Цветелина Бориславова купи 49.99% от БАКБ

Контролният пакет от Българо-американска кредитна банка е купен от инвестиционното дружество CSIF, съобщи пресслужбата на купувача.

Обратно в новината

Коментари - Цветелина Бориславова купи 49.99% от БАКБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази госпожа имали нещо общо с Цветелина Бориславова Карагьозова (председател на надзорния съвет на СИБАНК), или с Цветелина Бориславова Абаджиева (съдружник в ИПОН 1 ООД)? Между другото това са едно и също лице

Призовавам всички български лекари да обединим усилията си и да изметем от власта тъпата тиква ББ и неговите песове от ГЕРБ които са си поставили задача да унищожат българското лекарство. Като начало да изберем МЕГЛЕЕНА КУНЕВА за Президент, а на следващите парламентарни избори да изтрием ГЕРБ от българската политика. ББ и ЦЦ на съд за геноцид. Те не са недосегаеми.

ЗЕЛЕНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ =СОЛЕНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Какво ми я показват тая нахилена генералска щерка, нито акъл нито образование не са нужни да переш червени пари, а протекции. И тя ще изчезне като стане неудобна.

Много си прав, Уиуипуте, затова не са потърсили теб за такива услуги...Пък ако си продължиш мисълта за връзката между тази "велика банкерка" с премиера /уж прекъсната/, не знам докъде може да те доведе...Нещастна страна, нещастен народ...

На възрастта на тази зелена девойка аз още не знаех къде съм, в кой свят съм, на какво да разчитам и в какво да вярвам. Вече имах висше икономическо образование, бях заваршил НШЗО, бях живял с години на Запад, където учих, и днес не мога да разбера следното. Как е възмжоно онези в Парламента да поставят една млада жена за бушон, за изпълнител на мръсни конспиративни антибългарски антидемократични операции за милиарди лева? Самата тя не си ли задава въпроса какво следва след Кюлев, кой друг е наред? Как може в една африканска страна като България млади хора да имат такива огромни парични маси? Къде са контролните органи на демокрацията, къде е американския подход при елиминирането на мафеията, къде е логиката и премахването на опасността от социален взрив и разпад на държавата? Това,у че навън грее слънце, че колите вървят, че хората все още са живи, не означава, че в недрото на тази България не зрее нещо много тъмно, страшно и невиждано досега. Заради такива като тази пикла и онези зад нея мръсници от ДС, от задните дворове и пуснатите от пандзиза античовеци.

аз исках до попитам същите неща - просто подкрепям поста, за да се разбере, че не е единично питане, всъщност е много съществено... докато е възможно в бг обществото такива очевадно будещи съмнения дейности/личности да не провокират интерес към оказване на обществен натиск за разследване, положението ще се влошава... въпросната мацка бих и задал един въпрос - знае ли, примерно, кво е хедж?

В ЕС България е за пример в банкирането. Сега трябва да изкупуваме гръцки банки. Forza, Zvetelina!

семейство безсрамни простаци с типично български идиотски и крадлив манталитет! тея кардоха, та се уляха в мътилката на "прехода", и с такава наглост и настървеност крадоха, че се осакатиха тотално умствено. Кожата надебеля, а чувството им за долен срам тотално е заличено . Толкова са прости, че нямат и елемнтарното чувство за самосъхранение (защото енергията на народа е смазваща), че е редно да излезанат най-накрая от кръга на общественото внимание и да се скрият някъде, докато плюскат окраденото от гладните, недолекувани, страдащи и с хиляди за неплатени невъзможно големи сметки за парно. защо тая не ходи да купува банки в швейцария? дали защото ще я питат окъде са и доходите, с които ги купува тия банки, с цената на живота и здравето на колко милиона хора се изживява въпросната като банкерка , скачайки от банка на банка?

