Български банди държат "нощния живот" в Берлин

Специализирани са в проституцията, търговията с хора и сводничеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия проституцията е легална и е пълно с публични домове. Тези домове са пълни с момичета от Източна Европа. Да, в 21 век в Германия съществува легална търговия с жени. Държавата си прибира данъците от този мръсен бизнес и всичко е тип-топ. По-голям цинизъм от това здраве му кажи. А Германия не е единствената.

ЦИГАНИ

ВЕЛИКАТА ГЕРМАНИЯ! ПОД АМЕРИКАНО-ЦИГАНСКО РОБСТВО!

Простак си ти но опасен простак. Америка праща в Германия туристи и инвестиции, България - мутри и проститутки. Точно като тебе.

ВЕЛИКАТА ГЕРМАНИЯ! ПОД АМЕРИКАНО-ЦИГАНСКО РОБСТВО! Умри гадино мръсна!

Само разследвания ли има? Колко са осъдени? Колко са в затвора? Какви са българите? Не са ли цигани? Има ли чадър над престъпниците?

Германското правосъдие и правораздавателни органи очевидно ги задоволява ролята на "Книжен тигър"! Тази обаче обстановка е идеална среда да се появи нов Хитлер, а после ще започнат всички да се чудят "Защо стана така"!

И не точно така.Българи ,но ман.али от Бургаския квартал "комлука".Всички ги знаят ,но чадъри има за тях.

А албанци няма никакви в Германия, така ли?! Или те не се занимават с престъпна дейност?

явно немците не си поддържат нощния живот, та се налага други да оправят нещата. Същината на нощния живот е алкохола, наркотиците, лукса и лесни пари за лесни жени.

България традиционно експортира мутри и проститутки. И май си прав че българската национална компетенция е лесни жени, лесни пари,бой, алкохол и т.н.

Когато е за граждани на Руската федерация веднага уточняват, че са чеченци, нали, а за българи- няма такова нещо- направо казват "българи" и точка! Ех тия северни братски потоци.

Не си съвсем прав. Само преди седмица, в Германия официално забраниха на полицията да споменава по отношение на престъпници думи като "роми", "цигани", "синти", "номади", "чергари", "мобилен етнос" и изобщо всякакви други определения, които биха могли да се асоциират с тъмнозелените. Те на полицията официално го забраниха, а ти искаш либерастка правителстевна медия като Дойче веле да прави уточнения. Няма начин просто.

На хората от този етнос поради липса на собствена държава да им дадат европейски паспорти и да се установяват където искат. Иначе излиза, че нарушения вършат българи и румънци. Българин съм и не искам да ме идентифицират с престъпници, каквито и да са по произход.

То затова там е Руска ФЕДЕРЦИЯ , а при нас е просто и ясно Р.България. Анадъмо глупи.

Те държат денонощния живот на цяла една държава, вие за нощния живот Берлин сте се закахърили.

Поредният пропаганден парцал на Дойче веле. Само дето не мога да разбера, защо с такова наслаждение нашите журналисти препечатват без никакви коментари подобна гнусотия. Забелязахте ли - всички други са им виновни на немците?! Само немците са невинни!? Светци някакви! Престъпността е от българи, руснаци, италианци, арменци, араби, сърби... Кви ли не, само немци и цигани няма! Няма бе! То, немци престъпници и цигани просто не съществуват в природата! Ами дори и така да е - що не си ги интегрирате бе? Нали сте успешни, нали Мути Меркел каза "Ние ще се справим!" - що не се справята бе?! А това "Бандите прилагат насилие, перат пари с нелегален бизнес и правят опити да подкупват дори държавни служители." направо кърти мифки! Леле - бандитите от чужбина прилагали насилие! Щото немските бандидти ама изобщо дори и не знаят, що е то насилие?! Леле - бандитите от чужбина перяли пари и как - с НЕЛЕГАЛЕН бизнес?! Че как ги перат бе? Нали прането е точно за обратното - получените с престъпления мръсни пари се перат, като се вкарват в легален бизнес. Баси несмалениците са тези престъпници - крадените пари ги влагат в незаконен (т.е. нелегален) бизнес и така ги изпирали,а! Леле - правели опити да подкупват ДОРИ държавни служители?! Опити - ама явно искат да кажат, че са неуспешни щото са само опити, а иначе 100% от немските служители са неподкупни! Няма нито един да е купен! Де да беше така - писанията в немските медии показват точно обратната картинка. Жалка статийка. И пак - що не гледате кво препечатванете, бе ДИР?

