Ал Кайда: Тепърва ще става по-лошо

Лидерът на Ал Кайда на Арабския полуостров (АКАП) Насър Абдел Карим ал Вахиши предупреди САЩ, че след смъртта на Осама бин Ладен "най-лошото" тепърва предстои.

Обратно в новината

Коментари - Ал Кайда: Тепърва ще става по-лошо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни трябват повече филми за извънземни, избиващи земната раса-та те, избиващите ни, са си били на нашата планета Земя! Та ако политиците не смеят да си помислят, че на християнска Европа и Америка е обявена война, че народите ни са предварително обезоръжени дори с критики-чрез т.н. закони за расова и религиозна дискриминация, кой и как тогава?

За да се защитим от малоумните чалми трябва да ги изолираме тотално. Трябва да бъдат спирани на всички граници и връщани обратно от където са дошли. Тези, които вече са тук да се изселят незабавно в родните си държави. Трябва да им се наложи тотално ембарго на всичко. Нека си седят в пустините да ядат пясък и да пият петрол......ДОБРЕ ДЕ ОБЕЩАВАМ ДА СИ ПИЯ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО АМА НЕКА НЕ ГИ ПУСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ!

Не ставааа, требва да спазваме общоевропейските ценности - т.е., не просто да идват тука, ами и да идват (и седят!) само тука - един вид, гостоприемна Европа сме - и така чак до границите на Бългрия...

само дето и петрола е у същите тия с чалмите, па те не щат големият брат американеца да им диктува цените. И понеже не слушат големият брат, требе ядат бой.

които са съобщили,че ги следят навън и в дома им във Facebook,преди да бъдат убити -няколко във в.Сън,или от България -някои,които са изгубили домовете си чрез измами,или другите истории ,които зачестяват с нарастване на престъпността ,по-точно организираната престъпност глобално,като извършители са ниско-грамотните с много деца,които искат чуждото лесно да придобият,вместо да се трудят дълги часове в учение,изпити,работа ,данъци,и същите са много ящни....Въобще има тези истории в интернет ...Разбира се има и борба и превенция с престъпността ,чрез преодоляване неравенствата първо по отношение образование и данъци /за сега данъкоплатците консумират по-малко -това е твърдата статистика от всички държави/ Моля те ,не бързай да си мисллиш,че всеки,който яде в колата е дебнещ жертвата си престъпник,би могъл да бъде полицай,или ревнив ,нормален ,или излъган човек,търсещ доказателства за истината

Явно пътническият влак от Марс е пристигнал най-накрая

Ех, мечтиии - ако беше пристигнал, скачам в локомотива, изхвърлям машиниста през прозореца, откачам вагоните (освен товарните с манджа дето са) - и кръгом към Марс, да се "наслаждавам" на човесчеството, както си му е реда - от 20 светлинни минути разстояние...

го правят многото дебнещи в колите за жертви,и то серийно -всички жертви са забелязали това следене от коли,или просещи циганки,преди да бъдат обрани,откраднати жилища,отвлечени,или убити ...Вместо да има такива ,нека учат и работят,и да общуват нормално -без да крадат и без да убиват,по-малко секс и повече работа ,за да хранят многото си деца с честен и производителен труд

Наскоро четох,че и в настоящето жената с най-високо IQ- над 200, е българка,но в Бъргария няма шанс да си намери не само подходяща работа като инженер,но и въобще работа,тъй като приоритетно се дава работа на бързо-размножаващите се роми за интеграцията им и да си хранят многото деца с малко работа,и след това на азиатците,като сама можеш да се досетиш кои са другите писани и неписани "закони" при толкова организирана престъпност ,корупция,непутизъм,бързо разрастващо ромско население с ниска грамотност и големи нужди да ядат по неправилния начин

Откъде и знаеш "Айкюто" на Таня, та то е под нулата, в сравнение снас, ромите! И внимавай аниномен, щото идват избори, а в България ние решаваме кой да стане президент!...

