Пловдивчанка откри живи червеи в пакет бисквити

Жена от Пловдив си купи бисквити с живи червеи и едва не нахрани бебето си с тях, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивчанка откри живи червеи в пакет бисквити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом има червеи, значи няма консерванти

докога ще ядем буклуците на европа

А госпожата какво очаква? Да са печени червеи ли?

А върнали ли са й парите??? И коя е веригата, кои са бисквитите??? Това задължително трябва да се пише.

абе кога ще започнете да пишете кои бензиностанции продават некачествено гориво и кои магазини продават лайна за хората...? докога ще се спестява това което е в ущърб на народа...?

Да погледнем сега от страна на политическата паплач, която не променя нищо за добро: Атакисти: Е, те мезе й подаряват, пък тя реве. АБВ: Тези бисквити са много добро решение за риба. ГРОБ: Трябва да се дръпнат пари от евро фондовете за този цех и да минем да го глобим с 50% от сумата. БСП: На пръв поглед бизнесът върви и клиентите са доволни, с малки изключения, но нищо идеално няма.

По-добре живи, отколкото умрели...

Това е нищо , я си представете , отваряте пакетчето и ББ вътре! А...?

Аз съм намирала живи червеи и в български бисквити (на ф-ма "Мираж")

Новина от световна величина! А тази би мама някой да я светне, че не е добра идея да си храни бебето с бисквити с маргарин и захар. Тези специално са били малко по-полезни от обичайното заради червеите.

Е що сте спряли коментарите? Обедна почивка ли сте, да идете да хапнете, на прИмоция и вие. СМЕШНИЦИ

скандално е че не казват името на магазина

На промоция ще да са били! И тия дни много агресивна реклама на новите управляващи и подчинените им институции-гле'йти ся к'ви сме бързи,конференции,кризисни щабове,жандармерията срещу молците,мхм..

Баси и новината! Че това може и се случи навсякъде по света. Я колко гълъбски крилца съм изял у западната еуропа продадени ми кат пилешки не е истина....

а може ли да познаете какво има в каша кавалите, сирената, саламите и месата от Германия, Дания и други страни?

........ Произведени са в Полша. ....... ето видите ли! плаштате за бисквити, а получавате като бонус живо месо! екология! Европа се грижи за вас!

Абе на българите все някой сечено им прави, когато мръсното бельо излезе на бял свят. Все някакви конспирации. А те българските търговци едни такива хрисими и добри, с перце да ги галиш, почти като политиците.

а като няма снимка на бисквитката с чрвейчаетата , няма ли поне снимка на госпожата дето ти е намерила ? ?

Ба...и м...ката! Поляците произвеждат нов хранителен продукт! Въглехидрати с мърдащи протеини !!!

Щом са живи добре е,продукта е чист и естествен. Ако бяха умрели си е за притеснение.

Поне сложете вярна снимка на продукта!!! Това не са бисквитите показани и набедени за червиви.

Изобщо в БГ се внася стоки от други държави.Как? След като изпратят хубавата стока в Западните И централни Европейски държави ,бракуваната вместо да изхвърлят я пращат в България.Така и някой лев печелят .Иначе стока,която наближава срока на годност и трябва да се хвърли след 4 дена се намалява с 50 процента от началната й цена.Но в БГ не е така.

отново "дискретно" не се съобщава името на магазина! по тази начин "новината" си губи смисъла!

Все пак не са открили друг пакет с червеи и проверка се прави. Не оправдавам магазините, ама на влизане не те проверяват какво внасяш и ако някой иска да направи сечено на конкуренцията, купува си нещо, прави го гадно, връща го в магазина и ето ти сензация.

