Коментари - Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто | Днес.dir.bg

Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто

Германският химически концерн Байер АГ иска да купи американския производител на семена и химически торове Монсанто Ко. с цел създаването на световен лидер.

Обратно в новината

Коментари - Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто | Днес.dir.bg

Коментари

Злото в нашият свят си има име и се казва Монсанто. От създаването си през 1901 година до сега тази корпорация е извършила толкова престъпления, че никаква война, никой не може да се сравнява с нея. Това е най злокобната корпорация, която ако не бъде спряна ще погуби света. Ще останат само богоизбраните богаташи в Империята на злото САЩ.

Нещо има збърканано в тая статия.На пазара се продават картофи по 6 лв аз отивам при търговеца и му давам 10лв никъква логика

Не забравяйте, че немска и американска фирма означава регистрирани в съответните държави, но собствениците им могат да бъдат от съвсем друга народност, да кажем, макар че този термин не е точен в случая. Това театро ни го разиграват, понеже все още сме много заблудени и го гледаме. Скоро ще отворим очи, но само за да разберем, че е твърде късно.

Странна търговска логика... Ако акциите на Монсанто струват около 42 млд. долара, а те доброволно да предлагат 62 млд.долара. Или сделката е вече факт и целта е да се вдигнат акциите на Монсанто изкуственно или това е медийна игра със същата цел.

Още не мога да изтрезнея от новината ,ако е истина. Заклетия ми враг Монсанто да падне в лапите на немците-НЕ мога да повярвам.Дано не е това както са писали по-долу,че е търговска уловка заради Споразумението.

байер помпат мускули за да си вдигнат акциите, преди монсанто да ги купи

По този начин се регистрира американската фирма в Европа. Германия не е толкова добра, колкото изглежда. Разбирам защо Кралството иска да напусне съюза.

За какво сътрудничество с фермери се пише в статията??? В САЩ и Канада фермерите са задължени от закона да купуват само ГМО зърна от Монсанто. Само Монсанто има права да произвежда зърна за посев. Канадски фермери изгубиха делото срещу Монсанто да имат право сами да си произвеждат зърната за посев. Ако Байер закупи Монсанто не Европа ами целият свят ще потъне в ГМО. И не само храните от растения,и животни , но и лекарствените средства. Тотален контрол. Подобно на конопа днес...и мащерка няма да можем да си берем.

гтова вероятно е истина! вероятността да е истина е 0.00000001% България , само производителите на семе за картофи са толкова , че като чукнеш в гогото, не можеш да ги преброиш! за семена за зеленчуци и цветя изобщо недей да се опитваш! но , щатите , нали са изостанали , сси имат само един производител на семена! и по един за коли , петрол,електричество и обувки! и за салам е само дин! как ви избират такива генно увредени , не ми е ясно!

Интересно, как ще действа европейският антимонополен закон в случая? Ако има такъв, де.

това е зле! много много много зле! виж , ако монсанто го купи кооператив озера примерно или совмашпромнаш , да речем, си е друго нещо!

симо

Ето как елегантно ТТИП вече НЯМА значение.ГМО вече е НАШ ПРОДУКТ.Нищо чудно ,дори американците да ИСКАТ ТОВА,и те да финансират/заобиколно/това.Опит в такова финансираме имат ехее.

Pesh0

Впечатляващо ... Баер да купи монсанто . Само да не се опита да наложи американските номера за семена в европа . Аз си мислех че най известния продукт на Баер е хероина .

ЛОШО!!! МНОГО ЛОШО!!! Направо са трагични переспективите на Европейското земеделие(стопанства) Знам как в САЩ задължават земеделците да копуват семената на Монсанто и как ги унищожават с измисленни дела за нарушаване на патентите им за семената(хибриди). Въобще не позволяват някой сам да си сепарира семената и да си ги ползва за посев както досега се е практикувало. СВЕТОВЕН МОНОПОЛ над семената за посев. СВЕТОВЕН МОНОПОЛ над средствата за агрозащита и зоозащита. Ето ви "борба" със световния глад. Само недопускане на национално равнище ще може да спаси от предизвестената им смърт и земеделците и животновъдите.