Тия глупости дето ги пускат, само доказват, че алкайда е слуга на ЦРУ. Каквото казажт от ЦРУ това пишат ония. Уникална глупост е това, с инсценираното убийство ма Бин Ладен.Абсолютен фарс. Като видяха, че не им вярват понаха да вадят някакви изказвания на роднини и на уж алкайда членове. Уникални глупости, просто!!!

,а виж документални филми и новини от последните дни -НАЛИ В ЕС ДОРИ АЗИАТЦИ ИЗВАДИХА ПЛАКАТИ "ИСЛЯМЪТ ЩЕ ДОМИНИРА СВЕТА",като десетки милиони мургави азиатци вкл от племенните райони на Пакистан МИГРИРАТ В ЕС,САЩ И АФРИКА ,искат помощи за многото си деца и продължават да живеят по техния начин в ЕС и САЩ ,без да се интегрират с изпълнение на задължения за права,а консумират много и представляват социално бреме и източник на престъпност -въоръжени обири,палежи,убийства,терор,дебнатдругите и ги тероризират,продават "девствени" малолетни за по 100 000,организират трафик на хора оттам,търговия с оръжия и дрога,проституция,измами с данъци,помощи,търговия -контрабанда

Значи ще се съдим с Ал Кайда. Интересно в кои съд. Сигурно ще е според закона на ширията и ще се проведе в Афганистан, те нали не признават нашия съд, пък и не мисля че ще поискат да доидат в Америка. от една страна ще ни съдят а от друга вече са ни издали присъдата според Катър Дебил ал Въшки.

ПРОМЕНЯТ КЪМ МИР ,РАВЕНСТВО И УВАЖЕНИЕ,А ТЕЗИ ЕКСТРЕМИСТИ ИСЛЯМИСТИ ИСКАТ ДА ДОМИНИРАТ,ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ МНОГО -1 ТЕХЕН ОТ МЪЖКИЯ ПОЛ ДА ИМА 4-44 ЖЕНИ И 50-100 ДЕЦА ,И ТЕРОРИЗИРАТ ОСТАНАЛИТЕ С ГРАБЕЖИ,УБИЙСТВА ,НЕСПРАВЕДЛИВО ТРЕТИРАНЕ И ИЗЯЖДАНЕ УСЛОВИЯТА ЗА ЖИВОТ,ТО И ЗА ТЯХ СЪЩО ЩЕ СТАНЕ ПО-ЛОШО -КОЙ ЩЕ ГИ ХРАНИ ТОЛКАВА ТЕХНИ ДЕЦА,КОИТО ЩЕ ДЕБНАТ КОГО ДА УБИЯТ И КОГО ДА ИЗНУДВАТ ЗА МИЛИАРДИ ПОМОЩИ ЗА НИКОГА НЕПРОМЕНЯЩИ СЕ ТЕРОРИСТИ -на края ще изнудват и убиват и своите си -вътрешен терор до края им,нали.....-ще се самоликвидират след като са избили всички от демократичните държави -колко нечовешки жестоко от начало до край

Раздодаха ли вече паничките с лещата за обяд от Позитно? Е па няма да спамя гладен. Чакам си порционона с две филийки хляб. Утре ще дават по две кебапчета без гарнитура! Ура, ний младата сме гвардия на трудовий народ!

Ами да,ще става по-лошо за талибаните!Тепърва ще има да хвърчат чалми и гугли и да се помпа петрол!...И така,да пълното сваляне на бурките и фереджетата на всички арабски"каки"!

Браво Таня! Точно така- ние им дадохме компютъра, ние измислихме всичко от леките коли до ТВ, цялия научно-технически прогрес е наше дело и на соц. лагер начело с Куба и Северна Корея. Я виж колко севернокорейски леки коли и телевизори има. Кво се перчат тия американци, та те са повече от един век зад нас в технологично отношение, а още по-зле са германците и японците, които живеят в бронзовата ера.

Наостъпената змия хапе.

Какво очаквате? Нали убиха лидера им, те не могат просто да подминат този факт(ако е факт). Американците пък ги боли отзадието за тази работа: след 11 септември афганистанците го отнесоха двойно и тройно.