Ами след като в единия плик има червеи, а в другия - не, вината може и да е в магазина. Нека да изчакаме развитието на нещата. Въпросната е била поканена в магазина, за да се уточнят нещата, но тя е избрала медиите. В такива случаи се прави рекламация, връщат се парите, има закон и ред, по който се случват нещата. Няма как магазина да знае какво се случва в пакета. Знам за хранителна верига, която беше платила на "клиент" да си купи яйца от конкурент (обикновено се работи с пакетирани продукти). После при чупенето вкъщи се оказва, че яйцата са развалени, а те просто бяха заменени с много стари. Там обаче не бяха съобразили, че тези продукти се маркират и имат номера. Така ги хванаха. Това е един от най-разпространените трикове за черен ПР и борба с конкуренцията преди период на усилени покупки, какъвто се очертава след месец. Чест прави на медиите, че спряха да казват името на магазините и да участват в тези мръсни игри, които се разиграват по този начин. Тъй като госпожата твърде съмнително се е отказала да си търси правата, следвайки закона, да не вземете утре да се учудите защо нищо не е станало и случаят не се е доразвил. Все пак тя подчерта, че е искала услужливо да предпази други клиенти, но понеже, слава Богу, я цензурираха, не стана ясно от къде да не пазаруваме за Коледа, както и какви бисквити да не купуваме.

От всички безумия, дето изтропа до момента по темата, се разбира единствено, че жената е имала нещастието да живее в България и да и се случи всичко това. А още по-жалкото е, че е решила да предприеме каквото и да е, е да нарани крехката гордост на някакъв форумен гризач.

ми пишеш носиш отговорност за лъжите дето си написал , та затова !

Какъв е смисълът да съобщават всичко това ако поне не ни казват коя е въпросната "голяма търговска верига" и въпросната марка бисквити!!!???

Е де , какво чак толкова е станало ..? Хем си хрупаш вкусни бисквитки , хем подсладени с 'протеини".. Само "джабала" вдигаме , вместо да поблагоарим за новата идея .. на комбинирано хранене...

Гледах сутринта репортажа. Дамата твърдеше, че е намерила ЧЕРЕВИ, а не червеи. Когато продължи да обяснява как това е закуската на семейството и, аз останах твърде погнусена от нея, за да ми остане погнуса заради червеите. Не съм сигурна докога ще се подменя дневния ред на обществото и ще се дискутират проблемите му, а няма да се дискутира качеството на т.нар. "общество". Нормално е при такова качество на потребителите, производителите да отговарят с такива продукти, но тази причинно-следствена връзка е прекалено сложна за някои. Проблемът явно не е, че днес това недоразумение на природата е купило бисквити, защото то купува всеки ден, проблемът е че днешните са се улучили с червеи.

Така е, врато. Как не я е било срам да се оплаче. Къде го има това по света? Хапваш и си траеш! Така е европейско, така е демократично.

Е, хубаво де, нали се оплака. Утре като се оплаче, че детето е на 10 и е с диабет, пак ще се правиш на модерен консуматор с права и без задължения. И без да се усетиш ще ти бръкне здравната каса в джоба, за му купи инсулина. Както казах, твърде са сложни причинно-следствените връзки за нашето общество. За да искаш някой да те уважава, трябва да се покажеш като човек, заслужаващ уважение. Няма как подобен потребител да бъде уважаван от производителя на подобен продукт. Няма как нормален човек да консумира за закуска отпадъчно брашно с растителна мазнина, бои и консерванти, а да твърди, че проблем са "черевите". И, между другото, не съм врата. Ако си искал да ме обидиш, не ти се е получило, тъй като не ми е известно тази дума да се употребява в подобен контекст. Ако си се припознал в нея и си се почувствал лично засегнат, ще те помоля да ме извиниш. Все се надявах бройката на подобни индивиди да е по-малка.

Ами прав/а си. Вместо да си затрае, че е платила само бисквити, а получава и бонус мръвка, тя решила да се оплаква. Ако беше ти, щеше да се върнеш за още няколко кашона от тези бисквити с бонуси.

Та ти само от тоалетната ли се храниш, че се гнусиш от бисквитите?

Стига си писал под различен ник, а си овладей фрустрацията по някакъв начин.

Напишете във Гугъла СРЕДА ОБИТАНИЯ и гледайте за какво става въпрос със хранителните продукти.кои са истински и кои фалшиви и как да ги различите.,а каква температура трябва да седят.и т.н

поздравявам жената че не е подмитала с лека ръка гнусната случка и веднага се е обърнала към компетентните органи...браво

Браво! Ще има допълнителни "бонуси" за коледните празници. Ще ги раздават директно от веригата.

