Българин се е удавил в морето край Солун, спасиха 15-годишния му син

Екипи на бърза помощ били извикани и оказали първа помощ, но не могли да спасят 46-годишния мъж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трудна ситуация, бате...

И на тоя морето му (беше) до колене...

Никой не е застрахован.

Вчера около Солун навсякъде морето беше много бурно.

в бяло море, колкото и да е спокойно, пак стават такива неща. Мене лично изведнъж водата взе да ме дърпа много силно, въпреки че ми бе до гърдите едва се задържах прав.

В Гърция няма спасители по плажовете.

Има. От десет години ходя в Гърция на море и не съм имал случай да няма спасител. Може би по малките плажове или там, където е див плаж няма, но на всеки курортен плаж има спасители, дори са с джетове!

Определено е имало надценяване. За обикновения турист, който не иска да "доказва" нещо си морето е абсолютно безопасно! И там е абсолютно забранено да ти минават с банани и джетове над главата! Джет може да се кара извън шамандурите или вътре само от спасителите!

Мъртво вълнение, течения, случи ми се в Гърция, доста неприятно. Важното е да няма паника и човек да съхрани силите си колко може повече. Във водата си сам, ако почнеш да се давиш дори е трудно да повикаш за помощ.

Ми то в Гърция всичко е плажове. Може ли да има навсякъде

Плажовете около Епаноми са неохраняеми. На много места в Гърция също няма спасители.

Да добавя - плажовете около Епаноми не са никак малки - километри плажна ивица.

Само на 1 плаж на Тасос съм видял спасители. И на Халкидики, където съм бил, също не съм виждал. Даже съм се бъзикал, че ако стане нещо, другите туристи и от заведенията ще спасяват :) И по островите и към атина не съм виждал. Може и да има някъде както казвате, но определено е рядкост. По принцип морето там не е опасно като Черно море, но пак стават бели. Все пак тука като дойдат чужденците или пиянките от северозапада, се почват едни давения наред, хем има спасители, пък там е рядкост със същите герои.

Навътре влизам само с плавници.

Случвало ми се е на Каламици, даже си спомням че го усетих да ме влачи и викнах на едно детенце да излиза, после аз самия едвам излязох на плитко :) Много неприятно усещане е.

Тия селски плажове в Гърция нямат спасители. За по-евтино толкоз.

Все пак друго си е да се удавиш в ГЪрция. Не е като българското Черноморие. Класа!

На който му е писано да се удави, няма да се отрови. Царство му небесно.

много хора само си мислят, че могат да плуват.

Рядко добър човек,се удави ! Сбогом,Ники !!!