мда, театрото продължава с пълна сила. все повече се убеждавам, че и бин ладен и "ал-кайда" са продуктово позиционирани от самият хамерикански елит.

Майтап бе, УИЛИ!

Мозък в американец,това го няма.Какво им е великото?И компютъра го измисли българин.Просто те са една сбирщина,тъпи и ограничени говеда.

Разбира се мозък в американец няма, той се намира предимно в главите на селяните-булгаристанци. Какво им е великото на американците? -нищо велико нямят. Най - велико си е "наше село", я какви гении се раждат там, като Танечка например. Добре че има такива като теб та да ограмотят "тъпите и ограничени говеда"' да им измислят компютера и да ги цивилизоват.

Браво, Таня! Каза ли им го?! Само не мога да разбера как аз така, високоинтелигентен българин женен за високоинтелигентна българка решихме да ни се родят две говеда - момчето във Вашингтон, момичето в Ню Йорк. Ами сега - какво ще ги правим тези затъпели американчета, живеещи в Апър Уест Сайд на Манхатън? Какво като Хъдсън ни е под прозореца? Друго си е да си гледам Искъро или пък да живея в Каспичан. Ама на, прецакахме се нещо...

не само си зле информирана, но изглежда и глупава! вапросния балгарин, измислил компутара, го е измислил в уса. ако беше останал в булгаря, мислиш ли, че щеше да има шанс да го изобрети? ти лично колко булгарски изобретатели познаваш?

Ако бях държавник от високо ниво щях да вложа пари в откриване на нова енергия , каквато съм убедена , че има и тогава щях да победя и исляма и тероризма и Русия. Защо откритието на Илия Вълков / Юл Браун/ не е разработено още.

Мога да отговоря ВЕДНАГА! РАЗРАБОТЕНО Е! НО НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ МАСОВОСТ ПРИ СЕГАШНАТА СОЦИАЛНА СИСТЕМА!

Ако не бяха американците, щяхме да живеем в пещерната ера, световният научен прогрес се движи именно от тях. Защо не съм чул някой т.нар. мозък да е емигрирал в арабска страна? Там още са племена, племенни вождове, феодализъм. Пази Боже араби да управляват света!

Ами като са толкова велики чий го дирят в арабския свят който живее по своите правила. Някой от тези страни да е предявил желание да налага своя "племенен"начин на живот на Америка, да са искали насилствено да им сменян президента защото не е на основата на "племенния" им начин на живот??На всеки му е ясно че жертва на тези действия на правителствата ще са хората а не "умните"глави..

С ТЕХНИЯ НАЧИН НАД ЦЯЛ СВЯТ -ИСКАТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ И СТОКИ ЛЕСНО Т.Е С НАСИЛИЕ И ТЕРОР В ПРЕРАЗПРЕДЕЛИНИЕТО КАТО ЕКСПЛОАТИРАТ И ЗАРОБВАТ ДРУГИ,ЗА ДА СИ ХРАНЯТ ДЕЦАТА В ЛУКС И ДОМИНИРАНЕ,КАТО ПОВЕЧЕТО ИМ ЖЕНИ НЕ РАБОТЯТ ОБЩЕСТВЕНА ПРОФЕСИЯ ИЛИ ТРУД,А РАЖДАТ МНОГО ДЕЦА БЕЗ СОБСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ ИЛИ РЕСУРС ЗА ТОЛКОВА ДЕЦА 5-55 ДЕЦА НА МЪЖ,КАТО МНОГО ОТ ТЯХ МИГРИРАТ В САЩ,ЕС ,АФРИКА И ЖИВЕЯТ НА ПОМОЩИ В МИЛИОНИ И ПРИСВОЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ОТ РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ

Дали? Малко си ОБИКАЛЯЛ! ПО-ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИШ ДА МИСЛИШ!

В пещерната ера? Ако Америка не беше открита, навярно Европа и Азия пак щяха да си съществуват и правят научни открития. Много от арабите и африканците пък са имали европейско робство, така че ето и причината да са неразвити.

