо , кичо лайк мъни

крадец и всички депутати, банкери и т.н. са крадци

ЧЕ ТОЗИ КРАДЕЦ ,БОЙКО ГО СЛОЖИ?

Е, сега ще ви сложи друг. Каква е разликата?

даже и ологофрени като тебе знаят, че го сложи мафията по време на царя на мошениците Симо!

Обаче Борисое не го отстрани.А имаше тази възможност.

Какво значение има дали искрата ще подаде оставка днес, или след 2-3 седмици? Толкова ли е важно, или просто се опитват журналетата да го бе;ежат като изкупителна жертва, за да спечелят кредит на доверие а следващия? Кой го номинира, кой го пазеше до сега и без него какво различно щеше да ни се случи? Едва ли поста главен гуверньор днес е най-желаната позиция та да му дават зор. Ако им беше важно да са го махнали още преди година.

Това е за отвличане на вниманието от далаверата КТБ.Кой накара държавните фирми да си държат там парите?Кой се разхождаше с Цветан Василев и си пиеше уискито в Банско?Има хиляди такива въпроси,а Искров го засягат около 5%.

Все пак Искров няма реална власт, той е изпълнител и съответно удобна изкупителна жертва.

Какво е ГЕРБ за Искров , а Ментето е гола вода , при такава заплата 100години ще е управител на БНБ , а БНБ не е БНБ а на МВФ т.с. държава в държавата ! Като ми дадете 50-100 милиона € тогава ще си подам оставката иначе клати ми се ръката !

Коментари - Иван Искров не подаде оставка на 19 юни | Днес.dir.bg

Иван Искров не подаде оставка на 19 юни

В деловодството на Народното събрание няма депозирана оставка на управителя на Българската народна банка /БНБ/ Иван Искров.

Обратно в новината

Коментари - Иван Искров не подаде оставка на 19 юни | Днес.dir.bg

Коментари

Елин Пелин го е описал този хитрец. Да му направят една ревизия дали имотите съответстват на заплатата от БНБ

Щом една престъпна шушумига,какъвто е Искров,се подиграва с власта и институциите,показва,че държавата ни е умряла.Такова чудо в други държави е невзможно!За такова дебелоочие и нахалство,не са неоходими закони,а заслужено ,грубо налагане на справедливоста!

По-скоро, Искров ще вкара власт имащите в затвора ,отколкото те него....

Искров не е номенклатура на народното събрание, не е номенклатура на Борисов. Не те са го назначавали, не пред тях ще подава оставка. БНБ от доста години, има поне 15, нито е българска, нито е народна, нито е държавна. И управителите ги назначава собственикът и пред него подават оставки. Лично за него - защо да подава оставка, да си петни биографията ? Остава още 1 месец, все ще го изкара. Нали после моментално ще го назначат в МВФ, в световните "финансови" институции. Трябва му добра биография.

Ако имате проблеми с управителите , направете си повече БНБ-та.В тая държава и с подобна ''управляваща'' измет вече всичко е възможно.

Този наглец защо още не е в затвора?

не ви е виновен! Така работи световната финансова система. Лихвите увеличават количеството на паричната маса, която реално я няма и идва време да се "нулира" системата, и така до следващия фалит (разбира се това ще е след години). БНБ се контролира главно от ЕЦБ, а не от министър-председателя или финансовия министър. В създаденат ситуация БНБ взе най-правилното решение, като спря "надуването" на балона!

какво може да се очаква от комунист..червена гнида..

Кой комунист, бе, тоз дето точно Боко го назначи ли??И що тогаз, нали Боко мрази комунистите??

И що предварително не си изяснявате кой какъв е, а след като изгърми поредният ви мошенник го обявявате за всякакъв. Как тъй все сегашните "комунисти" са ви виновни, някой от тях да ви е назначавал Искров, Фидосова и т.н.??

