Менда Стоянова: Кордовска е разписвала променените депозити

Нели Кордовска е служителят, разрешавал от името на ФГВБ да бъдат променени условията по договорите на 1000 депозанти в обявената в несъстоятелност КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Менда Стоянова: Кордовска е разписвала променените депозити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацата ще повдигне поредно обвинение! И какво от това! Ще може ли да докаже, че Кордовска е извършила престъпление! Всеки казва, че законът е заобиколен. Никой не е казал, че законът е нарушен!

Господа управляващи! Обяснете с думи прости на Суверена, как така Премиерът Бойко Борисов, Менда Стоянова, и кой ли не, искат оставката на другаря Иван Искров, а той не я дава, прави се на интересен, присмива се на целокупния български народ, а на всичко отгоре никой не може да каже каква му е заплатата - минималната ли е, 5 000, 50 000 или 100 000лева? Че тези пари са от Бюджета, който се формира от данъкоплатците, нали г-да управляващи? И ако не можете да го освободите и да кажете каква му е заплатата, а след това и ролята в казуса "КТБ", то поискайте помощ от Светия Синод - той ще се справи с др. Искров - вЕрвайте ми! А пък и вие имате топла връзка със Светия Синод А иначе - това чудо го няма по Европа и света?!

Модерният патриот Радан Кънев, избраникът на Иван Костов в ДСБ, нещо загуби дар слово.

Ами сега тази Кордовска за ушичките и в пандиза! Все от някой трябва да се започне!

голяма драма за депозита на Иван Костов. Нали е платил данък доход и осигуровки. Платете вашите данъци и харчете и вашите депозити

Реакцията е не защото има влогове, не защото са в огромен размер, нито пък , че са преференциални, а че задкулисно си е прибрал парите. Е, за това става дума.

loyola

Лошото е, че в крайна сметка ще стане както в поговорката - битият - бит, ебят - ебн. Няма да се връщат пари. А колкото до Искров и компания, предлагам да им се отнеме цялото имущество до трето коляно (по закона за пробитото по престъпен начин имущество).

Сега Нели Кордовска удари една греда, а едни хора ще трябва да връщат каквото са гушнали от КТБ..

Не бе, Нелиту е най-голямата алтруистка сред банкерите - като си взе депозита след затварянето на банката, що да не помогне и на подбрани другари да си го вземат;о) А те са благодарни хора и все са с възможности...

Пак ни отклониха вниманието. Главният въпрос е един: Източена ли е предварително КТБ (и ако да, то следва въпросът от кого) или някой й организира криза на ликвидност и я окраде( и тогава следва въпросът Кой?)?

"Председателят на бюджетната комисия изрази изненада от това, че стотици хора - служители в КТБ, в БНБ и в одиторската компания, заверявала отчетите на банката КПМГ, са нарушавали закона и са действали срещу обществения интерес." Ех, Менде, Менде - поне едно хубаво нещо произходи от твоето "изненадващо проглеждане" _ отдъхнахме си , Менде, и разбрахме, че не сме най-бедни в целия ЕС, защото сме мързеливи и некадърни, а защото, Менде, КРАДЕТЕ и с г.зовете си същите тези "обществени средства"! И к'во пра'им с'я, Менде , с крадците - че все са видни, все са "елитни"? Слагаме ги на нови по-високи постове по държавните върхове или какво?! Алооо, дебелогушестия, ти докога ще се спотайваш?! Топки ти трябват за тази длъжност, а не пеликанска гуша! С

А МенТа Стоянова беше СЛУГА и ПОДЛОГА ,на цар Кирил Рашков ,от с.Катуница...

Бойко ,Бойко трябва да станеш "валяк", който мачка тези гниди ,грабители и саботьори на България ,защото ако не го направиш спешно и с трясък, на изборите си пътник ,защото все още хората те мислят за силен , справедлив и ...смел ....

Ба ти и името - Менда. кой нормален си кръщава детето Менда. Ама Мендо, Ти пе ли с Цветан ма. Май си пела, а сега друг ви е виновен

Менга, генда, агенда - важното е да върши работа. Ти като се казваш Гуньо Гъсков кел файда?

Що ве ,прилича и.МанТа.

МЕНДА е македонско име, прабаба ми от Прилеп се казваше Менда. Убита е през август 1903г. по време на ИЛИНДЕНСКОТО въстание.

В Закона е казано съвсем ясно кой какво има право да получи. Всичко друго е нарушение на Закона, а който го нарушава трябва да получи определеното пак от Закона НАКАЗАНИЕ ! Какви са тези увъртания и тълкувания ??? Тези хора ТАМ ГОРЕ, които скоро ще бъдат при нас ДОЛУ, си мислят, че само те разбират от закони !!! Дано по-скоро да свърши този правен кошмар !!!

ujabg

Тези са ненормални, ако сега "гръмне" друга банка , във фонда нямат 1лев! какво правим тогава???