са били подложени на геноцид в османската империя по същия начин ,по който и гърците,арменците,българите и другите славянски народи от тюркич-говорящите и кюрдите по време на Османската империя,като арабите се освобождават последни от това робство,но в много от арабските държави сега,те са малцинство,а европейците и американците просто са развивали тези държави с инвестиционен капитал и човешки квалифицирани ресурси -експерти и изпълнители по отношение икономика,природни ресурси,водоснабдяване и канализация,жилищно строителство,търговска мрежа,комуникации и др

Е по-малоумно изказване не бях чел! Америка са дали всичко на света нали? Хахахахах

Aбе не, но в момента май само те дават.

Добре, че преди 15-1ш века арабите измислиха и разпространиха арабските цифри, което даде възможност на всички бъдещи поколения да оперират с големи числа, да изучават алгебра /арабска дума и наука/, медицина - арабите имат безценен принос за създаването и развитието на тази наука; астрономия, геометрия /след древните шумери, акадци, египтяни, индийски учени арабите развиват и разнасят по света - Европа и Африка тези науки; за търговията, корабоплаването, минното дело и строителството на изключителните дворци и обществени сгради да не говорим, че няма да ни стигнат месеци, а за литература и поезия - години!

Авроро драга, никакви цифри не са измислили арабите. Прочети малко от къде са дошли "арабските"цифри. А се казват така понеже европейците са ги видяли за първи път у арабите. И не бъди наивна да мислиш че дивите бедуини-чергари от пустините на Арабския полуостров са направили този бум в науката и културата. Всичко са взели от покорените от тях народи.

То и в Америка е имало племенни вождове, ама "великите" пришълци ги избили.

Да духат супата-както се изказа един наш сънародник.Като се каже тероризъм винаги се свързва с ислям...интересно защо е така???Ние нямаме мъченици като вас-но доблестни мъже ще се намерят!!!

В момента по добре да си мълчат, само развалят ефекта от големия гаф на САЩ. Пък и какво означава Ал Кайда, те така ли се наричат помежду си, кой членува в този кръжок и каква посещаемост има? С изключение на няколко набедени за лидери, които са образовани на запад, всички останали муджахидини са полуграмотни скотове. Надали могат да наберат дълъг телефонен номер, няма на какъв език и ского да си говорят. Като видят компютър и започват да го обстрелват каго символ на злото. Не могат да намерят САЩ на картата, как ще отидат до там и кой ще гу пусне да влязат. Обидно тъпа пропаганда от страна на САЩ, не знам кого си мислят че заблуждават с този тероризъм..

Стига с тия измишльотини! Терористи сте тези, които насаждате страх от "тероризъм" в населението. Боклуци долни. Във филма Цайтгайст е обяснено всичко за "тероризма" - Кой, от къде, защо. Престанете да се опитвате да ми промивате мозъка с вашата измислена Алкайда! Намерете по-почтен начин за правене на пари, комплексари.

НА КОГО ДА ВЯРВАШ?УМРЯЛ ЛИ Е,ИЛИ Е УБИТ?!

Вярвай на мен. Въобще не ме интересува.

Хаха! Прочете ми мисълта.

САЩ, КИТАЙ и РУСИЯ скоро ще бъдат принудени да установят нов световен ред, който да се съобрази с новите световни реалности - свръхполулация, тотална неграмотност, изчерпване на ресурсите и жаждата за свръхпечалби на ограничен брой хора!

Русия що я слагаш в А група? По-скоро сложи Индия, Бразилия и Европейския Съюз.

Хахахах !!! Боже , ти явно живееш на друга планета ?!

Много ресурси + огромна площ + развита индустрия + малка гъстота на населението? Човека говори за свръхпопулация и липса на ресурси - въпроса не е какво прави Русия в А група, въпроса е къде наби Китай и оня ходещ фалит, САЩ?

Плашите гаргите, кретени !Научете се да живеете и научете и децата си да живеят нормално като американците. По-леко със заплахите, защото Аллах вижда...и настигна Осама !

Ама ти си голем МАЙТАПЧИЯ бе човек! Искренно ме РАЗСМЯ!