Разрушават над 200 къщи, пострадали от труса в Перник

Издадени са 222 заповеди за разрушаване на къщи в община Перник, съобщи кметът Росица Янакиева. Процедурата продължава, вероятно още 10-12 ще бъдат съборени до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Разрушават над 200 къщи, пострадали от труса в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Radostina

Не разбирам защо хората постоянно се делят на перничани, врачанци, софианци и т.н. Преди всичко всички в БГ са граждани на тази дьржава. Но за сьжаление на дьржавата не може да се разчита, дори и в такьв критичен за тези хора момент. Още един пример, че няма защо да се чудим защо дьржавата ни е такава. Какьвто народьт, такава и дьржавата. В душите на хората няма място за сьчувствие, а за ругатни колко са лоши перничани и защо да им се помага. А политиците ни идват от народа. Защо трябва да очакваме тогава, че те ще мислят по различен начин????

Нека се "сети" ТЪПОТО НИ .... и разпореди, джакпота във второто теглене на 6 от 49 директно да бъде "уцелен" за бюджета (т.е. дарен от държавния тотализатор) на област Перник. Леле ,колко е трудноооо....!?

И къде ще потъне Джакпота? Леле, колко е просто-о-о-о!

ще ги подкрепя , когато си сменят кмета...

Във всички градове жителите са "съграждани", а в Перник - "съПерници"... Дарявайте, но питайте, къде отиват даренията! И научете "съПерничани" да се застраховат като хората, а не да чакат някой да ги отремонтира...

Тези, които имаха застраховки "изгоряха". Застрахователите извъртяха нещата и щетите се оценяват на възможния минимум. За тях всяка щета е нищожна. След заплащане на застр.премия и то не малка се отида в съда, за да се водят нескончаеми дела. При условие, че застраховките са реални и няма "игра" всеки би си направил такава, но при сегашната ситуация е "хвърлени пари на вятъра"

...идва зима - какво ще стане с тези хора, които все още са буквално на улицата? Риторичен въпрос...

240 депутати да се откажат от заплати този месец и ето ти подкрепата!

Да им помогне държавата.Стига вече сме подпомагали GSM операторите по ози начин. Дянков да намери пари. Да предложи и още нещо за облагане и готово.

Видните пернишки бизнесмени Люси Стойков и компания да вземат и да помогнат на съселяните си.

Нали му се падна от приватизацията "Стомана-Пк" , според баща му дядо Данчо. Ами GP-Г.Първанов , Емо Гоцев. Жална пернишка трагедия.

За какво ни е това правителство след като не може да помогни на бедстващите си граждани.

Градът на орките...това,казва всичко. Навремето е бил град на циганите...

Майка ти е циганска орка помярче мазно, левскарско

На комунисти никой не може да помогне. Там е работата. Помогна се, ще се помогне и още. Но дали това ще помогне да се научим да си застраховаме домовете? Едва ли! На комунисти никой не може да помогне, те могат да го завлекат и помагащите в лайната си. Но все пак нека да опитаме и този път! Хора ли са, не знам, но вънщно приличат на такива, така че помогнете!!

...и на теб никой не може да помогне! С толкова невежество, злоба и омраза в душата трудно се живее, нали? Направо усещаш, как се задушаваш. Призрака на комунизма така е завладял кухата ти същност, че друго няма за теб, о, дребна душицо!