Бебето на нахапаната от мечка жена било в цедилка на гърба й при атаката (снимки)

Жители от района публикуваха снимки на агресивното животно на страницата във Фейсбук на Ловно-рибарско дружество - Белица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая мечка ако обичаше да яде хора, щеше тя да ходи в територията на хората, а не да ги чака...

Не мога да разбера само защо ще отстрелват мечката, тя с какво е виновна, че е реагирала така. Това се нарича защитна реакция

Кой ходи с бебе на гърба,високо в планината да събира гъби ...бе ?

Нещо ми се струва, че тая за гъби повече няма да ходи

Айде стига с това "семейство гъбари" Ясно е че са роми, но не това е важното. Очевидно е направила нещо за да подразни мечката и ако застрелва е всяко животно което си брани територията в гората, скоро ще гледаме дивите животни само по телевизия Имам чувството, че местните ловци само използват подобни случаи, за да им разрешат да се сдобият с поредния ловен трофей,

Тръгнали да влизат в бърлогата а после пищят, сега заради шибани те роми ще убият мечката....

Как ще рейгирате ако някой ви влезе в дума?!

Който няма друг вариант. Други малоумни въпроси?

Ако хората имаха постоянна работа нямаше да ходят за гъби в гората ! Управниците са виновни , кой мисли за хората в БГ ?

Би било много тъжно да убият мечката заради пълната липса на интелект в тази жена с "цедилката"! Когато се ходи в гори, където има диви животни, човек си закача едно звънче на дрехата. Също така ходи облечен с ярки дрехи, че има и ловци. Аман!

Като застрялят мечката, останалите мечки ще се научат ли да не си бранят бърлогата, ако нахлуе внезапно човек??? Що за тъпанарщина? Дай да избием всички животни, за да може някой без да отчита риска и без да внимава да си се разхожда за гъби...

Който има за пет стотинки акъл в главата не само има постоянна работа, ами и не смогва с поръчките!

Застреляй гъбар - спаси Мецана!

Ако влезе в "дума" - дум-дум

Голям грах ще си сложат всички участващи в това убийство ! Мангалите да метат улиците, къде са влезли в такава близост до резервата?! Че и с бебе на гърба....малоумни примати! Животното е защитавало дома си! Не го убивайте!!!!!

Застреляйте мечката, за да ходим за гъби на 11-ти.

Отишли са до бърлогата на мечката, стреснали са я, тя е нападнала за да се защити, нападнатата няма осигурителни права. Резултатът - горката мечка ще бъде остреляна, а ние ще платим лечението на паразита? Абе я си ЕПМ!

От една реакция на животното не може да се стигне до извод, че е агресивно. Подобен инцидент в никакъв случай не е основание за издаване на разрешително за отстрел. Това е крайна мярка. Прави се, когато хищникът е изгубил страх от хората и поради това има голяма вероятност да прояви агресия, както и когато има документирани и други случаи на агресия. Случаят не е такъв. Изказването на заместник-министърката с ресор "Биологично разнообразие и т. н." възприемам като популизъм. Не съм наясно с експертните й качества.

peshoa

Ако зам.-министърът на околната среда ни е с такова мислене, нищо хубаво не ни чака...

В гъста гора, при 40 градуса температури, хвърлят пиратки? Да са живи и здрави, но на тези не им е там мястото.

Нарича се работа на трудов договор.

Защо ще отрстрелвате животното бе идиоти?? Тези прошляци-гъбари са отишли при мечката-може и тя да е имала малко и го е защитила...Приспете я и я пуснете в парка за мечки...Толкова ли е трудно...Прости и жестоки хора!

не са роми, а най-вероятно са помаци - ромите цедилка не познават.

От простотиите на хората накрая ще останем 11 милиарда човеци и 1 мечка. Ама с една и разплод не може се прави. Като едни бели африкански носорози дето от 3 живи до вчера останали само две женски.

И това само - защото са роми , а ако бяха цигани ?

