Баща преби бившите си тъща и жена и отведе 3-годишното си дете

Ядосаният мъж нахлул в къщата на двете жени заедно със свой приятел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой за 2 к... Ви

slaveina

Поредния психопат!

Почти, добре че не я убил. Банална сцена от северизапада. След филм с Гойко Митич са изпили шеснайсе бири до касетифонья с Миле Китич и са решили да устроят екшън

Ако баща отнеме дете и се скрие при свекървата-цял камион с ченгета абордира къщата водени от афетираната майка, бащата с белезници в ареста.

Не разбрах само защо решихте, че жената е к.рва, че изневерява и т.н.? Може пък мъжът да се е случил мързелив, агресивен, пияница, женкар, или да има проблеми с хазарта. Може да не е добър родител. Дори не е сключил брак с нея. И не е само подпис. А публично поета отговорност, че ще се грижиш за другия човек, че ще го уважаваш и подкрепяш. В добро, и в лошо. За съжаление, за повечето хора бракът се изчерпва с иху-аху-то на сватбата. Както и да е, не познаваме хората, но не е редно да правим заключения въз основа единствено на нашия мизерен житейски опит. Ако някой тук е попадал само на к.рви, да се замисли дали причината не е в него. Ако някоя жена определя мъжете като боклуци, да прецени дали конкретно тя не привлича такива по някаква причина.

Възможно е. Защо тогава жените избират да се омъжват и деца да раждат от мързелив, агресивен, пияница, женкар, или да има проблеми с хазарта и да не си решават проблемите а да бягат от отговорност и да се крият при майките си?

На не забравим, че жената е виновна, нали? Мъжът горкия той - и да я бие, и да е агресивен, мързелив, пияница, женкар.....жената е виновна. Ама вие сериозно ли?

Има си следствие. за насилие-насилника. За бягство от проблема и отнемане на дете? Незнам. Ако жена ми постъпи така, не знам как точно ще реагирам.

"Ако някой тук е попадал само на к.рви" тва съм аз. 99%

Защо голяма част от жените си мислят, че децта им принадлежат само на тях. че мъжете са само донори, не могат да се привързват и не обичат децата си, както и че децата не се нуждаят от баща. Също кой им е казал, че този който ги е привличал с бруталността си преди да се оженят, след това задължително ще стане мъркащо домашно котенце. Не го оправдавам този, но мноо жени се из-по-м~урволячиха.

е, то това е българския "мъжкар" продукт на тнаричената демокрация

Замря историята с коронавируса и дир се нуждае от новини за разпалване на страстите... Истанбулската конвенция и мигрантите отново ще излязат на преден план

Циганите са проклятието на България.

Каква поредна римска драма ... къде е Вергилий да я опише?

В дъното на калимерата срещу този достоен български мъж и баща е дрътата брантия, малко и е трябваше да я овеси на първата джанка пред общината ,а не да ми минава метър само с 7-8 шамара!

ма вие у ваше село още ли имате джанка пред общината бе?? киречосвате ли я всяка година?

Няма начин двамата убавци да не са отишли там съвсем възпитано и само заради злобния тон на тъщата да са изкъртили двете метални врати... Аз винаги като отивам да се видя с жена ми, а още не сме се избили, взимам кози крак и подкрепление. Сега и малката ще отнесе някой възпитателен шамар, че много плаче, та поне от нея може да "стане" човек... Не знам какъв му е бил планът на тоя герой, ама не е бил да гледа дъщеря си. Това ви го гарантирам. Вярно, че много хора работят сега отвкъщи, но няма още начин да гледаш дете от следствения арест...

32 годишния софиянец след като набил .... отпътувал за село селановци! ко да му речеш???