Абе я се скрий... Ще ти дам един бонус в десетката

Не е честно,тези бисквити със червей,само за Пловдив ли са заделени,искаме и ние:)

Акосте се чудили какво се случва с изпражненията от канализацията то може да ги намерите преработени и "възкръснали" в хранителните вериги под всякаква форма.Все пак суровината е евтина и с малко овкусители и оцветители стават чудеса.

А от чудесата се пръкват чудни хора като теб.

Въдиците .. и за риба! На слука!

няма страшно, щом червеите са žивí знáчи бисквитите не са отровни

Значи са екологично чисти !

изчистване, махане, ликвидиране. когато видите промоции на хранителни продукти ВНИМАВАЙТЕ!!! с т.нар. промоции магазините изчистват складовете си от стоки които не вървят към момента, има презапасяване или наближава краен срок:) добър апетит!

humfry

2 в 1 И все пак, ако сте решили да отидете за риба, то бисквитите ви предлагат прекрасно решение. Хем стръв за рибата, хем бисквити за похапване. А спомняте ли си мишката, сервирана в болничната храна на 2-годишно дете? А спомняте ли си отровата за гризачи, приготвена с прясното "мляко" за децата в детска градина?

А спомняте ли си умрелите деца пили антифриз,вместо ракия.ужас

Баце, я се прекръсти на "oligofrenium style" Явно нищо смислено не можеш да "родиш"... Да повърне човек от спамещи "коментатори"

Тук гнусотията си е стандарт.Не случайно почти не изнасяме хранителни продукти.Целта е кой ще измисли по-голяма хитрина да изобрети по-голям боклук на дадена цена.Няма да се учудя ако специално набират клошари да пикаят и плюят върху "продуктите" че да са по-напред от конкуренцията.

Да де, ама тук става въпрос за вносни /полски/ бисквити. Като се търси евтино, независимо от къде идва винаги може да се случи да има нещо нередно. Скъпите продукти също не са застраховани. И у дома сигурно ви се е случвало да намерите косъм в супата.

Абе жена,грабвай въдицата и търчи на гьола за риба!

Я кажете кой ще бие,ЦСКА ИЛИ ЛУДОГОРЕЦ,стига ни занимавали вече със тази лъжкиня.

Забравили са да добавят мухозол, затова така се е получило ...

На тая майка да и се чудиш на акъла, че храни детето си с бисквити за закуска. Червеите са по-малкото зло.

С каквото и да го храни, все ще трябва да го купи от магазина. А стоката в магазина или суровината за производство е все внос.

Ти на твоето дете какво му даваш, фасовете и утайката на кафето си ли умнице?

Освен че бутат всякакви боклуци в продуктите си производителите преди да ги пуснат играят футбол с тях във пълните си със мухал и болести халета след което повръщат върху продукта или се храчат.Така удоволствието е двойно и парите още по-слдки.

Ще се изумиш колко си близко до релността. В България контрола наистина е почти нулев. И това не се отнася само за храни.

Едно е да продадеш пълен боклук наблъскан с отпадъци и химия на прилична цена,ама да се изпикаеш отгоре му или да обереш пода с него вече граничи с екстаз.

има контрол, но корупцията царува

Това са ларви на молци, обичат мазнината, прогризват опаковката, хапват и после снасят яйцата си.

От Била във В.Търново на кръговото купих вмирисано пиле DUC

хем месо хем хляб , сандвич

Мммм, био-бисквитки :)

готина новина ! една жена ми каза ?! и вече 140 коментара .

в българия контролът по храните е на много ниско ниво.и в магазините и в заведенията се продават пълни боклуци за които си плащаш а те ти се смеят и трупат луди пачки.какви ли не мръсотии има-само дето още не са почнали да драйфат по храните да са съвсем гнусни.

От утре не си купувайте ябълки и череши че и във тях има вероятност да има червей.

Няма начин! В тях има всичко друго от Менделеевата таблица, освен витамини и червии!

Както в твойта комунистическа тиква

васко

Ти по рождение ли си тъп,или се правиш?а:)