симо

НАЦИОНАЛНОТО РАВНИЩЕ,пич,вече е само спомен и желание за такива като нас.

ТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ "БАЙЕР"СА СИГУРНИ ЗА ПОДПИСВАНЕТО НА ТОЗИ ВРЕДЕН ЗА ЕВРОПА ДОГОВОР,ЦЕЛЯЩ ДА НИ ПРЕВЪРНЕ В ОПИТНИ МИШКИ!!!ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ СА ТОЛКОВА "ИЗПЪЛНЕНИ" ОТ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ,КОЛКОТО "ПОКРИТИЕ"ИМА И КУХИЯТ ДОЛАР НА САЩ!!!

не знам дали доларът е "кух", но тиквата ти определено е куха и си един смешен параноик.

Никой нищо не купува. Това са търговски трикове и на книга Монсанто ще стане немска, по този начин придобива милионен пазар в ЕС и обратното, стоките на Байер ще стъпят на американския пазар. Лявата ръка дава на дясната и парите ги броят пак същите хора, както и в момента. Работниците ще са си същите и ръководството ще си остане същото ;)

Бауер е подушил, че цената на акциите на Монсанто ще се вдигне с влизането на ЕС в ТТIP, с което те спекулативно ще спечелят дебела сума пари. И разбира се ще ни залеят с безкрайно количество ГМО-та. Лош знак за това, какво се случва зад кулисите в преговорите по споразумението.

По-точно очакват скок в цената на акциите на Монсанто, както и обезценяване на долара. Т.е. взимат почти безлихвен заем в долари, а после с печалбите си в евро изплащат изгодно задълженията в долари.

проблемът с тази логика е, че в момента лихвените проценти са по-ниски в евро.

Странно, че в нито един от коментарите , не прочетох нищо по отношение на цената... С 30% по-висока от нормалната, при това се дава от купувача... Или аз нищо не разбирам от търговия и икономика или има нещо гнило в тази работа. Първото за което си мисля е, че долара вече не струва нищо и целта на германците е да се отърват от него в замяна на нещо по-реално, като активите и пазарите на една компания със световно значение, па макар и купени на загуба.

парите с които ще го купят не идват от някакъв сейф. или ще бъдат взети назаем, или в момента са в евро. никоя компания не държи ей-така огромни количества чужда валута, които не и трябват за всекидневни операции.

С Лукасартс май се случи подобно нещо. Дисни ги купи, но май със свои акции. Един вид Лукас придоби дял от Дисни, а Дисни придоби Лукасартс.

симо

Остава да споменеш и боновите книжки/е не държавни,разбира се/.

МОНСАНТО КО = Г М О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОРКИТЕ ПЧЕЛИЧКИ !!!!!!ГОРКИТЕ НИЕ !!!!!!!

someone

има пари там - затова.

Акъл има, Акъъъъл и с него правят парииии.

ако не с друго поне с ГМО ще ни доуморят

по този начин ще могат да продават в европа. кофти.

Време е здравното министерство да закупи гробищните паркове от Светия Синод. Така де, като ни морят, поне и да ни копат, така бизнеса се затваря.

и децата на ДС не в САЩ , а в пернишкия университет в краен случай в библиотекарския

Явно скоро ще ни заринат с ГМО боклуци като дебелите американоси. Макдоналдс ще ни се види като гурме ресторант като приключат с нас.

А как се казваше троянския кон?

Рокфелеровската мафия си прехвърля парите от единия джоб в другия..А платените медии им подгласят...

Кофти работа, т'ва означава че споразумението за трансатлантическо пратньорство ще се подпише.

Европейска компания иска да купи лошия Монсанто дето иска да прецака европейците :D Демек европейския бизнес е по-силен от американския в някои отношения въпреки жълтините които сеят руските троловеь

Младежо, четеш между редовете. НЕ е нужно да си русофил или русофоб за да помилсиш каво наистина са решили ония от вискота каста.