Парите й отдавна са "изпрани", та това не й е проблем... :(

абе що не си гледа секса тази жена? така и по-малко фалити ще има, и няма да бягат всички от тази помийна яма

Оф, :))) Ти си един от "последните мохикани"и"усмивки от старите ленти", които смятат, че жената априори е по- глупава от мъжа..Събуди се, огледай се! Сигурно не знаеш в кой век живееш!(това не го пиша от любов към Цветелина, а от загриженост към твоето "късогледство";)

А ние с гайдите...какво, чудим се как да си платим сметките, как да помогнем на родителите си да не УМРАТ от глад и мизерия.Децата ни бъхтат по чужбина да ИНВЕСТИРАТ в България щото без тях половината народонаселение да се е преместило в отвъдното!!! Дано съм жива да видя края им.Дънов казва да не завиждаш на никого, преди да си му видял края!

Бая време отнема, докато провери човек дали има и едно (И едно дори ! ) читаво звено във върволицата, гъгниво-напомнящи небългарски, имена на структури/компании/фондове от тази дъхоотнемаща водевилно-рандори `транзакция` ! ... Е, сега остава да се чуе най-накрая някой гласец отвъдокеански относно започналото-вече запитване `Какво е това БАКБ ?` ; Да речем нещо от рода на : -- `Ало-оу ... заблудените българчета ! Я си оправяйте шмекериите с отвъдчерноморските-ви господари ! И повече да не смеете и да си мислите да слагате нашето име в шменти капелните ви тинтири минтири, че току-виж достъпа на Регистъра за Чистота на Търговското/Юридическото име стигне и до обявената-от-вас за Марс България ` !!! ( Пък то знае ли човек -- може и да си спестят преупрежденията ... )

На чий успех бе - на Вождъ ли? Или на половинката му? Аман от лумпени. Ей затова нато бомбардира накрая

на хубавите и работливите и госпот им помага

оплели са се като свински черва, жветелинка, тиквената половинка, работи със злото джудже никито василев (който кой знае защо не е в затвора), докато мъжа и боко тиквата на думи громи всички комунисти и всякакви бивши управляващи

даам бая парички са откраднали мутрогерберите,а всемирния вожд и нашия бащица кат ден ни поучава какво да правиме по тв то, и колко добре било в тая скапана държава....

Дядото пак е сръбнал у кръчмето, дето със стари партийни другари, бистрят мътната вода сека сутрин. И се прави на ударен, сякаш не знае за "тъмночервения","прогресивен" произход на Цветелинка, дъщеря на наши другари, откак се е пръкнала на тоя свят и го е немало още ГЕРБ! Дедоо, ветъро те вее!

стига с твоите брътвежи ма буля,ония тъмночервените отдавна или не са между живите, или техните внуци си харчат паричките в любимата ти Хамерика ,то там е концетрирана цялата алчна паплач в света...

От филиите с мас какви чудеса стават, сигурно е имало свински пръжки и кървавица с компири.

Дано мат'ряла промее елементарната аритметика:БКП-бай Тошо-ИПОН-Царя-Куйович/Хуйович-МВР-София( 100 "фалшиви"подписа)-Българич(контрабанда+енергетика)= мин, 49.99 от 500 млн.

ББ най-официално Ви уведомява, че считано от 01.06.2011 година всички заплати в бюджетния сектор, както и такси, данъци, комисионни, глоби и други на всички агенции, дирекции и други организации на държавна или общинска хранилка, ще се обслужват от БАКБ! Преводи по старите банкови сметки ще са невалидни, считано от 01.06.2011 година! Казах!

Бате Бойко бори корупцията, а Цветелинка бори / пазарува / банките! Но не си мислете че са комбина, щото вече не живеят заедно! Тя си е заделяла от закуските, а той от коматите с мас. Иначе тук 'мръсни пари" няма. Ама как, ама моля ви се!

Не е Цветелина а е Цвета Карагьозова и друго ама........

що не се гръмнещ?

Това комисионната е голяма работа!!Сигурно и глобите на безработните отиват в тая банка!

Поздрави за смелата българка.Страхотен нюх има нашата бизнес дама.Въстановяването на Ирландия ще гътне не по-малко от 800-900 милярда долара.Честито за Новта предобивка!Желая успех на Clever.... .

