Скиор чужденец вися цяла нощ на дърво над Банско

30-годишен скиор индиец с британско гражданство е прекарал цяла нощ на дърво над Банско в неделя срещу понеделник. Мъжът е приет в „Пирогов”.

Обратно в новината

Коментари - Скиор чужденец вися цяла нощ на дърво над Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Слънчев бряг, ако получиш травма от плажен футбол, изпаднеш в несвяст и се събудиш посреднощ, може да чуеш вой на китове и акули. Честен индийски кръст с 6 ръце.

Ех , как местан не е бил наблизо . Тези вълци щяха да видят , ама а де .

То индийците, по традиция в Индия си висят по дърветата

Този брачет на Маугли ако беше дошъл тук със слона нямаше да бере студ и ядове , ама като няма такава винетка .

идеална тема за избиване на комплекси

Програмист, какво искаш. Всъщност добре се е справил все пак в непозната обстановка ...

Тоз не е ли чувал, че от мангал скиор не става също и плувец. Явно предната му травма на главане е оказала своето влияние. Чул той вълците и се качил на дървото. Егати насрания комп. Специалист. Ми да си стои на компа и да си пусне някой ски-симулатор

Мангалчето е дошло на ефтинко да кара ски, ама явно студа не му е понесъл добре........

Падал от мотор, падал със ски, спал с мечок компютърен специалист. Тоя сигурно прави най-яките ефекти в компютърните игри!

Все пак доста е съобразителен за британец!

и защо пък

Индиец кара ски ??!!

Индиец, абе що не пишете нещата с верните им имена циганин му се вика на тва!

Бих добавил - изключително глупав циганин.

Не е лесно да си идиот.

Indiiska mu rabota ..-)))) ne razbrah, pishoka mu dali e zamraznal?

Ох, добре че на дървото не са го добарали банските китове и планинските акули, че сега щяхме да му палим благовония...

Не мога да разбера, защо като се е свестил от падането, вместо да си намери ските, да си ги обуе и да си слезе по-живо по-здраво, той си е събул обувките и хукнал да се катери по дърветата.... Яка дрога ще да е било това...

Ако ти беше видял няколко вълка да се чудят от къде да те почват какво ще направиш?

Дано се оправи човека.

Господа не изсичайте горите заради влекове! Очевидно дърветата са жизнено важни за някои туристи посещаващи зимните ни курорти.

Стою

Айнщайн го е казал: "Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен."

Детска мечта ми беше да имам въздушна пушка. Купих си я в една тежка зима с много сняг и меракът беше голям. Излязох извън града в гориста местност - парк с ресторант, който явно заради снега не работеше. Жива душа няма наоколо, абсолютна тишина. Аз се разгорещих да измервам при какви разстояния как се променя траекторията на сачмата, че и записки даже си водех. Слънцето залезе, хвана още по голям студ, но аз си продължавам в здрача и дълбокия сняг. И изведнъж доста наблизо чух нещо, което никога преди това не бях чувал наживо, но веднага разпознах. Вълчи вой! Беше за кратко, но в тишината прозвуча зловещо ясно и близо. Може би заради тежката и дълга зима с много сняг някой вълк се беше приближил до града за да си търси храна. С бясна скорост нахвърлях в колата целия разпръснат наоколо багаж. Даже не се сетих, че колата си има багажник. Къде ти толкова време. Разтреперан се метнах вътре и отпраших. Разбира се, и през ум не ми мина, че с това въздушно плюкало би могло да се въздейства на поведението на изгладнял вълк. Най много да му увеличи апетита още повече :)

Мен ме е хапал кон.

"Достойна" новина.

Мангала си е мангал.Всеки може да дресира домашния си любимец да му пуска PC-то... друг е въпроса дали след това ще може с чиста съвест да го нарича компютърен специалист,скиор,инженер,метафизик или каквото там му хрумне...

Тая сага ще измести Revenant и Леонардо пак ще се размине с Оскара.

В Боливуд вече се снима филм по случая.

Ред бул дава крилааааа;о) Дано само за сметка на крилата не пострадат копитцата!

Вия от смях. По Банско си става голямо шоу, ей!

видял бил вълци. абе на страха очите са големи

someone

аз пък вярвам, че там има вълци.

