Мешерето осъди Кирил Рашков

Мешерето издаде смъртна присъда на Кирил Рашков, самообявил се за Цар Киро. Той самият свърза бунта в Катуница с изборите.

Обратно в новината

Коментари - Мешерето осъди Кирил Рашков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага след излъчванета т.нар. българска "журналистка" съобщи, че ромите се въоръжават с каквото намерят "винкели,колове, дръжки от знамена и точилки". Това е 120% гавра със зрителите, които секунди преди това видяхме на екрана пушка, мачете, множество ножове и др. хладни оръжия. Един пишлигарин на въпрос защо му е този нож отговори, че ще реже глави!!! А сега ми кажете как да вярвам на разни МИРоЛЮБи и как да имам доверие на управляващите ни, как да се отнасям с т. нар. роми, които са си истински цигани, как да съм МИРоЛЮБИв? Като си спомня преданието, че циганин е изпълнил обесването на Апостола и се е увисил на краката му мога да съм сигурен, че мангасарите не говорят празни приказки! Къде спят розните ОРГАНИ? В този свучай процедурата прябва да трае няколко часа - установяване, съд, присъда и ИЗОЛИРАНЕ (независимо от възрастта) от Обществото, за да не е в състояние никога повече да тормози хората! За тяхните провинения това е АЛГОРИТЪМА!

Кажете ми идват избори за кого да гласувам?Напълно съм объркан. Аз няма да гласувам!Това ше е моят протест!Нека никой да не отиде до урните!

Това,че циганина Киро заслужава смъртна присъда е факт,но какво е това мешере,държава в държавата ли е и няма ли и за тях смъртна присъда.

Цар Киро е под покровителството на Бойко Борисов. Нищо няма да му направят. Това е повече от сигурно. България е управлявана от престъпници под закрила.

Значи бащата е присъствал на убийството на сина си?Защо,бе човек,го остави убиеца жив?Защо не го утрепа на място?

Какво мишере- какви 5 лева.Нали сме правова дърйава и е време всички закони да са еднакви и за циганите.

Такова нещо като "мешере" няма ! 90% от мангалите дори едва ли са чували думата , но им служи като универсално извинение във всяка по-напрегната ситуация

По кой български закон съществува мешерето? Каква му е властта над циганите? Това циганска мафиотска банда ли е? Защото ако се сади по действията на туй мешере... Циганите масово крадат по селата, изнасилват бабички, бият се и бият когото искат. Каква е ролята на това мешере? И защо има нелегитимен цигански съд в България? Ха! Че то аз мога да поискам да си отворя мой частен съд! И да осъдя Аню Ангелов, например.

Самият факт на такива изказвания ясно показва, че има расисти и незаконно 'правосъдие'. Само че, те са при циганите, не при белите, хетеросексуални и православни пловдивчани.

леле мале! ромски съд! къде е Европа да го чуе това?! ако това не е опит за преврат от страна на циганята-не знам как иначе да го тълкувам! Какви са тези незаконни институции? НЕ съм расист, но сега се убедих- опитват се да ни превземат.

Циганите са изпуснати ! И за това вина имат само управляващите и полицията. Никой не взема решение, какво ще се прави с тези, които се ровят по кофите, които разнасят зарази, които си минават с каруцата по бул. Сливница по бул. Тодор Александров и никой не ги спира, които просят на НДК, на всяка Метростанция. Този проблем съм сигурен, се вижда от всички, но се решава с бездействие. Нито предишното, нито сегашното правителство е взело мерки и се съмнявам, че и за напред ще се вземат. Но така е, когато няма ред ! И се съмнявам че тези които ни управляват са компетентни за да взимат решения и най-лесния вариант да питаме САЩ или ЕС или някой друг - "На вълка затова му е дебел врата, защото си върши работата сам" !

Френският президент Никола Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите" -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и.

в случая това е лъжа - Саркози не е правил такова изявление.

не знам дали е правил такова изявление но то точно описва 80 % от ромите

Е, не е ли прав?

АБЕ ВЪРБАНОВ, Защо си мислиш, че "няма човек, който да го защити (Рашков)" НАПРОТИВ. Има и това е българския министър председател който обвинявайки полицията ,че не си върши работата изпрати жандармерия за да охранява дома на Рашков !!!! По подобие на Рашков и Борисов е преминал през пътищата на нелегалното производство на цигари. С това се е занимавала фирмата му Тео Интернешънъл в която съдружник му е сикаджията Румен Николов (Пашата) Бандитите взеха власта. Затова няма държава. Това е простата истина. НА ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ. Иначе лошо и за нас и за вас циганите.