А бе, кретенчо, ти да четеш можеш ли или само пишката си дърпаш? Или само пишеш като недодялан чукча? Прочети отново и търси пак. Иначе българия традиционно експортира мутри и проститутки.

Абе, те гледат гражданството, ама за Германия голяма разлика няма между бекярите - българи, български турчета и бг-циганета! Всички гледат да ударят кьоравото, ако им се отдаде или някой ги светне на някаква далаверка за некой лев повече! Всички наши емигранти - нископлатени бачкатори при всяко едно прибиране до България и после завръщане, все гледат поне пътните си да избият - малце контрабандичка: тутун, цигарки, алкохол. Е, вчера натовариха един бус за Германия, с германска регистрация, едно турче и двама българина с повече от 100 кила рекия, домашна в бутилки от минерална вода, половин кашон цигаре, разни бг продукти, поръчани от другите...Колкото струва тук - в Германия е минимум на същите цени, обаче в евро, да си избият пътя и да има малко келепир, да си заработят, докато пътуват!

А ДВ сигурен ли е, че тези не са етнически турци и цигани, а не българи?!

Ами оттам в Дахау тия цигани, камераден!

Ми щом има бизнес среда...

че си нямаме евро-бизнесмени; нищо че тия се мургавеят. колкото до дрогата в ЕС, тя се държи главно от албанци, не от сърби, подвеждащо е твърдението в статията.

В статията съвсем забравят, че бардаците там са законни! и е пълно с момичета от Източна Европа! Няма как да е законно и после да имало трафик и те се борели.. Как се борят? Велето си мълчи по въпроса и пак българите виновни.

за рашките пише, че са чеченци, но за нашите мангусти ... българи

И за германските банди пише, че били араби с немски паспорти.

пак повод за национална гордост...

До студентската. Как да не е верно. Германия не е България, огромна по площ и население. Там кой с кого си ляга, ляга с една на сутрин вижда пе е в другата стая с друго младо. А и е красавец и го молят мъже за секс. Племенница ни е, а и ХОДИХА, видяха, роституция, наркотици, има и + ове. Цигани бръснар, богати, наемат млади момичета да им работят.. В паркове с идеала завоите спят, свят пъстър. Вярвам на публикацията, от какъв зор да ви лъжат. Чао и умната младоци, че не всичко което хвърчи се яде, попадне ли в.... Отърване няма, казват самите те, ако се откажем, щ е ни убият..

огромна по площ ? германия ? хахахахахахахахаха просто е по-голяма от родното ти село

Ами мулти-култи бе, майне дамен унд херен от велето, нали това продължавате да пропагандирате?

ICH PROTESTIERE !!! Bin Empört-tova ni odguvaria na istinata. Vav nikoi slu4ai ne e verno.

българи от индийски произход ..ловя бас...

И без бас е видно

германците са секс маняци, проституцията им е законна, какъв е проблема не виждам ?

Явно св водничеството, трафика на жени и деца, склоняването към проституция също не виждаш проблем. Много взехте да не виждате нещо.

Това учудва ли ви, след като организирани банди са узурпирали властта в България от повече от 10 години!

......….от 75 години

От 30-35 е,...... не знаеш как е било преди 75, щот си много малък!