А мъжът дали е дошъл да ги бие... или да си види детето;)

За всички е едно.... Мъжете имайт майки,сестри,баби,колежки.... Всичко се знае че жената е пропаднала и не гледа децата си а просто всичкия този Психически тормоз върху бащата /насилие,бой, обиди, не дава пари и не гледа дето си.../ е за 150лв. издръжка.... Които БАЩАТА трябва да прецени за учебници, дрехи или от какво има нужда детето му.... Кой ще ти КАЗВА ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ НА ЕДНА ЖЕНА ТРЪГНАЛА С ЧУЖДИ МЪЖЕ ТЯ ДА РЕШАВА КАВО ДА КУПУВА С ТЯХ / в повечето случай не се дават за децата/.....

Премахне ли се ИЗДРЪЖКА И РОДИТЕЛСКИ ПРАВА...... Рязко ще намалее ПСИХИЧЕСКИЯ ТОРМОЗ над МЪЖЕТЕ който жените им са ...... убавици :) А децата ще се отглеждат от родителя който наистина желае това а не социална помощ за любовника да пие бира....

Освен неграмотно написан, коментарът е и тъп!

Ами в цивилизования свят им SHARED CUSTODY. Децата живеъат 1 седмица при маиката, 1 седмица при бащата и няма да се дават пари за издръжка, но то не е лесно да гледаш дете и да ходиш на работа..

Luna0102

"След това нанесли побой над собственичката и 30-годишната й дъщеря, която доскоро живеела на семейни начала с по-възрастния мъж." Така става като се хващаш с дъртак. Да се беше хванала с някой 10 годишен, щеше да му изшиеш един зад врата и да му засучеш сопола.

Щом бабата е на 49 години, а майката на 30, на всички е ясно за какви хора говорим. Семейно-битови драми не трябва да се публикуват като новини.

Родила я е на 19... Вече и на 19 ли е рано? На 19 е рано, а на 24 вече е закъсняла... :)) Или ги сметна грешно на 9 години разлика? :)

Родила е на 19 г. Не ти разбрах проблема - не е на 14 г. Искаш всички да раждат на 32 г. ли?

Тук всички мъже коментират така все едно не ги е раждала жена, а змия. Ами явно това е балканския манталитет. Между другото, имам прекрасен чугунен тиган, френски.

Ама той ма бий!

Е понабил ги малко, какво толкова, не ги е заклал. мъжа това му е работата да бие

А дали наистина ги е бил, или те така са казали са две съвсем различни неща ;-)

Има тъща - има проблем. Няма тъща...

Така, малко да осмислим нещата. Майкта 30 годишна, бабата 49 годишна, бащата 32 годишен от "София", детето на 3 години а майката до скоро живяла на семейни начала с бащата в София, а помагача от с. Селановци, врачанско след побоя бащата отвел детето в с. Селановци а не в родния си град. Много пикантна история с латино привкус, елегантно и леко завоалирано поднесена от ДИР.

А бе как сте ги надробили ~тъщата 49 г., дъщерята 30 г., а съпругът 32 г, който е представен за по възрастния мъж с, когото живеела на СЕМ начала. Колко по възрастен е 2 год. Таи история за разнообразяване ли е писахте.

Ама адски много.

Ако тъщата беше на 49, нямаш да й се размине :-)

Кеф!

Две змии били пребити, браво на бащата, отървал е детето!

отпътувал за село Селановци. ма той селяндур, ма!

За да бъдат предпазени жените от дом.насилие, е необходимо да се приеме закон, защитаващ мъжете от домашен псих. терор.

законът е еднакъв за всички..това че се набляга само на женската част от населението, когато се тълкува и прилага е друг въпрос, подлежащ на психологичеси и социален анализ:))) Като съотношение пребити и тормозени мъже, към съотношение пребити и тормозени жени, също така процент на оплакали се от тормоз мъже и процент на оплакали се от тормоз жени..Мдааа ако си мълчиш , няма как другите да знаят , че си жертва

си искал да кажеш нещо. Май. Или юни, по-скоро.

Жените са си ку чки. И не, не си мисли- тази е различна. Така ти се струва в момента. После виждаш голата истина :)

Чудя се как такъв свестен като тебе е сам. :))фф

тъ, викаш, майка ти каква е - жена или кучка, а. Според теб е второто, защото е жена, все пак те е родила.

