Българин се е удавил в морето край Солун, спасиха 15-годишния му син

Екипи на бърза помощ били извикани и оказали първа помощ, но не могли да спасят 46-годишния мъж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко добър човек,се удави ! Сбогом,Ники !!!

много хора само си мислят, че могат да плуват.

На който му е писано да се удави, няма да се отрови. Царство му небесно.

Все пак друго си е да се удавиш в ГЪрция. Не е като българското Черноморие. Класа!

Тия селски плажове в Гърция нямат спасители. За по-евтино толкоз.

Случвало ми се е на Каламици, даже си спомням че го усетих да ме влачи и викнах на едно детенце да излиза, после аз самия едвам излязох на плитко :) Много неприятно усещане е.

Навътре влизам само с плавници.

Мъртво вълнение, течения, случи ми се в Гърция, доста неприятно. Важното е да няма паника и човек да съхрани силите си колко може повече. Във водата си сам, ако почнеш да се давиш дори е трудно да повикаш за помощ.

Определено е имало надценяване. За обикновения турист, който не иска да "доказва" нещо си морето е абсолютно безопасно! И там е абсолютно забранено да ти минават с банани и джетове над главата! Джет може да се кара извън шамандурите или вътре само от спасителите!

В Гърция няма спасители по плажовете.

Има. От десет години ходя в Гърция на море и не съм имал случай да няма спасител. Може би по малките плажове или там, където е див плаж няма, но на всеки курортен плаж има спасители, дори са с джетове!

Плажовете около Епаноми са неохраняеми. На много места в Гърция също няма спасители.

Да добавя - плажовете около Епаноми не са никак малки - километри плажна ивица.

Само на 1 плаж на Тасос съм видял спасители. И на Халкидики, където съм бил, също не съм виждал. Даже съм се бъзикал, че ако стане нещо, другите туристи и от заведенията ще спасяват :) И по островите и към атина не съм виждал. Може и да има някъде както казвате, но определено е рядкост. По принцип морето там не е опасно като Черно море, но пак стават бели. Все пак тука като дойдат чужденците или пиянките от северозапада, се почват едни давения наред, хем има спасители, пък там е рядкост със същите герои.

Ми то в Гърция всичко е плажове. Може ли да има навсякъде

в бяло море, колкото и да е спокойно, пак стават такива неща. Мене лично изведнъж водата взе да ме дърпа много силно, въпреки че ми бе до гърдите едва се задържах прав.

Вчера около Солун навсякъде морето беше много бурно.

И на тоя морето му (беше) до колене...

Никой не е застрахован.

Трудна ситуация, бате...