17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да те шибат 200 български граждани от цигански произход. После да те шибат 200 българи от мюсюлмански произход.

БГ

Щеше да е по-добре да я представите като туркиня, родена в Силистра, завършила/може би безплатно/ висшето си образование в България, и в момента преселничка в Турция, но не и българка.

Трябвя дя е някой много тъп за да си мисли, че щом съм роден в България значи съм българин по самосъзнание.Не съм. При толкова много български простотии още повече ще настоявам да имам право да съм си македонец. За да се разграничавам от простаците. Същото е и с турците, циганите , арменците, евреите и другите етноси в България.И колкото повече българите настояват , че сме еднакви, толкова повече ние ще се капсуловаме в нашите си общества.Физически ще присъстваме, но няма да искаме да общуваме с агресивни простаци.

Не се засягай - бъди какъвто искаш. Заглавието е на вестника. И аз не бих я нарекъл българка, ако тя не е обявила това изрично. Иначе съм чувал турци в Турция да си говорят на български и в това няма нищо лошо.

Машала!

Късмет , че се оказала в Турция, тук с молекулярна биология не ги взимат и за лаборанти, имаше такъв скандал в ПУ , не им признават дипломите за лабораторна работа в клиниките. . Щеше в най-добрия случай с много късмет и връзки да е представител на някоя фармацевтична фирма, а при научен напън , щеше да реди епруветките и мие ченето на някои склерозирал продесор до пенсия на минималка.

Тая НЕ е никаква Българка.. А е обикновена туркиня.. Както много други такива башибозуци, които ИЗГОХНИХМЕ и изтребихме при Освобождението на БЪлгария, през 1878 г.. А също и ТОдор Живков изгони много от останалите башибозуци, през 1989 г. Турците, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА.. Взиамй от тях каквото можеш, БЕЗ да плащаш.. . Така поне може да си ВЪРНЕМ част от ОТКРАДНАТОТО.

500 ГОДИНИ Б-Я БЕШЕ СЬХРАНЕНА И ПАЗЕНА ЗА ДА ИМА КЬДЕ ДА ДИШАШ ДНЕС.

В Турция са на почит знаещите и можещите, а тук са на почит калинките. Като гледам нашите ВИП-ове и ми се доревава.

Трябваше да напишете: Турска професорка по молекулярна биология ръководи екипа, разработващ ваксина срещу ковид-19 в Турция. Госпожа Танер Чавуш е родена в Силистра. И това беше достатъчно. Не да пишете небивалици!

За какъв чеп ми е, че са разработвали ваксина. Нима не се прави това навсякъде в почти всяка държава, че опряхме до някъде в Анадола?

Щото виждаме, че най-успешната ваксина я измислиха турци.... Отделно е, че Турция и Индия са най-напредналите държави в здравеопазването в момента. Както внасяме телефони, телевизори и всякаква електроника от Китай, така за медицина, операции и лекарства се ходи в Турция и Индия.......

а джон атанасов къде е роден?

В Америка.

О Аллах дай малко акъл фикир на тоз опростачен български башибозук.къде са умните българи от моето поколение умряха ли.?

Никакъв тюрк не си ти бате. Щеше да знаеш, че башибозуците не са българи. Те и турци не са, но това е друга тема.

Тая от танкистите ли е? Дето щеха да са връщат в бегето с танкове?

Не пишете глупости. Тя не е българка!

Браво на професорката! Веднъж да свържат България с нещо хубаво/значимо и пак се намират хейтъри... България се опростачава от ден на ден. :((( ... ТУРЦИЯ отпуска пари за разработването на ТУРСКА ваксина...Както и всяка себеуважаваща се държава инвестира в науката; БЪЛГАРИЯ НЕ ОТПУСНА пари за БЪЛГАРСКАТА ваксина. Българските учени СЪБИРАТ ПАРИ за бълг. ваксина. Д-р Бойко ДЖУРКА ВАКСИНИ :((( За филма за ЛЕВСКИ също имаше кампания за набиране на пари... А Ст. Цанев се дивеше на парите, които Турция инвестира в театри и филми... ... Сит Търбух, за наука Глух.