Интересно ако Творецът на вселената , Земята и всичко което е в тях попита тези гяволи защо нарушават авторските му права, как ли ще се почустват? Ето затова те нямат интерес да вярвате в Него а в митологията на еволюцията за да владвят хората. Ако хората с евърнат при своят небесен Баща, тези беззакници ще изгубят сила и ще се снишат. Лука 16:13 "13 Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и другия ще обикне, или ще се привърже към единия а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона. "

Заглавие в 7 дни спорт.-История"Как Баер"помогна на Хитлер.Немският концерн патентова хероина и създаде лагера на смърта Освиенцим"Там си правели лабораторните опити в/у концлагеристи.В днешно време си променя наименованието.Ще се наричала "Covestro"

През 92-93та година бях в паралелка по ънгличански език. Дадоха ни някакви измислени учебници, които никои не знаеше откъде се появиха. Там имаше цял урок за Монсанто само и втори за раундъп. На следващата година напуснах паралелката. В момента във ФАЩ закона е така направен, че не пръскаш ли с препарат на Монсанто отиваш направо в затвора. Света не е виждал такъв комунизъм като този във ФАЩ.

Фашизъм. При комунизма хората работят, не ги ,убиват бавно и подмолно както сега. Хората се убиват по всевъзможни начини с цел популацията им да намалее и богатите да не се разделят с властта си.

започна да съди Монсанто и подобни за огромния брой увредени деца от отровите им и спретнаха преврат на Дилма. Световният океан е съсипан от отрови и радиоактивни в-ва, тези печалбари са изключително неграмотни и унищожават с бързи темпове планетата.

Забравихте да споменете с какво са най-известни двете компании. Байер с производството на Zyklon B а Монсанто с Agent Orange. Виновни за масово изтребление на милиони. Нищо старо всъшност не е забравено сега песните са на нов глас.

Едно малко допълнение: Производителя на Циклон Б преди войната беше И Г Фарбен индустри. Поради тази причина след войната тази компания беше наказана, като се извърши нейното разделяна на две: Хьост и BASF. Не че е от особено значение.....

Още едно допълнение.Разделят я на 4 -Agfa, BASF, Bayer и Hoechst.Последната пък през 1999 г. се обединява с Rhône-Poulenc и формира Aventis.

американския план за проникване на ГМО в опраскана Европа

Германците ще купят "Монсанто", после старите собственици на "Монсанто" ще купят акции на "Байер" и така американците стъпват на европейския пазар, а немците на американския с разменено гостуване, общ бизнес и хубав пазар, на който ще трепят буболечки, докато ги убеждават в здравослвония харатер на генното инженерство. Апропо, по време на социализма, у нас една от най- големите гордости беше хибридното инженерство в селското стопанство. Забравиха за това сякаш ние от 40 години не се занимаваме с гмо в селското стопанство и животновъдството. Понеже го бяхме изградили на откраднати технологии, палачинката се обърна и сега "гроздето е кисело".

Не после а веднага защото ще бъде част от сделката. Така на времето OMV станаха акционери в Петрол, но неофициално им се обеща че ще придобият бензиностанции на Петрол. И така стана.

Б България се практикува ГМО от 1986г. но по скоро става въпрос за биотехнологии които не са само ГМО а и биобезопасност, клониране,размножаване и т.н. С ГМО в животновъдството България никога не се е занимавала. Постигнатите резултати в селското стопанство ДОКАЗВАТ че те не са опасни за човека.

Вземи да си преговориш основите на селското стопанство - хибрид и ГМО нямат нищо общо. Ще намериш по-голяма прилика между компютър и компот. Хибридът освен всичко друго е стерилен и се разпада. ГМО-то е нещо съвсем, съвсем друго.

Много са зле тези германци...Направо са за оплакване..Къде е умник Ганьо да им обясни колко са глупави?

Американците едвали ще позволят такава силна карта да отиде в ръцете на неамериканска компания

ПИПО

Ами Крайслер или Affinia Group или може би TRW? Всъщност списъка е доста дълъг...

