17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил я защото е жена.Ако беше някой корав 2 м. мъж ,дрисльо сигурно нямаше да излезе от хотела.

Абсолютно излишна фирма. Велико Търново няма нужда от синя зона. Незаконно е да ти вдигат и местят колата без твоето позволение .

Тази фирма трябва да бъде закрита и разследвана за финансови измами, пране на пари и общонационален рекет в особено огромни размери, това е държава в държавата и този тормоз трябва да приключи !

Малко ви е не спрях те да тормозите хората всички от паркинги и гаражи сте за Бой престъпна шайка пите сиромашка кръв мърши

Ако служителката се казва Петя Недева, то случаят е нагласен! Ако не, то малко й е...

Малко я е ритал... трябвало е повече да я разстрои... ... и това само...., за това, че работи в тази организация за обществен тормоз... Следващия път повече и от сърце !

sawo

...до момента в който не попадне на някой, който не може да рита.. Много големи мъже като видят жена, но иначе кротки като агънца...

Повече бой им трябва.

Всички фирми в страната Паркинги и гаражи да се закрият.

Тоя явно е от бъдещите избиратели на Шиши...

Тая русата с цайсите е много проблемна. На мен ми ритна колата докато ми викаше че ще си подложи крака да го прегазя и да лежЪ в затвора. Пуснах оплакване до ЦГМ ., а от там реагираха все едно аз съм виновен. Бях редовен през цялото време. Широбадженашка история предполагам

Същата с цайсите се криеше преди години да не я намеря и след 5-6 минути звъни на колегите със скобите. Голяма гаднярка е .

Абсолютно излишна фирма. Търново няма нужда от синя зона, а да не говорим, че е абсолютно незаконно да ти вдигат и местят колата без твоето позволение.

Намуши го в кауша за 1 година тоя пеерас, да му дойде акъла в простата глава. Ама няма да стане, нали.... ей за това пак ще има бити. В тая разградена кочина всеки си прави каквото иска.

Хората не издържат вече!

Това герберите не са хора бе, свине!

свине сте вие дебилни комуноидни изчадия но сте вече ПЪТНИЦИ-понял??