Меркел иска единни правила за ползване на данни

Германският канцлер Ангела Меркел призова Европа да създаде единни стандартни правила за ползването на данни.

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска единни правила за ползване на данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

меркел и шулцо-юнкерщината защо не си признаят в каква престъпно- шуробаджанашка кочина превърнаха ес, заедно с шойбле и алтмайер? еврейски "помощи" от общата каца се раздаваха и раздават само на "полит" "коректни" дебили, за послушание и роднинска, еврейска връзка. от гоите само се цоца, докато не могат да родят и едно дете. ето това е доктрината на евреите в ес. дайте да видим в чии джобове потъна европейската помощ!!! но меркел няма да разреши такава проверка, понеже тя е няма нищо против еврейството и саудитско арабството.

Понеже автомобилните производители изнесоха голяма част от производството на компоненти и развойната дейност в държави от периферията на ЕС, възникна въпроса - софтуерът произведен от трети фирми, собственост ли е на немските автопроизводители? Те са натиснали Меркел да вземе мерки.

меркел не струва и собствената си охрана. върви си с добро. защото това зло, което ни стори ще трябва да го стоварим на цялата ти хунта, другарко комсомолка, богомолка ядяща човешки съдби. ти просто прекали. отиди сама в един ъгъл и се гръмни! :-))) и така да стане!

Мекел ли го иска или тези които искат да наложат белегът на авторитет на звярът (папството) - неделният закон?

Е сега, данните на бабето и на Кардашян, трябва ли вднакво да ме интересуват?

Меркел върна ли се в Европа, почна отново да командва.

Тя да искаше и единни заплати за всички в ЕС- или най- малкото на всеки българин да се изплаща за издръжка колкото за нейните тъй наречени бежанци.

този парцал докога ще се обажда!!!

Абе хора, четете внимателно. ЛИЧНИТЕ ДАННИ стават обект на софтуерен продукт за чийто авторски права иде реч !? Т.е. чия собственост ще ставаме ? Вие си се дръгнете тук по кокошкарски, ама в един момент да не се окаже, че ... , ауууу голям вои

Софтуерните продукти най-нормално работят с данни. И за това си има правила как се борави с личните данни на хората в софтуерните продукти. В случая става въпрос как се борави с масивите от данни свързани с последващи анализи. Например: На кой принадлежи информацията, че 99.99% от населението с IQ pod 50 ще гласуват за БСП, t.e.на БСП, на социологическата агенция провела проучването или на създалия софтуера за правене на такова проучване.

Не бе за софтуера който ти е объркал главата става дума ! Тоест 99.99 ли си ненормален и дали трябва да те заключим в килера и след това да пуснем ключа в реката и нехайно да те забравим че съществуваш.

И банкянския Грую-да се дигитализира!:)) ....Аналоговия вариант е вреден за БГ! ... Ама Меркеланъм трее да му каже, той на изток от Берлин-губи слух!...

В ЦРУ работят 5000 американски хакера, които имитират руски и други неамерикански хакери. Защо най-сетне не се публикуват списъците на сътрудниците на посолството на САЩ в София, които шпионират срещу България? За да можем ние, обикновените беззащитни български граждани да се предпазваме от тях!

Ти си направо гений бе! И си прав, много си прав! Само малко да те коригирам. Не са 5,000, а 15 000 хакерите. Не са в ЦРУ, а към КГБ. Не са американски, а руски. А за публикуване на списъци ами то вече започна, ако не си разбрал. Онзи ден вече посочиха няколко от тези юнаци и дори обявиха от американското министерство на правосъдието, че обсъждат как да ги наградят руските хакери, и с каква по-голяма награда (в години затвор) да ги удостоят.

Ти си трол. Отвличаш от темата и въвличаш в безсмислен спор!

Този въпрос, за единни правила и стандарти за ползване на данни е един от най-основните и би трябвало да е решен още при създаването на ЕС! Както и да е, по-добре късно отколкото никога! Нещата са много прости - ако група хора искат да живеят зедно и да се разбират ДОБРЕ, ТЕ ТРЯБВА ДА НАМЕРЯТ ОБЩ ЕЗИК, да ГОВОРЯТ НА ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК, да работят С ЕДНИ И СЪЩИ ПОНЯТИЯ И СЪДЪРЖАНИЕТО ИМ, и ако искат наистина да са равнопоставени, ДА ИМАТ ЕДИННИ ПРАВИЛА!!! В частност и за ползване на данни!

