Нов търг за Летище София, но с нови данни за него

Продължаваме политиката по намаляването на задълженията на БДЖ. Ще има нов търг за концесия на Летище София с осъвременени данни.

Обратно в новината

Коментари - Нов търг за Летище София, но с нови данни за него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МС ОТНОВО предлага разплащане в брой до 5000 лв.; НОВ търг за Летище София... Продажниците нямат спирачки за доразсипването на държавата...

И това печалившо нещо не го дадът на техен човек ,няма да спрат.Нямате никаква разлика от комунетата.Вие също сте толкова алчни и нагли като всички досега.Оня нали оправи железниците,а сега и ще граби комисионни от тази концесия.НАЛИ БЕШЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНО ЗА Б-Я.КАТО РАБОТИ НА ПЕЧАЛБА ,ЗАЩО ЩЕ ГО ДАВАТЕ НА ЧАСТЕН,ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ АЛЧНИ ШИЗОФРЕНИЦИ

Тия искат да дадат койнцесия ако може за 100 години. Само сега да вземат парите, а следващите да му мислят. Трябва да направят концесии де са със срок максимум на този на даващият я, като дори намалява, ако изтича мандата на даващият. Примерно за 4 годишно управление, да може първите 2 години да дава концесия за 4 години, третата за 3, а четвъртата за 2 години. Така следващият също да може да реши какво да прави с даваното на концесия.

Като оставим на страна каква "далавера" за държавата е да дадеш печелившо летище на концесия, се питам как тоя на снимката ще обясни такава държавна помощ за БДЖ пред ЕС?

Няма полза за България от изтичането в чужбина на приходите от летище София, както нямаше полза и от много други подобни концесии и приватизации. Полза имат единствено някакви корумпирани политици, които за жълти стотинки подаряват обществената собственост.

Тоя мангал или е луд или ще подлудява !

Хич не е луд тоя дето яде баницата

Е те т'ва корупцията е големо и незаобиколимо нещо - герб уж се бори, а герберастите я любят и не могат да живеят без нея...!!! От всякъде вече пуцат с джепане по сделките на корупционерите от БОКо-3, а БОКолуците наглеят и даже не се крият...!!! ОСТАВКА И В ЗАТВОРА БЕ - ЧЕ ИНАЧЕ СветиняМу ВИ КАЗА КАКВО ВИ ЧАКА...!!! Дааа...!!!

Като знам с каква "полза" за държавата бяха подписани досегашните концесионни договори у нас, направо се стапям от умиление за тоя тиквеник, калинките на клона около летището и ББ! Как ще си похарчат комисионните за далаверата и предателството, милите? Живи да ги ожалиш!!!

По-пиянска снимка на тоя минга не можахте ли качите