къде е TRW и Affinia Group къде е Байер. Не са сравними дори като мащаби

симо

То бе едно време това......Сега е неолиберална ВЛАСТ/ЧАСТНА ВЛАСТ/..

Третата световна война е наречена "тихата война"от Великите просветени.Тя се води със всички средства за намаляване на населението на Земята.ГМО е един от методите.Има документален филм"Семената на свободата"Той показва вредата от ГМО.

а педерастията която така широко се рекламира какво е ? пак метод за намаляване на популацията

Т.е. западните компании намаляват западното население?

Байер имат голям опит в масовото унищожение на хора-те се големия производител на отровни газове използвани за първи път от немците в Първата световна война.

Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто Разбира се , какво му плащаш, некакви си 62 милиарда и то "долара".

И то взети назаем от американски банки. ;)

ЕС ще папка ГМО

точно обратното се цели в случая

Ако има вселенска справедливост, то един ден ще си се самозадавите с всичките ви пари, семена, торове и т.н. Не се наядохте и това си е. Където има политика, влас и пари, там са и най-лошите хора на планетата.

хората са еднакво лоши навсякъде. където има власт и пари могат да го проявят в най- големи размери, и най-публично.

ПИПО

Докато САЩ завладяват света с оръжие и преврати, Германия го прави икономически. Бавно и системно изкупуват едни от най големите компании по цял свят.

Лошото е , че и много бързо придобива милиони орки , и то безплатно

фирмата отровила наи много хора след газовите камери на хитлер

Много ясно, че не важат! Я виж Фолксваген, всички фирми в Люксембург и т.н. Както казва Юнкер " еее, не е морално, ама чак пък незаконно...."

ами колкото важаха за Волксваген, толкова ще важат и за БайСанто. ние да изпапаме ГМО-тата, пък след 10-15 години може и да открият случайно, че БайСанто е нарушил правилата на еврохалифата.

Коментари - Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто | Днес.dir.bg

Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто

Германският химически концерн Байер АГ иска да купи американския производител на семена и химически торове Монсанто Ко. с цел създаването на световен лидер.

Обратно в новината

Коментари - Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто | Днес.dir.bg

Коментари

Злото в нашият свят си има име и се казва Монсанто. От създаването си през 1901 година до сега тази корпорация е извършила толкова престъпления, че никаква война, никой не може да се сравнява с нея. Това е най злокобната корпорация, която ако не бъде спряна ще погуби света. Ще останат само богоизбраните богаташи в Империята на злото САЩ.

Нещо има збърканано в тая статия.На пазара се продават картофи по 6 лв аз отивам при търговеца и му давам 10лв никъква логика

Не забравяйте, че немска и американска фирма означава регистрирани в съответните държави, но собствениците им могат да бъдат от съвсем друга народност, да кажем, макар че този термин не е точен в случая. Това театро ни го разиграват, понеже все още сме много заблудени и го гледаме. Скоро ще отворим очи, но само за да разберем, че е твърде късно.

Странна търговска логика... Ако акциите на Монсанто струват около 42 млд. долара, а те доброволно да предлагат 62 млд.долара. Или сделката е вече факт и целта е да се вдигнат акциите на Монсанто изкуственно или това е медийна игра със същата цел.

Още не мога да изтрезнея от новината ,ако е истина. Заклетия ми враг Монсанто да падне в лапите на немците-НЕ мога да повярвам.Дано не е това както са писали по-долу,че е търговска уловка заради Споразумението.

байер помпат мускули за да си вдигнат акциите, преди монсанто да ги купи

По този начин се регистрира американската фирма в Европа. Германия не е толкова добра, колкото изглежда. Разбирам защо Кралството иска да напусне съюза.

