Българска връзка в разследване за контрабанда с камиони в Ирландия

Претърсен е имот на братята Хюс, издирвани във връзка със случая в Есекс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, има нещо гнило в Ирландия - все България им е виновна! Та ние в България какво сме виновни - привличаме ги като инвеститори, те идват, регистрират си камионетките и започват да си въртят международния бизнес. И Боката доволен - отчита инвестиции за България - и те доволни - минават по тънката лайсна никой за нищо да не ги закача срещу едно-две дребни рушветчета тук-там из българските административни дебри. Бока, дерзай и не им се връзвай на ирландските, ингилизките и макаронените инсинуации! Ти си велик и България и Ирландия имат нужда от теб! ВЕрвай ми!!!

камиона влекач няма нищо общо с ремаркето коета влачи по поръчка от едно място на друго! всичко е договор за превоз и шофьора не отговаря за съдържанието на ,товара в пломбирания камион

Бил съм в Англия няколко пъти. В Германия е много по-добре и не разбирам хората, които на всяка цена искат да попаднат на Острова.

Знаят английски. Може би помощите за тях са по щедри в кралството.......факт е, че много от тия орки искат в кралството, а не в Германия, Франция, Дания, Белгия или Холандия.

Ние знаем защо ги съставят тези новини после казват : Това сте и е нормално да сте в това положение .

Ама разбира се! Ние иначе сме честни, работливи, социално отговорни, лелките не малтретират деца по яслите, български бизнезмени не разорават защитени природни територии, полицията ни и политиците ни не са корумпирани, а за Ганю законът не врата у поле само за балъци, пък държавата не е пълна с ганювци, които само се чудят как да избягат от истината и разправят как "ние знаем" и "ние не сме такива".

Ако прочетете пресата в Англия, никъде не се спомена за български следи. Но ние няли сме си олигофрени...

В България е по-сгодно да регистрираш транспортна фирма и нашите шофьори са по-евтини. Какво ви учудва това? Все едно британците да си сложат черна лентичка, че всички български бандити и олигарси си държат парите в британски офшорки......

Гениално! Какво е българското в това престъпление? Или трябва с нещо да пълните "новините"? Давам идея за утрешна вест. "Плевнелиев зарежда колата си в Лукойл! На там пазаруват само руски агенти?"

Съвпадение е, нямам нищо общо с такива! Аз съм по самолетите, по-точно хидропланите. Е, малко откачам, но кой ли е нормален днес?! Поне си имам пари и не ми трябват крими-грошовете на тези нещастници. Нещо като тяхното "Храни куче да те лае". А е имало времена, когато единици от тях са блясвали с гениални открития /автоматичната скоростна кутия, еър-бега, хапчето "Антибебе", компютъра, калкулатора и т.н./ - общо към 23 неща, променили коренно различни сфери на човешкото познание и техника! А сега, вижте ги докъде.......

Както винаги сме на всяко гърне мерудия!

Канала е тиквата пеевски гешев и тим

Не се учудвайте за мафиотските кръгове у нас, които си правят далаверите с какво ли не, защото, когато първия Пожарникар на Републиката е бивша мутра от СИК, нещата ще бъдат винаги такива докато е той на власт !!

Само камионите, които са реална собственост на македонски граждани, са над 10 хиляди. Нито лев за бюджета, застраховки за мошениците и такси за счетоводителите. Позволяват си да не търсят данъчен кредит за гориво и други разходи, тъй като далаверата с неотчитане на приходи е огромна. Данъчните им декларации са ехо от Марианската падина, повей от Еверест.

Като гледам какви “българи” се подвизават в Европа се чудя дали не трябва етническите българи да се преименуваме. То вече станахме синоним с цигани, турци и всякаква друга криминална и неграмотна измет. Много от тези “българи” говорят на диалект, за който ми трябва преводач.

Кой им позволява свободно и безнаказано да регистрират кухи фирми, камиони и т.н. без да им потърси никаква сметка ! Щом държавата очевидно толерира това - ето къде е виновника !

абе това е щото българите са расисти. регистрират се в бегето камиони в които ирландски селяндури трепат виетнамци. но българете са виновни...

idio

кой регистрира камиони само по документи за "иляда лея ”а? не виетнамците.. престъпните банди на макрон умеят камиони дса регистрират! без никакъв писледващ контрол. ама какво намесват българия ли??

Какъв Макрон бе, или ти плащат да го споменеш, без значение по какъв повод? И по словореда ти личи, че българският не ти е роден език. Да не си русначе?

От това по-неграмотно -- няма!

С всеки изминал ден се уврявам, че България няма абсолютно нищо общо с претъпност, трафик, далаверки и наркотици!

Пак ли бе? Съмнителните неща вече почват да лъсват.