Този ще фалира още някоя друга банка, най вероятно покрай гръцката криза с дълга и банките, и тогава ще се махне, бахти държавата дето не може да се оправи с един "независим" некадърник.

По-скоро - съучастник в золумите за милиарди.... Заслужава поне доживотна присъда.

Никой не може да ме убеди, че; 1, Боко ако иска не може да го махне. 2. Независимост на институциите и съобразяване с нея? Боко е безцеремомен -вече видяхме и слушахме разговор на среща с привикан и дошъл му на крака с един вече бивш / ами нямаше как след това, НО ако не бяхме го чули??/Председател на Софийския градски съд. Така Искров му е удобен - предстоят избори, няма нош, който би могъл да разрови, а Боко в "бяло"- много иска, но не зависи от него:-((. Този самовлюбен палячо вече ми е органически противен. А Искров - Тоз го сложи и ще стои там, докато Той има полза, след това - гледаме независимият ни съд как се произнася при Цецо, така че ...

Кокала, кокалаа! Не се пуска лесно.До последно ще го държи.

Гербераците назначиха Искров и Цацаров и сега риват, че били некадърни и корумпирани. Ами от партия на калинки и теменужки какви да са?

такива като този за кофата с боклука, да се сети сам какъв е!

ДО 96937-АМИ,БОЧКО ОТ КОИ Е??? НЕ Е ЛИ ОТ БКП-Д.С.???ИЛИ АЗ СЪМ С ГРЕШКА!!!

Какво толкова - ето го 10 Юли. - И Искров е човек, как да се откаже сам от ЗАПЛАТАТА СИ...

Искров обслужи интересите на определена икономическа групировка помагайки с бездействието си за краха на КТБ?!?!? Този наглец е за затвора , заедно с шефовете на МВР , ДАНС и Пракуратурата които бяха във властта по времето на Орешарски,както и самия Орешарски и финансовият му министър /настоящ депутат он ДПС/!!!! Ако иска подкрепа настоящото управление ТРЯБВА да ги ОСЪДИ ЕФЕКТИВНО!!!!

Кога да очакваме концерт на народния певец Иван Искров в Централния Софийски Затвор?

Недей те така бе хора, престои му пътуване до Сърбия или Дубай ....или примерно Тайланд. Нали и нашите хора са взимали пари от цялата далавера. За това не е в затвора

Пуснете го този другар само за час да мине от пл. "Гарибалди", по Графа и Витошка, за да се наслади на любовта на софиянци!

каква наглост, какво безочие! защо този престъпник не е в затвора?

Мандата му изтича, Саше. Темата е чист политически пиар.

За какво ли стои тоя фигурант в БНБ.Направо в затвора.

Едно българско некадърно говедо е Искров.

Не е виновен Искров.Виновен е този,който го е оставил той да решава.

Този дето го е поставил,дали го е оставил да "решава"? И какво собствено е решил?

Виновен е Искров, защото той допусна обир на България.

Той е просто наглец и нахалник! Хората повръщат от неговата наглост, това е меко казано, просто го махайте, какво се церемоните!

Оставка подават само тези, които са сгрешили и имат достойнство. У Искров такова няма!

"За поста гуверньор....." А гувернантка ще има ли?

ще , ще , гласим жена ти за това място

d4

от толкова "независимост" затова сме на това дередже... то бива независимост, ама то банки, съд, прокуратура, парламент,....всичките са независими, бе!!

Да брат! Защото от тях нищо не зависи!

ТОВА Е ЧОВЕК ВЕРЕН НА БКП-Д.С. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КОЙ КОМУНИСТ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА???

Ха, и що тогаз точно Боко го назначи?? А, а може би не е знаел, че е "техен" - т.е. некадърен е и като шеф полицай :-))!! Браво, голяяяма защита, очаквай двоен хонорар:-)))

На този бастун, прокуратурата трябва да му ,,подаде,, оставката.