Аз не сакам детето ми да е добре, сакам мъжът ми да е зле.

Двете скучибри са наказани по свещенният неписан закон на прадедите- за държавна измяна и кур...валък се полага най висшата форма на възмездие!

Явно женста и тъщата са били много здрави и тренирани щом е докарал подкрепление ...

Трябваше само тъщата да пребие, тя е виновна за раздялата! :D

Малко им е!

ти е малък :))))

Толкова ми е голям, че си има собствен уй!

Не разбрах кои двама софиянци са набитите? Тези от Бойчиновци или тези от Селановци?

Агро каубои

Световно известни с комплексарщината и страхливостта си, нашите бабаити си избиват комплексите върху жените, - пребиват ги, а понякога ги и убиват. Варварска територия, сякаш няма други начини за споровете между двете страни. Да пребиеш и възрастната майка на бившата си жена, що за примати се раждат тук. Що ли се чудя, вижте ни премиерът каква цветна биография има....

Дали не са вампири, някои "жени", а майките им дали не са вещици.

За майка си ли намекваш ?

нямаше как да не набутате и премиера. Добре че премиера е отговорен за това че булгаристанците си възпитават така децата. Ти никаква отговорност не носиш, нали? Само премиера я носи. До последното изречение бях с тебе, ама тия педераски изпълнения с плюене по политици без никакъв смисъл ги запази за себе си.

От къде се вмирисва рибата, Льольо? Пророни две сълзи за мутрата ни и ще се успокоиш.

оределено от премиера и правителстовото зависи този сега като го хванат, как ще се стекат нещата. и понеже, за съжаление, няма да се направи каквото трябва, тези случки ще продължават и зачестяват.. заради абсолютната безнаказаност, която царува...

Е на 49 колко да е възрастна бе потрес, какво й е на жената?

Сватбата на тоя "софиянец" в София ли е била или в Бойчиновци? Има ли още хляб в тъщата или вече не става. А приятеля на софиянеца и той ли е софиянец?

Трябва да ги вкарват тия тъщи безработни и необразовани в затвора за ОТНЕМАНЕ на бЪДЕЩЕТО на децата като постоянно възпират контактите на децата сбащата да вземат по 150лв. на дете..... Забранете издръжките и премахнете тази пародия ПРИСЪЖДАНЕ НА РОДИТЕЛСКИ ПРАВА!!!! Никой не е Господ да лишава децата от родител.... А ако на някой от родителите му е по важно да се шляка с който му падне.... едвали децата са му по-ценни от тая мизерна издръжка..... която не отива за децата.... но да се вземе другия росител се изкарва насилник, побойник и квото се сетят..... То като видиш че децата ти мизерстват и пропадат и не учат...Колко му е да станеш и насилник..Манипулацитя и предизвикването е голямо от женската част в подобни конфликти... :)

като безгръбначна страхлива мърша обаче...

А, ти като разпрана пача.

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ЗАКОН ПРОТИВ ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ, ГЛАСУВАН СКОРО ОТ АДЕПТИТЕ НА ИК, ИМА НЯКАКВА ГРЕШКА ! ВЕЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО НАСИЛИЕ ОТ МЪЖ КЪМ ЖЕНА ! ОБРАТНОТО НЕ СЕ РАЗГЛЕЖДА ОТ СПОМЕНАТИЯ ФЕМИНИСТКИ ЗАКОН .

Естествено жена му и тъщата нямат никаква, ама никака вина....

о имат и той ги НАКАЗВА

Имат вина, разбира се. Вместо да си траят, не искат в дома си помияри, които са толкова нищожни и жалки ,че посягат на жени, а пред мъжете се гънат като червеи. Които не могат да покрият даже разходите си за шльокавица, ходят като разпрани, мама се грижи за тях до преклонна старост, не могат да напишат две изречения без грешка, на милиметър са от меките китки, мързеливи и нечистоплътни в голямата си част. Ама да, според теб жените трябва да ги траят такива...Айде бе...

Като са избрали да си легнат с тях и деца да правят ще ги търпят да.