КОСТОВ СИ Е ЧИСТО КОМУНИСТИЧЕСКО МЕКЕРЕ!!! ЕТО ТАКА ПОД МАСАТА ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И КАКВО ЛИ НЕ !!! КАТО НЯМА СЪД ДАНО ОНЗИ ОТГОРЕ ДА СЕ ПОСТАРАЕ!!!! АМА ТАКА ,ЧЕ ДА НЕ МУ СТИГНАТ ВСИЧКИТЕ ИМОТИ ДА ПЛАЩА ЗА МИЛО ЗА ДРАГО!!!

да помогнем на господ и сами да смачкаме отвратите

Банката е под надзор, а не във фалит и не се знае дали ще фалира, напроти предполага се че ще оцелее. При това положение промяна на влоговете в по неблагоприятна лихва и загуба на преференциалните лихви си е риск за собственика на влога и не е незаконно. Незаконно е раздробяването на 2 влогов на няколко под гарантираните, когато банката е обявена във фалит. Затова няма как да я пипнат тази, освен ако докажат, че тя вече е знаела месеци по-рано, че банката ще бъде обявена във фалит. Ако не е знаела действията и са в полза на банката, защото спестява договорените високи лихви.

Много интересно, защо ли има над 1000, но всеки политик споменава името на Костов, защо не погледнете кой е имал КРЕДИТИ, които не са обезпечени става въпрос за 4 милиарда лева, а не за 155 хиляди на Иван Костов господа ПОЛИТИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И се забравя Веждито?!

Абсолютно си прав с едно уточнение само. Костов нали беше носител на демокрацията в прововия й вид, нали беше носител на новия морал в политиката? Нещо не се връзва. Иначе си прав. Неговото, ако е само това е прашинка в общото престъпление и ако все още има държава следва да се издири всеки лев и от т.н. "лоши" кредити и от неправомерно връщани суми по цесии и преправяни депозитни договори и по всички други безобразия. И пак казвам. Нищо лично. Аз лично съм гласувал за Костов много пъти в миналото. Сега не съм сигурен. Чуствам се измамен и омерзен. Не ми се подхваща и другата голяма тема за неговото управление и ползите и вредите от него.

итам защо упреквахте виденов за инфлацията- кой я направи тогава - във вече демократична българия ами тези който сега са опозиции-защото крадеца вика дръжте крадеца и започва голямото плюене -а те са партийни секр.-цецка-деца на парт.секр.-цв.цв; президента- комунисти б.б. няма да стигнат кашони хартия да ги изброявам; а тези който слугуват на америка безкрайна тиня

За Сливенския е тази, кой знае колко е гушнала,........... а чакахме от тях истина

Няма надежда за тази "държава "!!! НЯМА невинни ! Няма Бог , няма закон !

Има Господ, както има и Божи Закони, които стоят над всяко "правосъдие" измислено да обслужва преходните власт имащи. Просто е въпрос на време.

МЕНДА ли си или МЕНТА

Novae

Че какво може да се очаква от Иван Лостов- той отиде в политиката, за да грабе и разсипва.Жертва и СДС само и само да е лидер с преференции.

Премиерът Бойко Борисов заяви преди няколко дни, че има 1000 договора в КТБ, които са били на преференциални високи лихви и са били променени. Абе Боко. Ти си премиер. Цялата власт е в ръцете ти. Ако си мъж недей КОНСТАТИРА, а ДЕЙСТВАЙ. Хората искат да видят 10 - 20 такива в затвора и тогава нещата лека полека ще потръгнат. Сега какво става - подават си оставката и отиват на друг пост да крадат!!!

не вложителите откраднаха парите, откраднаха ги КРЕДИТО-ПОЛУЧАТЕЛИТЕ , само, че май някой нарочно ни подхвърля тази инфармация да не излезе кой е получивал кредитите и къде са парите....................

Как да действа Бойко? Като в Северна Корея ли. Ако не ти е ясно да ти кажа - в една демократична държава като Б-я има разделение на властите и Бойко не съди и не наказва. Има си други задължения. Стига с тоя Бойко. Преди беше Царя сега Бойко да ни оправя.

Няколко от пенсионните фондове също са държали депозити в КТБ , но тихомълком са ги преместили по време на надзора за да не скочи народа.

добре, че я откриха - как мислите, само един човек възможно ли е на своя глава да спретне всичко, както Вальо Топлото, и Батко, и Венци Йосифов - нали за да направиш това, участваш в схема, която винаги е групова, и всъщност този, който движи конците, е добре прикрит. Човек постъпва като тази дама само ако му е обещана закрила и има лична облага. Цяла ограбена банка и една жена, а през това време хиляда пъти се иска оставката на Искров - ама ядец. Грабителите са на високо ниво и световно известни - има още хляб в тая България, що да не го гепим - като в Уганда, Венецуела.........