наи-после загряхте, че боико е наи- големият мафиот. има и нещо да разкажа за цека цачева, но не смея.... тогава ще разберете колко некорумпирана беше триглавата ламя

Как се допуска всичко това??? С безхаберие.... Какви са тези цигански кланове с власт дадена им от Държавата? Как може за всички да има закони, които да спазваме, а за тях те не се отнасят? Какво значи малцинство-че те живеят без ангажименти към обществото-нищо не плащат-ток, вода, данъци и пр., живеят на социални помощи, не учат, просят, крадат, проституират и ако случайно арестуват някого-го пускат защото видители бил циганин и това е . Като не желаят да се интегрират- да се изселят от тук.Как може Франция, Холандия да ги изселва, а НИЕ не можем. Не желая да плащам данъци, за да живеят на мой гръб търтеи....

Щом има цигански съд-мешере, тогава да създадем и български съд - по подобие на ЛИНЧ! Сигурен съм, че ще бъде много по-ефективен!!!

Леле мале леле мале!!! Мешаре,присъди,царе,аз не знам какво по вече иска от нас тоз ЕС.

Правителството да подава оставка незабавно и служебно до нови избори

Не може да има някакъв друг орган, издаващ присъди освен българският съд! Прокуратурата да се самосезира и да им види сметката и на т.нар. мешере. Този мангал ако имал власт щял да осъди другия на смърт чрез обесване. Ами ако има още по-голяма власт какво ще направи? Ще осъди на смърт всички българи ли? Ами после кой ще храни мързеливите, крадливи и тъпи първобитни хора от махалите? Защото един ден, когато българите ги няма ще свършат жицата и металите. Тогава и без социални помощи от какво ще живеят? Сигурно ще станат човекоядци!

тоя мангал дето е смачкал момчето бавничко трябва да го разчекнат с два микробуса това е справедлитата присъда всичко октанало е ала бала

На този циганин ще му се дава качествена храна, чисти чаршафи, други придобивки според европейските наредби и ще тежи на държавата докато е в затвора и като излезе пак ще прави золуми...

Много странно, коментарът ми беше публикуван и после изчезна?? А беше съвсем умерен. Крайно време е май да ви сменя...

Ще публикуват ли разпечатка от телефоните разговори на Цар Киро малко преди и по време на инцидента за да се види кои прокурори, съдии и полицаи са корумпирани и използват служебното си положение на длъжностни лица за да облагодетелстват въпросния "цар".

По колко каймета искате на калпак, за да се изнесете еднопосочно по направлението Афганистан-Индия? Ще направим и снимки за спомен, та да се сещате с добро за България!

цар киро каза - Ще подкрепим герб на изборите ! Няма коментар по това изказване ! Факт !

Съдът трябва да се смени, като преди това Първанов да поеме отговорност за този свой проект - сегашният български съд, който изяде 6 години време на държавата ни и тонове човешко щастие на гражданите й. Първанов, извини се! Румънският ти колега ти даде пример какво е мъж, патриот и интелигент! Ти кое от тези неща си, нещастник?

Почти всички днешни съдии бяна назнаени от костов - даже шефа на Съдебната палата открито си признаваше, че е костовист ! За толкова години не можа ли да го проумееш ? Защо бойко не ги смени - защото има какво да кажат за него и неговите приятелчета ! Затова не мисля, че съдиите са избрани от първанов - те слугуват на мафията в България, част от която е и бойко !

Поне няколко от коментарите визират убеждението на нападателите, че са над Закона. Това е така. Прост човек няма собствени критерии за поведение, а действа според насложилите се убеждения. В България убеждението на стотици хиляди хора е, че Законът е преодолим. Това им позволява да го нарушават системно. Подобно убеждение се превръща в религия у човека и му позволява всеки произвол, на който е способен. Много силно важи за пост диктатурно общество, в което рред това тази симптоматика е подтискана по силов недемократичен начин. Сега се проявява с пълна сила! Пропуснахме 20 години, за да коригираме това явление. През това време нямахме съд. По-лошо е даже, защото ако няма съд, той ще се създаде. Но като има съд, който генерира корупция, не може обществото да предприеме ефективни действия. България прилична на личност, която във всеки момент реагира и действа нееднакво. Съдебната власт е като откачено съзнание на обществото ни. Няма правителство, което да се справи с такава държава! Просто няма! Съдът трябва да се смени, като преди това Първанов да поеме отговорност за този свой проект, който изяде 6 години време на държавата ни и тонове човешко щастие на гражданите й. Първанов, извини се! Румънският ти колега ти даде пример какво е мъж, патриот и интелигент! То кое от тези неща си?

Защо налагате цензура . Коментара доЛили не ми го публикувате . Какво ,страх ви е , че ще ви уволнят ли ,или дежурният модератор е симпатизант на герб ...

'докладваха' за баннати адреси, на хората им дава ip address is banned и въобще не им дава коментар след вчерашни коментари.

Мисля да прескоча до общинска полиция, та и аз да имам разрешително с подпис и печат като на господата гласоподаватели.