Ти сериозно ли смяташ, че имаме достатъчно компетентни и знаещи учени, които да разработят такава ваксина. И само парите са им дерта? Аз съвсем не смятам така. Не лъжи и заблуждавай хората! Сериозно ли смяташ, че има такива добри сценаристи и кинорежисьори като онези създали Козият рог и Хан Аспарух, Време разделно. Които да направят достоен филм за Левски? А не само да прахосат нашите пари? Аз не смятам така. Не лъжи хората! Сега чалгаджии имаме много, от 30 години насам. Истински творци няма!

"Българката" - Танер Чавуш. "Германеца" - Хасан Насран. "Французина" - Мнгого Мнуфи... Как така няма един турчин - Герги Петров. Или Африканец - Джон Фрейзър.....

А зщо не вземете този "корифей" на науката Чорбанов, той ще ви покаже "извънземни технологии" по всяка тема.

Родена съм в България. Родителите ми са били извадени една нощ от леглата и са им дали половин час да си съберат багажа, колкото мотаг и до следващия ден на обяд да са напуснали България. Оставили са къща на два етажа в едно Шуменско село, която още на следващия месец е превърната в партиен клуб, а по - късно превзета от местен големец. Издала съм три книги в Турция, Иран .Преведени са и на английски. Никога няма да разберете коя съм, защото не желая да ме познавате.

Вие мангалите където и да се родите си оставате мангали. Натрапвате мангалската си вяра и мангалския си начин на живот в която и държава да се намирате. По-зле сте и от циганите.

A ti be bukluk kakvo si ti i4iganin nesi maloumnik

Тези фантасмагории ги разказвайте на някой, който не знае какво се случи в действителност. Вашите ви накараха да тръгнете на някъде си, оставихте всичко и ние се справихме с всичката работа по-добре, отколкото когато вие бяхте сред нас. После се върнахте и се направихте на репресирани, но не бяхте репресирани от българска, а от турската страна. Живяла съм сред такива хора и добре зная какво се случи тогава. Поне замълчете! Знаете истината не по-зле отколкото я зная аз.

Laje4 si ti i ne sam tur4in za tvoe svedenie

А ти как мислиш са извадили дядо ми и баба ми от къщата им в Лефкосия башибозука? Влизат гавазите с ботушите и автоматите, имате десетина минути да съберете до две чанти на човек и излизай вън - деца меца всичко посред нощ. После с автобуси, камиони, стоварват ги в пустощта насред нищото и тва е. Колко са изчезналите - хиляди. Какво ми говориш.

Какво автомати бре?:)

Това с двойното гражданство ощетява всички българи, за сметка на мангалите. Но когато ни управляват мюсюлмански подлоги и национални предатели и модерни еврогейци така ще е.

Да го духаш . Мюсюлмани да не би да са на....ли майка ти курвенска . Тия хора също са БГ ГРАЖДАНИ.

След като са БГ ГРАЖДАНИ ще имат бг паспорт. Ако са други граждани, ще имат друг паспорт - както е в САЩ, без шизофрения.

Разликата между БЪЛГАРИН и БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН е ОГРОМНА! Всички цигани се водят БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, но те си остават цигани. Същото е с мюсюлманите, те се водят БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, но паспорта им си остава еди ственото българско в тях.

Българка дааа

Бастун, ти още ли си жив бре?

Наистина едно прекрасно българско име , не е Сталин( или Сталинка) или Ленин. Просто познавам хора с тези имена. Ами то и Ахмед Доган е българин май?

Няма българи мюсюлмани.

Има ва - Онур, Ерджан, Мюмюн, Джейлян - все български имена, палят свещ понякога в църква...