За какво сътрудничество с фермери се пише в статията??? В САЩ и Канада фермерите са задължени от закона да купуват само ГМО зърна от Монсанто. Само Монсанто има права да произвежда зърна за посев. Канадски фермери изгубиха делото срещу Монсанто да имат право сами да си произвеждат зърната за посев. Ако Байер закупи Монсанто не Европа ами целият свят ще потъне в ГМО. И не само храните от растения,и животни , но и лекарствените средства. Тотален контрол. Подобно на конопа днес...и мащерка няма да можем да си берем.

гтова вероятно е истина! вероятността да е истина е 0.00000001% България , само производителите на семе за картофи са толкова , че като чукнеш в гогото, не можеш да ги преброиш! за семена за зеленчуци и цветя изобщо недей да се опитваш! но , щатите , нали са изостанали , сси имат само един производител на семена! и по един за коли , петрол,електричество и обувки! и за салам е само дин! как ви избират такива генно увредени , не ми е ясно!

Интересно, как ще действа европейският антимонополен закон в случая? Ако има такъв, де.

това е зле! много много много зле! виж , ако монсанто го купи кооператив озера примерно или совмашпромнаш , да речем, си е друго нещо!

симо

Ето как елегантно ТТИП вече НЯМА значение.ГМО вече е НАШ ПРОДУКТ.Нищо чудно ,дори американците да ИСКАТ ТОВА,и те да финансират/заобиколно/това.Опит в такова финансираме имат ехее.

Pesh0

Впечатляващо ... Баер да купи монсанто . Само да не се опита да наложи американските номера за семена в европа . Аз си мислех че най известния продукт на Баер е хероина .

ЛОШО!!! МНОГО ЛОШО!!! Направо са трагични переспективите на Европейското земеделие(стопанства) Знам как в САЩ задължават земеделците да копуват семената на Монсанто и как ги унищожават с измисленни дела за нарушаване на патентите им за семената(хибриди). Въобще не позволяват някой сам да си сепарира семената и да си ги ползва за посев както досега се е практикувало. СВЕТОВЕН МОНОПОЛ над семената за посев. СВЕТОВЕН МОНОПОЛ над средствата за агрозащита и зоозащита. Ето ви "борба" със световния глад. Само недопускане на национално равнище ще може да спаси от предизвестената им смърт и земеделците и животновъдите.

симо

НАЦИОНАЛНОТО РАВНИЩЕ,пич,вече е само спомен и желание за такива като нас.

ТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ "БАЙЕР"СА СИГУРНИ ЗА ПОДПИСВАНЕТО НА ТОЗИ ВРЕДЕН ЗА ЕВРОПА ДОГОВОР,ЦЕЛЯЩ ДА НИ ПРЕВЪРНЕ В ОПИТНИ МИШКИ!!!ЕВРО ЦЕННОСТИТЕ СА ТОЛКОВА "ИЗПЪЛНЕНИ" ОТ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕ,КОЛКОТО "ПОКРИТИЕ"ИМА И КУХИЯТ ДОЛАР НА САЩ!!!

не знам дали доларът е "кух", но тиквата ти определено е куха и си един смешен параноик.

Никой нищо не купува. Това са търговски трикове и на книга Монсанто ще стане немска, по този начин придобива милионен пазар в ЕС и обратното, стоките на Байер ще стъпят на американския пазар. Лявата ръка дава на дясната и парите ги броят пак същите хора, както и в момента. Работниците ще са си същите и ръководството ще си остане същото ;)

Бауер е подушил, че цената на акциите на Монсанто ще се вдигне с влизането на ЕС в ТТIP, с което те спекулативно ще спечелят дебела сума пари. И разбира се ще ни залеят с безкрайно количество ГМО-та. Лош знак за това, какво се случва зад кулисите в преговорите по споразумението.

По-точно очакват скок в цената на акциите на Монсанто, както и обезценяване на долара. Т.е. взимат почти безлихвен заем в долари, а после с печалбите си в евро изплащат изгодно задълженията в долари.

проблемът с тази логика е, че в момента лихвените проценти са по-ниски в евро.