Истината е, че в България няма полиция, която да работи. И да не се оправдават с политически натиск - ако ставаха, трябваше и тези, които им оказват натиск да арестуват за връзки с мафията

Станалото много може да се анализира. Въпросът е " А сега накъде? ". Отсега знам ще всичко ще продълви по старому, защото всеки чака друг да направи нещо и всеки не е виновен. Това сме си българите. Пропагандната машина знаем работи здраво и само след дни ще има нов скандал и ще отвлекът вниманието другаде, а всичко ще продължи по старому. Само мъката на тия хора ще остане. А крадците, които ни докараха до това положение сега ще ни обясняват по телевизиите няколко дни как сме толерантни и добри

Спри се, бе, спри се, бе, спри се, мачкаш ми дететооо!?. Онзи го прекара под буса и го влачи 20 метра (мъжът се задавя от плач). Изтичах, прегърнах го: Стани, тате, стани, тате! А той примря." Това ме потриса!

Каква е разликата между цар Киро и цар Симеон ?Никаква .И двамата имат голяма челяд,затова голямо крадене пада за да се задоволи.Законите не важат и за двамата това е факт неоспорим.Това вече не е държава за живеене.

Абе как така този циганин се върна от Туция след като избяга.Мисля ,че ГЕРБ ТРЯБВА ДА ОБЯСНИ нали циганите ще гласуват за тях,или е поредния фишек

моля ви се не искаите обяснение от бб, вйобще не го затруднявате, ще ви разтяга локуми и алабализми до второ пришествие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Социализъмът на бай Тошо и Сергоорджоникидзе и тук се издъни. През 1988 година Тошо Тиквата и неговата банда нарече Киро Циганина "Цар Киро ". Аз имам приятели цигани, които са ми правили покрива на къщата и с които съм ял на една маса и ги уважавам и им казвам АМАЛА - ПРИЯТЕЛИ. нО НА СОЦИАЛИДТИЧЕСКИЯ цАР МОЖЕ ДА МУ СЕ КАЖЕ САМО ПАРЦАЛ кИРО. Това отсата от социалзъмът - ПАРЦАЛИ. Тези социалистически парцали ни отровиха живота - и тогава и сега.

мешерето е право,ха сега да видим бате Бойко ще изгуби ли циганските гласове или ще чака да минат изборите и след това пак нищо.

Проблемът не е в разделението българи-цигани, а в дълбоката пропаст между спазващи закона и неспазващи закона. В България има узаконен произвол на мутри, лумпени и откровени престъпници (всички те - закриляни от милиционерите, полиция в БГ няма...) и беззащитни хора, които искат да живеят нормално и според закона. Както се разбра, Кирил Рашков е в незаконния "бизнес" още от времето на соц-а и после е вербуван да развива престъпна мрежа. Друг един виден политически "деец" върна едно друго малцинство във времето на феодализма и капсулира цели региони на България. Много други народни "герои" окупираха разни градчета като Дупница, Велинград, Сливен, Варна и т.н. Всички те ежедневно се гаврят с чувството за справедливост на хората, грабят, заплашват, търгуват с гласове и компрометират самата идея за демокрация и свободен живот. И всичко това със съдействието и закрилата на институциите... Ето това е срастване на мафията с държавата. То беше планирано от червените другари още в началото на т. нар. "преход".

Изцяло поддържам коментара Ви. Според мен точно и умно казано.

Точно, ясно и вярно. Браво!!!

На 100% подкрепям написаното от Вас!

Да знаеш колко си прав!

процеса срещу Цар Киро ще завърши с някой и друг магистратски хотел на 1-ва линия по Черноморието.

У-Ж-А-С!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТАВКА!

Циганите не трябва да гласуват защото са алкохолизирани малоумници.И хиените ги използват заради това.Циганите доунищожават България като оглозгват/подобно скакалците/всичко по пътя си.Партиите им наляха самочувствие.Циганите изпревариха себе си,като получиха незаслужен статут.Във всички цигански квартали "блестят"имотите на незаконно забогателите,т.е.тези,които организираха и управляваха изборните"реки",които пишеха фалшивите фактури и отмъкнаха от бюджета милиарди,а управниците се правеха,че не виждат,защото циганите ги държаха във властта.Българи,не допускайте циганите до урните,защото пак ще ни наложат нам неприятните и некадърните!Избори-без цигански гласове!

а също така и "алкохолизирани малоумници" от български произход-за жалост и те са много на брой

те изобщо не плащат данъци, нито други, нито същите

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА Е ПРОГНИЛА КАТО В СОМАЛИЯ. ДРУГА НЯМАМЕ.ПЕРВЕРЗИЯ.ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ.

Подкрепям!

Както върви, ще върнем Живковата конституция.

za sajaleeniee e taka iza tova sa vinovni bugarite