Ууууу, хихихихихи...ааааааааа Веселба голяма. Ама вдигнаха ми настроението. Повече такива новини. Ама представяте ли си го - опуления миндиец, трепери от страх и студ... иииииииииииих. смех

Глупости, човекът е видял три бенгалски тигъра, затва така е висял на дървото. Ама явно го е отпуснала малко дрогата, та решил да каже, че са вълци.

Мангал с европейски паспорт висял по чорапи цяла нощ на дърво! По-глупава история скоро не бях чел. Тоя не е ли разбрал, че тук не е индийската джунгла? Преди да е взел британския си паспорт нали е бил на изпити.

теб чафка ти е изпила акъла. ИНДИЕЦ Е нали..кви изпити ?!?

Ако е видел Ицо Петроф зад някоя преспа как нема да се набере на борчето по чорапи?!

-Манго слез от дървото. - вика Айшето. -Нема! -Слез ти казвам. -Нема! -У, Гагарин такъв... :)

Чудя се кой е по -тъп - тоя мангасар дето е е бил пренапушен, тия тъпи журналя, дето са накълвали веднага простотията или ние, че я четем?!

Ти със сигурност си най-тъп, защото не се забавляваш на човешката глупуст! :)

мислех бая народ за изтрещели,за щастие има и нормални

Толко ли е тъпп, та не испее една песен, примерно "Банско мое", като оная песен, на Милош Боянич, "Босно моя"! Аз ще му напиша теста, от него само хубаавия гласс? Милйонери в зелено ще станем и двамата! баба Тодорка- Тестописец, и акурдесиска.

loyola

Дааа, мъка ми е като се сетя колко българи умряха щото нямаше пари за да им се направи скенер ...

...а местният дилър отчаяно се мъчи да се сети какво точно е сложил в тревата, че да постигне този страхотен ефект ;)))

Нааках се от смях

Кацнал на едно дърво :)

Смешна история пълна с абсурди. Индиец,но британски гражданин, уж карал ски,а всъщност висял на дърво защото го било страх от вълци,и за всичко това си е платил. Сега олигарсите да не избият вълците в горите заради тъпите индийци?

Знаеш ли какъв ден е утре?

Филмът е сниман по действителен случай...:))

Индиец и ски?!Боже опази!тези джипсита плъпнаха посвета като онези,знаете за кой говоря!

Тоя от гуема медитация с БГ ракия и петрички пуретки са му се превидели цели глутници с вълци.

Абе за индиеца, дето е британец незнам, ама вие циганин на ски видели ли сте? Аз - да. В Австрия с някаква унгарска група, имаше и златни зъби и беше с бело яке. Мноооо се смях.

Кой знае какви бански помяри са виели в горанта и индийчето се е посрало от страх. А телефони тия в англия нямат ли?

Къде видя в темата да се споменават Русия и руснаци? Тролове пишете си в темите, където поне има някаква връзка. Стига осирали всичко наред.

И тоя нали е голем англичанин от ромски произход :))

Карат ски пияни и надрусани или напушени , те затова тоя е видял 3 вълка .

Има 3 вида англичани, 3 вида руснаци и 3 вида българи. Най богатите англичани ходат по частни острови. Нормалните англичани ходат по европа а бедните идват в БГ. При руснацие е така...най богатите ходят по европа и частни острови, нормалните ходят по БГ, Турция и Гърция а бедните си стоят у дома. Виждаш ли разликата?

И има само един вид платени тролове, демек подл,оги, такива като тебе.

Браво на Лилия, добра увеселителна статия е написала, като за вторник сутрин! Обаче се е издънила няколко пъти. Това че е висял на дървото го приемам за хумор. Обаче по-натам, на човека долните крайници по традиция се наричат "крака", а не крайници - тук вече няма хумор, а си е простеене. След това, изтичал "почти бос" - затвърдява простеенето с глупеене, тъй като е невъзможно да е почти бос. Сигурно е бил с чорапи, да не би да е бил с разкъсани валенки, или партенки? Накрая в едно изречение липсва глагол, но това си е традиционно изпускане. И най-сетне, не е ли чела написаното Лилия? Като го прочете човек остава единствено с впечатлението, че индиецът е бил здраво пиян или надрусан. От какво е изпаднал в "безпомощно състояние", не би ли могла да се поинтересува Лилия?

личи си кой е бил някога отличник по отговор на литературен въпрос