ЕЙЙЙЙ , ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ГО ТОВА : - НА МЕРЦЕДЕСИТЕ ДА ПИШЕ "ПРОИЗВЕДЕНО В ГЕРМАНИЯ С БЪЛГАРСКИ КОМПОНЕНТИ" .... - ИЛИ НА РЕНОТО И ПЕЖОТО - "СЪДЪРЖА БЪЛГАРСКИ ЧАСТИ" :)))

ЩОТО РЕАЛНО ТАКИВА ЧАСТИ СЕ ПРАВЯТ В БГ-ТО ЗА ТИЯ МАРКИ :))

не знам как е тъпотия на немски но е родена от там

Чете се ДУМХАЙТ и си напълно прав, че е немски патент за цялата Вселена.

Скапаните компютърни и Програмки ( които фирмите за софтуер наричат- Електронно управление), са начин за ШПИОНАЖ на държавата и всички държавни фирми, за СЪбиране на данни за хората... В същото време, тия програмки само ПРЕЧАТ на Обективността и премахването на Корупцията, защото, ако някой напише нещо в тия програмки, Шефът му веднага ще може да го прочете. Но ако става Въпрос - да пише Писмо че този Шеф взима подкупи и краде, ясно е на всички че Тия Програмки с нищо не помагат за спиране на корупцията... И накрая идва някаккъв Компютърджия от някакви си фирма и ПРОЧИТА цялата Информация на държавата, и дори това което е Държавна тайна и после естествено може да Злоупотреби с данните в Програмките... Само Корумпиран Идиот и Крадец може да остави някакви ВЪНШНИ Компютърни фирми да четат цялат информация в държавата !!!

А уеднаквяване на заплатите в ЕС, кога?

Като сме тръгнали да искаме, за мен Ферари, яхта и нов албум на Веско Маринов.

Да, точно това е проблемът на ЕС. На всичкото отгоре отдавна е решен.

ЧУДЯ Е С КАКЪВ АКЪЛ СЕ ПЕРЧИ КАНЦЛЕРКАТА НА ОКУПИРАНА ГЕРМАНИЯ ???

От края на ВСВ Германия никога не е преставала да бъде окупирана. Всеки немски канцлер след встъпването си в длъжност най-напред пътува до САЩ, за да подпише т.нар Канцлер-акт.

Както се вижда Германия трябва да си остане окупирана. Дори и ако е само за всеки случай.

Единни правила за ползване на данни, но на колко скорости?

ДЕМЕК АКО НАПРАВИШ В БЪЛГАРИЯ КАРТЕЧНИЦА МГ 42 И ТРЕПИШ С НЕЯ ГЕРМАНЦИ, ЩЕ ТЕ СЪДЯТ ЗА "АВТОРСКИ ПРАВА":))

Данните ли ти показаха тъмната страна

Тази женица се опитва да забърка още една голяма каша. Явно иска да разбере прага на търпение на германци и европейци. Време е да си ходи.

УЕДНАКВЯВАНЕ, УЕДНАКВЯВНЕ - това ви чака след Брекзит! Единен пазар, еднакво законодателство, единни стандарти - новия девиз на Ойропееше Юнион! Ами че той същия като девиза на Третия райх, бе - Един народ, една империя, един водач. Комсомолката не само, че не трябва да бъде здрависвана, ами някой трябва публично да и удари два шамара.

Във Великобритания.

при социализъма му викаха Уравновиловка! Кат дойде капитализъма, го оплюха. Ама не го маанаха - примери мнооого. А сега излиза, че е мнооого необходимо. Сасипаха ме, тия врътки!

Съгласен , нема само ЦРУ-то да ползва ония забавните данни за теб.Я да ги даде и ние да ги ползваме.

Абе,може и да успее.Бил съм в Германия и там доста се следи за тея авторски права.А на бабата все още и се чува думата

хи-хи данните таковаха мамата на собствеността

Абе, Меркелице! През 2011 твоите господари направиха опит за подобно ограничаване на хората над ползване на данни в интернет. Наричаше се АСТА, помниш ли? И помниш ли какво се случи? Пък ти си искай каквото искаш!