ЦИГАНИН ритне жена в гърба - пишат, че е българин. МЮСЮЛМАНИН с ТИР пълен с хероин - пишат го българин. Мангал прекарал през границата 20-30 маймуни- пишат го българин. ... В същото време, влизаш в циганската махала, и циганите почват да ревът - българите са расисти. Отиваш в някое мюсюлманско село, знамето на турция на всякъде, в кметството български не се говори. Хайде вземайте си и тази "българка" халал да ви е. Вземете си всичките мангали.

благодарение на тъпите комундели и лично на дрОгаря тодор живков много българи като тази живеят, работтят и творят в турция а не в България! възродителния процес прокуди 300 000 кадърни и работни българи, и турция се възползва максимално от това! веднага след възродителния процес турция дръпна неудържимо нарпред, и днес бвп наближава 800 000 000 000 $

Българите сме бели християни, говорим/ пишем български. Обичаме БЪЛГАРСКА народна музика. Анструхваме като чуем гайда. Тези изгонените не са били българи. Трябваше Тошко да е на власт оше 4-5 години, за да се отървем от тези мюсюлмани веднъж за винаги.

Така е. Обаче, ако беше останала тук не се знае дали щеше да получи този шанс, да стигне до тази научна кариера. И не защото е туркиня. Можеше и българка да бъде. А защото тук завистта и злобата дори в научните среди е голяма. И нямаше да й дадат никакъв шанс да се развива. Има приказка за българския казан в ада, нали? А в Турция пък напротив, изглежда ценят много такива хора. И там е станала това което тук нямаше никога да бъде.Заради професионална завист и подливане на вода, интриги и прочее.

Каква е щяла евентуално да стане не ме интересува. Тази е българка колкото аз съм китайски император.

а нещо за елена йончева и сергей станишев и българските им корени примерно?

Значи, в крайна сметка, кадъната има български паспорт. хахахахахах Единственото българско на тази е паспорта и.

И ние ставаме като македонците! Да си присвояваме чужди неща. Българка? Българка??? Наричаме българка една туркиня (казвам го с уважение към нея, не с лошо чувство). Да тази умна способна жена безспорно е учила някакво време може би в наши училища. Дали е завършила тук висше или само средно или единствено основно при нас, а сетне в Турция медицина не знам. Ама ставаме по-смешни и от македонците. А се смеем на тях за кражбите на чуждата идентичност. ТАНЕР ЧАВУШ Е ТИПИЧНО БЪЛГАРСКО ИМЕ! Половината българки се казват Танер, а останалите Мария и други имена

rezultat ot vızroditelnia proses .ne zavizhdaite.

Браво за успехите в молекулярната биология на момичето , а колкото до другото - българка е по гени, по съзнание е туркиня. Къде се потурчи (изгуби) това момиче , а то ей го де в Туркистан.

Не те знам дали си нормален. Май си ненормален? Откога туркиня стана българка по гени? Това като провокация ли го пишеш? За да предизвикваш спорове и етнически конфликти? Тя е просто туркиня, изселила се от България. Туркиня живяла в България. Но не и българка и особено пък по гени. Айде да не правим нов Възродителен процес!

Не те знам българин ли си или провокатор, но вземи малко почети история. Как мислиш османската империя е владеела толкова години чужди народи, какво си чувал за еничарския корпус, каква е била политиката на османците? Не случайно са създавали групи от мюсюлмански села в определени райони на Българските земи. Откъде се вземат русите турци със сини очи, да не са дошли от Мала Азия? "... Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и в следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български" това в кавичките го е казал Мидхат Паша който е управлявал Дунавския вилает, по късно става Велик везир. В народното творчество има предостатъчно песни които описват начина по който осванците са отвличали деца , девойки, момчета за еничари и т.н. , какъв е техният ген - генът на местното българско население.