ДООКОЛКОТО ВИЖДАМ ВРЪЗКАТА Е ШВЕДСКА, ОТТАМ ТРЯБВА ДА ТРЪГНЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО, ЗАЩО Е ПРОИЗВЕДЕН В ШВЕЦИЯ, ПО ПОРЪЧКА ИЛИ НЕ, НА КОГО Е ПРОДАДЕН, ОТ КОГО Е ЗАКУПЕН И ТАКА ПО ЦЯЛАТА ВЕРИГА....ПРОИЗВОДИТЕЛЯ СЪЩО НОСИ КОСВЕНА ВИНА МАЛКО ИЛИ МНОГО, ЗАЩОТО НЯКОГА КАМИОНА Е БИЛ И НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ

Преди България беше известна като страната на розите,а сега на мафията.ти,си търси каквато си искаш връзка,но не се опитвай да бягаш от истината . защото рано,или късно,тя ще те настигне

e опустошила и без това несъществуващата сива материя между ушите на ушанките!

Сега Баце да се скара на англичани и ирландци, че му арестуват "чуждестранните инвеститори".

Защо бе другари виетнамци бягате от комунистическия рай при лошите капиталисти? Заради по-високи заплати ли? А не знаете, че капиталистити експлоатират хората. И за всеки паунд ще ви изцедят дамаджана пот. И от България 3 милиона се изнесоха при потосмукачите, които ги карат да работят, вместо да си пият кафето.

Аз се питам защо не бягат към Сибир или Москва да просперират?

Ти в сибир ходил ли си бе охлюв иди и тогава говори

хаха, завист

либерализирали са икономиката, дошли са чужди капитали и затварят много предприятия. Виетнамците остават без работа или на минималните 150 долара за месец на чуждите работодатели. Затова почнаха да бягат.

Къде другаде по света законът толкова нищо не значи? И къде за 10 -20 000 лв можеш да покриеш всичко, дори убийство?

И КОГА ще променим това ? .. някакви предполужения ?

Когато се научите да пишете грамотно! Само предполУжение е...

Бягайте от България. Не работете за 300-400 евро. Елате в Германия за 100 евро надница. Цените на храните са по-ниски от бедна България.

ДА!!! Дават 5 пъти по големи ПОМОЩИ! Греманкитре са много лесни и дашни. Там се говори само на майчин език. Елате в Германия, братя роми ... оставете тази грозна България на тъпите българи... Елате в Германия тук е бъдещето!! Слушаме само гюбеци, чупим к'чека яко .... ЕЛАТЕ В ГЕРМАНИЯ ... ВСИЧКИ!!

Cezarbg

Браво но не каза за 100 евра това е за ден нали???защото като кранист на 100 метров кран това е до първото кафе в 10часа!!

Аз ще ти давам по 150 ера на ден! Само върни българският си паспорт.

Дай контакти. 150 евро на ден и ти давам паспорта си. Или като истински българин сега като се дойде да си застанеш зад думите, ще си затрайкаш внезапно, а?

И какво ще напрвиш с тези 100 евро?Доникъде не стигат.Хубавите заплати почват от 2500 след данъци и здравни осигуровки.Под тази цифра работиш без пари.

Хаха... гольо 2500 било без пари. Клоун

Хашим Тачи е мафиот. Борисов е Сикаджия.

Сега в Европа, където видят автомобил с българска регистрация, ще го спират за проверка. Трябва да си подменим регистрационните табели.

Мен ми надраскаха колата на ферибота Довър-Кале. Беше точно след мача. Трудно се кара с наша регистрация в Европа.

Ами така ще е!!!! След като раздаваме български паспорти на цигани, македонци и всякакви други. След катто им раздаваме бълкарски книжки !!! Но те .. хората ... не са виновни!!!! Защо допускаме това да се случва!!!??!?!?!?

България може да бъде изключена от ЕС. За Шенген да забравим.

Ураааа...а дано ...

Това ли иска Курнелия

Британски убийци!

Макрон каза истината. Българите са мафиоти и техните управляващи са мафиоти.

"Българите СА мафиоти" Що бе, вие МАНГАЛИТЕ сте много отговорни, полезни за обществото трудеши се хора ли? хаххахаах

Нещо май се засегна, а, ганьо?

Те камионите са регистърирани в България, това хубаво. Циганите живеещи на територията, също са РЕГИСТРИРАНИ в България. А някой объща ли внимание, че въпросните регистрирани в българия камиони винаги са управлявани не от БЪЛГАРИ а от цигани/турчеещи цигани.(това, че са регистрирани в българия не гиправи БЪЛГАРИ!)

Чудесна логика... Но в България няма цигани и турци!!! Както и във Френския национален отбор няма бели!!! Успех.

В България, е редно да има българи, в Корея - корейци и следователно турци в Турция. Циганите са навсякъде, и все са си едни и същи! Тях и на друга планета да ги пратиш с нищо няма да промениш нрава им. Футбол не гледам, нямам мнение по въпроса.

Верно ли,бре търако???

Добро впечатление И добри думи за България

Добро впечатление И добри думи за българив

Cezarbg

Абе скипаля не мина сега с нас ли започнаха гнусните ингилизи!!!

С кои ВАС бе? Мангал нещастен!