идва време за лапкане на активчетата на КТБ и е добре да е някой който тепърва навлиза по навътре в нещата ,премиера това иска ,да е доста техен човек ,Искров не им е удобен много напоследък

Тоя Искров да не емигрира в масква, при патрона си и откраднатите милиарди?

Търси се "грешник", който да изкупи греховете на всички. При това личност с изтекъл мандат, пардон 2 мандата. Трловете ще се включат подобаващо и ще се опитат да внушат на обществото, че смяната е нещото, което иска най-много. Пък тази кадрова промяна си идва просто по регламент.

Кога ли мутрите ще кажат на този ПЛУЖЕК, че трябва да си ходи? Факта 1е не подава оставка ясбо показва, че е кукла в ръцете на невидимите господари на България!

Да не е луд да подава оставка и да се лишава от толкова благини! Че и на всичко отгоре още не са изпяли с Цеко Василев последната си песен- "Черен влак се композира"! Преди да бъдат отстреляни от тези, на които служиха до момента!

Едва ли иска нещо по-различно от това да си бие шута сам и да се пенсионира. Просто не му дават. Човек, на който му се клати стола овреме се е уредил с "благини".

Да, възможно е и да не му дават да напуска, нали новият би имал неограничен достъп, възможност да се разрови отвътре, във всичко, а и да разбута тези, които са в котилото и кой знае какво би могло да изскочи от там. А и идват избори. Без благословията на Буда и тези, които дърпат пък неговите конци, надали би дръзнал толкова да се запъне. Така че, нищо чудно искането за оставка да е само представление и бяла пушилка пред нас, а Боко - в бяло и печелене на време до октомври. А тоз вече е отстрялян, всичко до тук и терпърва ще се прехвърля отгоре му, но вероятно, освен че е зависим от тях, като отплата за мълчанието и послушанието му е обещано след това да бъде спасяван - нали гледаме показно с Цецо:-((... Ега си мършите:-(( ... Ало, протесторите, к'во стана с вас, що не сте навън, нямате инструкция?? А що ли??

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

опит за убииство данс Запалихте автомобила ми ! там ли ви е силата да убивате и крадете Данс и нац. сигурност организират износа на бели роби !

ТОЗИ ПЕВЕЦ ЩЕ СТОИ ДО КРАЯ

Каква е разликата? Сега ли ще подаде оставка или след седмица? Създават излишен "съспенс".

алоо , кичо лайк мъни

крадец и всички депутати, банкери и т.н. са крадци

ЧЕ ТОЗИ КРАДЕЦ ,БОЙКО ГО СЛОЖИ?

Е, сега ще ви сложи друг. Каква е разликата?

даже и ологофрени като тебе знаят, че го сложи мафията по време на царя на мошениците Симо!

Обаче Борисое не го отстрани.А имаше тази възможност.

Какво значение има дали искрата ще подаде оставка днес, или след 2-3 седмици? Толкова ли е важно, или просто се опитват журналетата да го бе;ежат като изкупителна жертва, за да спечелят кредит на доверие а следващия? Кой го номинира, кой го пазеше до сега и без него какво различно щеше да ни се случи? Едва ли поста главен гуверньор днес е най-желаната позиция та да му дават зор. Ако им беше важно да са го махнали още преди година.

Това е за отвличане на вниманието от далаверата КТБ.Кой накара държавните фирми да си държат там парите?Кой се разхождаше с Цветан Василев и си пиеше уискито в Банско?Има хиляди такива въпроси,а Искров го засягат около 5%.

Все пак Искров няма реална власт, той е изпълнител и съответно удобна изкупителна жертва.

Какво е ГЕРБ за Искров , а Ментето е гола вода , при такава заплата 100години ще е управител на БНБ , а БНБ не е БНБ а на МВФ т.с. държава в държавата ! Като ми дадете 50-100 милиона € тогава ще си подам оставката иначе клати ми се ръката !