Ако мечката е била стръвница, то тази простовата жена нямаше да може да разказва исрорията си...Спасете мечката и я насочете към парка за мечки, който ви е под носа и е специално за това!!!!

дадоха ги, малко братчеди падат... ходят, дразнят мечката после тя ги нападнала, ама мечката няма ТВ и не реве кат братчед по ТВ

Здраво диво животно ще отстрелят сега заради шепа гъби. Гора е всякви животни ще има. Да ви е п м.

що ги нема,избори идат,ееееей? ,,На мястото на инцидента пристигна и зам.-министърът на околната среда и водите Емилия Тончева." Смяяяяях!

Не е виновно животното , А хората , Който са го Закачали. Жалко за детенЦето, Невинна Душица !!

Всъщност нормалното е тия дебили да изядат една солидна глоба.

Циганка или не, пожелавам на жената бързо възстановяване.

много хубав специалитет става - Меча Лапа, с Буци изяждахме 3 той 1 аз

Мечи ли си го е търсила?

Мангала вместо да работи нещо на нивата предпочита лесното- да бере нещо което нее отглеждал! И сега за по лесно намангалите да убием баба меца и въпроса е решен!?! Ако мечката беше стръвница тия мангали щяха да са леш! И ква е тая цедилка и къде си мъкне бебето по гората тя неандерталци после гласуват за герб бсп и дпс

С какво са виновни хората в случая? Че някой пишман зелен, изкаравщ пари с пускане на жалби, не дава на хората да излизат в гората? Вие от жълтите павета може и да не ви пука, но на стотиците хиляди хора живеещи в планинските райони не можете да им кажете "Не ходете в гората ако ви е страх"! Наглостта ви няма край! Живеете на друга планета! Слезте малко при простосмъртните на Земята!

Скапана "държава"! Един спи до чекмедже със златни кюлчета и милиони, а други с бебета на гърба си ходят да събират гъби за прехрана и оцеляване.

Абе да ходи в англия да бере ягоди хем ще учи енглиш

Денят за ходене за гъби в гората е другата неделя.

Просто са отишли на разходка и мечката ги е нападнала! Това се нарича защитна реакция! Вместо да пожелаеш бързо възстановяване на жената ти пишеш простотии

Може да са искали да отвлекат мечето и да го продават но баба меца нее като бг полиционерите- тя има и зъби и нокти!

Циганката е отишла в бърлогата на мечката, че и чавето понесла. мечката не им е отишла в колибата. Сега местните пехливани ще се вдигнат да убият животното, за да си сложат още една кожа над камината. Евала!

Аз разбирам, тая мечка да беше нападнала някой на Дондуков, някак си щях да разбера врявата. Ама за това, че те е нападнала мечка, докато си в гората, да ме прощавате, ама там натрапниците СМЕ НИЕ, мечките просто си живеят там. Фърляли пиратки, моля ти се. Няма ли кой да глоби мангалите? До редактора, черните и кафявите мечки НЕ СА ХИЩНИЦИ, те ядат горски плодове и рибка, когато намерят, а зимъска спинкат няколко месеца. Мечката става стръвница, когато се събуди по-рано и няма какво друго да яде, а месо. Хищници са гризлитата и белите мечки, защото те не хибернират.

Допускам че са искали да и отнемат мечето но баба меца ги е налазила

Мечката има мече, вижда се ясно на кадрите от парка! Циганката какво прави там!? Коя майка няма да си защити детето? В България не останаха нормални животни заради циганите.

Значи и аз ако вляза в стаята на жената в 6 заранта със сигурност ще ме изяде мечка.

има една хубава българска поговорка "който го е страх от мечки, да не ходи в гората"

НЕ ПИПАЙТЕ МЕЧКАТА! ДА СПАСИМ ЖИВОТА Й!

А аз комар не убивам щото той носи моята кръв те мечката искат да трепят щото спяла в гората в 6 заранта.

Бриджит Бардо ще ни спука шушоните. После жив турист няма да видим 50г напред.