Странно, че в нито един от коментарите , не прочетох нищо по отношение на цената... С 30% по-висока от нормалната, при това се дава от купувача... Или аз нищо не разбирам от търговия и икономика или има нещо гнило в тази работа. Първото за което си мисля е, че долара вече не струва нищо и целта на германците е да се отърват от него в замяна на нещо по-реално, като активите и пазарите на една компания със световно значение, па макар и купени на загуба.

парите с които ще го купят не идват от някакъв сейф. или ще бъдат взети назаем, или в момента са в евро. никоя компания не държи ей-така огромни количества чужда валута, които не и трябват за всекидневни операции.

С Лукасартс май се случи подобно нещо. Дисни ги купи, но май със свои акции. Един вид Лукас придоби дял от Дисни, а Дисни придоби Лукасартс.

симо

Остава да споменеш и боновите книжки/е не държавни,разбира се/.

МОНСАНТО КО = Г М О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОРКИТЕ ПЧЕЛИЧКИ !!!!!!ГОРКИТЕ НИЕ !!!!!!!

someone

има пари там - затова.

Акъл има, Акъъъъл и с него правят парииии.

ако не с друго поне с ГМО ще ни доуморят

по този начин ще могат да продават в европа. кофти.

Време е здравното министерство да закупи гробищните паркове от Светия Синод. Така де, като ни морят, поне и да ни копат, така бизнеса се затваря.

и децата на ДС не в САЩ , а в пернишкия университет в краен случай в библиотекарския

Явно скоро ще ни заринат с ГМО боклуци като дебелите американоси. Макдоналдс ще ни се види като гурме ресторант като приключат с нас.

А как се казваше троянския кон?

Рокфелеровската мафия си прехвърля парите от единия джоб в другия..А платените медии им подгласят...

Кофти работа, т'ва означава че споразумението за трансатлантическо пратньорство ще се подпише.

Европейска компания иска да купи лошия Монсанто дето иска да прецака европейците :D Демек европейския бизнес е по-силен от американския в някои отношения въпреки жълтините които сеят руските троловеь

Младежо, четеш между редовете. НЕ е нужно да си русофил или русофоб за да помилсиш каво наистина са решили ония от вискота каста.

Интересно ако Творецът на вселената , Земята и всичко което е в тях попита тези гяволи защо нарушават авторските му права, как ли ще се почустват? Ето затова те нямат интерес да вярвате в Него а в митологията на еволюцията за да владвят хората. Ако хората с евърнат при своят небесен Баща, тези беззакници ще изгубят сила и ще се снишат. Лука 16:13 "13 Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и другия ще обикне, или ще се привърже към единия а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона. "

Заглавие в 7 дни спорт.-История"Как Баер"помогна на Хитлер.Немският концерн патентова хероина и създаде лагера на смърта Освиенцим"Там си правели лабораторните опити в/у концлагеристи.В днешно време си променя наименованието.Ще се наричала "Covestro"

През 92-93та година бях в паралелка по ънгличански език. Дадоха ни някакви измислени учебници, които никои не знаеше откъде се появиха. Там имаше цял урок за Монсанто само и втори за раундъп. На следващата година напуснах паралелката. В момента във ФАЩ закона е така направен, че не пръскаш ли с препарат на Монсанто отиваш направо в затвора. Света не е виждал такъв комунизъм като този във ФАЩ.

Фашизъм. При комунизма хората работят, не ги ,убиват бавно и подмолно както сега. Хората се убиват по всевъзможни начини с цел популацията им да намалее и богатите да не се разделят с властта си.

започна да съди Монсанто и подобни за огромния брой увредени деца от отровите им и спретнаха преврат на Дилма. Световният океан е съсипан от отрови и радиоактивни в-ва, тези печалбари са изключително неграмотни и унищожават с бързи темпове планетата.

Забравихте да споменете с какво са най-известни двете компании. Байер с производството на Zyklon B а Монсанто с Agent Orange. Виновни за масово изтребление на милиони. Нищо старо всъшност не е забравено сега песните са на нов глас.

Едно малко допълнение: Производителя на Циклон Б преди войната беше И Г Фарбен индустри. Поради тази причина след войната тази компания беше наказана, като се извърши нейното разделяна на две: Хьост и BASF. Не че е от особено значение.....

