Горанов отхърли стратегията за БДЖ

Финансовият министър Владислав Горанов няма да одобри Стратегията за оздравяване и развитие на БДЖ. По думите му документът се нуждае от стотици корекции.

Обратно в новината

Коментари - Горанов отхърли стратегията за БДЖ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам каква е стратегията но току- що се прибрах - пътувах по принуда с влака от Видин за София в 17ч трръгнахме и в 22.05 ч бяхме в София. Трагедия е това БДЖ. Люшка те, трака ти на главата а пълзи.240 км за 5ч и разбира се ...имаше малко редовно закъснение. А тоалетните...ужасен ужас без край. Само доброто възпитание ми пречи да изпратя снимка в какво положение бе. Мила моя роднольо каква бе таз наша лоша българска съдба. Това тук не е Европа това не е възможно да е 21 век. Ние сме по-зле от аборигени. Незнам тоя народ как търпи, особено северозападен регион. Как не са грабнали камънье и дърве и да вземат съдбата си в свои ръце? Или няма кой или вече няма на къде...Боже пази родината! Не държавата и управниците.

С толкова проблеми не може ли министър-председателят сам да се "свали", а другите да останат?

Може ли министър Горанов да отпусне малко пари за закупуването на два броя самолети за Bulgaria air, че не достигат и стават закъснения?

Докато мъдрите се намъдруват, БДЖ-то ще загине.

Защо никой не смее да коментира факта, че стотици милиони евро финансиране от еврофондовете, бяха пренасочени от БДЖ към дострояване на метрото в София? И това са предварително договорени пари, предназначени за обновяване на подвижния състав на БДЖ, и модернизация.

А другите пари които ЕС отпусна къде са????????????

Стратегии се правят с пари. Без пари не е стратегия, а празни приказки. Избираме приоритети - релсов транспорт, магистрали, въоръжение, екологично чисто земеделие, правим разчети колко пари трябват, взимаме заеми или отделяме пари от бюджета и действаме по план. Другото са празни приказки на популисти.

Горанов, нали сте много гъсти с цяла Зап.Европа - ми питайте ги те как поддържат такива железници - перфектни. Не ни връщайте в средновековието !

Социлизъм, социализъм и пак комунизъм. Колкото и да наливаш в бездънната каца наречена поустсоциалистическа държавна железница то ще излиза през свирката на локомотива, ако остане такъв.

Novae

Ако нищо не беше станало на 02 Октомври 1996 г. досега БДЖ щеще да бъде само частна фирма на някоя офшорна фирма. Андрей Луканов е застрелян на 2 октомври 1996 г. с 4 куршума пред дома си на ул. Латинка 15. В деня на убийството около 9:15 - 9:20 ч. Луканов излиза от дома си и се отправя към личния си автомобил Пежо 306, паркиран на около 15 м от входа. В колата го чака шофьорът му. Луканов влиза в автомобила, но се сеща, че е забравил нещо. Излиза от колата, приближава се до домофонната уредба и се опитва да се свърже със съпругата си. През това време убиецът стреля 4 пъти, от разстояние 1,5 - 2,5 метра с пистолет Макаров. Куршум попада в областта на дясното му слепоочие, а други 3 - в гърба. Експремиерът пада на земята, а убиецът изчезва.

Тук за убийството на г-н Андрей Луканов може да се спори. Обикновено в тези неща винаги има ръка на жена.