а тоя нагляк Боко продължава да ни поучава,назидава от която и да е телевизия,вестник, и да си мисли че му верваме,отвратителни нагляци.уууууууууууууууу

Тази снимка е от повече от 10 години. Който я види наживо, ще се уплаши! Язък й за милионите!

добре ми казваше баба едно време, купувай си само по една баничка за 10ст. и така ще събереш за банка, ама те - не слушах ...... а други слушали .....

А данъка платила ли си е, или червените пари са освободени от данъци.

И от деклариране на произхода на първите 100-ина милиончета също !

Зад всяка преуспяла в големия бизнес жена стои поне един мъж облечен във власт.;о) И обратното е вярно, но се случва по-рядко.

Ирландци продават на българи, не е ли смешно.

Странно, как съвпадна купуването на банката с новите промени за намаление на изкупната цена от слънчевите централи. Нали цветето щеше да инвестира във ВЕИ и да цоцка, бизнесменката му недна. А, и това е сигурен знак, че АЕЦ Белене ще се строи. Нали така бе бойко.

Хубава, па и умна! 5 висши образования, 10 езика палраре, купува банки ефтино, продава скъпо.... Докато бат Боце реже ленти и съседки му носят яйцата, тя се не спира!!!

Мутри, мутреси, въртят се едни и същи пари, без да генерират работни места и стандарт. Това не е и латиноамерикански модел, а само български. мутренски ултрапрестъпен и безнаказан...до време.

А ние да си садим картофите пред блока.

И хич не ни пука ;)

Странни съвпадения. И в Русия жената на кмета на Москва Юрий Лужков, е най-богатата жена в Русия. Странно съвпадение нали ? Как тъй "кадърните" жени се сдушват с политическата власт?

Не се ядосвайте;не се заяждайте и самоизяждайте един-друг. От Босфора-се носи шепот "След 35,след 35,ще бъдете с дупенцата напред "

Дали Бойко е най-големият успех на Цветелина или пък тя е най големият успех на Бойко?Казва ли ти някой,смееш ли да питаш?Те двамата не станаха ли вече поне професори?

Бедна ми бедна, Българио!

Хита на деня: ТИМ ти-ри-тим ти-ри-тим, ти-рири-тим....

100% БОРИСОВ СЬЩО УЧАСТВА В СДЕЛКАТА ЛУД УМОРА НЯМА САМО СЕ ПОТИ

Бойко прост, глупости! Единствената му грешка е, че избьрза с оповестяване на банката, трябваше след изборите. Не всеки може да краде. А той си го може...

беше много да прочета как ТИМ и другия са се отказали УЖ от тая сделка. боко тиквата е звъннал един телефон и ги е предупредил да не пипат, за да не стане като МУлтигруп. няма оправия в тая държава, боко реже лентички, тая не се налапа.

беше много да прочета как ТИМ и другия са се отказали УЖ от тая сделка. боко тиквата е звъннал един телефон и ги е предупредил да не пипат, за да не стане като МУлтигруп. няма оправия в циганската ви държава.

"Ковачки прехвърли още фирми на офшорки""Цветелина Бориславова се завърна в банковия сектор... Бориславова купи 49.99% от БАКБПрез декември Бориславова продаде остатъчния си 16-процентен дял в СИБанк на белгийската KBC, което й донесе близо 140 млн. лв." Доган, Гоце, Боце, Царо.... всичко умешено-тарлю гювеч - бизнес по български- ДС мафиотско цигански...

Ха да ни е честито!!! И от 01 януари 2012 година всички държавни фирми и бюджетни разпоредители даже и да не мислят в коя банка да си прехвърлят обслужването...Първите в редицата като МВР, КАТ, паспортни служби, пожарни и т.н. вече оформят документите май?!?

То се вижда с просто око, че Банката (и не само) е "таргетирана" от всЕкъде...

Не може разбира се, нали са еднакви..