Още едно допълнение.Разделят я на 4 -Agfa, BASF, Bayer и Hoechst.Последната пък през 1999 г. се обединява с Rhône-Poulenc и формира Aventis.

американския план за проникване на ГМО в опраскана Европа

Германците ще купят "Монсанто", после старите собственици на "Монсанто" ще купят акции на "Байер" и така американците стъпват на европейския пазар, а немците на американския с разменено гостуване, общ бизнес и хубав пазар, на който ще трепят буболечки, докато ги убеждават в здравослвония харатер на генното инженерство. Апропо, по време на социализма, у нас една от най- големите гордости беше хибридното инженерство в селското стопанство. Забравиха за това сякаш ние от 40 години не се занимаваме с гмо в селското стопанство и животновъдството. Понеже го бяхме изградили на откраднати технологии, палачинката се обърна и сега "гроздето е кисело".

Не после а веднага защото ще бъде част от сделката. Така на времето OMV станаха акционери в Петрол, но неофициално им се обеща че ще придобият бензиностанции на Петрол. И така стана.

Б България се практикува ГМО от 1986г. но по скоро става въпрос за биотехнологии които не са само ГМО а и биобезопасност, клониране,размножаване и т.н. С ГМО в животновъдството България никога не се е занимавала. Постигнатите резултати в селското стопанство ДОКАЗВАТ че те не са опасни за човека.

Вземи да си преговориш основите на селското стопанство - хибрид и ГМО нямат нищо общо. Ще намериш по-голяма прилика между компютър и компот. Хибридът освен всичко друго е стерилен и се разпада. ГМО-то е нещо съвсем, съвсем друго.

Много са зле тези германци...Направо са за оплакване..Къде е умник Ганьо да им обясни колко са глупави?

Американците едвали ще позволят такава силна карта да отиде в ръцете на неамериканска компания

ПИПО

Ами Крайслер или Affinia Group или може би TRW? Всъщност списъка е доста дълъг...

къде е TRW и Affinia Group къде е Байер. Не са сравними дори като мащаби

симо

То бе едно време това......Сега е неолиберална ВЛАСТ/ЧАСТНА ВЛАСТ/..

Третата световна война е наречена "тихата война"от Великите просветени.Тя се води със всички средства за намаляване на населението на Земята.ГМО е един от методите.Има документален филм"Семената на свободата"Той показва вредата от ГМО.

а педерастията която така широко се рекламира какво е ? пак метод за намаляване на популацията

Т.е. западните компании намаляват западното население?

Байер имат голям опит в масовото унищожение на хора-те се големия производител на отровни газове използвани за първи път от немците в Първата световна война.

Байер отправи оферта за $62 млрд. за придобиване на Монсанто Разбира се , какво му плащаш, некакви си 62 милиарда и то "долара".

И то взети назаем от американски банки. ;)

ЕС ще папка ГМО

точно обратното се цели в случая

Ако има вселенска справедливост, то един ден ще си се самозадавите с всичките ви пари, семена, торове и т.н. Не се наядохте и това си е. Където има политика, влас и пари, там са и най-лошите хора на планетата.

хората са еднакво лоши навсякъде. където има власт и пари могат да го проявят в най- големи размери, и най-публично.

ПИПО

Докато САЩ завладяват света с оръжие и преврати, Германия го прави икономически. Бавно и системно изкупуват едни от най големите компании по цял свят.

Лошото е , че и много бързо придобива милиони орки , и то безплатно

фирмата отровила наи много хора след газовите камери на хитлер

Много ясно, че не важат! Я виж Фолксваген, всички фирми в Люксембург и т.н. Както казва Юнкер " еее, не е морално, ама чак пък незаконно...."

ами колкото важаха за Волксваген, толкова ще важат и за БайСанто. ние да изпапаме ГМО-тата, пък след 10-15 години може и да открият случайно, че БайСанто е нарушил правилата на еврохалифата.