Дрънкаш абсолютни глупости. и май точно ти си провокатора. На много то тези тъй наричани от теб "българи" още като ги погледнеш, отдалеч им личи. Че са всъщност турци. По скулите, по формата на очите. По фигурата. Айде няма нужда да ти четем брътвежите и налудничавите твърдения. Да, имало е еничари. Те отдавна са се женили за туркини и са загубили тотално свяо български произход. И както казах, все пак имат физиономия като нас. А за голяма част от турците се вижда с просто око, че не са българи. Как може нагло да твърдиш, че са такива? Ти изобщо виждал ли си турци през живота си? Колеги, съученици?

Съученик имам от кърджалийско, рус със сини очи. Ти май бъркаш турските цигани с българските турци. Разликата е че турските цигани както и българските цигани, както и румънските цигани, нямат библиотека в къщи, нямат една книга , различават се от нас по цвета на кожата и има голяма разлика в манталитета и културата им - безкнижие.

Циганите са си отделно. Турците не са цигани. През 14 век тук идват турците,не циганите. Циганите идват едва след 100-200 години. А след турската войска следва турска колонизация почти в цяла България. Тоест заселване на цели семейства от Анадола тук, особено в североизточна България, Шумен, Разград, Кубрат, Русе, Силистра, почти из цялата страна. Ти нещо бъркаш някои турчеещи се българи от Родопите с истинските турци, каквито са в цяла Североизточна България. И не, не са цигани,а истински турци. От тюркски произход и говорещи на старовременен турски. Те не са твоите хора от някои родопски области. Нито са синеоки, нито русокоси. Но в никакъв случай не са цигани.

Точно един такъв рус само, че беше висок и от разградско , а не като моя съученик по-нисък, ме плашеше с турските танкове малко преди уволнението, точно около резила на "Левски" с Антверпен 1989г., тези които са ги карали от анадола са се изнесли с отстъпващите турски войски през руско- турската война, тука си остават циганите и българските и турчеещите се и потурчените българи.

А у нас работи комуистическия дебил Чорбанов. Видяхте до къде докара работата

До една епруветка с ракия анасонлийка.

Ганьовците пак си показаха простотията. Със злоба и завист до никъде не се стига, освен до кочината, в която живеете.

В БГ само едно гражданство - демек един паспорт. Ти не можеш да имаш две майки едновременно. Имаш една, и говориш нейния език. Същото и с паспорта - документ, който показва това.

Премахване на двойното гражданство.

по "законен" начин да вземем имотите на българите в чужбина. да ги секвестираме като по Възродителния процес? па, ноо те хитри бе...Хак ви е мизерията!

И какво ще постигнеш? Ако американците или евреите махнат двойното гражданство ще спечелят или ще загубят? Или мислиш че американците в чужбина живеят там защото ще живеят по-добре в САЩ? Дори и тези, които са се уредили Турция един ден биха се завърнали в България. Не и при шоумена, разбира се.

Първо ги изучихме безплатно и после им ги сервирахме.

Никой не успява в чужбина с имитацията на образование от България. Само се усвояват едни пари, а резултатите са - крепостни селяни. Не е облазование това, което ти дава някаква измислена, партийна реализация в България. Образованието има стойност само тогава, когато с него можеш да се лигитимилаш пред света.Нещо като отношението лев - евро. Лева става само за у кръчмата, с еврото - обикаляш Европа.Много е прост народа, затова и управниците си правят каквото си поискат с тъп народ.

Не е така. Работя си с образованието без проблеми. Все пак тази жена не би могла да направи същото В България. Защото България като член на ЕО няма право да разработва каквото и да е без разрешението на Брюксел.

Не е изселничка, а изгонена от българите по време на Възродителния процес.

Изгонена е от Централна Азия от монголите. Навсякъде другаде е ходила без да е канена.

Дрън, дрън и защо да е изгонена? Заради смяна на името ли? По тая логика половината американци от САЩ трябва да са изгонени, обаче не се чувстват изгонени, те искат да са американци и си обичат родината, не позволяват имама да им обяснява какви са.