Скок на лошите заеми в Гърция през януари

През януари лошите заеми в Гърция са отчели значителен растеж след низходящата тенденция от последните няколко месеца на миналата година,

Обратно в новината

Коментари - Скок на лошите заеми в Гърция през януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гърците дълго водиха животът, който ни предлага днес Нинова и фалираха. Днес се вижда, че са неплатежоспособни и то масово. Който харчи пари за глупости обеднява.

Айде стига си чесали езиците с Гърция. Не можем да ги стигнем и това е. Тук сме цъфнали като розички и всичко ни е песен.

а гърците защо си чешат езика.. че и меките си части с българия, македония, косово и турция а?

Аз съм грък, истински византиец, без шега. Татко ми е бил митнически агент (εκτελωνιστής) в Пирея. Да му се не види, бил е един от съвсем малкото честни, идиот като от Достоевски! Едно лято (88г) съм бачкал при един негов колега. Даде ми едно листче с 20 имена (от хилядата служители). На тях не трябваше да давам бакшиш (за да си вършат работа, нищо незаконно). За всички други имах списък: от 20 драхми на писаря до 1000 на началника! Нямам ни най-малко съмнение, че нищо не е променено:)

Е, мииии, три яли, пили и се веселили. И януари - голо дупе

И ДО КОГА ТАКА

Ако бяха фалирали навреме сега нямаше да ги има тия драми. Щяха да си върнат драхмата и да си работят нормално. Сега и стоте тояги, и килото сол... Това което запада им открадна чрез бандитска приватизация никога няма да си го върнат. Както и ние междувпрочем.

Ясу!

Оставете ги гърците, бе маломници с промити от телевизии и национални лотарии мозъци... Те са били, са и виннаги ще са в пъти по-добре от нас! Анадън му? Оставете гърците, а пишете какво стана с дебелата брадясала неука Свиня, със зелената Тиква и със селския засукан Мустак...Кога ще връщат 5 милиарда , които източиха от КТБ?

Как да ги оставим. И те и МУСТАКАТИЯ все взимат ,а не връщат. Що и ние покрай тях не вземем заем. ПАРИ НА ЗАЕМ ТЪПКАНО СЕ ВРЪЩАТ ,ама за гърчолята това не се отнасят --ЗАЩО ЛИ.

Евала на гърчоляците, от тях трябва да се учим. Понеже знаят ,че няма да ги връщат , за това грабят ли грабят даже и с г......те си. Евала......

А как може и ние да се уредим в ГЪРЦИЯ на някакъв заем. Може и да е лош, ама да го вземем

И така ще бъде, докато ЕС не накаже сурово мързеливия грък. И до днес той работи за 1 евро, а получаеа 1.8 евро!!! Как ще намслява огромният дълг? Напротив, още и още милиарди ще лапат и никога дори цент няма да върнат! Рекетът им се получава заради бежанци, заради уж идващи реформи, заради уж промени в икономиката, заради обещани, но никога не изпълнени намалемия на заплати и пенсии - а те никога не са заработвани в пълния им обем... Нелепо, но гъркът все някак си успява да лъже и маже, да лапа и не връща...

Гърците знаят само думичката "дай", не използват думичката "на" или вземи. Крадливо и лъжливо, но хитро племе, което ще прави, ще струва, но само ще тегли и никога няма да връща. Това не им е за първи път, вече няколко пъти я правят тази врътка.

Да,Емпорики банк даваше на съд /чси/за лош поглед!!!

Да вземат опит от нашите чси-та тормоз до дупка и онкодиспансер...

Вдигнаха ДДС-то и почнаха да не стигат парите за узо. Намалете пиенето, маляки.