Боил Банов: След 15 август ще има решение за "Царските конюшни"

Новият статут не означава, че ще бъде сложена жива охрана, обясни министърът на културата

Обратно в новината

Коментари - Боил Банов: След 15 август ще има решение за "Царските конюшни" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе вие обявете че национализирате неизвестната собственост и собствениците веднага ще изплуват.

Този не можа ли да се приведе в малко по-приличен вид преди да се покаже пред хората

къркане нема време да се избричи завалията

Този от къде го намериха. Баща му го харесвам, но той не е за тази длъжност.

Toia Boil Bnov ne znae li che se prodavat navsiakade shamuani i samobrasnachki, kakva marliava i ciganska darjava !!! Da ne govorin che v parlamenta vsichki iamt vid na selianduri i ovchari !!!

Опожарени , това вече може да ви е решението.

Номера с "пълното възстановяване" докога ще минава? Да сложиш старата фасада отпред "пълно възстановяване" ли е? Когато не са ясни собствениците държавата се грижи, а после ги задължава с направените разходи. Как пък всички са "в бяло", кой не си е свършил работата? Вероятно телевизионните зрители, на които се "накарват", когато се наакват.

При милиард и половина годишен бюджет на Столична община и стотици милиони бюджет на Министерство на културата - толкова ли е трудно да се заделят няколко милиона, за да се възстанови в първоначалният му вид този паметник на културата и площите около него ? Или е частен имот - ако е частен, защо не ги задължите да го стопанисват по начин, който не застрашава живота на гражданите и ако откажат да им се отнеме по законен ред ? Няма желание от никой - мъртви души и безволеви калинки полазиха държавната и общинска администрация и резултата е налице !

С други думи "Ще ви дам желания къс хартия, но всичко ще си продължи както досега и няма да има никаква промяна".

Вчера по тв каза, че е осигурил охрана. Днес няма. Той знае ли какво говори и най-вече какво върши???

Каква охрана да осигурява културния на имоти на мвр и външно????? Нещо май както винаги всеки при тези властващи прави това което не му е в задълженията???

Не казвам, че той трябва да осигурява охраната, но вчера по телевизията каза, че ги охранява.

То решението отдавна е взето - палим покрива,обливаме хубаво с вода и го оставяме да се руши -между другото се правим ,че "търсим решение " докато накрая не остане нищо.

а оставка на некомпетентния министър, говорещ за "простоти" в национален ефир, кога.

Първо на фандъка и сие че не знае кой плаща данъците за тези имоти или те са освободени собствениците и от данъци или се чака давностен срок та пак да не платят че вече са дали комисионна..Значи фандъка не казва кои са собствениците ама този на културата трябва да реши нещо за чужда собственост без да уведоми собствениците ли????

няма такъв филм да не се знаят собствениците. ако никой не е плащал данък сграда и ТБО, пак ли няма виновни във фандък сити.

Това е най яркото доказателство за гербераската крадлива общинска администрация, защото няма как да ти заявяват за ''незнание'' на собствениците след като данъците някой трябва да ги плаща или и те не важат за техните хора и далавери.. Поредния ''пожарникарски'' каприз ще бъде задоволен па мака и без никаква законова основа след като не искат да кажат кои са собствениците..