,,Какво се случва с обществото, коя е тази сила, която ги кара?". Силата на парите и чувството за безнаказаност. Елементарно е. Ти от небето ли падаш?

Не са лихвите проблем щом лиспвали 3-4 милиарда! Нито пък хилядата вложителя с променени договори, с по 196000 лв. (196 милиона са им дали повече), а останалата липса до 3-4-5 милиарда??? Държавата е мафиоткса и лъже нагло. Съд до полследно навън за такова неадекватно държавно поведение! Искове до последното евро с лихвите от всеки влог в тази държавно лицензирана и поддържана банка!

Имаме ли мъж в тзи държава, които да ударят заедн по масата и да изгонят такива овце като Кордовска от коя да е властимаща позиция? Ми тя е овца! Не ви ли е срам, бе пичове, че търпите такива неща? Или сте точно толкова прости, или точно толкова страхливи, или и двете заедно. Дашаците ви са в задника от страх и съхнат!

се оказа Мента, но тя не е по-различна от Искров или квесторката. Да си спомни какви ги е вършила в НАП Пловдив.

Нели Кордовска обаче дава обратното указание и така дава зелена светлина за изплащане на парите на Иван Костов, например, посочи депутатът от ГЕРБ. Абе кажете най-после, законно ли е , или не , когато една банка е под специален надзор да предоговориш преференциалният си депозит в обикновен и да си вземеш парите. Или това е забранено, само когато банката е изпаднала в несъстоятелност, за което сега се спори дали е 30 септември 2014 г. или ноември. Всичко друго е алабилизми.

Тоз разписал ,оня откраднал,Де са мангизите на КГБ...опа КТБ -(то е все същото). Някой няма ли да каже най-после де изчезнаха 5 милиарда левчета? Да го хване за вратлето и да му вземе откраднатото.

А В СЕВЕРНА КОРЕЯ АКО БЕШЕ, ДО СЕГА ЩЕШЕ ВСИЧКО ДА СЕ ОПРАВИ- ПЛАЧАТ ПРОСТО ЗА РАЗСТРЕЛ!

В пандиза, а снимката и с пояснителен текст на входа на държавните учреждения /на таблото с отличници./ Това е решението-сори. В Корея гръмнаха генерал с зенитно оръдие - друг да е заспал??????.

Novae

В Белене бяха построени общо 13 блока по шест етажа за персонал.Стоят празни.Стават за чудесни луксозни килийки за луксозни клиенти на правосъдието, нали?Примерно килийка Иван Костов, Ахмед Демир Доган, Георги Първанов, Кунева и още много други, барабар с челядта им както при Христаки Бисеровски.

И в момента при останалите банди кражбата продължава ..., а бнб надзора продължава да не работи...фонда е празен, а ако някоя банда фалирала щял народа да плати...

Крайно време е държавата да обмисли и съгласува с някоя световна крупна адвокатска кантора иск срещу КПМГ. Защо в САЩ, Великобритания, Франция, Испания, Кипър, Гърция това да е възможно, а в България при доказана вина и злоупотреби на уж световно реномирани одитори, държавата да мълчи скромно и не ги съди. Дори дребните акционери на КТБ следва да ги съдят - това КПМГ да прикрива измами е безумие и трябва да се залеят световните медии с такъв прецедент, а едно извънсъдебно споразумение за много милиони е напълно постижимо.

Обявете имената стига с догатки? ИМЕНА ИМЕНА ИМЕНА на ГЯВОЛИТЕ ВСИЧКИ НАРОДЪТ ИМА ПРАВО ДА ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА!

Сори в не само във финансовата система. Във всичко сме така. Омешавени, овъртолени и сриващи се. Къде се бръкне мръсотии. Няма оправия. Тарикатите се изнасят. Лавината идва.

БРЦК

Хубаво , а що цацараратурата не се 'самосезира' и не вкрава тая оффффца в кауша ? 72часа да полежи поне , те така от кумова срама. С колко е ощетила държавата? И лична облага има ! Ми тия служители в КПМГ и КТБ с фиктивните фирми ? Обвинявайте ги и ги вкарвайте в затвора. Ако си кажат кой ги е накарал и свидетелстват срещу него да се разминат с условни присъди!

Начи два въпроса ме притесняват. Тая Кордовска си е изтеглила 64 195 евра. Отде ги има тези пари като заплатата и е 2 бона? Вторият въпрос,значи,нали държавата обезпечи вложителите с мангизите дето боко дръпна назаем и ние ще плащаме.Къде са мангизите от КТБ ?

Два бона ама седмично и без бонусите.

Не се косете, Цацата ще се подготви след време много добре И по тези дела, както се беше подготвил за делото на Хр. Бисеров. Нема грижички

Цялата финансова система е прогнила. Уволнявайте Искров и всички по веригата надолу. А най-добре ги водете на стадиона, като китайците.