Боил Банов: След 15 август ще има решение за "Царските конюшни"

Новият статут не означава, че ще бъде сложена жива охрана, обясни министърът на културата

Обратно в новината

Коментари - Боил Банов: След 15 август ще има решение за "Царските конюшни" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най яркото доказателство за гербераската крадлива общинска администрация, защото няма как да ти заявяват за ''незнание'' на собствениците след като данъците някой трябва да ги плаща или и те не важат за техните хора и далавери.. Поредния ''пожарникарски'' каприз ще бъде задоволен па мака и без никаква законова основа след като не искат да кажат кои са собствениците..

а оставка на некомпетентния министър, говорещ за "простоти" в национален ефир, кога.

То решението отдавна е взето - палим покрива,обливаме хубаво с вода и го оставяме да се руши -между другото се правим ,че "търсим решение " докато накрая не остане нищо.

Вчера по тв каза, че е осигурил охрана. Днес няма. Той знае ли какво говори и най-вече какво върши???

С други думи "Ще ви дам желания къс хартия, но всичко ще си продължи както досега и няма да има никаква промяна".

Първо на фандъка и сие че не знае кой плаща данъците за тези имоти или те са освободени собствениците и от данъци или се чака давностен срок та пак да не платят че вече са дали комисионна..Значи фандъка не казва кои са собствениците ама този на културата трябва да реши нещо за чужда собственост без да уведоми собствениците ли????

Каква охрана да осигурява културния на имоти на мвр и външно????? Нещо май както винаги всеки при тези властващи прави това което не му е в задълженията???

няма такъв филм да не се знаят собствениците. ако никой не е плащал данък сграда и ТБО, пак ли няма виновни във фандък сити.

При милиард и половина годишен бюджет на Столична община и стотици милиони бюджет на Министерство на културата - толкова ли е трудно да се заделят няколко милиона, за да се възстанови в първоначалният му вид този паметник на културата и площите около него ? Или е частен имот - ако е частен, защо не ги задължите да го стопанисват по начин, който не застрашава живота на гражданите и ако откажат да им се отнеме по законен ред ? Няма желание от никой - мъртви души и безволеви калинки полазиха държавната и общинска администрация и резултата е налице !

Номера с "пълното възстановяване" докога ще минава? Да сложиш старата фасада отпред "пълно възстановяване" ли е? Когато не са ясни собствениците държавата се грижи, а после ги задължава с направените разходи. Как пък всички са "в бяло", кой не си е свършил работата? Вероятно телевизионните зрители, на които се "накарват", когато се наакват.

Опожарени , това вече може да ви е решението.

Toia Boil Bnov ne znae li che se prodavat navsiakade shamuani i samobrasnachki, kakva marliava i ciganska darjava !!! Da ne govorin che v parlamenta vsichki iamt vid na selianduri i ovchari !!!

Този от къде го намериха. Баща му го харесвам, но той не е за тази длъжност.

Не казвам, че той трябва да осигурява охраната, но вчера по телевизията каза, че ги охранява.

Този не можа ли да се приведе в малко по-приличен вид преди да се покаже пред хората

Абе вие обявете че национализирате неизвестната собственост и собствениците веднага ще изплуват.

къркане нема време да се избричи завалията